Plimbare cu finalizare

Se anunță o zi ca oricare alta. Numai soarele ce își făcuse curaj să iasă din nori în dimineața aia. Era iarnă de o veșnicie peste casa lor din munți. Se treziseră. Își băuseră cafeaua, ca de obicei, în liniște. Cristina strânse totul pe fugă, grăbită să își înceapă activitățile zilnice, să nu trebuiască să mai suporte prezența lui în casă. Se certaseră cu o seară înainte. Mihai se apropie, se duse după ea în bucătărie încercând să ajute. …

Cristina aruncă o privire de gheață, făcându-l pe acesta să se retragă brusc. Își trase un scaun în living și dădu drumul la televizor. Tăcerea era aproape sufocantă, chiar și în livingul imens al luxosului apartament.

– Te fac o plimbare mai târziu? Să profităm de soarele ăsta?

Cristina își mușcă limba până aproape de sânge, să nu cumva să îi spună să se ducă dracului cu plimbarea lui! Strânse cu putere un cuțit abia spălat în mână, se întoarse cu fața la el. Și cu un zâmbet abia schițat, rosti:

– Mergem! Și fugi în cameră să se îmbrace. Era un sfârșit de aprilie, însă în munți iarna ține mult. Își trase repede câteva haine pe ea. În trecere, se uită în oglindă. Avea buza de jos strivită. Poate de la mușcătura ei de mai devreme, poate de la partida de sex din noaptea precedentă. Metoda lor preferată de a se împăca după o ceartă zdravănă. În fine… nu știa. Aruncă dintr-o mișcare tot ce rămăsese întins prin cameră. Toate jucăriile erotice ce zăceau împrăștiate în pat.

După încă o privire prin cameră… erau gata. Mihai porni mașina și o luară ușor pe drumurile din munți.

– Unde mergem?… întrebă fata.

El nu răspunse și acceleră. Făcu așa de câteva ori. Acceleră și o lăsă pe „liber”, mașina știind cât ura Cristina asta. Drumul începu să urce dintr-o dată, până ce ultima casă din frumosul orășel de munte se făcu nevăzută.

– Ai de gând să vorbim? Sau o să stăm așa să tăcem la nesfârșit?

Cristina avea mare chef să-l enerveze și o aptitudine să tacă ore și zile în șir, ce-l scotea pe Mihai din minți. Nici palmele, nici cravașa, n-o făceau să scoată vreun sunet, nici măcar când durerea era evidentă. Ăsta era modul ei de a-l enerva. Şi reușea mereu. Mai ales când făceau sex. Devenise o „supusă” aproape perfectă. El o dresase așa. Mașina opri brusc.

– Coboară! Ordonă el, evident enervat de toată tăcerea aia mormântală. Cristina dădu ochii peste cap și făcu ca el. Deși tare și-ar fi dorit să nu. Erau pe un drum de pădure destul de frecventat de turiști, și vara, dar mai ales iarna. Azi, însă nu era nimeni. El își aprinse o țigară și desfăcu zgomotos o cutie de cola. Cristina făcu câțiva pași către el, când, dintr-o dată, el stinse țigara și îi ordonă:

– În genunchi și o să vreau să mă și sugi!

– Roagă-mă frumos, spuse ea zâmbind ștrengărește. Când venea vorba de sex, și, mai ales în natură, Cristina se activa. Uita tot. Devenea o femeie de nerecunoscut. Și asta îl înnebunea.

– Suge-mă acum! În genunchi!… Insistă el, pe un ton apăsat.

– Roagă… nu apucă să termine fraza, că se trezi cu gura blocată de penisul uriaș.

O ținea de păr și își împingea penisul în gura primitoare a fetei, ținând-o de păr. Câteva secunde, și Cristina prinse ritmul care îi era atât de familiar și… ahh… atât de plăcut. Îi dădu jos pantalonii cât să poată să își înfigă unghiile în carnea lui. Și îl sugea cum știa ea mai bine. Cu o mână îl freca de-a lungul penisului, cu gura îi lingea vârful. Apoi îl băgă până adânc în gât, cum știa că el adoră. Îl cuprindea cu buzele și îl lăsa, apoi îl înghițea tot, și iar îl lăsa liber. Mihai era înnebunit.

Ea vedea și insistă cu jocul ei. Îi plăcea să-l simtă sclav al plăcerii. El se aplecă din când în când și îi strângea puternic sfârcul între degete, apoi se lăsa iar pradă linsului și suptului delicios. Orgasmul era aproape. Cristina simțea. Încă o dată îi lua penisul în gură până în gât, atât cât putea de adânc. Își dădu drumul și ea înghiți până la ultima picătură. Își mai trecu limba în sus și-n jos peste penisul lui.

