O vizită fără inhibiții

Băteam bine dispus în volan ritmul muzicii care răsuna din toate boxele, în timp ce străbăteam drumurile de țară printre lanurile nesfârșite de grâu. Satul în care mă invitase Robert se afla la mică distanță de drumul principal, a trebuit să devin atent la indicatoarele prăfuite ca să nu trec de el. Îl cunoșteam pe Robert din pauzele de cafea de la birou, obișnuiam să discutăm despre serviciu și să comentăm ca între bărbați unele dintre noile apariții din firmă, dar mai puțin abordam subiecte personale. …

M-a surprins când m-a invitat într-un week-end la casa lui de la țară, mă gândeam că nu vom avea prea multe subiecte în comun, iar pe soția lui Alina nu o văzusem niciodată. Am acceptat totuși, nu aveam altceva de făcut, iar o ieșire din Bucureștiul deja toropit de vară era binevenită. Satul era format de fapt din câteva zeci de case înșiruite de-alungul unui drum neasfaltat. Casa lui Robert se afla la marginea unei mici păduri de stejari, am recunoscut-o după gardul înalt pe care mi l-a menționat și copacii deși din curte.

Robert m-a întâmpinat vesel, iar soția lui Alina m-a făcut de la început să mă simt ca în preajma unei vechi prietene, schimburile de cuvinte dintre noi venind firesc, fără a cauta un pretext anume de care să ne legăm. I-am simțit parfumul fresh atunci când am făcut cunoștință și ne-am sărutat pe obraz, buzele ei zăbovind pe al meu câteva secunde în plus față de ceea ce ar fi presupus un gest formal.

Când am urmat-o pe Alina în timp ce m-a condus către camera mea, unde urma să mă schimb în ceva mai comod, am observat că tricoul ei lejer îi acoperea doar în mică măsură pantalonii scurți, mulați de fesele tari. S-a întors la un moment dat și probabil mi-a observat privirea, dar tot ceea ce a făcut a fost să zâmbească.

-Te așteptăm afară, Mihai. Nu te grăbi, dacă vrei să te odihnești puțin, poți să o faci.

M-am îmbrăcat într-o pereche de bermude și un tricou și m-am alăturat lor în curând, l-am găsit pe Robert într-un scaun de răchită, savurând o bere la umbră, în timp ce Alina pregătea o gustare. Am amuțit când a apărut într-un sutien care lăsa să se vadă partea de sus a sânilor plini și fermi.

A observat direcția privirii mele, a zâmbit și a spus doar că vrea să beneficieze de vremea asta pentru puțină plajă, căci îi plăcea să meargă la mare deja puțin bronzată. Am stat cu toții de vorbă vreo oră, iar Alina s-a retras la soare, pe un șezlong, lăsându-ne să stăm de vorbă. Am continuat să o privesc cu coada ochiului, când și-a dat jos pantalonii și a rămas într-un slip brazilian, care îi sublinia curbele tari, provocându-te cu priveliștea coapselor fine.

-Robert, mă dai te rog cu cremă de protecție? Vocea ei ne-a trezit pe amândoi din starea de reverie.

Am privit în voie cum ea își desface sutienul și îl lasă să cadă, continuând să stea cu fața la șezlong. Robert o masa încet cu cremă, mai întâi pe spate, coborând apoi pe coapse și pe picioare. Alina s-a întors cu fața în sus, sânii ei plini și rotunzi fiind surprinzători de fermi. Statea pe spate, cu ochii închiși, cu picioarele ridicate și ușor depărtate, slipul mulându-se și dispărând puțin între labiile mari și provocatoare.

Alina savura momentul, sau cel puțin asta îmi spuneau sfârcurile ei erecte. Robert o mângâia ușor pe sâni, îi prindea în palmă și îi elibera, atent parcă să nu lase vreun centimetru din piele neacoperit. O vedeam cum a întredeschis ochii, privindu-mă. A coborât încet mâna între picioare, lăsându-și degetele să se odihnească pe vulva acoperită de slip.

Simțeam cum penisul meu se întărește și mi-am schimbat poziția pe scaun ca să o ascund, destul de stângaci probabil, căci ea a observat și a zâmbit. Degetele-i lungi, cu unghii perfecte, lăcuite într-un roșu provocator, au început să deseneze dungi lungi, de-alungul zonei intime. A închis ochii și am văzut cum își dă la o parte slipul, lăsându-mă să admir labiile groase, întredeschise.

