Petrecerea corporatistă

Eram entuziasmat să merg la petrecerea firmei de sfârşit de an. Ocazie pentru cei din conducere să ne spună mesaje mobilizatoare şi să ne laude pentru rezultatele obţinute în anul ce urma să se sfârşească şi bineînţeles să continuăm să ne depăşim limitele pentru anul următor. Dar nu de asta eram entuziasmat. Era un moment de distracţie la care era musai să iau parte. O ocazie perfectă pentru a ne destinde frunţile şi să ne schimbăm starea de spirit, dar mai era ceva… 

… Aşteptam cu nerăbdare să mă întâlnesc cu Ioana, colega mea de la un alt departament. Este o colegă veche, dar rar reuşim să schimbăm câteva vorbe. Uneori are o atitudine mai rece, alteori pare cea mai bună prietenă… cum te vede te strânge în braţe, zâmbet larg, pupături pe obraz. De multe ori m-am întrebat… de unde aceasta schimbare, la extreme? Când mai rece, când mai prietenoasă.

Auzisem că este singură, însă îmi era greu să interpretez reacţiile ei, dar cel mai mult mi-au dat de furcă partea frumoasă a personalităţii ei. Atunci când se bucura că mă vede, extrem de zâmbitoare, este atentă la ceea ce vorbesc, îmi caută privirea şi îşi prinde mâna în jurul taliei mele. Toate astea doar când nu mai este nimeni în preajmă.

Gânduri păcătoase îmi trec prin minte şi nu aş putea spune că în totalitate este vina ei. Poate că are o fire ce se încadrează către extreme, iar atunci când îi văd partea frumoasă mă gândesc că semnalele nu sunt întâmplătoare şi vrea o apropiere între noi.

Clubul unde s-a ţinut petrecerea, putea găzdui petreceri private, acesta fiind unul dintre criteriile în alegerea lui. Seara a început destul de timid. Cu jocuri de lumini, muzica duduia în boxe, alternând diferite genuri, dar nimeni nu dansa. Toţi ne aflam pe la mese sau prin jurul lor. Deseori i-am căutat privirea Ioanei, dar era prea concentrată la discuţii cu alte fete sau să se uite în telefon.

Eram obişnuit, până spărgea cineva gheaţa, toţi aveam o ocupaţie. După miezul nopţii, ringul de dans era aproape plin, Ioana se ameţise un pic. Avea un chef de dansat. Nu conta genul de muzică. Încercam să fiu cât mai aproape de ea, să dansăm împreună. Îmi făceam speranţe, dar apoi am realizat că mai mult decât a dansa împreună, nu se putea întâmpla. Ceilalţi colegi ne-ar fi văzut.

Zbenguiala pe măsură, căldura din interior m-a determinat să ies afară de multe ori. Eu aveam nevoie de aer, iar alţii de ţigară. Îmbrăcat cu geaca pe mine, cu mâinile în buzunar priveam pe stradă la oamenii care treceau. Dintr-o dată m-am pomenit cu Ioana lângă mine, ieşise să fumeze o ţigară.

– Ce faci?… m-a întrebat ea.

– Am ieşit puţin la aer, aveam nevoie, tu?

– Îmi era cald înăuntru şi simţeam nevoia să fumez.

Încercam să observ în ce extremă a personalităţii ei se află. Cam pe la mijloc, pe undeva. Nu ştiam cum să fac ca să duc discuţia în direcţia dorită de mine. Tot ce îmi trecea prin minte… mi se părea o prostie. Ioana nu era foarte bine îmbrăcată. Deşi era îmbrăcată cu o haină, pe sub avea doar o bluză, foaie de ceapă, cu o fustă mai largă, până aproape de genunchi, un dres subţire fără chilot, urma să descopăr mai târziu, şi nişte ghetuţe. O vedeam cum îi tremura mâna de frig, dar nu ar fi renunţat la ţigară. Trăgea fum după fum în timp ce îmi explica ceva.

Mi-am luat inima în dinţi şi i-am zis:

– Tremuri serios, nu eşti îmbrăcată gros… vino să te ţin braţe!

I s-a părut bună ideea mea. Imediat s-a aşezat în faţa mea, cuibărindu-se între braţele mele. Nu ştiu cât de mult reuşisem să o încălzesc dar începuse să-i placă. Terminase ţigara, aruncase chiştocul dar nu părea că doreşte să intrăm în club, iar mie îmi convenea acest lucru. Următorul pas a fost… o remarcă despre parfumul ei.

