“Iubita” lui… calculatorul

De ceva vreme iubitul meu mă “înşeală”. De când şi-a achiziţionat noul calculator cu performanţe mai bune, am căzut pe locul doi în viaţa lui şi am devenit “geloasă” pe acel calculator. Oricât de mult îmi dau silinţa să-i fac pe plac, să redevin iubita lui alintată cum eram odinioară, nu reuşesc. Merg goală prin casă, iar el nu bagă de seamă, nici când apar prin faţa lui. Mă vede pentru o secundă, iar apoi, privirea ţintă către monitor. … 

Joacă un joc de strategie cu nişte omuleţi mici cărora le dă tot timpul ceva de făcut, apoi îi pune să lupte cu alţi omuleţi la fel de mici. Îl înţeleg că doreşte să aibă un moment de “recreaţie”, aşa cum afirmă el, numai că acest moment de recreaţie se lungeşte cu orele, iar eu rămân ignorată şi nesatisfăcută.

Discuţiile dintre noi pe această temă nu au efect, oricât de mult m-aş plânge în faţa lui. Mă ia în braţe, mă sărută şi-mi spune că o să se joace mai puţin, asta până data viitoare. Trebuia să iau atitudine, simţeam o dorinţă imensă de a face sex. Speram că noua strategie va da roade.

L-am aşteptat în dormitor, păcălindu-mă singură… poate totuşi va veni, de câte ori l-am strigat, iar el îmi răspundea… acum iubita, puţin mai durează. Minutele treceau şi el nu mai apărea. Mă îmbrăcasem într-o lenjerie intimă, abia o cumpărasem. Cred că idiotul nici nu şi-ar fi dat seama, dar nu mai contează.

Dacă vrei ceva trebuie să-ţi iei singur… m-am dezbrăcat de lenjerie, m-am gândit că nici nu ar fi observat culoarea, darămite cât de provocator aş fi arătat îmbrăcată cu ea. M-am dus în sufragerie… cu gânduri serioase, destul de păcătoase. Am apărut în tocul uşii şi i-am spus pe un ton calm şi senzual:

– Iubitule… te aştept în dormitor…

– Iubita, nu acum sunt mijlocul unei bătălii, cum termin vin în dormitor… mi-a răspuns de parcă îl alerga cineva.

Nu avea să termine prea curând, eram convinsă. Cu paşi senzuali, aşa cum văzusem eu într-un film, m-am apropiat de el. Păcat că el nu a văzut reprezentaţia mea, dar nu-i nimic, trecem la nivelul următor. Mâinile le aveam aşezate pe umerii lui, m-am aplecat către urechea stângă şi i-am şoptit cât de duios am putut:

– Iubitule, sunt dezbrăcată… numai pentru tine…

– Iubita, te rog, durează foarte puţin… şi imediat vin… a continuat el, tastând de zor şi mânuind mousul cu dibăcie.

Nu puteam să mai accept un refuz. Aveam două variante. Prima era să mă cert cu el, dar nu ar fi rezolvat nimic, tot nesatisfăcută aş fi rămas. Amândoi nervoşi din pricina discuţiei aprinse, tot nu am fi făcut nimic. Aşa că, am aplicat a doua variantă. Îmi iau singură.

Cu chiu cu vai am reuşit să mă strecor între picioarele lui. Mi-a făcut loc, dar nu cred că a realizat ce vroiam la cât de concentrat era. Aveam un singur scop şi musai trebuia să-l pun în aplicare. Nu mai rezistam, devenisem un pic frustrată din acest motiv. Am tras de pantalonii scurţi cu tot cu chiloţi, încercând să-i dau jos. Iritat de gestul meu, că-l încurc la joc, s-a ridicat un pic, cât să-mi permită să-l dezbrac. Nici acum nu cred că era conştient de planul meu.

Reuşisem să-l dezbrac. Penisul mic, între picioarele lui, stătea blegit într-o parte. M-am aplecat spre el. Cu buzele l-am prins între buze, sugându-l uşor. Cu limba mă jucam la vârf. La cât de mic era, am reuşit să-l cuprind cu totul în gură. Am văzut că unele femei reuşesc să facă sex oral adânc, însă la mine nu este cazul. Acum mi s-a părut interesant să ţin acel penis cu totul în gura mea.

Sugându-l uşor, a început să prindă viaţă. Simţeam cum se întăreşte în gura mea. Încet, încet s-a dublat, triplat faţă de dimensiunea iniţială. Penisul erect, aşa cum îl ştiam eu, nu-mi mai permitea să-l introduc pe tot, cel mult jumătate. Dădeam din cap din ce în ce mai repede. Observasem diferenţa. Atunci când îi fac sex oral înainte de penetrare, este mult mai tare, parcă un pic mai lung şi parcă mai gros un pic.