Îl linse ca și când ar fi vrut să nu lase să se irosească nicio picătură de spermă. Se ridică mândră în picioare. Zâmbi superior și își aprinse și ea o țigară. Stătură așa în tăcere câteva minute… el se apropie și o sărută apăsat. Gustul de spermă îl excită și mai tare. O duse către mașina care se afla la doar câțiva pași. O împinse brusc pe bancheta din spate.

– Dă-ți jos pantalonii!

– Nu vreau! Zâmbi ea.

Din două mișcări el o eliberă de materialul inutil și o lăsă goală în partea de jos, însă cu maleta pe ea. Ea se întinse pe spate pe banchetă, știind că urma să fie linsă așa cum îi plăcea atât de mult. Își umezi două degete și coborî ușor, începând să-și mângâie clitorisul încet, dar apăsat. Începu să mărească ritmul tot mai frenetic, de data aceasta strecurând un deget în vaginul deja umed de dorință. Tare și-ar mai fi dorit să fi avut în aceste momente un vibrator cumpărat din sex shop.

Însă plimbarea lor nu avusese astfel de preliminarii. Așa că trebuia să se descurce doar cu degetele ei dibace. Mihai o privea sprijinit de portiera mașinii și, cu un aer liniștit, își scoase o țigară din pachet, o umezi cu buzele, și o aprinse. Ochii, însă, nu se mutau de la spectacolul din fața lui. Cristina era acum în plin extaz. Cu degetele își freca sexul cu frenezie, și cu o mână se mângâia ciupindu-se din când în când, puternic, de sfârcuri. Mihai termină țigara și o stinse cu vârful bocancului.

– Destul! Rosti el către fată. Coboară din mașina. Acum!

Cristina se execută, strângând din dinți. Îi plăcea jocul, însă nu ar fi recunoscut vreodată în fața lui.

– Te miști cam încet! O împinse el ușor de la spate.

Ea se dezechilibră și se pomeni cu tot corpul paralel cu un copac mare din fața ei. Scoarța o zgârie ușor pe pulpele și abdomenul dezgolit. Fata strânse din dinți, însă nu scoase niciun sunet. Mihai se apropie de ea, o împinse și mai tare împotriva scoarței dure a copacului, și îi depărtă rapid picioarele cu genunchiul său. Cu o bucată de funie ce o scosese din portbagaj când ea nu era atentă, Mihai îi legă mâinile deasupra capului, apoi coborî și începu să o sărute apăsat și insistent în interiorul coapselor.

Limba îi alunecă între bucile rotunde și dezgolite și, preț de câteva minute, o linse îndelung. Ea gemea ușor de durerea zgârieturilor, dar mai mult de plăcere. Cu o smucitură o întoarse cu fața spre el, o privi în ochi, și tot cu ochii la ea își dădu jos pantalonii și o penetră rapid. Fata scoase un țipăt ușor. De plăcere și surprindere. Pentru câteva secunde el stătu așa, în ea, privind-o doar în ochi. Începu să se miște înainte și înapoi, trăgându-i șoldurile strâns spre el.

Cristina era acum lipită de scoarța ce îi rănea spatele. Gemea de durerea zgârieturilor de pe spate și de plăcerea penetrării. Mihai se opri, își retrase penisul din ea și se uită cu un zâmbet ironic la sexul ei excitat. Labiile îi erau umflate și dornice de penisul lui, iar clitorisul îi pulsa ușor. El se lăsă în genunchi și își înfipse limba adânc în sexul ei. Îi sugea clitorisul cu mișcări lente, și uneori o mușca ușor ca să-i amintească cine stabilește ritmul.

Își strecură un deget în sexul excitat al fetei, apoi două, și își continua explorarea cu degetele și cu limba în același timp. Ea gemea și uneori țipa ușor de plăcere. Se lăsa toată pradă limbii și degetelor ce o explorau adânc și frenetic. Când știa că este aproape de orgasm, când sexul îi era gata să explodeze, labiile roșii și excitate și șoldurile i se mișcau ritmat, Mihai se retrase brusc. Se ridică. Se uită la ea zâmbind ironic. Își aprinse o țigară.

– Asta e pentru că ai făcut pe nebuna dimineață! Urcă apoi în mașină și plecă, lăsând-o acolo, excitată, enervată și atașată de copac.

Poveste scrisa de: OLLO.ro

Notă:

Din motive necunoscute de mine situl OLLO.ro nu mai este funcţionabil. Din respect pentru client, am decis să păstrez materialul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Plimbare cu finalizare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura