Clubul de noapte

Îmi place viaţa de noapte. Iar locul cel mai potrivit pentru mine este în club. Chiar dacă îmi fac datoria seară de seară, întâlnesc mereu oameni interesanţi, chipuri noi şi distracţie cât cuprinde. Muzica ce duduie în boxe, fetele ce fac atmosferă şi multă băutură. Cred că asta îmi place cel mai mult la jobul meu, faptul că sunt mereu înconjurat de femei frumoase. Unele vor să facă doar o poză, altele… să mă cunoască mai intim… 

Se făcuse duminică dimineaţa, aproape patru şi jumătate. În club se mai aflau câţiva matoliţi ce considerau că abia acum începe distracţia. Ne-am pus de acord cu colegii mei că e timpul să evacuăm clubul. Nu mai avea rost să ţinem deschis pentru o mână de oameni.

Cu greu am reuşit să-i scoatem afară fără să se ajungă la utilizarea forţei. Imediat ce au fost evacuaţi colegii mei au rămas afară ca să se asigure că nu mai intra nimeni. Barmanii şi ospătarii îşi făceau socotelile, eu m-am hotărât să dau o tură printre separeuri. Au mai fost surprize în trecut, să găsim persoane ce adormeau pe canapea.

Nici de data asta nu am fost scutiţi de surprize. De la distanţă văzusem ceva suspect. Lumina nu mă ajuta în acest sens. Ca să mă conving ce vad, m-am dus cu încredere. Când am ajuns acolo am văzut o femeie, aproximativ 30 de ani, întinsă pe canapea, bluza descheiată la doi nasturi. Se putea vede o porţiune dintr-un sân.

Spre surprinderea mea, această femeie nu mai avea fustă şi nici chiloţi, iar sub masă se afla o pereche de încălţăminte cu toc. Am aruncat o privire prin jur, poate găseam restul hainelor. Nimic, nici pe jos, pe sub masă, nici în zona de canapele unde se afla ea, dar nici alături. Cine i-a luat hainele?

În mod obişnuit aş fi trezit-o şi aş fi scos-o afară din club, dar în condiţiile date, nu puteam să o scot afară pe biata femeie pe jumătate dezbrăcată.

Am dat să o trezesc, strigând la ea. În acel moment şi-a mişcat puţin picioarele, depărtându-le puţin. Privirea a rămas fixată între picioarele ei… pielea fină, fără pic de păr… labiile ei, uşor deschise. Din instinct mi-am dus mâna între picioare frecându-mi uşor penisul. Parcă nu mai vroiam să o trezesc, mă uitam la ea mai ceva ca la un tablou.

Nici nu putea să mai rămână, trebuia să plece acasă, într-un mod sau altul. Trebuia să fac ceva în acest sens. Muzica încă se mai auzea în difuzoare, dar mai încet. Degeaba am strigat la ea. Nu exista vreo şansă să mă audă.

Mă gândeam să-i pun mână pe picior şi să o zgâlţâi un pic, poate se trezea, dar nu am făcut asta. Ipostaza în care se afla ea, fără haine, îmi era teamă să nu spună că eu am dezbrăcat-o şi că vreau să o violez. M-am dus prin partea cealaltă a canapelei pe lângă masă, să ajung lângă ea şi poate aşa aveam mai mult noroc.

Aşezat pe canapea lângă capul ei, am constatat că şi din acel unghi tot pot să văd… între picioarele ei. Poate se mişcase până am ajuns lângă ea sau unghiul de vizibilitate era favorabil şi de acolo. Cu mâna aşezată pe umărul ei, am zgâlţâit-o un pic, strigând la ea să se trezească. Nimic.

Când părea că tactica dă rezultate, femeia s-a mişcat spre mine, a întins braţul şi l-a aşezat pe piciorele mele. A spus ceva, dar nu am înţeles nimic. Penisul se trezise la viaţă. Făcusem sex cu femei în toate felurile şi toate poziţiile, dar să mă excit la o femeie care doarme, era ceva nou.

Am insistat din nou să o trezesc. Femeia s-a ridicat puţin, deschis puţin ochii… iniţial am crezut că se va ridica în şezut pe canapea, dar nu. S-a întins spre mine aşezându-şi capul exact în zona penisului. Vai, ce-mi faci tu mie! Ce mă fac cu tine?! spuneam eu în gând.

Cu cât încercam mai mult să o trezesc cu atât venea mai mult spre mine, cuibărindu-se în poala mea. Fesele albe ieşeau în evidenţă pe canapeaua închisă la culoare. Penisul pulsa puternic. Deja mă şi vedeam în scena următoare… ea întinsă pe canapea, cu faţa în jos, în timp ce îmi ţine penisul cu ambele mâini şi îşi mişca capul în sus şi în jos, buzele mulându-se perfect pe gland, sugându-l cu poftă… aahh… numai gânduri perverse aveam în cap.

Ei nici nu-i păsa că stătea cu capul pe scula mea, iar eu eram înnebunit şi excitat în acelaşi timp. Cu greu m-am abţinut să nu mă înfig cu mâna în fesele ei şi să le strâng cu putere, să le smotocesc, iar apoi… mai jos, să-mi bag degetele adânc în vaginul ei… aşa sigur se trezea.

