After party

Nu ne-am luat rămas bun de la nimeni. Pur şi simplu ne-am furişat fără să spunem nimănui. Râdeam şi alergam pe străduţele înguste să ajungem la bulevard ca să prindem în taxi. Ne simţeam ca doi adolescenţi ce tocmai au chiulit de la ore. Până a venit taxiul ne-am ţinut în braţe şi ne-am sărutat îndelung sub privirile celor care treceau pe lângă noi, dar nu ne pasă de cei din jur. … 

Ştiam că vom ajunge repede la destinaţie, traficul noaptea este destul de lejer. Nu am stat locului vreo clipă. Până să ajungem ne-am hârjonit pe bancheta din spate. Printre săruturi şi mângâieri au fost şi câteva serii de gâdilat din partea ei.

La ea acasă, hainele groase au început să dispară de cum am intrat. Am ridicat-o în sus, ea şi-a încolăcit picioarele în jurul taliei, braţele ei pe după gâtul meu… buzele savurând fiecare strop de pasiune. Prin semi întuneric am reuşit să ajung cu ea în braţe în dormitor, ghidat de ea.

În dormitor, m-am apropiat de pat cu ea în braţe. Întâi am aşezat-o pe ea, fără să-şi desprindă picioarele din jurul meu, apoi şi eu deasupra. În timp ce ne sărutam am început să-i desfac nasturii de la cămaşă. Am tras de ea până am scos-o marginile băgate în fustă.

Aveam palmele ei aşezate pe obrajii mei, ale mele erau aşezate pe sânii ei, smucindu-i în toate direcţiile prin sutien. Sutienul mă deranja, am tras de el până acesta a ajuns sub sâni. Era mult mai bine. Sânii nu prea mari, dar frumos conturaţi. Vroiam să ajung la ei, însă Ioana mă ţinea fix pentru a ne săruta în continuare. O pupăcioasa fără pereche.

Într-un final mi-a dat drumul. Am profitat de ocazie să o dezbrac de toate hainele. Era rândul meu. Am început de la cămaşă, aşezat în genunchi cu picioarele ei printre ale mele. S-a ridicat în şezut, cu mâinile direct la curea şi mi-a deschis-o, apoi nasturii de la pantaloni. Am văzut că-i face plăcere, aşa că am lăsat-o pe ea să termine treaba.

M-am dat jos din pat ca să pot să mă dezbrac de pantaloni. Ea a venit la marginea patului. M-a tras spre ea, cu o mână mi-a prins penisul, l-a frecat de câteva ori… a venit mai aproape de mine, buzele calde de la atâta sărutat s-au mulat pe gland… ahh… degeaba am încercat să privesc din lateral toată scena, pe întuneric nu aveam ce să văd.

Deşi îmi plăcea, am întrerupt acest moment după puţin timp. Ea s-a urcat mai sus în pat, imediat m-am dus după ea. A urmat o nouă repriză de mângâieri şi sărutări… penisul lipit de ea, frecându-l uşor de vaginul ei. Ea încerca să se ridice mai sus, sperând că acesta să o pătrundă în timp ce ne mişcăm.

I-am simţit dorinţa, nici eu nu mai aveam răbdare. M-am ridicat un pic, cât să-mi fac loc să o penetrez. De cum a simţit vârful intrând printre labii, a scos un oftat lung la urechea mea… aahh… cu mâinile m-a tras mai mult spre ea. M-a ţinut strâns până în momentul în care am ajuns până la capăt, apoi mi-a lăsat puţină libertate de mişcare.

Degeaba am vrut să începem cu mişcări mai lente, ca apoi să măresc ritmul treptat. La puţină vreme, şi-a aşezat o mână pe fesele mele şi a început să apese tot mai tare pentru a grăbi mişcarea. Până nu am ajuns la ritmul dorit de ea nu s-a oprit.

Eu mai vroiam să ne sărutam, dar ea îşi aşezase capul într-o parte, gemând intens la fiecare împingere în interior. Începusem să obosesc un pic de la ritmul dorit de ea. Era musai să schimbăm poziţia. M-am ridicat puţin, alunecând uşor pe trupul ei, sărutând-o din loc în loc până am ajuns între picioarele ei. Vroiam să o gust neapărat. Imediat a înţeles ce doresc. Şi-a desfăcut larg picioarele… o mână a pus-o pe umărul meu şi m-a apăsat, ca să ajung mai repede la zona fierbinte.

Nici nu i-am atins bine labiile cu limba. Începuse să ofteze. Mi-am lipit gura de vagin, iar cu limba căutam intrarea în interior… îşi arcuia spatele, cu capul lăsat pe spate, foindu-şi bazinul sub mine. După o scurtă repriză de cunilingus, cât să-i simt gustul feminităţii ei, am ajutat-o să se ridice, apoi i-am sugerat să se aşeze în poziţia doggy style.

