Clubul de swing – iniţierea (1)

Nu ştiam ce ne rezervă a doua seară in club, dar eram convins că o să ne placă. Cu un pic de emoţie, mă gândeam de acasă la ce vom vedea şi mai ales dacă vom fi doar spectatori sau vom privi excitaţi la cuplurile ce vor lăsa inhibiţiile deoparte şi se vor lăsa pradă instinctelor sexuale prin toate încăperile clubului. Deja îmi şi imaginam bărbaţi şi femei ce umblau dezbrăcaţi sau în lenjerie pe la etaj, privind sau făcând sex pe paturile generoase. … 

La fel ca data trecută, am fost primiţi destul de amabil. De data asta nu mai era nevoie să facem un tur al clubului, îl făcusem deja. Ajunsesem după ora 11, clubul era plin. Încercam să-mi amintesc câţi din cei prezenţi au fost şi data trecută. Cu greu reuşeam să-mi amintesc de feţele lor. Pe alocuri, câteva feţe îmi păreau familiare. La femei mi-a fost mai uşor să-mi amintesc. Îmi fugise ochii după unele şi era evident acest lucru.

Soţiei îi fugeau ochii în toate direcţiile, cred că şi ea încerca să găsească prin acea mulţime persoane pe care le-a văzut data trecută. Mai era mult timp până la ora 1 noaptea. Tot ce puteam face era să ne bucurăm de atmosferă… muzica antrenantă, chipurile prietenoase şi… să socializăm, apoi mai vedeam noi.

Se formase grupuleţe, grupuleţe. Unii se aflau în zona de canapele aşezaţi comod, alţii stăteau în picioare pe hol şi in zona barului. Discutau, savurau din băutura comandată… şampanie, cocktail-uri, alţii doar un suc. Din mulţime venea spre noi femeia de data trecută, cea care ne-a studiat prin oglindă. Am crezut că se duce spre bar. Poate că asta era scopul iniţial, dar, cum ne-a văzut s-a oprit lângă noi, ne-a aruncat un zâmbet larg şi ne-a spus:

– Bună, eu sunt Otilia. V-am văzut şi data trecută. Eraţi un pic mai retraşi. Era pentru prima dată în Attraction Club?

– Bună, eu sunt Radu… soţia mea Elena. Aşa este. Te-am remarcat şi eu data trecută, în timp ce priveai în oglindă. Da, venisem în club din curiozitate. Acum, se vede că ne-a plăcut atmosfera, am zis să mai venim.

– Eu plecasem cu un scop, să iau ceva de la bar. Dacă aşteptaţi puţin să iau ceva, apoi mergem în spate, să vă prezint şi soţului.

– Da, de ce nu…

O priveam de la spate… la formele apetisante. Fiind aproape de mine, o vedeam altfel decât data trecută. Poate că acum era îmbrăcată mult mai provocator. O bluză mulată, deschisă la culoare, fustiţa părea să fie tot cea de data trecută, dar fără dres. Picioarele ei… ah… ce m-aş cuibări între ele.

Elena m-a văzut în timp ce mă holbam la Otilia. M-a împins cu cotul uşor, zâmbind la mine. Nu era un gest din gelozie, era un gest de bun simţ. Să nu privesc insistent că nu-i frumos. Otilia a luat băutura şi ne-a făcut semn să mergem după ea.

Ajunşi în spate, soţul ei, Tudor, se întreţinea verbal cu un bărbat mai tânăr. După înfăţişare, Tudor părea să aibă vârsta trecută de 45 de ani. Ne-a făcut cunoştinţă şi i-a spus:

– Ei sunt cuplul de data trecută de care ţi-am povestit.

Atenţia lui s-a mutat către noi. Nu mai era interesat de discuţia cu tânărul de lângă el. Rapid, s-a legat o legătură între noi, cu discuţii interesante, de la lucruri banale la sex, cum altfel… cu preferinţele fiecăruia. Pentru noi am vorbit mai mult eu. Otilia, se vedea că are ceva experienţă în lumea swingului, s-a mutat lângă Elena, să fie mai aproape ea, să vorbească ca între femei.

Nu şi-a ascuns intenţiile. Cu nonşalanţă, a mărturisit că este bisexuală. Pentru moment uitasem de aşa ceva. Luasem în calcul doar scene de sex între bărbaţi şi femei. Declaraţia ei mi-a aprins o fantezie pe care o uitasem. Să văd pe viu o scenă de sex dintre două femei. Cum ar fi fost să văd una cu Otilia şi soţia mea?… asta cu siguranţă îmi doream să se întâmple.

Rămăsesem puţin blocat pe fantezia mea, încât nu am înţeles ce-mi spunea Tudor. A trebuit să-i spun să repete că nu am înţeles, pe motiv că este muzica prea tare. Timpul a trecut repede, poate prea repede, încât nu am realizat că se făcuse ora 1 noaptea.

