Cadou pentru Cezar

Aventura cu Dan îmi crea un întreg curcubeu de senzații, uneori o doream pe Alina ca la primele întâlniri, alteori îmi revenea imaginea feței ei transfigurată de plăcere în timp ce se lăsa penetrată de el. Erau zile întregi în care partida de sex în trei îmi revenea în minte și gelozia se insinua fără să vreau în sufletul meu și mă făcea distant, indiferent, la tot ceea ce spunea și era ea. Poate că am crezut că va fi mai simplu, dar fantezia ei împlinită îmi deschidea întrebări privind atractivitatea mea și puterea de a o satisface. …

Aproape de fiecare dată, în astfel de zile, se terminau cu seri în care îi smulgeam hainele și o posedam sălbatic, atent doar la nevoile mele, cu dorința de a o subjuga și de a o marca ca fiind o sclavă de care pot dispune când și cum vreau. Eliberat de pornirile sexuale, când stăteam dezbrăcați unul lângă altul, când mă săruta și se cuibărea lângă mine, îmi dădeam seama că totul e o răzbunare fără niciun fel de justificare.

În alte zile o priveam fascinat, atras de curbele ei fine, care se unduiau sub materialul subțire al rochiei de casă… de imaginea familiară a sânilor plini la care trăgeam cu ochiul ca la început, în timp ce se schimba… de părul șaten, lung și drept, pe care și-l aranja ca o puștoaică după ureche în timp ce ne uitam absorbiți la un film. Știind că poftele ei sexuale sunt la fel de adânci ca ale mele, amintindu-mi cum ne-am recunoscut și le-am trăit împreună mă provoca. Era mai mult decât o parteneră, era o reprezentare fidelă în lumea feminină a amalgamului de pofte carnale care îmi bântuiau mintea și sufletul.

Trebuia să fac ceva să reconciliez cele două imagini – Alina, iubita și partenera sufletului meu și Alina, transformată într-o târfă care avea nevoie de experiențe noi, căci cele oferite de mine nu erau suficiente. Trebuia să fie simplu, toate erau fațetele ei și dacă eram sincer le iubeam pe fiecare în parte.

– Cezar, ai ceva să îmi spui? A spus ea într-o seară, aproape imperceptibil, ca o șoaptă care se pregătea să dispară sub povara confirmării mele, continuând să se uite la un film.

Atunci i-am spus despre imaginile care îmi tot revin, despre gelozie și acuzele nerostite, dar și despre faptul că mă atrage extrem de mult și că toate astea îmi aduc nevoia de reconfirmare a dragostei ei pentru mine. M-a ascultat, mi-a amintit cum eu am fost cel care am provocat-o, mi-a spus din nou că mă iubește, dar orice ar fi spus de fapt nu reușea decât să mă liniștească pentru moment.

Au trecut zilele fără a mai vorbi despre asta, până când Alina mi-a mărturisit că a vorbit cu Dan. Furia mă făcea să tremur, dar nu am apucat să o exprim, căci tot ea a detaliat discuția lor. Diana, iubita lui, voia să ne cunoască și ne invitau în week-end la casa lor de la munte. Am ajuns într-o vineri seara, destul de târziu. Am încercat să nu mă gândesc prea mult la asta, să las lucrurile să decurgă firesc și să încerc să o văd ca pe o întâlnire cu doi prieteni buni.

Diana a fost cea care ne-a deschis, veselă, relaxată. Era o tipă destul de înaltă, cu o rochiță scurtă care lăsa să se vadă picioarele lungi, cu glezne subțiri, fesele ferme, bine conturate și reliefate de cordonul din talie și bustul care îi împingea decolteul și evidenția clar sfârcurile erecte și eliberate de orice sutien. Ne-a invitat zâmbind, ca unor cunoștințe vechi, a sărutat-o pe Alina, iar apoi și pe mine, apropiindu-se cât să simt sfârcurile ce îmi apasă pieptul prin materialul subțire al rochiei.

Dan ne-a rugat să ne facem comozi, în jurul unei măsuțe de cafea, fetele una lângă cealaltă pe canapea și noi pe câte un fotoliu confortabil din piele. Am remarcat frumoasa bibliotecă și colecția impresionantă de cărți erotice. Discuția s-a legat firesc, animată de băutura rafinată și muzica bună care învăluia camera.

– Vreau să dansez! A strigat la un moment dat Diana ridicându-se și a început să se unduiască, purtată de ritmul care îi aluneca într-un mod magic pe corp și păreau că o duc departe de acel living.

– Hai Alina, am nevoie de tine, cu băieții ăștia nu cred că facem ceva.

Iubita mea i s-a alăturat, mișcările lor au devenit sincronizate, curbele, fesele, sânii, picioarele lor unduindu-se într-un ritm care mă vrăjea. Sărutul a venit firesc, ca o întâmplare prevestită de fapt de tensiunea sexuală acumulată de cele două femei purtate de vraja alcoolului și a melodiilor. Alina a închis ochii și s-a lăsat condusă de Diana, buzele ei au început să-i răspundă cu aceeași pasiune, limbile lor s-au căutat, s-au atins, s-au depărtat și apoi s-au întâlnit din nou, într-un preludiu marcat de suspine și gemete de plăcere.

Diana a continuat să o sărute pe gât, în timp ce mâinile îi descheiau hotărâte bluza. I-a cuprins sânii în palme, i-a admirat, i-a sărutat cu tandrețe, cunoscându-i ușor cu buzele, înainte ca sfârcurile iubitei mele să fie absorbite de gura pofticioasă a celeilalte femei. Diana a descheiat fermoarul lateral de la fusta Alinei și a lăsat-o să cadă pe podea, mâna ei alunecând pe coapsa iubitei mele și strecurându-se între picioarele ei, bucurându-se de spațiul creat de gesturi aproape imperceptibil de așteptare și de deschidere a lor. Alina și-a lăsat capul pe spate și a gemut în timp ce gazda noastră îi oferea plăceri pe care nu le mai cunoscuse până atunci.

Alina i-a răspuns neașteptat, ca o fiară stârnită, când i-a descheiat cu gesturi nerăbdătoare rochia, lăsându-ne pe toți să vedem sânii frumoși, tari, cu forme bine conturate și sfârcuri mari, ușor maronii, ridate de excitație. Mica pereche de chiloți tanga a fost lăsată să cadă și ea, descoperind fesele ferme, bombate și micul triunghi îngrijit de păr pubian, toate evidențiate de albul care contrasta cu bronzul celorlalte părți ale corpului.

Am rămas surprins cum Alina o împingea pe canapea și îi sărută abdomenul și coapsele, pentru a se pierde apoi între picioarele femeii. Diana o ghidă, apăsându-i ușor capul, dezvelindu-și clitorisul cu mișcări lente ale degetelor, o lăsa să facă cunoștință cu vulva ei, cu labii fine care străluceau de excitație. Nu știu cât a durat, am fost atras de dansul degetelor Dianei, de unghiile ei roșii și de limba Alinei care încerca parcă să facă cunoștință cu toate cotloanele bine ascunse ale vaginului ei.

Diana s-a eliberat într-un geamăt prelung, ușor ascuțit, s-a întins tremurând pe canapea și a stat zâmbind, cu ochii închiși și corpul acoperit de transpirație. Alina se uita la mine zâmbind, așteptând parcă să fie dojenită, în glumă sau poate nu, dar a văzut doar dorința în privirea mea și m-a privit cum mă masturbam, cu gesturi largi și lente, temându-mă că orgasmul să nu mă priveze de plăcerile care se întrezăreau. S-a îndreptat spre mine, iar Diana i s-a alăturat, buzele și limbile lor dezmierdându-mi testiculele și toată lungimea mădularului.

Diana a coborât cu limba mai jos, mi-a încercuit ușor anusul, de câteva ori, l-a penetrat, iar degetul ei care își făcea loc în mine m-a făcut să tresar. M-a mângâiat pe fesă, parcă să mă liniștească și a continuat să mă pătrundă într-un mod care combinat cu gura iubitei mele care îmi absorbea vârful penisului, mă făcea să gem de plăcere. Am ejaculat, fără să mă pot controla, iar Diana a cules cu limba sămânța vâscoasă de pe pelvisul meu, gura și buzele Alinei.

Minute bune am rămas trântit în fotoliu, satisfăcut, privind jocul trupurilor celor două femei care se înlănțuiau acum pe corpul lui Dan. Diana i-a lins mădularul, l-a supt ușor, ca apoi să îl îndrepte spre Alina, care l-a cuprins între buze și a început să își miște capul cu mișcări ample, din ce în ce mai rapide, deasupra lui. Priveam fesele ferme și deschise ale Dianei care lăsau să se întrevadă conturul discret al labiilor rozalii și am simțit cum mă excit din nou.

M-a apropiat de ea, am sărutat-o, mi-am făcut drum cu limba pe fundul ei, căutându-i labiile cu degetele. Stătea sprijinită de mâini și de genunchi, am simțit-o cum se relaxează și își arcuiește fundul spre mine, făcându-mă să o pătrund cu limba adânc. Gustul ei sărat mă stârnea, mi-am plimbat penisul pe labii și i-am introdus vârful, scoțându-l și penetrând-o din nou doar cu el, până când a suspinat și s-a împins în mine.

Am continuat să o penetrez, ritmic, tare, testiculele mele lovindu-se peste fesele ei într-un ritm nebunesc. În aceeași poziție, chiar lângă Diana era și Alina, cuprinsă de frenezia cu care mădularul gros al lui Dan îi aducea plăcere. Am ejaculat aproape în același timp, privind apoi cum fetele își culegeau sperma iubiților una de pe corpul celeilalte.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.