Parteneri de sex pentru soţia mea

Ne-am făcut un obicei, eu împreună cu soţia mea, să petrecem cumpăna dintre ani departe de frigul din România, într-o ţară unde nu ne trebuie multe haine, cu soare şi apa mării. Insula Creta este destinaţia ideală pentru noi. Ne-am obişnuit cu locurile şi întotdeauna ne facem rezervare la acelaşi hotel. Ne place atmosfera un pic mai intimă, mai ales că ne place să facem swing. Uneori reuşim să ne sincronizăm plecarea cu alte cupluri pe care le-am mai întâlnit, alteori… găsim ceva nou. … 

Planificasem călătoria pentru o săptămână. Trecuse două zile şi nu părea că avem vreo şansă să ne întâlnim vechii prieteni, iar cupluri noi nu apăruse în peisaj. Veronica are un simţ al atracţiei dezvoltat. Toţi bărbaţii întorc capul după ea, dar şi al femeilor invidioase.

Trecuse de ora 14, afară soare, cald, apa numai bună de înot. Ne place să folosim piscina de afară. Are şi o zonă mai retrasă, acoperită, ce oferă un moment de intimitate datorită zidurilor amplasate de-a lungul ei, foarte aproape de margine.

Aşezaţi pe şezlong, am observat doi bărbaţi tineri ce s-a apropiat de piscină. O vreme i-am studiat discret pe sub ochelarii de soare ce-i aveam pe nas. Erau tot români. Din priviri m-am consultat cu Veronica. Părea pe gustul ei şi am zis… de ce nu. Măcar ea să se simtă bine, dacă nu am găsit un cuplu cu care să ne relaxăm.

Bărbaţii păreau de treabă, sorbeau uşor din bere cu picioarele în apă şi povesteau de-ale lor. Nu mi-a fost greu să-i abordez, să mă împrietenesc cu ei. Din vorbă în vorbă, am aflat că ei nu veniseră singuri, fiecare cu iubitele… relaţii de câteva luni. Nu existau şanse ca partenerele să accepte o mică petrecere în şase. Cele două fete, prietene bune, i-au lăsat pe băieţi la hotel, pentru un moment de shopping.

Veronica mi-a citit pe faţa uşor nemulţumirea şi s-a decis să intre în scenă. S-a ridicat de pe şezlong, s-a apropiat de marginea piscinei, dar nu a intrat în apă. Avea nevoie de atenţia băieţilor pentru asta. M-a întrebat dacă apa este rece. Băieţii, Alin şi Gabriel, au rămas cu gura căscată. Până să răspundă ei, i-am răspuns eu că apa este bună.

A intrat în apă. A dat înot două ture de bazin apoi s-a îndreptat către zona mai retrasă. La capătul piscinei se afla un zid de beton, nu foarte înalt, iar dincolo de el, datorită nivelului unde ne aflăm, se vede o panoramă frumoasă cu multe case, în mai multe reliefuri. Noi ştiam asta, dar ei nu păreau să ştie. Era locul nostru de ademenire.

La câteva momente, după ce a ajuns acolo, mi-a spus să văd panorama, fiind foarte frumoasă. Atunci i-am invitat şi pe Alin şi Gabriel, să vedem împreună şi să facă cunoştinţă cu soţia mea. Am avut noroc, ei nu ştiau de locul acesta retras şi le-a plăcut foarte mult.

Veronica făcuse şi ea cunoştinţă cu ei, dar mai mult m-a lăsat pe mine să vorbesc. Îşi cunoaşte atuurile şi le joacă foarte bine. Se poziţionase în capătul piscinei, unde apa ajungea până la genunchi. S-a ridicat din piscină şi s-au urcat pe marginea ei, sprijinindu-se cu spatele de zidul din apropiere. Costumul de baie umed, intenţionat ales, cupele mici, slipul şi el minuscul, de parcă cineva făcuse economie la material, lăsa loc de fantezii nebănuite.

Mie îmi făcuse poftă, dar băieţilor. Sfârcurile păreau că vor să evadeze prin material. I-am văzut pe băieţi privind-o discret pe Veronica. La unul din ei s-a putut observa erecţia din slipul strâns. La Gabriel era mai dificil să se observe, deoarece purta bermude.

Şi-a ridicat picioarele din apă, le-a desfăcut cât de mult a putut şi le-a aşezat pe marginea piscinei. Aahhh… dintre picioarele ei ieşea în evidenţă bucăţica de material ce-i acoperea o parte din vagin. Materialul umed se mulase pe trup. Cu uşurinţă se putea observa despicătura dintre labii.

Nu se uita la noi, avea capul într-o parte, privind în zare, ca şi când totul era firesc. Însă nu şi pentru ei. Eu eram obişnuit cu postura, deşi aveam şi eu un pic de erecţie. Mai mult la gândul că cei doi o privesc pe soţia mea.

A pus mâna pe sâni şi i-a mutat când la stânga când la dreapta, ca şi când ar fi vrut să-i aranjeze. Băieţii nu mai erau atenţi la discuţie. Eu spuneam multe şi nevrute. În acelaşi mod a făcut şi cu partea dintre picioare a slipului. A prins cu degetele, a tras puţin în sus, apoi un pic spre stânga şi un pic spre dreapta… de i se văzuse vaginul epilat.

Rămaşi ca la dentist, era momentul să trec la întrebările personale. Cei doi deveniseră foarte vorbareţi dintr-o dată, mai ales când s-a adus în discuţie subiectul sex. Veronica găseşte mereu momentul în care să treacă la atac. A tras de marginea slipului într-o parte, lăsând să se vadă vaginul în toată splendoarea sa. S-a uitat provocator către băieţi… cu două degete şi-a deschis labiile, apoi a început să se joace cu ele.

Alin a fost cel care a avut sânge în instalaţie. A plecat de lângă noi, de pe partea cealaltă a piscinei şi s-a dus direct către Veronica. Cum a ajuns, nu a spus nimic, dar privirea lui părea să spună… îmi permiteţi doamnă?… Ea a luat mâna dintre picioare şi l-a lăsat pe el. Bucuros, s-a aplecat cu gura direct între picioarele ei.

Am văzut-o cum a închis ochii în momentul în care buzele i-a atins păsărica. Gabriel părea un pic mai reţinut, dar la încurajările mele s-a dus şi el. Eu mi-am deschis telefonul să filmez întreaga scenă, să o avem ca amintire. Amândoi o îngrămădise pe Veronica, o mângâiau pe trup, săruturi peste tot… pe gură, pe gât, pe sâni, între picioare.

Din când în când se uita la mine pe furiş şi-mi arunca un zâmbet de mulţumire că am fost de acord cu această aventură.

Alin nu a mai avut răbdare şi-a tras slipul în jos… şi-a scos penisul gata de atac… i-a ridicat picioarele mai sus cu braţele lui, şi-a poziţionat penisul şi a intrat… aahh… făcând-o pe Veronica să exclame de plăcere. Plăcerea ei era şi plăcerea mea. Priveliştea cu alţi bărbaţi ce fac sex cu soţia mea, mă excită teribil. Alin era hotărât… Veronica a întins braţele şi l-a prins de mijloc, trăgându-l către ea. Gabriel nu mai avea loc în toată schema asta.

L-am văzut cu se chinuia să ajungă la sânii ei, dar nu reuşea prea bine. Decizia care a luat-o ulterior a fost genială. S-a urcat în picioare pe marginea piscinei, s-a poziţionat în faţa ei şi i-a băgat penisul în gură. Veronica s-a bucurat enorm. Îşi pusese mâinile pe capul ei şi pompa din ce în ce mai repede, parcă la concurenţă cu prietenul lui. De obicei îmi place să mă masturbez în astfel de cazuri, însă acum era mai interesant să filmez toată scena. Era unică. În toate vacanţele noastre nu fusese una care să rivalizeze cu aceasta.