– Îmi place cum miroase parfumul tău… apoi m-am apropiat cu nasul de gâtul ei şi am inspirat adânc.

Nu a zis nimic, s-a întors cu privirea spre mine, a zâmbit, apoi a revenit. Doar atât? Asta a fost toată reacţia ei?… gândeam eu. Nu m-am lăsat. Am făcut din nou acelaşi gest, dar de data asta am sărutat-o pe gât. Abia atunci a înţeles ceva.

S-a întors cu faţa spre mine cu mâinile băgate între noi, fără să se elibereze de braţele mele. Privirea ei părea un pic nedumerită. Ne-am privit în ochi vreme de câteva momente. Nimeni nu a schiţat vreun gest. Cred că ea aştepta să-i explic… ce a fost asta?… iar eu nu eram pregătit să-i răspund în cuvinte.

– De ce ai făcut asta?… m-a întrebat ea până la urmă

– Trebuia să te sărut pe buze?… i-am răspuns eu

– Trebuie să-ţi dau eu voie…

– Îmi permiţi?

– Mai mă gândesc…

Un “mai mă gândesc” ce părea a fi un răspuns pozitiv. La finalul căruia m-am aplecat şi i-am furat un sărut. Nu s-a împotrivit, mai mult decât atât, senzaţia era ca pupilele i se mărise, că îşi dorea mai mult decât atât. Am sărutat-o a doua oară. De data asta buzele s-au atins delicat. Nu ştiam dacă tremura din cauza frigului, dar aveam senzaţia că buzele îi vibra la fiecare atingere.

Ioana îşi ridicase capul spre mine, ochii închişi şi buzele apropiate… aştepta cuminte fiecare atingere a buzelor noastre. Le-am lipit de ale ei. Şi-a scos braţele şi m-a strâns puternic. Limbile se atingeau delicat la vârf… ne era frig dar părea să nu conteze.

Deşi nu vroiam să întrerupem acest moment, m-am oprit într-un final şi i-am spus că este momentul să intrăm deoarece este foarte subţire îmbrăcată. Din privirea ei am înţeles că ar mai fi vrut să continuăm. Ne-am strecurat înăuntru printre clienţii clubului care intrau şi ieşeau. În drumul către locul rezervat petrecerii noastre, am văzut o parte mai întunecată, unde lumina reflectoarelor colorate nu ajungea.

Am prins-o de braţ şi am tras-o spre mine, către acea zonă. S-a lipit de mine, buzele s-au căutat… apăsau puternic unele peste celelalte. Mi-am deschis geaca, la fel şi ea… îşi băgase mâinile pe sub haina mea prinzându-mă de mijloc.

Pentru ai atinge trupul, am făcut la fel. Cu mâna o mână băgată pe sub haina ei, o ţineam lipită de mine. Cealaltă o aveam pe sâni, pipăindu-i prin sutien. Penisul mi se sculase. Ioana se lipise de mine… nu avea cum să nu-l simtă. Dorinţa mea ar fost să nu fim în altă parte acum, undeva, într-un loc doar pentru noi.

Am simţit-o că mă doreşte. Îşi freca trupul de mine. Braţele ei m-au eliberat. Am crezut că doreşte să ne oprim, însă, o mână a pus-o între picioarele mele, apucându-mă de penis prin pantaloni. Momentul acesta îl aşteptam de multă vreme, însă, acum s-a întâmplat şi îmi părea rău că nu ne putem exprima liber, sexual vorbind.

S-a întors cu spatele la mine, lipindu-şi fundul de penisul meu. Se mişca provocator… părea că vrea să danseze după muzică, dar era un dans erotic… cu penisul meu, iar asta mă făcea să o doresc şi mai mult. Poate că băuse prea mult, cine ştie… iar atitudinea ei era scuzabilă, însă, refuzam să cred că totul se va termina acolo, în acel club.

Eram în flăcări de excitare, imediat am răsucit-o cu faţa spre mine… ne-am sărutat reciproc. O mână o băgasem între picioarele ei. Îi ridicasem fusta şi urcasem pe coapsele ei până la chiloţei… mmm… s-a oprit din sărutat pentru un oftat lung. Nu m-am mulţumit doar să-i ating labiile pe toată lungimea lor, mi-am făcut loc pe lângă chiloţi… se umezise… degetul şi-a făcut loc în interior… ahh… m-a prins de penis şi m-a strâns puternic…

Cea mai bună idee era să plecăm de la petrecere, fără să spunem nimănui. Am luat rapid un taxi şi ne-am dus acasă la ea…

… citeste continuarea …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Petrecerea corporatistă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.