„Black Friday” la sex shop în Bucureşti

Mergeam pe stradă către locul unde mi-am lăsat maşina, abia plecasem de la un client şi aveam de gând să mă duc la birou. Până atunci nu văzusem, mai mereu eram grăbită şi nu oferisem prea multă importanţă, dar acum nu mă grăbeam deloc. Uitându-mă în jur la vitrinele de la magazine, mi-a atras atenţia semnalul luminos de deasupra… Erotica. De acasă intrasem pe anumite site-uri, din curiozitate, însă nu am avut curajul şi nici nu am avut ocazia să intru până atunci într-un sex shop. … 

Pentru că nu mă grăbeam, era ocazia perfectă să văd produsele mai de aproape şi poate, dacă mă hotăram la ceva anume, să şi cumpăr. Fiind ora amiezii, mă gândeam că am şanse destul de mari să nu mai fie nimeni în magazin. Deja mă ruşinasem numai la ideea de a intra, fără să mai văd şi alte persoane înăuntru.

Mă îndreptam către uşa sex shop-ului, destul de emoţionată. Dintr-o dată s-a deschis uşa, prin care nu se vedea în interior, şi a ieşit un tip grăbit, având în mână o plasă, prin care nu se putea vedea nimic. “Dacă tocmai a plecat cineva, cred că nu mai este nimeni”, mă gândeam eu. Mi-am făcut curaj şi am deschis uşa, crezând că voi fi doar eu şi vânzătorul/vânzătoarea.

În interior mai era o femeie. Tocmai îsi achiziţionase ceva şi primea câteva sfaturi din manualul de utilizare. Puţin ruşinată, m-am îndreptat cu privirea în altă direcţie, ignorând total persoanele din magazin. Vânzătorul m-a văzut dar m-a lăsat în pace. În schimb, clienta m-a urmărit atent cu privirea de cum am intrat. Nu eram sigură că vreau să cumpăr ceva, mai mult curiozitatea m-a îndemnat să intru şi am dat peste o femeie care mă urmărea. Nu era greu de ghicit de ce.

Văzusem pe internet numeroase oferte care încurajează relaţiile dintre două femei (strapon femei, dildo dublu, etc), chiar si aici erau expuse numeroase astfel de produse. În trecut au fost cateva propuneri de la femei, dar nu am fost decisă. Faptul că tipa părea interesată de mine nu mai părea nimic neobişnuit, mai ales într-un sex shop.

Terminase de vorbit cu vânzătorul şi s-a îndreptat încet spre mine. Am simţit-o cum se apropie, eu făcându-mă că sunt atentă la diversitatea de produse frumos ambalate, de pe rafturi.

– Bună, ce faci?… mi-a spus ea zâmbind.

M-am întors către ea, dar nu am apucat să-i răspund. Vânzătorul a ţinut să precizeze:

– Revin imediat, vă ajut cu plăcere dacă nu v-aţi hotărât… apoi a plecat, posibil în depozit.

– Bună, am intrat de curiozitate… momentan nu ştiu ce vreau.

– Este prima dată când intri într-un sex shop?

– Da, nu am mai intrat până acum.

– Se vede…

A întins mâna spre un produs din apropiere şi m-a întrebat:

– Ce părere ai de acest dildo cu două capete?

– Nu ştiu ce să zic… este destul de mare, la ce foloseşte dacă are două capete?

– Îl poţi folosi împreună cu o parteneră…

A făcut o pauză lungă, aşteptând să ghicesc eu continuarea, în timp ce m-a atins cu mâna pe braţ, uitându-se în ochii mei. Se simţea în aer o apropiere între noi. Îmi cunosc înclinaţiile bisexuale, recunosc că aş fi interesată de o relaţie cu o femeie, numai că, până acum nu am întâlnit persoana potrivită care să mă facă să-mi doresc cu adevarat asta.

Între timp a revenit vânzătorul şi s-a incheiat momentul dintre noi. Tipa a scos din geantă o carte de vizită şi mi-a înmânat-o, s-a apropiat de mine, mi-a spus la ureche… sună-mă, te rog!… apoi m-a sărutat pe obraz, după care a ieşit din magazin fără să se mai uite înapoi. M-a luat prin surprindere, fapt ce m-a emoţionat şi mai mult.

Acum că eram singură, vânzătorul s-a apropiat de mine.

– Cu ce aş putea să vă ajut?

– Încă nu m-am hotărât. Am intrat mai mult din curiozitate, nu aş ştii acum ce doresc… i-am spus eu, în timp ce inima îmi bătea destul de tare.

Acesta nu a părut deranjat. Mai mult decât atât, a început să-mi prezinte câteva produse, din cele expuse pe rafturi. De la produsele din clasa mini, la dildo clasice, anale, vibratoarele mai mici şi mai mari, bile vaginale şi anale, dar şi produse ce pot fi acţionate printr-o aplicaţie de pe telefon, etc. Am profitat de această prezentare pentru cazul în care mă hotărăsc să achiziţionez on line, relaxată, de la mine de acasă.

La final, i-am mulţumit frumos pentru prezentare şi mă pregăteam să mă îndrept spre uşă. Vânzătorul m-a simţit că vreau să plec. Mi-a spus să aştept puţin. A scos o carte de vizită cu adresa site-ului şi a ţinut să precizeze că Sex Shop Erotica din Bucureşti a postat oferta de Black Friday cu două săptămâni înainte, ideal pentru cei care doresc să evite aglomeraţia şi coletul să le ajungă la timp.

Cu informaţiile abia culese, mai trebuia doar să ajung la un calculator, iar cu puţină răbdare să-mi aleg produsul dorit. Oare ce anume şi-a cumpărat tipa de dinaintea mea? E musai să o sun, poate găsim timp liber să ne întâlnim la o şuetă.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „„Black Friday” la sex shop în Bucureşti”

  1. Poate vor intelege mai mulți oameni ca jucăriile erotice îți sporesc plăcerea și ar trebui sa încerce in cuplu pentru distracție

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.