Eu, Cezar si ispita masculină

A pornit totul la un pahar de vin, eram relaxați, făcusem dragoste, iar Cezar mă tot provoca să îi spun ce fantezii erotice am, încercând să mă incite cu enumerări care dintre care mai exotice. Am acceptat, ușor distrată, că m-ar excita să fac sex în trei, cu el și cu un alt bărbat. Discuția a reapărut, câteva fraze când ne uitam la un film porno, câteva aluzii de-ale lui când ne întâlneam cu câte un prieten, am intrat în subiect. Ce femeie nu își dorește până la urmă asta? … 

Pe un grup de Facebook, fără inhibiții, Cezar a abordat un tip care se declara un iubitor al sexului în trei și un adorator al părților intime ale femeilor, creându-și alura unui maestru al cunilingus-ului. Am continuat cu discuții în trei. Dan părea un tip rafinat, plin de umor și citit. Mă provoca, ne provoca pe amândoi și făcea ca totul să pară atât de firesc, de parcă ne-am fi cunoscut de multă vreme. Am intercalat între opinii despre filme, cărți, păreri despre ce ne place în sex.

l-am tachinat puțin, trimițând întâi o poză de-a mea îmbrăcată doar în chiloței din dantelă, sprijinită de pat, cu fundul împins către telefonul lui Cezar. Mi-a răspuns imediat cu o poză în care îi vedeam boxerii mulați peste erecție, banda lor lăsând descoperit vârful gros al penisului. M-am masturbat și i-am spus asta într-un mesaj, iar Cezar mă privea fascinat și își masa penisul. S-a apropiat de mine, orgasmul lui a venit odată cu al meu, am simțit cum seva lui groasă mi-a acoperit abdomenul și sânii. Am stat îmbrățișați o vreme și am făcut dragoste sălbatic, cu o pasiune pe care nu o mai trăisem de multă vreme.

Am stabilit să ne vedem toți trei, la barul unui hotel ascuns într-o pădure de la marginea orașului. Nu știam dacă sunt pregătită de asta, totuși m-am simțit bine când m-am îmbrăcat cu o rochie vaporoasă, cu un decolteu suficient de mare încât să se vadă marginile rotunjite ale sânilor, care se împreunau deasupra unui medalion discret, dar ales special pentru a fi observat. Surpriza pentru ambii bărbați era pe dedesubt un set sexy cu chiloței decupați în zona intimă.

Mi-a plăcut de Dan, era un tip înalt, cu o privire adâncă, cu care parcă îți citea gândurile. Fizic părea un bărbat normal, te făcea să te simți în largul tău, fără a încerca să îți ascunzi micile și inerentele imperfecțiuni ale trupului. Îi priveam pe amândoi cum discutau ca doi vechi prieteni, încercam să îmi ascund ușoara roșeață a obrajilor sprijinindu-i de palme sau dând vina pe paharele de vin. Acestea ne-au dezlegat până la urmă limbile și ne-au înlăturat reținerile. Noul nostru prieten îmi zâmbea din când în când și îmi căuta privirea.

Situația în sine mă excita, simțeam un freamăt în abdomen și mâinile îmi deveneau puțin nesigure. Dan ne-a întrebat dacă vrem să îi vedem camera, căci își rezervase una pentru a se relaxa weekendul departe de oraș. L-am strâns ușor pe Cezar de mână a încuviințare și am urcat toți trei în cameră… ce era de fapt un apartament, cu un pat mare în dormitor, reflectat într-o oglindă generoasă.

Nu a mai fost nevoie de cuvinte, Cezar m-a sărutat, decorându-mi buzele și căutându-mi limba cu a lui. I-am răspuns și m-am lăsat condusă de el. L-am simțit pe Dan în spatele meu, sărutându-mi gâtul și coborând cu mâinile peste talia mea și mai jos, ridicându-mi ușor rochia. Mâinile sale își făceau drum lin, dar hotărât, iar degetele mi-au masat întâi timid labiile care musteau de dorință.

Am suspinat și am deschis ușor picioarele, l-am auzit gemând când și-a dat seama ce chiloți port, iar mișcările lui au devenit mai apăsate, făcându-și loc cu degetele în vaginul meu. Am continuat să îl sărut pe Cezar, mișcându-mă pe degetele care intrau și ieșeau din ce în ce mai tare, atingându-mi priceput în drumul lor punctul sensibil din interiorul vaginului. Era bun, știa cum să stârnească o femeie.

