Soţul meu… umil şi supus

De mică mi-am descoperit latura dominatoare. Îmi plăcea ideea că ceilalţi făceau tot ce le spuneam eu. Nu mereu aveam succes, însă, încercam să-mi impun punctul de vedere, să controlez şi să domin. Primul băiat care m-a sărutat, a făcut-o de nevoie. Nu a fost tot el cel care a avut şansa să mă dezvirgineze la vârsta de 19 ani, dar nici acestuia nu i-a plăcut stilul meu mai autoritar, dominant. …

Mă regăseam foarte bine în acest stil, mă simţeam bine în pielea mea şi nici nu concepeam să mă schimb, să fiu altfel, precum alte femei, mai docile, supuse bărbatului. O vreme am crezut că voi rămâne o femeie singură toată viaţa. Cei mai mulţi, dintre cei care au încercat să mă cucerească, se ascundeau după prima întâlnire. Unii, puţini la număr, au considerat că este nevoie şi de a doua întâlnire… apoi i-am pierdut şi pe ei.

Trebuie să ai încredere… de multe ori viaţa în oferă multe surprize. De nicăieri a apărut în viaţa mea… actualul meu soţ… calm şi supus… exact ceea ce îmi doream. În viaţa de zi cu zi este un bărbat foarte autoritar, nevoit datorită jobului, având în subordine foarte mulţi angajaţi.

Acasă este schimbat total. Îi place să fie supus mie, primeşte cu drag “ordinile” mele, mai ales în momentele din intimitate, altfel nu cred că se însura cu mine. După o perioadă de locuit împreună, m-am gândit că poate felul meu de a fi îi răneşte personalitatea şi mi-am dat silinţa să alternez aceste perioade de dominare, să-i ofer orgoliului lui masculin un pic de libertate.

Ne potrivim de minune… în majoritatea timpului, acasă eu sunt bărbatul, iar el este femeia mea, dar nu mereu. În timpul nostru liber avem o relaţie normală, dintre un bărbat şi o femeie… discutăm, vorbim, avem pasiuni împreună, în schimb, în intimidate totul este diferit. Eu sunt cea care deţin controlul, eu decid ce anume se întâmplă şi ce nu.

Nu folosim accesorii şi jucării sexuale. La noi totul ţine doar de atitudine. Eu să fiu cea care să domin, iar el să-mi fie supus. Cel mai mult îmi place să-l ţin pe jar când doreşte să mă penetreze. Nici să mă atingă pe corp nu-l las până nu primeşte acceptul meu.

Seara trecută, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, stăteam întinsă pe pat, picioarele flexate, uşor ridicate. “Motănelul”, cum îmi place să-l numesc, încă se afla la baie. Într-un târziu a intrat în cameră complet dezbrăcat, uşor timorat după privire. Hhmmm, vrea sex, ai?!

– De ce ai venit aşa dezbrăcat motănel?… l-am întrebat eu cu o voce calmă, deşi era evident.

– Stăpâna mea, pot să urc în pat lângă tine?… mi-a răspuns el pe un ton supus, ţinând privirea uşor în pământ.

Penisul mic, de la duşul rece pe care îl face de obicei, abia se zărea între picioarele lui. Nu i-am răspuns, însă, cu un gest sugestiv cu degetul i-am dat de înţeles că are voie să se urce în pat, în timp ce îl priveam fix. De cum a urcat s-a aplecat şi m-a sărutat la glezna piciorului stâng. S-a uitat în ochii mei, apoi a vrut să continue… încă un sărut, încă unul mai sus… urcând uşor pe gamba.

– Ţi-am dat eu voie să faci asta?

– Iertare stăpâna mea… apoi s-a retras un pic, rămânând aplecat în aşteptarea comenzii potrivite.

– Poţi să continui!

Sclipirea din ochii lui îmi arata cât de satisfăcut era. Şi-a reluat acţiunea de mai devreme. A continuat să mă sărute pe gambă. S-a mutat şi la piciorul drept. Buzele îmi atingeau pielea, rămâneau câteva secunde lipite, apoi se depărtau lent, oferindu-mi senzaţii plăcute, dar nu vroiam să-i arăt lui că-mi place. Joc acest rol de femeie cu chipul de piatră, lipsită de sentimente.

Buzele moi şi calde au ajuns pe coapse. Mă ţineam tare să nu gem de plăcere, deşi în interior altele erau trăirile. Capul înaintase între picioarele mele, până a ajuns la marginea chiloţeilor. Când i-am simţit buzele în zona inghinală… nu m-am putut abţine şi am oftat uşor.

– Ce vrei să faci?… l-am întrebat din nou.

– Doresc să-ţi sărut piersicuţa, stăpâna mea…

– Ţi-am dat eu voie?

Nu mi-a răspuns, dar a aşteptat semnalul mult dorit.

– Continuă!

– Stăpână, pot să-ţi dau jos chiloţeii?

Dintr-o mişcare i-am oferit plăcerea să mă dezbrace. Cu zâmbetul uşor pe buze, mi-a prins chiloţeii, m-a dezbrăcat, apoi, i-a cuprins în palmă şi i-a mirosit intens. Atunci am intervenit eu.

– Aruncă-i! Nu ţi-am dat voie să faci asta.

– Am înţeles, stăpâna mea.

Era aşezat în genunchi între picioarele mele. Penisul nu-şi căpătase dimensiunea obişnuită. Încă stătea mic, ascuns.

– Cu instrumentul ăla vrei să mi-o tragi? Nu vezi că nu ţi se mai scoală? Ce să fac eu ăla? Să nu te aştepţi să-ţi fac sex oral, că nu primeşti. Ţi-o freci singur până se scoală, haide! Acum!… i-am spus eu pe un ton calm.