Am vrut să mă ridic, să mă dau în lateral, ca apoi să încerc din nou să o trezesc. În acel moment s-a mişcat şi ea, s-a ridicat un pic… cu ochii mici încerca să se uite la mine. Tot ce am auzit de la ea a fost:

– Unde te duci iubitule?

Stai, de când suntem noi iubiţi? Nu am apucat să-i răspund, a venit toată peste mine, ridicându-se în genunchi, cuprinzându-mă cu braţele, mormăind ceva la urechea mea. Când m-a sărutat la ureche, un fior m-a străfulgerat, că-mi venea să sar imediat pe ea.

Degeaba am încercat să-i spun că nu sunt cine crede ea, că trebuie să plece acasă… unde îi erau restul de haine şi altele. Părea că nu pricepe ce spun, în timp ce se străduia să mă seducă. Nu a durat mult şi femeia s-a urcat în poala mea, deasupra penisului.

L-a simţit imediat, a început să geamă uşor la urechea mea, mişcându-se uşor în sus şi în jos. Atât mi-a trebuit. Cum nu avea haine la partea de jos, mi-am băgat o mâna printre picioarele ei. A început să geamă şi mai tare. Nici nu ştiam dacă a reuşit să deschidă ochii măcar, avea capul poziţionat pe umărul meu.

Am băgat un deget în interior. Surprinzător a fost că era deja umedă, fapt ce m-a aţâţat şi mai tare. I-am introdus al doilea deget… penetrând-o energic. Mă strângea de gât cu braţele şi gemea foarte puternic la urechea mea.

Nu mai era cale de întoarcere. M-am deschis la pantaloni şi i-am tras uşor pe sub mine, împreună cu chilotul. Ea rămăsese setată cu acea mişcare în sus şi în jos. Mi-am potrivit penisul între labii şi am tras-o de mijloc în jos, până a intrat tot penisul. Părea cea mai fericită femeie, mă ţinea bine de gât şi sărea pe mine din ce în ce mai rapid. Nu mai trebuia să o dirijez eu, să o ţin de mijloc. Făcea singura toată treaba.

Încă nu am realizat dacă ea ştia cine sunt eu, dar în acele momente nici nu mai avea importanţă. Până la urmă ea a fost cea care m-a provocat. Am avut nevoie doar de un imbold din partea ei… că este disponibilă.

Gemea puternic  ţinând capul pe umărul meu. La un moment dat, a început să se mişte un pic mai repede, apoi s-a oprit brusc… aahhh… avuse un orgasm. M-a luat pe nepregătite, nu mă aşteptam să aibă unul atât de repede, la câteva minute.

Imediat şi-a reluat mişcarea, la fel de rapid ca mai înainte. Gemetele ei mă excitau teribil, speram să reuşesc să ies la timp, înainte să ejaculez. Am pus mâinile pe fesele ei. De când le văzusem pusesem ochii pe ele. Strângeam uşor… gemetele ei se intensificase… sărea pe mine cu putere… aahhh… apoi, s-a oprit, cu penisul meu adânc în ea, ţinându-mă de gât.

Am vrut să mă mişc eu. Cu ambele mâini am vrut să o ridic de fese în sus şi în jos, dar mi-a şoptit la ureche să aştept un pic. Posibil că orgasmele au epuizat-o şi avea nevoie de puţin timp pentru odihnă. După câteva minute, m-a sărutat pe gât şi la ureche. Am crezut că începe iar dansul în poala mea.

Imediat s-a ridicat de pe mine şi s-a întins înapoi pe canapea cu capul pe picioarele mele. Se întindea, ca după somn. A simţit penisul ce o atingea pe cap. A întins mâna după el… l-a atins uşor, apoi s-a întors cu faţă în jos, a venit mai aproape de el. Îl ţinea cu mâna stângă, iar cu dreapta, mă mângâia la scrot.

Şi-a apropiat faţă de penisul meu. La frecat de câteva ori de faţa ei, apoi a deschis gura şi mi-a prins măciulia. Limba jucăuşă făcea rotocoale în jurul ei, în timp ce îşi mişca capul uşor în sus şi în jos… ddaah… se descurca de minune. Fusese doar încălzirea. La scurt timp, femeia s-a dezlănţuit.

Îmi ţinea penisul de la bază, apoi cu mişcări rapide, mişca capul în sus şi în jos, cuprinzând penisul până la jumătate. Între timp, se oprise muzica. Puteam să aud zgomotele pe care le făcea în timp ce-mi sugea energic penisul. De obicei sunt rezistent, dar acesta femeia a reuşit să-mi producă un orgasm rapid.

Începusem să mă încordez, mi-am ridicat puţin picioarele, dar nu prea mult, din cauza mesei. Am pus mâna pe capul ei să-i dirijez mişcările… mai repede… printre gemete am reuşit să o avertizez că voi ejacula… a luat mâna de la baza penisului şi continua să se mişte rapid… aaahhh… s-a oprit brusc, cu buzele în dreptul măciuliei… limba ei nu avea astâmpăr, până nu a cules tot nu s-a oprit.

S-a ridicat în şezut pe canapea. În dreptul unde se afla ea întinsă când am găsit-o era geanta ei, iar lângă geanta se afla şi restul hainelor. Mă aşteptam să zică ceva despre mine, cine sunt eu. Singura remarcă a fost… unde au plecat toţi? S-a îmbrăcat şi a plecat după ce îi spusesem că s-a închis clubul, iar ea dormea pe canapea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Clubul de noapte”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.