Cezar s-a depărtat și s-a așezat pe un fotoliu, privind cum eu mă las întinsă pe pat de Dan. Îl vedeam cu coada ochiului în oglindă pe Cezar cum își plimba ușor mâna peste penisul erect, am închis ochi și am gemut, depărtându-mi larg picioarele și apăsându-i capul lui Dan spre labiile mele.

Limba lui mi-a căutat câteva secunde contururile labiilor, le-a desfăcut încet cu degetele și s-a oprit la baza clitorisului meu. Încurajat de suspinele mele, Dan a accelerat mișcarea de du-te-vino de-a lungul clitorisului, apăsându-l hotărât cu limba, plimbând-o pe capul lui, revenind spre bază și pornind totul din nou. Era o adevărată avalanșă de senzații, plăcerea îmi sfredelea abdomenul, el o stimula însoțindu-și gesturile de penetrări hotărâte cu degetele.

Simțeam cum excitația se prelinge spre labii, adoram modul în care el o căuta cu buzele, o devora și gemea.

– Te vreau!… Acum!

Am spus aproape fără să vreau ceea ce gândeam. M-a ridicat, m-a obligat să mă sprijin de pat și mi-a ridicat fundul. Cezar se masturba puternic și îmi căuta privirea. Ochii noștri făceau dragoste atunci când penisul lui Dan m-a penetrat. Era hotărât, dur, dezlănțuit, nu amintea deloc de tandrețea de mai devreme. Simțeam că sunt o jucărie a plăcerilor lui și asta mă înnebunea. L-am lăsat să îmi depărteze fesele, am strigat când m-a lovit peste ele și i-am cerut să o facă din nou.

Am ținut contra ritmului sălbatic în care penisul lui gros îmi sfredelea vaginul, în timp ce mi-am masat cu o mână clitorisul erect și sensibil. Mă simțeam mai expusă ca niciodată și asta mă făcea să tremur de plăcere. Mâinile lui îmi strângeau mijlocul și fesele, s-a lăsat apoi peste mine și mi-a căutat sfârcurile, prinzându-le între degete și strângându-le puternic. M-am întors, așezată pe marginea patului, îl simțeam mai adânc atunci când mi-am desfăcut larg picioarele, pentru a le pune apoi pe umerii lui.

Mă privea în ochi și mă penetra, mă trăgea puternic spre el, iar eu îi amplificam mișcarea și îmi izbeam labiile de pelvisul lui, primindu-l tot. Cezar s-a apropiat de noi. I-am cuprins penisul cu buzele, gustul lui familiar, dulce-sărat se îmbina cu duritatea cu care Dan mă penetra și mă făcea să mă simt într-un mod ciudat o femeie dorită, o femeie protejată și o femeie care își ia plăcerea fără vreo barieră.

Iubeam cadoul lui Dan, iar buzele și limba mea care îi dezmierdau penisul pe toată lungimea, pornind de la testiculele grele până la capul lui fin spunea asta. Cezar s-a întins pe pat, am înțeles ce dorește și m-am așezat pe penisul lui, savurându-l cu mișcări lente ale bazinului. I-am cuprins penisul lui Dan cu mâna și l-am frecat puternic, absorbindu-l în gura mea, mulându-mi obrajii pe grosimea lui și excitându-l cu limba.

Cezar mă ținea de șolduri, mă ridica și mă trăgea apoi puternic spre el, simțeam cum penisul ajunge adânc în abdomenul meu. Am preluat inițiativa și am impus ritmul, lăsându-l să iasă doar pentru a intra din nou, cu mișcări dese și puternice. A urlat, un geamăt de victorie, de renunțare, de frustrare, toate în același timp, iar sperma lui groasă mi-a lovit vaginul și s-a prelins în jos, pe penisul și testiculele lui.

Dan a ejaculat pe sânii mei, i-am curățat urma de spermă de pe vârful penisului, uitându-mă zâmbind în ochii lui. Fantezia mea era împlinită și ne-am promis să o continuăm, alături de partenera lui Dan.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Eu, Cezar si ispita masculină”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.