Cum am ajuns cu ginerele în pat (1)

Numele meu este Stela şi doresc să vă povestesc o întâmplare adevărată. Sunt o femeie de 51 de ani, căsătorită şi am o fată de 33 de ani, căsătorită şi ea. Doresc să subliniez că am o relaţie foarte bună cu fiica mea, nu avem secrete şi vorbim deschis despre tot, suntem ca două prietene. Când ieşim în oraş, puţini şi-ar da seama că suntem fiica şi mama. Soţul meu şi fiica mea lucrează la o firmă multinaţională, cu sediul în SUA. …

În acea perioadă era plecat în delegaţie pentru şase luni, urma să sosească pentru a merge toţi patru în concediu, ca apoi ei doi să plece din nou. Aveam planificat un concediu pentru toţi patru în Spania, unde aveam închiriată o vilă pentru două săptămâni. În prima zi de concediu nu s-a întâmplat mare lucru, a fost mai mult pentru acomodare. A doua zi, am luat micul dejun şi ne pregăteam să mergem la piscina din faţa vilei. Ginerele striga din baie:

– Iubita, adu-mi te rog pantalonii scurţi…

– Haide dragă, ieşi şi ia-ţi singur, doar suntem numai noi, familia.

Ginerele a ieşit până la urmă din baie având pe el doar o pereche de boxeri. Când l-am văzut am rămas blocată. Avea o umflătură mare între picioare de nu mai puteam să zic nimic. Mă gândeam… oare o are aşa de mare? Fiica mea mi-a spus că este dotat, dar nu aşa cu l-am perceput eu prin boxeri. La piscină, eu şi fiica mea întinse pe şezlong, soţul şi ginerele erau în apă. Profitând de ocazie că eram singure, am deschis un subiect de bârfă.

– Ce faci acum, dragă, dacă pleacă tata din nou? Faceţi sex în fiecare seară, acum, cât mai este?

– Şi tu eşti în aceeaşi situaţie cu mine, i-am răspuns eu. Nu ştiam cum să deschid subiectul despre ginere. Până la urmă i-am zis.

-… L-am văzut pe soţul tău mai devreme în boxeri, dragă. O are atât de mare?

– Da, doar ţi-am spus că o are mare…

– Ce fericită eşti!

– Da, sunt, chiar mă fute bine, dar tu cu tata cum eşti? Ţi-o mai trage? Arăţi foarte bine şi ar trebui să primeşti…

– Da, draga mea. De când a venit, mă fute în fiecare seară.

– Hmmm, mă bucur pentru tine.

Aveam în cap doar scula ginerelui… Oare cum o arată în realitate? Oare cum o fute pe fiica mea, cu scula aşa de mare? Au urmat două săptămâni cu mult sex, seară de seară. Ziua, la piscină povesteam între noi , ca fetele, ce am făcut cu o seară înainte. Concediul s-a terminat, parcă prea repede. Ziua în care soţul meu şi fata trebuia să plece în delegaţie se apropia. Cu o seară înainte am povestit despre nunta unui nepot, ce urma să fie peste trei săptămâni. Cum nu avea cine, a rămas ca eu şi ginerele să fim prezenţi din partea familiei.

Dimineaţa i-am condus pe amândoi la aeroport. Eu şi ginerele am venit acasă, am băut câte o cafea. El a făcut un duş şi s-a dus la servici. Toată ziua am avut în faţa ochilor numai boxerii lui umflaţi. Trebuia să-i văd scula, devenisem un pic disperată… mai tot timpul udă între picioare. Voiam neapărat să o văd.

În apropierea evenimentului, am stabilit cum să procedăm. Până la urmă a rămas că ne cazăm la un hotel, nunta fiind la 150 de km. În ziua nunţii, m-am pregătit. Fiica mea mi-a ales o rochie de la ea, mulată. Îmi etala foarte bine fundul şi sânii. Cu pantofi cu toc înalt… când m-a văzut ginerele nu s-a putut abţine să nu exclame.