Toma gemea uşor, dar nu se dezlipea de activitatea lui. I-am supt penisul în voie, aşa cum am dorit, fără să mă perturbe el. De multe ori doreşte să preia controlul şi nu-mi place. Nu mă lasă să mă joc cu el aşa cum vreau eu, cum îmi face mie plăcere.

După un timp de sex oral continuu, timp în care m-am umezit foarte tare, stimulată şi de degetele mele abile asupra labiilor şi clitorisului, vroiam să-l simt în mine. Mi-am dat silinţa să-l fac mare, trebuie să intre în mine acel penis fierbinte, cu sângele ce-i dădea în clocot. M-am ridicat printre picioarele lui. Deranjat de mine, părea tot mai nemulţumit.

– Iubita, ce faci?… mă faci să greşesc…

Nu m-am lăsat până nu m-am urcat în braţele lui, cu faţa spre el. Nu am stat mult la discuţie… m-am aşezat direct în penis… aahh… de multă vreme îl doream în mine. Îi simţisem lipsa de când nu mai făcusem sex. Aveam braţele înşurubate în gâtul lui. Mă mişcam uşor în sus şi în jos, gemând uşor… cu ochii închişi, muşcându-mi buzele de plăcere.

Nu era cea mai bună cale de a face sex, dar rămăsese singură. Nu aveam idee dacă va da rezultate, însă trebuia să fac o încercare. Cine ne-am fi văzut, ar fi râs cu siguranţă de noi. Eu în braţele lui, înfiptă în penisul lui, în timp ce el mânuia mousul şi tastele de la tastatură, privind la monitor destul de concentrat.

Mă simţeam bine, dar nu îndeajuns de bine. Începusem să mă mişc un pic mai repede, pentru a mări plăcerea, dar… neimplicarea lui nu mă ajuta, eram convinsă că nu o să pot avea un orgasm. Gemeam tot mai tare, cu capul aşezat pe umărul lui, speram să mă stimuleze mai mult. Dintr-o dată, Toma, un pic nervos că pierdut la joc, a trântit mousul pe birou, s-a ridicat în picioare cu mine în braţe şi m-a lipit cu spatele de zid.

Imediat şi-a lipit gura de buzele mele… apăsa cu putere. Sălbaticul din el ieşise la suprafaţă. Mă ţinea cu mâinile de fese şi mă penetra destul de energic, dur… aahh… ddaaa… de multă vreme îmi doream asta, iar acum tocmai se întâmpla. Gemetele aveau un sens acum. Ce se întâmplă între noi era viu, real. Îmi doream să nu se mai termine vreodată.

Începuse să mă doară picioarele, dar nu aveam curajul să-i spun. Aşteptam să văd cât poate el să reziste să mă ţină în braţe. După un timp efortul lui ajunsese la limită. M-a lăsat jos din braţe. De cum m-a eliberat m-am lăsat jos şi m-am aşezat în şezut în faţa lui. L-am tras către mine, lipită de cu spatele de zid. Sprijinit în braţe, capul plecat spre mine, privea cum penisul intra în gura mea, mişcându-se tot mai alert, în timp ce eu îmi frecam intens clitorisul.

Brusc, m-a ajutat să mă ridic, m-a răsucit cu spatele la el, m-a împins către înainte, spre biroul lui. Având picioarele uşor depărtate, ridicată uşor pe vârfuri, aşteptam cu nerăbdare să mă pătrundă pe la spate. I-am simţit penisul atingându-mi fesele. A pus o mână în talie, cu cealaltă mână şi-a potrivit penisul şi a intrat… rapid.

M-a luat prin surprindere modul energic în care a ales să mă pătrundă. Nu ştiu dacă era din răzbunare sau din prea multă dorinţă, dar nu era timp de dezbateri. Mă ţinea cu ambele mâini de şolduri. Se lovea de mine cu putere, gâfâind puternic, ca un armăsar în călduri.

Am continuat să-mi frec clitorisul… zgomotele trupurilor noastre, lovindu-ne unul de altul, erau tot mai pregnante. Destul de încordată şi concentrată la maxim, gemeam destul de zgomotos. La fel şi el. Unul dintre noi era pe cale să aibă orgasm. Se lovea de mine cu putere, păstrând mereu aceeaşi intensitate… un urlet de eliberare din partea mea a dat semnalul a ceea ce trebuia să se întâmple.

Orgasmul puternic îmi înmuiase picioarele, abia reuşeam să mă ţin de birou. Nu mai avusesem de mult un orgasm atât de intens. Toma, gâfâind, şi-a încleştat degetele în carnea mea, concomitent cu un ţipăt ascuţit… a mai pompat e câteva ori, apoi a rămas adânc în interiorul meu, umplându-mi interiorul cu sămânţa lui caldă.

Epuizaţi, niciunul nu mai avea chef de alte discuţii inutile. Măcar am înţeles că dacă nu primesc ce-mi doresc, îmi iau singură. Momentan de la el… poate îmi trag un amant, cine ştie.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „“Iubita” lui… calculatorul”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.