Soţia mea a luat mâinile de pe Alin şi le-a aşezat pe fesele lui Gabriel, care părea cel mai entuziasmat. Nu m-am putut abţine şi le-am spus băieţilor:

– Bravo… ţineţi-o tot aşa!

Încurajaţi de vorbele mele se mişcau tot mai repede, gemetele ei, înăbuşite de penisul lui Gabriel păreau tot mai pregnante. Minute în şir băieţii sau mişcat într-una fără repaus. Am văzut cum Veronica îşi încordase degetele de la picioare… ştiam acest moment. M-am dus mai aproape de ea, să prind mai bine fundalul sonor.

A continuat să-l împingă de la spate pe Gabriel cu o mână, iar cu cealaltă a reuşit să ajungă la trupul lui Alin, să-l tragă mai mult spre ea. Dintr-o dată… am văzut cum se zbate din picioare… mmmhhh… băieţii nu o slăbeau deloc, deşi orgasmul era evident.

La scurt timp, Gabriel devenise mai serios, ridicase capul în sus, închisese ochii… mişca din bazin tot mai repede, nu ştiu dacă reuşise să o împingă pe toată, gemete din ce în ce mai puternice… aahhh… apoi mişcări mai scurte, eliberând sămânţă în gura ei. Lipit cu mâinile de zid, a stat aşa până Veronica i-a înmuiat penisul.

Alin nu era nici el departe. Cred că gemetele celor doi l-a excitat cel mai tare. Picioarele ei ridicate… se mişca rapid, lovindu-se de ea cu putere… aahhh… a mai împins de două ori, apoi a scos penisul, l-a prins cu mâna stângă… jetul de spermă a ţâşnit pe abdomen şi pe sânii ei.

Băieţii erau epuizaţi. S-au aşezat pe marginea piscinei şi îşi trăgeau sufletul. Nişte voci se auzeau apropiindu-se de noi. Băieţii şi-a băgat penisurile la locul lor, Veronica costumul de baie, eu mi-am aranjat erecţia. Nu ştiam cine se apropia. Erau cele două prietene cu care veniseră Alin şi Gabriel.

I-am văzut pe băieţi cu feţele uşor ruşinate, dar au plecat după ele ca şi când nu s-a întâmplat nimic. Rămăsem doar eu şi ea. M-a aşezat lângă ea pe marginea bazinului. După ce ne-am sărutat cu foc, ea a decis că e timpul să primesc şi eu ceva. S-a băgat în bazin, mi-a scos penisul afară, după ce s-a asigurat că nu ne vede nimeni.

Trebuia să filmez şi momentul nostru. Pasiunea cu care îmi făcuse sexul oral, excitaţie ajunsă la cote maxime, m-a făcut să termin repede, în gura ei.

După acea întâmplare, am sperat că poate ne mai întâlnim cu cei doi bărbaţi, dar partenerele nu i-au mai lăsat singuri. Alt cuplu nu a mai întâlnit, în schimb am rămas cu o amintire frumoasă dintre cei doi bărbaţi şi soţia mea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

28 de comentarii la „Parteneri de sex pentru soţia mea”

 1. Povestea este foarte excitantă , provocatoare și recunoscute pentru că și mie îmi place să o vadă pe soția mea făcând sex cu alți bărbați .

    1. Datele de contact (nr de tel, mail, diverse conturi pe retele sociale) nu vor fi aprobate. Site-ul de anunturi este facut pentru asa ceva. Unul dintre voi pune anuntul, cu ce date doreste, iar cine vrea il poate contacta printr-un mesaj la anunt sau prin alta forma pusa la dispozitie de catre cel care pune anuntul.
     https://anunturi.domnuroz.ro

 2. Am stat de vorba si eu cu sotia si deschis subiectul sa o facem in doi sau trei…acum problema e de unde gasesc eu un baiat sau doi pentru a face sex cu ea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d