Vrei să faci videochat? Iată 5 lucruri pe care trebuie să le ştii

Încă eşti la facultate sau tocmai ai terminat-o şi nu îţi găseşti niciun loc de muncă potrivit nevoilor şi dorinţelor tale? Îţi doreşti o viaţă fără griji financiare, cu program flexibil şi oportunităţi de dezvoltare personală şi te-ai gândit că videochatul este opţiunea potrivită pentru tine, însă nu ştii ce presupune acest domeniu?

Iată 5 lucruri pe care trebuie să le ştii încă de la început despre videochat şi la care ar trebui să fii atentă: … 

  1. Ai grijă ce studio alegi

Ca în orice alt domeniu, în această industrie există numeroase studiouri care îşi doresc să profite de naivitatea şi de lipsa de experienţă a tinerelor. Astfel, în anunţurile de angajare în videochat, le promit tot felul de încasări fabuloase, fără să le ofere o siguranţă legală, ajungând în final să dispară peste noapte cu toate câştigurile lor.

De aceea, atunci când îţi doreşti să lucrezi în videochat, informează-te temeinic înainte de a lua o decizie şi asigură-te că optezi pentru un studio prestigios, serios şi mai ales legal, aşa cum este Studio 20.

  1. Respectă întotdeauna programul stabilit dacă vrei să îţi atingi obiectivele financiare

Contrar părerii generale, meseria de model de videochat înseamnă mult mai mult decât ce este prezentat în mass-media. Aceasta ocupaţie reprezintă un act artistic, plin de senzualitate şi mister, dar care presupune, dincolo de aparenţe, multă muncă şi calităţi de comunicare deosebite. Ca în oricare altă meserie, trebuie să te concentrezi pe activitatea ta şi să depui efort în mod constant pentru a-ţi putea atinge scopul.

Există studiouri de videochat care îţi spun că poţi câştiga foarte mulţi bani muncind doar câteva ore pe zi. Deşi, în acest domeniu, programul este flexibil, adică îţi poţi aranja turele în funcţie de celelalte obligaţii ale tale (studii, familie, prieteni, alt job etc.), trebuie să munceşti tot 40 de ore pe săptămână, la fel ca la oricare alt loc de muncă. Cu cât stai mai mult logată pe site-urile de videochat, cu atât ai mai multe şanse ai să fii plătită semnificativ pentru compania ta virtuală.

De asemenea, încearcă, pe cât posibil, să menţii acelaşi interval orar în care vei fi online. Dat fiind faptul că oamenii tind să funcţioneze după un program stabil, foloseşte acest aspect în avantajul tău. Vei vedea că, dacă îţi obişnuieşti membrii cu un anumit interval orar în care te găsesc online, ei vor reveni pentru a vorbi cu tine şi, în acest fel, îţi vei rotunji câştigurile.

  1. Ţine minte că poţi face performanta chiar dacă nu ai experienţă

Ca să fii un model de succes, care câştigă până la 10.000 de dolari pe lună, nu ai nevoie de o experienţă vastă. Dacă vei alege un studio de videochat prestigios, echipa se va ocupa să fie alături de tine la fiecare pas şi să te înveţe tot ce trebuie să ştii că să ajungi în top. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să asculţi sfaturile primite, să înţelegi ce înseamnă videochatul, să fii o persoană pozitivă, relaxată, perseverentă şi ambiţioasă.

Atunci când intri online, totul trebuie să decurgă natural, atmosfera să fie întotdeauna plăcută, iar membrii să simtă că sunt într-un spaţiu sigur, unde pot da frâu liber emoţiilor şi celor mai ascunse fantezii ale lor. Videochatul înseamnă o eliberare, dar şi o tentaţie, tocmai din acest motiv membrii vor să simtă că tu eşti confidenta şi ispita lor. Dacă vei reuşi să le oferi acea oază de evadare din cotidian, te vor căuta în continuare, iar tu vei reuşi să îţi atingi obiectivele financiare propuse în cel mai scurt timp. Nu uita: totul depinde doar de gradul tău de implicare şi de dorinţa de a reuşi.

  1. Trebuie să fii tu însăţi

Chiar dacă eşti la început şi nu ai experienţă în acest domeniu, rezista tentaţiei de a copia în vreun fel modele de videochat cunoscute, crezând că aceasta este reţeta succesului tău. Membrii care te privesc apreciază mai mult naturaleţea, dezinvoltură şi sinceritatea, aşa că ai toate şansele să fii apreciată, chiar dacă nu ai o experienţă vastă.

Mai mult, unii oameni au talente sau interese speciale, cum ar fi dânsul, role play-ul, jocurile video, limbile străine, muzică sau anumite sporturi. Pentru a te diferenţia de celelalte modele din cadrul unui studio de videochat, afla mai multe despre fanii tăi şi găseşte o modalitate prin care să încorporezi câteva dintre interesele lor în show-urile tale.

Asta te va face unică în ochii lor, total diferită de celelalte modele de videochat care doar se dezbracă. În acest fel, vei stabili o legătură mai strânsă cu ei şi vei atrage atenţia unor persoane care poate nu te-ar fi căutat în trecut.

  1. Dă tot ce poţi, dar nu uita să te distrezi

Înainte de a intra online, este o idee bună să inspiri adânc şi să intri într-o stare pozitivă. Cei care vor să se bucure de compania virtuală a unui model de videochat o fac pentru că au nevoie de interacţiunea cu o persoană optimistă, energică, cu zâmbetul pe buze, care să îi poată distra. Pentru a-i putea relaxa pe interlocutori, trebuie că mai întâi tu să adopţi o atitudine relaxantă şi plină de voie bună.

Apoi, când intri în camera de chat, nu te gândi niciodată la bani, ci la distracţie. Acesta trebuie să fie scopul tău principal. Dacă îl îndeplineşti cum trebuie, atunci vor veni şi banii. Lasă conformismul, dă frâu liber imaginaţiei şi bucură-te de meseria ta. Până la urmă, câte tinere au şansa unică de a îmbina utilul cu plăcutul şi de a câştiga până la 10.000 de dolari pe lună din conversaţii online cu oameni interesanţi din întreaga lume?

… Materialul si pozele: Studio 20

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Vrei să faci videochat? Iată 5 lucruri pe care trebuie să le ştii”

  1. Multe persoane se angajeaza in videochat doar cu ideea ca vor avea multi bani, insa daca nu se implica in ceea ce inseamna activitatea de model online, nu ai cum sa ajungi sa ai veniturile unei persoane care munceste. Intr-adevar, este un domeniu care ofera, insa trebuie sa te si adaptezi si sa tii cont de sfaturile echipei.

  2. Intr-adevar, nu trebuie sa ai experienta ca sa fii model de videochat, dar trebuie sa te impui si sa te implici. Cu putin ajutor din partea celor cu care ai ales sa colaborezi, poti avea o ascesiune asa cum iti doresti, veniturile fiind pe masura.

  3. Cand m-am angajat in videochat nu se stiau prea multe despre acest domeniu, consider ca articolele care apar si informatiile care iti sunt accesibile la tot pasul sunt suficiente sa te ajute sa iei o decizie, daca merita sau nu. Este o industrie bine platita.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura