Clubul de swing – iniţierea (2)

… Între timp, Tudor s-a dezbrăcat de chiloţi. Îşi ţinea penisul în mâna dreaptă şi-l masa uşor. Mă aşteptam ca el să facă primul pas către Elena, dar nu s-a întâmplat asta. Otilia a întins mâna şi m-a apucat de umflătura dintre picioare. Mi-a făcut cu ochiul, apoi a tras de marginea chilotului şi mi-a scos penisul erect afară. Îmi prinsese penisul cu o mână, iar cealaltă îmi masa testiculele. … 

Am dat să mă ridic în picioare ca să mă dezbrac de chiloţi. A venit mai aproape de mine, a deschis gura şi l-a prins între buze… aahh… nu ştiu ce mi-a făcut această femeie, dar senzaţia părea unică. Şi soţia mea îmi face sex oral, dar ea avea ceva special. Poate că adrenalina, emoţia evenimentului a contribuit la senzaţia ridicată de plăcere.

Mi-am băgat mână în părul ei, din instinct o apăsam pe cap în ritmul în care se mişca ea. Nu vroiam să se mai oprească, dar s-a oprit. Otilia avea de gând să ne aţâţe pe amândoi. Fiind bisexuală, ştia cum să abordeze alte femei. M-a lăsat pe mine şi s-a dus către Elena. I-am simţit un pic respiraţia grea, avea emoţii, poate la fel de mari ca şi mine.

Având penisul în mână, să-l menţin erect, priveam atent către cele două femei. Otilia a pus mâna pe umerii ei, uşor, au coborât pe trupul soţiei mele. O vedeam cu tresare de emoţie. Şi eu la fel, de excitare. Soţia mea nu s-a împotrivit, a permis unei străine, pe care o văzuse pentru prima dată, să o atingă, să o mângâie într-un mod erotic.

Stăteau apropiate una în faţa celeilalte. Mâinile Otiliei au revenit la umeri. A prins de marginea sutienului şi a tras uşor, dezgolindu-i sânii. Un pic stânjenită, a vrut să-şi acopere goliciunea, dar a renunţat. Încurajarea Otiliei a venit imediat:

– Nu trebuie să te ruşinezi, ai un trup frumos, e păcat să-l ascunzi. Asta este farmecul in Attraction Club.

Îşi pusese o mână sânul Elenei, mângâindu-l, jucându-se cu el. Eu şi Tudor priveam atenţi, fără să le întrerupem pe cele două femei. Din încăperile alăturate se auzeau gemete intense, amplificând stadiul de excitare dintre noi. Diverse persoane treceau prin faţa încăperii, se opreau puţin şi ne urmăreau, apoi mergeau mai departe.

Ca să-i ofere curaj, a luat o mână a soţiei mele şi a aşezat-o pe unul din sân, încurajând-o să facă la fel. Cele două femei să mângâiau reciproc, gemeau uşor. Puţin câte puţin, distanţa dintre ele părea tot mai mică. Mai aveau puţin şi se luau în braţe. Otilia i-a prins bărbia cu două degete. Mi-am dat seama imediat despre ce urma să se întâmple, inclusiv soţia mea.

Îmi frecam penisul tot mai energic, buzele celor două femei erau aproape… s-au lipit, a fost un sărut scurt, de testare, apoi gurile lor s-au lipit într-un sărut lung şi molipsitor. Soţia mea se relaxa tot mai mult, gemea tot mai puternic, închizând ochii şi lăsând capul pe spate tot mai des. S-a lăsat uşor pe spate, permiţându-i Otiliei să vină deasupra ei.

Fantezia la care nutream în secret tocmai se întâmpla în faţa mea. Soţia mea cu o altă femeie, îşi ofereau una alteia momente de tandreţe, senzuale, erotice. Mi-ar fi plăcut să fiu între ele, dar aş fi stricat momentul. Amândoi, eu şi Tudor, asistam neputincioşi, fără să fim implicaţi, doar privind cum soţiile noastre îşi ofereau clipe speciale. Poate că pentru el era ceva obişnuit, dar pentru mine era o noutate.

Jocul celor două femei a făcut o pauză. Otilia îşi atinsese scopul, venise spre mine. Reuşise să o atragă în jocul ei pe soţia mea, iar acum era pregătită să fie iubită de Tudor. M-a luat în braţe şi m-a îmbrăţişat, mi-a căutat gura. Firesc a urmat un sărut.

Tudor se afla lângă Elena, ea caută în privirea mea aprobarea că sunt de acord. Nu am apucat să-i confirm. Otilia m-a tras într-o parte, deasupra ei. Apucasem să văd doar cum Tudor o mângâia pe Elena, iar ea nu se împotrivea.

Emoţiile se risipise, eram mult mai sigur pe sine. Îmi dădeam silinţa să-mi satisfac noua parteneră. Tudor era băgat cu capul adânc între picioarele Elenei. Tipului îi place să facă cunilingus foarte mult, iar soţia mea avea numai de câştigat. După o repriză de 69 între mine şi Otilia, era momentul o penetrez pe la spate.

Am rulat rapid un prezervativ. Ea se poziţionase cu spatele la mine, aşezată în genunchi şi mâini. Am intrat încet, încercam să fiu mai finuţ la început, dar partenera mea nu era de aceeaşi părere, se împingea în mine tot mai tare. O dată cu ea, am mărit şi eu ritmul. Gemetele ei creşteau cu cât mă mişcam mai repede.

Tudor s-a apropiat de ea şi a sărutat-o scurt, apoi s-a ridicat şi i-a băgat penisul în gură. O ţinea de cap şi împingea tot mai mult în gura ei, iar ea îl primea cu bucurie. Era penetrată energic din două părţi şi nu părea să o deranjeze, chiar vroia mai mult. Elena a prins curaj, s-a apropiat de noi şi a început să o mângâie pe Otilia pe sâni.

Cred că acest moment i-a plăcut cel mai mult, toată atenţia a fost îndreptată către ea, deşi merita acest lucru, mai ales că ea a avut răbdarea necesară să ne aţâţe pe noi şi să cedăm în faţa ei. Tudor i-a făcut semn Elenei să vină lângă el. Şi-a scos penisul din gură Otiliei, le-a apropiat pe cele două femei de penisul lui. Amândouă se chinuiau să-i sugă penisul. Buzele lor se atingeau de fiecare dată când ajungeau la vârf.

Era o imagine incitantă. Mi-aş fi dorit şi eu să primesc acelaşi tratament. Cu cât priveam mai atent cu atât o penetram pe Otilia mai energic. M-am aplecat puţin să ajung la sânii ei. I-am prins sfârcul între degete şi am început să-l strâng uşor. Tudor s-a retras, lăsându-le pe cele două femei una lângă alta sărutându-se cu foc.

Şi-a pus un prezervativ, apoi s-a dus la spatele Elenei şi a pătruns-o rapid, hotărât, aşa cum era obişnuit cu soţia lui. Cele două femei abia reuşeau să-şi ţină gurile apropiate. Noi, pe la spatele lor, le penetram destul de energic, făcându-le să le geamă şi să ţipe de plăcere. Otilia se manifesta mult mai zgomotos, am simţit când şi-a dus o mâna între picioare.

Vroia să mă mişc mai repede, îmi oferea contre tot mai puternice… orgasmul ei era aproape… aaahhh… apoi m-am oprit. Imediat s-a oprit şi Tudor, lăsându-le pe cele două femei să se sărute în voie, dar nu pentru mult timp. La scurt timp am reluat mişcările, atât eu cât şi Tudor.

Îmi venise o idee. Le-am spus celor două femei cum să se aşeze. Otilia îşi păstra poziţia, iar Elena să se aşeze pe spate, sub Otilia, cât să ajungă fiecare la sânii celeilalte. S-au bucurat nespus de ideea mea. Auzeam gemete şi icnete din partea lor. O ţineam ferm pe Otilia de mijloc… lovindu-mă destul de puternic de ea. Tudor, aşezat peste Elena, între picioarele ei… o penetra de zor.

Zgomotele lor m-au incitat tot mai mult. Eram pe punctul să ejaculez. Puteam oricând să fac asta deoarece aveam prezervativ. Gemeam tot mai puternic. Printre gemete şi respiraţie sacadată am reuşit să spun doar… îmi vine… La auzul cuvintelor mele, Otilia s-a smucit până a ieşit din penisul meu, a tras de prezervativ până la dat jos, apoi a început să-l sugă zgomotos.

Parcă a ştiut când urma să ejaculez… mi-a eliberat penisul de buzele ei lacome, l-a frecat de câteva ori, apoi… aahhh… sămânţa a ţâşnit pe sânii ei. Cu mâna liberă a întins toată sămânţă pe trupul ei. Câţiva stropi rămaşi pe vârful penisului le-a cules cu buzele şi limba.

În partea cealaltă a camerei, Tudor aflat peste Elena, gemea şi suspina puternic, acompaniat de gemetele ei… aahhh… s-a mai mişcat de câteva ori, apoi s-a prăbuşit peste soţia mea.

Deşi păream epuizat, tot îmi mai doream o continuare. După o pauză de hidratare şi un schimb de impresii, am continuat în acelaşi ton. Bărbaţii cu noua parteneră şi femeile sărutându-se şi mângâindu-se în voie. Orgasmele au venit firesc, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Înainte să părăsim clubul, Otilia şi-a amintit că nu am făcut dublă penetrare.

În taxi, alături de soţia mea, am schimbat în şoaptă câteva impresii despre noaptea pe care am petrecut-o şi persoanele pe care abia le cunoscusem. Ne făcuse la amândoi o impresie bună şi abia aşteptam să mai treacă o săptămână să ne putem întâlni din nou.

… citeste partea intai …

sursa foto: arhiva Attraction Club

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Clubul de swing – iniţierea (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.