– Wow… sexy, sexy… m-a măsurat cu privirea de sus până jos, apoi s-a apropiat de mine şi m-a sărutat pe frunte. De emoţie, m-am udat între picioare. Până la sala de evenimente am mers pe jos, era foarte aproape. Ginerele foarte atent cu mine, mă ţinea mândru de braţ. Toţi se uitau la noi şi şopteau ceva acolo. Spre seară, ginerele era un pic pilit. Băuse cu unii dintre invitaţi. Eu povesteam cu sora mea. El a venit lângă mine, m-a luat în braţe şi m-a sărutat pe frunte.

– Ce drăguţ!… a zis sora mea.

M-a dansat până m-au durut picioarele sub privirile invidioase ale invitaţilor, de parcă nu au mai văzut lume dansând. La ora 22 prietenii mirelui au pregătit un foc mare de artificii. Afară era răcoare, iar ginerele mi-a dat sacoul lui şi mă ţinea strâns cu braţele din spate. Am profitat de ocazie şi mi-am lipit fundul în el, pe alocuri mă frecam uşor. Observasem că-i place şi am continuat. După un timp mi-a şoptit la ureche.

– Stai cuminte, dragă, se scoală…

Vorbele lui m-au întărâtat. Împingeam mai tare, simţeam ceva tare la fund. Oare îi văd pula sculată în seara asta? Ce fac dacă vrea să mă fută?

La terminarea artificiilor ne-am întors în sală. Am mai dansat puţin, dar mă dureau picioarele. L-am rugat să meargă cu mine ca să schimb încălţămintea. În lift, m-am împins din nou cu fundul în el. M-a prins din spate şi mi-a prins sânii. Îi masa uşor, făcându-mă să suspin încet. M-a întors cu faţa spre el, mi-a căutat buzele şi m-a sărutat. Şi-a dat seama ce urmăream, pentru că mi-a prins mâna şi a dus-o direct la scula lui erectă.

– Vrei să o vezi? Vrei să o simţi?… mi-a zis el, în timp ce mă privea în ochi.

I-am răspuns timid, mişcându-mi capul aprobator. Ajunşi în cameră, mi-a dat rochia jos. Eu l-am ajutat să se dezbrace de pantaloni. După ce mi-a dat sutienul jos, mi-a prins sânii şi a început să-i sugă. Când i-am dat jos chiloţii, am rămas blocată…

– Oohh… aşa de mare!… wow… sper să intre asta în păsărica mea, i-am zis eu temătoare.

Visam de multă vreme la scula lui. Acum era în faţa mea, i-am luat-o în mână, minunându-mă de dimensiune. Eram prea dornică să o simt în mine. M-am lăsat imediat în jos şi i-am luat-o în gură… îl sugeam cu poftă, mă udasem foarte tare. Cu un pic de teamă, datorită dimensiunii, i-am zis:

– Dragule, vreau să mă fuţi! Vreau să simt pula asta mare în mine!

Nu mi-a zis nimic, doar că m-a luat pe sus şi m-a aşezat pe pat. Poziţionat între picioarele mele, le-a luat şi le-a aşezat pe umeri, apoi şi-a potrivit penisul… a împins uşor… aahh…

– Te doare, dragă?

– Nu mă doare, bag-o pe toată!

S-a împins puternic în mine până când a intrat toată… oohhh… m-a lăsat fără respiraţie, urlam ca o nebună. Aveam acea pulă imensă în mine. Văzând că totul este sub control, a început să se mişte din ce în ce mai repede. Eram într-un extaz total. Strigam la el într-una… fute-mă!… fute-mă tare!… Vorbele mele îl aţâţau şi mai tare. O simţeam pe toată în mine. Primele trei orgasme au venit unul după altul, iar el nu avea de gând să se oprească.

