M-am lăsat iubită de un bărbat mai tânăr

Mă căsătorisem cu Nicu de copilă, imediat după ce am terminat liceul pedagogic. Iar după 5 ani de la nuntă, aveam două fete, casa noastră şi maşină. Aveam tot ce ne trebuia. Verile ni le petreceam pe plajele din Mamaia, iar iernile la munte, unde fetele se dădeau cu sania. Nicu, soƫul meu nu era nu ştiu ce frumuseƫe, dar în schimb, inteligenƫa lui m-a făcut să trec peste asta.  … 

Se pricepea de minune la calculatoare, iar în plan profesional ajunsese director la un renumit colegiu din oraş. Eu mă mulƫumeam să rămân acolo jos, la clasa mea, şi să mă dedic mai mult celor două fete ale mele.

În pat, soƫul meu mă cam neglija, mai ales după preluarea funcƫiei care-l ƫinea la muncă până seara târziu. De ziua mea, soƫul meu mi-a făcut cadou o maşină nouă. M-am bucurat foarte mult. Puteam să mă deplasez atunci când voiam şi nu mai eram legată de el, fiind mai mereu ocupat.

După un an de zile am plecat la reprezentanƫă să-i fac schimbul de ulei. Acolo l-am cunoscut pe el, pe Mihai. Mihai lucra la biroul reprezentanƫei de automobile. Tânăr, amabil, îmbrăcat impecabil, cu un zâmbet plăcut, m-a întâmpinat şi m-a rugat să aştept până ce mecanicii vor schimba uleiul, filtrele şi vor face o verificare a maşinii.

În timp ce răsfoiam una dintre revistele cu noile oferte de maşini, lăsate pe o măsuƫă, Mihai mă urmărea discret. Am observat. I-am răspuns cu aceleaşi priviri. Emoţiile îşi făcuse apariţia. Mă simţeam dorită, plăcută, apreciată. De multă vreme nu mai simţisem astfel de trăiri.

Tipul, cam 30 de ani, 1.80 şi corp atletic. Deşi trecusem de 40, iar prin firele de păr negru apăreau şuviƫe albe, mă ƫineam bine cu fizicul. După două sarcini şi 20 de ani de căsătorie încă aveam un trup de invidiat.

Nici nu ştiu cum a trecut timpul. Mihai a venit la mine. Credeam că vrea să filtreze cu mine, însă venise doar să mă informeze că maşina este gata. Am achitat suma, destul de piperată, pentru lucare şi aşteptam să văd dacă Mihai va face primul pas. I-am aruncat un zâmbet discret în timp ce-mi aranjam părul pe umăr.

Un pic am fost dezamăgită. Nu schiţase vreun gest bărbatul care-mi trezise interesul. M-am întors să plec. În drum către ieşire l-am auzit:

– Doamnă Maria… un număr de telefon vă rog.

M-am întors şi l-am întrebat:

– Pentru?

– Să vă contactez… la nevoie.

L-am dat imediat, cu speranƫa în suflet că va prinde curaj să mă invite la o cafea. Apelul mult aşteptat a venit, cam la 2 ore după ce am plecat de acolo. Eram la cumpărături când am văzut un număr ce nu era în agendă. Am răspuns… i-am recunoscut vocea imediat. Am acceptat imediat invitaƫia de a ieşi cu Mihai la o cafea, undeva în afara oraşului. Aveam cu ce mă deplasa, aşa că i-am spus tânărului că ne întâlnim acolo.

Cam la 20 de Km în afara oraşului, pe drumul ce duce spre Cluj, era o pensiune ce avea restaurant la parter. Am intrat înăuntru, deşi aveau terasă afară. Ne-am aşezat la o masă mai retrasă şi am comandat câte o cafea. De cum am ajuns inima îmi bătea cu putere. Abia reuşeam să mă stăpânesc. La exterior încercam să afişez o postură a unei femei stăpână pe situaţie, dar la interior… doar eu ştiam ce simţeam.

Mihai nu era căsătorit şi venise în oraş de undeva dintr-un sat din judeƫul Arad. Discuţia amicală dintre noi avea să-mi mai alunge din emoţii. Tipul părea un tip de treabă, de încredere. Când mi-a sugerat să luăm o cameră, emoţiile m-au cuprins instant. Nu ştiu dacă se observa, dar eu mă simţeam roşie… toată.

Am acceptat fără să clipesc. De cum am intrat în cameră, Mihai s-a năpustit asupra mea… mângâieri apăsate pe trupul meu şi săruturi pe gât, obraji şi buze. Era prea târziu ca să mai dau înapoi. Cu cât mă lăsam mai mult atinsă de el, cu atât emoţile se risipeau… treptat. Hainele au început să zboare de pe noi.  

Dezbrăcaţi complet, întinşi în pat, Mihai deasupra mea, îmi săruta buzele, a coborât pe gât… s-a oprit în dreptul sânilor… i-a sărutat lung… cu palmele îi strângea uşor, făcându-mă să-mi arcuiesc trupul de plăcere. A coborât spre abdomen… sărutându-mă apăsat… împins uşor de mine, până a ajuns cu capul între picioarele mele. Îmi doream să-i simt buzele moi alintându-mi feminitatea. Închisesem ochii… deja vizualizam momentul… aahhh…

Îmi venise şi mie rândul să-i ofer clipe minunate. El aşezat pe marginea patului, m-am dus agale către bărbăţia lui. Era enorm. Îmi dădeam silinţa să-l satisfac. O urmă de remuşcare îşi făcuse apariţia, ştiam că nu este bine ce fac, dar am continuat să-i fac sex oral până m-a oprit el.

M-a întins pe pat, s-a poziţionat deasupra mea. Avea pregătit un prezervativ. În timp ce îşi rula prezervativul mă uitam la scula lui. Nu o făceam ca să mă asigur că îşi pune prezervativul corect, ci din admiraţie. Îl priveam pentru ultima dată, înainte să intre în mine.

Momentul a venit… a intrat… gemete de plăcere… A fost ceva de vis. Ceva ce-mi doream de ani de zile. Îl vroiam adânc în mine, să-l simt tot în mine. L-am văzut un pic uimit când mi-am ridicat picioarele pe umerii lui bine făcuƫi.

Senzaƫiile mă făceau să întorc capul când spre stânga… când spre dreapta, iar gemetele noastre umpleau camera. Mi-a făcut plăcere să o fac cu el în multe poziţii… peste tot în cameră. Apoi, am mers la baie, Mihai m-a lipit cu faƫa la perete în timp ce mă penetra pe la spate.

Am simƫit că mădularul lui se strecoară printre fese căutându-mi anusul. Am încercat să-l opresc, dar el m-a lipit mai tare de perete, în aşa fel încât am simƫit că sânii sunt striviƫi de faianƫă. Nu credeam că sunt pregătită să fac sex anal, dar până la urmă am renunţat să mă mai împotrivesc. M-a durut puţin când a intrat, apoi plăcerea s-a instalat treptat.

Cele câteva ore petrecute alături de Mihai m-au făcut să mă simt din nou dorită, să retrăiesc momentele frumoase, când simţeam fluturi în stomac. Întâlnirile mele cu Mihai au mai durat două săptămâni, după care, într-o după-amiază am decis împreună să nu ne mai vedem. Amândoi eram conştienţi că relaţia nu putea să dureze mult, iar asta era cea mai bună soluţie. Amintirile vor dăinui veşnic.

Poveste scrisa de Mona

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „M-am lăsat iubită de un bărbat mai tânăr”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.