Imediat s-a confirmat. Şi-a prins penisul intrat la apă cu două degete şi a început să-l frece. De câteva ori s-a uitat la el, parcă vroia o confirmare că s-a mai mărit. Priveam toată această scenă, întinsă pe pat, uşor excitată… la faţa lui schimonosită, ce încerca să se concentreze în timp ce îşi freca penisul cu două degete… la penisului ce părea că dă semne de viaţă şi creştea vizibil, stimulat de mână şi de propria imaginaţie.

În câteva minute penisul devenise erect. Acum îl ţinea cu toată mâna, pe care o culisa pe toată lungimea penisului. Intrase într-o transă a masturbării, de nu se mai oprea. Cred că era foarte satisfăcut dacă ejacula şi aşa, dar nu l-am lăsat.

– Opreşte-te! Lasă-l, i-a mâna de pe el! Acum continuă… aici!… în timp ce i-am indicat cu degetul între picioarele mele. A vrut să se aplece peste mine, să mă penetreze, dar l-am oprit.

– Ţi-am zis eu asta?

– Nu, stăpână…

– Linge!

Imediat şi-a băgat capul între picioarele mele. Buzele mi-au atins labiile… mmmhhh… limba cutreiera pe toată lungimea… aahh… eram umedă toată. Adoptasem o poziţie statică, fără să mă implic, cu mâinile aşezate pe lângă corp… gemeam uşor. Din când în când închideam ochii, apoi îl priveam atent la fel cum îşi folosea buzele şi limba… sărutându-mă şi lingându-mă între picioare.

Motănelul s-a încins… şi-a băgat limba în interior… gura lipită de vagin… căuta să mă pătrundă cât mai mult. Văzând că nu mai poate mai mult, a început să-şi mişte limba înainte şi înapoi, atingându-mi pereţii vaginali… ddaaa…

După un timp l-am oprit.

– Ajunge! Sărută-mă pe abdomen, pe sâni…

Buzele şi limba au pornit în explorarea trupului meu. A ajuns la sâni, i-a prins pe amândoi cu mâinile… îi sugea pe rând cu poftă… mmhhh… din când în când mă muşcă uşor. Deşi îmi place l-am oprit.

– Ţi-am dat eu voie să mă muşti?

– Iartă-mă, stăpână…

– Ridică-te! Penisul l-a control…

S-a ridicat în genunchi, penisul nu mai avea tăria de mai devreme. Trebuia să facă ceva.

– Freacă-l!… dar nu mă atinge…

Nu i-a luat mult şi l-a făcut din nou tare. L-am oprit înainte să-i placă din nou să se masturbeze. Apoi, i-am făcut semn să mă penetreze. S-a aşezat în peste mine, sprijinit în braţe… dintr-o mişcare penisul erect a intrat în piersicuţa umedă, excitată. Intrase toată în mine. A stat aşa câteva momente, apoi a început să se mişte uşor. Penisul culisa uşor pe toată lungimea în vagin… înainte şi înapoi.

În afară de faptul că se afla între picioarele mele, cu penisul înfipt în mine… nici o atingere între noi. Nu mi-am strâns picioarele în jurul lui, nici să-l cuprind cu braţele, fără săruturi şi alte atingeri pe trupul meu. Mi-am dus o mână la clitoris. Cu degetele făceam o mişcare circulară în jurul lui. Mişcarea circulară devenise tot mai alertă, o dată cu mişcarea mea îi “ordonăm” lui să se mişte mai repede… tot mai repede. La modul cum se mişca… părea că se răzbună, dar era ce trebuie… să simt penisul cum intră şi iese energic din mine… cum se loveşte violent de interiorul meu.

Gemeam tot mai puternic, mă încordasem… îmi muşcam buzele… concentrată la maxim… degetele frecau şi apăsau cu putere clitorisul roşu de excitaţie… aahhh… orgasmul intens m-a determinat să strig la el să se oprească. Motănel rămăsese cu penisul adânc în mine, fără să mai facă o mişcare. După ce mi-am revenit, m-am uitat la el, cu faţa fără pic de satisfacţie… şi l-am întrebat:

– Tu nu ai terminat?

– Nu stăpână…

– Scoate-o! Stai în genunchi şi masturbează-te!

Imediat s-a ridicat de pe mine, s-a aşezat în genunchi între picioarele mele. Şi-a prins penisul cu mâna stângă şi a început să-l frece cu putere. Cu cealaltă mână se freca la testicule. Închisese ochii, capul uşor dat pe spate… strângea din dinţi încercând să se încordeze. Într-un final… aahhh… sămânţa a ţâşnit pe abdomen, iar restul s-a scurs uşor pe labiile mele… la clitoris.

În sfârşit terminase. S-a ridicat în picioare şi a coborât de pe pat să plece la baie.

– Unde pleci? Ţi-am dat eu voie? Vino înapoi!… pe un ton la fel de calm ca şi până acum.

S-a urcat în pat, între picioarele mele. Mă privea umil aşteptând o reacţie de la mine.

– Unde crezi că pleci? Pe mine cine mă curată?

A vrut să caute ceva cu care să mă şteargă, dar nu l-am lăsat.

– Unde pleci? Curăţă cu limba… tot, apoi poţi să pleci la baie.

S-a aplecat între picioarele mele. Mi-a atins labiile cu limba şi buzele, apoi clitorisul şi la final pe abdomen, până a curăţat tot.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Soţul meu… umil şi supus”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.