Ginerele încordat, mi-a spus gâfâind… îmi vine, nu mai pot să ţin!… În acel moment am mai avut încă un orgasm… el, respirând greu, şi-a scos penisul din mine, primul jet m-a stropit pe sâni, apoi şi-a dirijat jetul peste tot, pe trupul meu. Aveam urme de stropi din sămânţa lui… pe sâni, pe abdomen, pe gât, pe braţe… chiar şi pe pat.

Trecusem ceva timp de când plecasem de la petrecere. Am făcut rapid un duş, apoi ne-am întors. Distracţia a ţinut până dimineaţa la ora 5. Ginerele m-a încins atât de mult, încât, abia aşteptam să arunc hainele de pe mine, ca să continuăm distracţia noastră, încă o repriză de sex nebun între noi. Posibil să ne fi auzit tot hotelul la cum am urlat. Într-un final, am adormit fericită şi satisfăcută în braţele lui. Nu credeam că va intra toată scula lui în mine.

În jur de ora 13 m-am trezit. Simţeam ceva tare la fund. Când m-am întors, ginerele încă dormea, dar mădularul era ca piatra. M-am împins cu fundul spre el. I-o simţeam între fesele mele. Îmi doream să o introducă anal, însă era prea devreme, dar aveam timp trei luni să facem şi asta. Ginerele s-a trezit, m-a prins cu braţele şi m-a lipit de el, şoptindu-mi la ureche:

– Ce bine arăţi, dragă! Ai un cur şi nişte ţâţe…

– Hhmm… ce bine m-ai futut, să ştii că mai vreau!

Cred că abia aştepta să audă asta. M-a luat pe sus şi m-a aşezat capră pe fotoliu. A introdus-o rapid în mine pe la spate. Mişcări rapide, mă trăgea de fese, de sâni… penisul adânc în mine, se lovea puternic de fesele mele. Eram atât de zăpăcită, încât cele două orgasme ce au urmat, m-au terminat. Abia reuşeam să mai stau pe picioare. Ginerele nu s-a oprit o clipă, a continuat să mă fută rapid, cu scula lui imensă… începuse să se încordeze… gâfâia puternic… aahh.. m-a prins tare de mijloc, apoi şi-a înfipt scula adânc. Sămânţa călduţă s-a scurs uşor din mine, simţeam cum se prelinge pe picior, în jos.

În sfârşit la noi acasă. După o mică povestire a ceea ce am făcut la hotel am adormit amândoi. Dimineaţă, m-am trezit înaintea lui. I-am prins penisul cu o mână, de data asta nu mai era erect. L-am prins cu buzele şi am început să-l sug. Cu fiecare moment între buzele mele se făcea tot mai mare. S-a trezit şi ginerele când era deja destul de tare şi o sugeam cu poftă. Tot ce voiam era să-l fac să termine în gura mea.

A pus o mână pe capul meu, se juca în părul meu… din când în când mai deschideam ochii să-i văd reacţiile. El înmărmurit, privindu-mă prin ochii înceţoşaţi, gura uşor deschisă şi respirând greu. Simţeam cum se încordează, îi simţeam penisul pulsând în gura mea… ritmul tot mai alert… aahh… sămânţa a ţâşnit puternic, în ţipetele lui de plăcere. O parte am reuşit să o înghit. Stropi din sămânţa lui s-au scurs pe lângă buze pe bărbie, alunecând pe gât.

A plecat fericit la servici. Ce bărbat nu şi-ar dori să fie supt la prima oră, înainte să plece la muncă? Toată ziua ne-am trimis mesaje unul altuia, mesaje destul de incitante. Abia aşteptam să vină acasă, ca să continuăm distracţia. Mai multe, în povestea următoare. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Cum am ajuns cu ginerele în pat (1)”

  1. Mi-as dori si eu o asa soacra, doar ca a mea este de 24 cm. Sper sa nu o dezamagesc pe o soacra si sper sa aiba un cur foarte mare. Dar visele, ramin vise in realitate, doar ca dorim visind.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d