S-a poziţionat cu spatele la mine, bazinul ridicat până la nivelul penisului, dar restul trupului şi capul aplecate spre pat. Începusem să mă obişnuiesc cu întunericul din încăpere. Priveam la fundul ei ridicat ce-l mişca senzual de penisul meu. Mi-am potrivit penisul… şi am intrat rapid. Cred că am intrat un pic cam tare. Sunetele ce le-am auzit de la ea nu păreau de plăcere. Ioana nu mi-a reproşat nimic, dar am ştiut că trebuie să o iau mai uşor la început.

Se obişnuise în această poziţie, mişcările devenise tot mai alerte pe măsură ce ofta şi gâfâia tot mai tare. Credeam că îi place această poziţie, după cum îşi foaia trupul şi după cum gemea cu capul în pernă…  aceasta era senzaţia. După un timp s-a oprit şi nu ştiam de ce, s-a dat jos de pe pat, m-a luat de mână şi mi-a spus că vrea să fie penetrată pe la spate din picioare, sprijinită cu mâinile de dulap.

Fiind un pic mai scundă decât mine, a trebuie să-mi desfac picioarele în lateral mai mult ca să ajung la acelaşi nivel cu ea. Mi-a indicat să-mi pun mâinile la ea în talie… mi-a potrivit penisul… de cum am intrat, a început să se împingă în mine. Renunţasem să mai mă mişc, aş fi stricat tot farmecul. Vroia să controleze ea mişcările şi i-am făcut pe plac.

Se vedea că îi place mai mult dacă stabileşte ea ritmul care să-i convină. Şi-a dus o mâna între picioare… am luat o mână din talie şi i-am căutat sânul drept. Trăgeam de el, apăsăm… i-am prins sfârcul între degete. Cu timpul, mişcările ei devenise tot mai rapide, picioarele îi tremura… îşi freca clitorisul mult mai intens… gemetele se transformase în ţipete scurte.

S-a oprit pentru puţin timp, apoi s-a împins în mine de câteva ori… ahhh… apoi a întrerupt orice mişcare… aaauu, aaauu… nu o durea nimic, era doar felul ei de a se manifesta din pricina orgasmului intens. Mi-a luat câteva momente ca să înţeleg acest lucru.

A ieşit din mine, apoi s-a dus şi s-a întins pe pat cu faţa în jos. Lângă ea m-am aşezat şi eu, foarte aproape de ea. Cu o mână mă jucam cu penisul, iar cu cealaltă mă jucam cu fesele ei, strângându-le uşor. Stătea cu mâinile sub cap, cu faţa spre mine, cu ochii închişi. Văzând că nu mai spune nimic, m-am ridicat şi m-am dus către fesele ei.

Continuam să mă joc cu penisul. I-am sărutat una dintre fese, apoi şi cealaltă. Limba se plimba de pe una pe alta, făcând un traseu imaginar. Din când în când, atingerile mele o făceau să tresară, mârâia uşor în timp ce îşi mişca bazinul încordat. Nu m-am lăsat până nu am muşcat-o uşor de fese. Dacă era lumină, sigur se vedeau urmele de dinţi.

A venit spre mine. A văzut că mă jucam cu penisul, mi-a dat mâna la o parte, apoi s-a poziţionat sub mine. Stăteam aplecat peste ea, smotocindu-i fesele, în timp ce ea se ocupa de penisul meu. Zgomotul făcut de ea în timp ce penisul aluneca printre buzele ei, mă excită la maxim. Mi-a pus mâna pe fese să încep să mă mişc eu.

Începuse să-mi placă. Din inerţia mişcărilor căutam să intru cât mai mult cu penisul în gura ei. O mână o ţinea la jumătatea penisului, ca să nu forţez mai mult. Mă ridicasem pe verticală. Cu o mână i-am prins părul în coadă şi o ţineam de la spate.

Speram să mă lase să finalizez oral. Îmi încordasem picioarele, penisul pulsa între buzele ei, măciulia se mărise considerabil. Gemetele mele au venit de la sine, tot mai dese şi mai profunde. M-a simţit că urmează să finalizez, s-a ridicat brusc, imediat s-a răsucit sub mine cu picioarele desfăcute şi mi-a spus să mă aşez peste ea.

Nu mă gândisem o clipă să-mi doresc să termin în interior, acum eram puţin panicat. Am introdus penisul… mişcări tot mai energice… aahh… mă pregăteam să mă ridic, mai aveam un pic… Ioana m-a prins de mijloc cu ambele mâini şi m-a ţinut strâns, adânc în ea… aahhh… inevitabilul s-a produs. Toată încărcătura s-a scurs în interiorul ei.

După orgasmul intens m-am prăbuşit peste ea, dar gândul că am terminat în interior nu-mi dădea pace. Cred că m-a simţit un pic stresat şi mi-a spus:

– Stai liniştit, nu o să rămân însărcinată…

Poate ştia ea ceva ce nu ştiam eu. Nu ne-am culcat imediat. După un duş, a urmat o mică hârjoneală în pat, un fel de joc de căutări pe sub plapumă, apoi, obosiţi, am adormit unul în braţele celuilalt.

… citeste prima parte … 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „After party”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.