De lângă noi, s-au ridicat câteva cupluri şi au plecat. Am crezut că seara s-a terminat pentru ei. Mi s-a părut ciudat că pleacă în acelaşi timp prea multe persoane. Apoi mi-am amintit că este trecut de ora 1 şi se duc să se schimbe, ca apoi să meargă sus la etaj.

Pe canapea rămăsesem doar noi patru. Otilia s-a uitat la ceas, apoi s-a adresat către noi:

– Nu mergeţi şi voi sus? Alegem o cameră mai mică, unde să fim doar noi. Vă puteţi uita la noi, iar dacă vreţi puteţi participa. Ce părere aveţi?

O privire scurtă între mine şi soţia mea. Încercam să ne punem de acord din priviri. Până la urmă ne-am decis să mergem să ne schimbăm de haine şi să mergem cu ei sus. Tudor, s-a dus primul la garderobă, lăsând-o pe Otilia cu noi, apoi s-a dus sus să ocupe una din încăperile mai mici. După Tudor a intrat Otilia să se schimbe.

Deşi încercam să nu arăt, aveam imense emoţii. Nici Elena nu era mai stăpână pe sine. O citisem din priviri. Toţi trei am urcat la etaj. În faţa noastră era Otilia, care cunoştea drumul. Cu fiecare pas pe care îl făcea urcând scările, mă uitam la trupul ei, având pe ea doar perechea de chiloţei. Sânii liberi m-au atras de cum i-am văzut. Privirea se oprise în dreptul feselor ce parcă dansau cu fiecare treaptă pe care o urca.

Pe holul dintre încăperi, bărbaţi şi femei umblau liberi, unii dezbrăcaţi complet de la o încăpere la alta. Atracţia principală erau cele două încăperi imense, cu paturile pe măsură, aflate la un capăt şi celălalt al holului. Cei care nu aveau loc priveau la cuplurile ce se instalase în cele două încăperi.

Otilia s-a oprit în dreptul unei încăperi mici, unde ne aştepta Tudor întins pe o saltea imensă. Într-un colţ, am văzut într-un bol, prezervative la discreţie. Cu inima bătând puternic m-am aşezat pe acea saltea, încercând să par sigur pe mine, dar nu eram.

Tot Otilia a fost cea care a dat tonul discuţie… tot despre sex. Cu greu reuşeam să mă abţin să nu mă uit la sânii ei, în timp ce conversa cu noi. Elena îşi păstrase sutienul pe ea. La un moment dat s-a oprit, s-a uitat spre mine şi mi-a spus:

– Am văzut câţi plac sânii mei. Poţi să te uiţi relaxat, nu trebuie să te fereşti. Aici nu există ruşine. Chiar poţi să-i atingi, dacă vrei.

Am dat în cap aprobator şi chiar i-am răspuns… că totul este în regulă… dar inima îmi bătea puternic. Lumina roşiatică din încăpere ascundea cu brio emoţia ce se instalase pe faţa mea. Tudor, a vrut să grăbească puţin lucrurile. A luat în braţe pe Otilia pe la spate şi a sărutat-o pe gât. Cu ambele mâini i-a prins sânii… îi smotocea în faţa noastră… ea şi-a întors capul spre el oferindu-i un sărut. Ea şi-a pus o mâna între picioare, a tras într-o parte marginea chilotului de dantelă.

Având picioarele larg desfăcute, aveam o vizibilitate excelenta spre păsărica ei epilată. Penisul se trezise la viaţa de când i-am văzut sânii Otiliei. Acum, după intervenţia lui Tudor, mă excitasem destul de tare. Partea din faţă a chilotului stătea umflat de excitare iar penisul cerşea să-l eliberez.

Tudor s-a ridicat în genunchi, a tras de marginea chilotului şi şi-a scos penisul afară. Otilia a dus o mână spre el. L-a prins cu o mână. L-a frecat uşor de câteva ori, în timp ce s-a uitat spre noi. Nu cred că din ruşine, ci mai degrabă să vadă reacţiile noastre. S-a întors brusc către penis şi l-a prins între buze, sugându-l uşor.

O vreme nu am mai fost atent la trăirile soţiei. Priveam amândoi spre cei doi cum se manifestau liber în faţa noastră, deşi nu eram singurii care puteam vedea asta. Oricine trecea prin faţa încăperii putea să vadă.

Otilia s-a oprit. S-a uitat la noi, mi-a văzut partea din faţă a chilotului umflată. A venit încet spre mine. Şi-a muşcat uşor buzele, poate că ar fi vrut să spună ceva dar nu ştia cum să se exprime ca să nu ne sperie.

– Am văzut ceva… ascuns în chiloţi tăi… îmi permiţi?… a întrebat ea, în timp ce privea către Elena, aşteptând încuviinţarea.

Atunci i-am văzut chipul Elenei emoţionată la maxim. A dat din cap în semn de aprobare…

… citeste partea a doua …

sursa foto: arhiva Attraction Club

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.