Gemetele ușoare ale femeii ajungeau până la mine. Mă privea, sau privea cumva prin mine, cu buzele-i întredeschise de dorință în timp ce corpul ei era alintat de mâinile lui Robert. Am văzut cum șortul bărbatului devenea neîncăpător pentru erecția care împingea cu forță în el. Alina se juca cu capul penisului lui prin pantaloni, pe care i-a tras apoi în jos. A început să maseze mădularul gros cu mișcări leneșe ale mâinii, pe toată lungimea lui, plimbându-și din când în când degetele peste vârful lui.

Robert a coborât în genunchi, între picioarele femeii. I-a dat slipul jos cu o mișcare hotărâtă și a început să îi sărute zona inghinală, coborând cu limba pe labiile ei și depărtându-se ușor, în mișcări cu care o tachina și înnebunea. Alina i-a apăsat capul, obligându-l să rămână cu gura pe labiile ei. S-a ridicat ușor în șezlong, îmi dădeam acum seama cum privirea ei o căuta pe a mea și cum mă cheamă fără cuvinte, citindu-i pe buze…vino!

M-am apropiat de ea cât să mă ajungă cu mâna. Mi-a cerut răgușit să mă dezbrac. Mă excita modul în care se uita la penisul meu, dorința din privirea ei și gemetele pe care le scotea în timp ce Robert accelerase ritmul în care o penetra cu limba. Femeia l-a împins încet, s-a ridicat și mi-a spus să stau pe marginea șezlongului ei.

S-a așezat pe jos în patru labe și mi-a cuprins penisul cu buzele, plimbându-și limba pe capul lui. Robert a mângâiat-o pe fese, a lovit-o peste ele, din ce în ce mai tare. Alina striga, un țipăt gutural de plăcere. A penetrat-o cu degetele, făcând mișcări de dute-vino din ce în ce mai rapide. I-a strâns ambele fese puternic în mâini și a intrat cu totul între labiile ei.

Am simțit cum Alina se oprește și suspină, accelerând apoi ritmul în care îmi cuprindea penisul cu buzele, împingându-l adânc, pentru a îl scoate printre gemete și a mi-l lua din nou. Robert o penetra sălbatic, vedeam mădularul gros cum dispare între fesele ei rotunde, vedeam mișcarea hotărâtă cu care ea îi ținea contra pentru a-l primi cât mai adânc.

Orgasmul îmi strânsese încet testiculele, gata să sosească. Sperma îmi furnica zona inghinală și abdomenul. Am oprit-o pe Alina și m-am ridicat, voiam să continui, nu eram gata să las ca experiența noastră să se oprească aici. M-am așezat lateral, continui să privesc penisul gros izbindu-se de labiile mari și fine și degetele cu care ea își masa rapid și apăsat clitorisul. Robert s-a oprit și a sărutat-o pe fese, lăsându-și limba să descopere locul dintre ele.

-Te vreau!

S-a supus cerințelor ei, intrând încet în anusul ei strâmt. Își făcea loc cu fiecare apăsare, ieșea și intra din nou, până când femeia s-a relaxat și l-a primit tot. Bărbatul a stat, lăsând-o pe ea să savureze senzația, să se miște ca o felină în mădularul lui, să il primească centimetru cu centimetru. Alina s-a aplecat, i-a apucat pe la spate penisul cu mâna și l-a potrivit din nou în vagin. A penetrat-o de câteva ori, iar eu m-am apropiat din nou de ei.

Robert s-a dat la o parte, lăsându-mă să mă apropii din nou de ea. Femeia mi-a luat penisul între degete și l-a plimbat ușor pe labii, pe clitorisul tare, atingere care m-a excitat și m-a făcut să intru în ea. Vaginul ei mustea de seva, îl simțeam pe penis, suficient de strâmt cât să amplifice toată plăcerea. Am prins-o de mijloc și am început să ies și să intru aproape cu furie. Ea s-a aplecat mai mult în față, ridicând fundul spre mine și depărtând picioarele.

Mă ademenea înăuntru cu fiecare geamăt pe care îl scotea atunci când penisul meu intra adânc, când testiculele mele se loveau ritmic de fesele ei. Îi simțeam unghiile pe mădular, ea continuând să își frece cu putere clitorisul. Simțeam cum fundul ei descrie mișcări ușor circulare, cum vărful penisului meu îi cunoaște cele mai tainice locuri ale plăcerii. Îmi arăta cum să o posed, modul în care o puteam face să tremure și să transforme gemetele în strigăte nestăvilite, între care îmi cerea uneori:

-Mai tare! Ahhh, te vreau mai adânc. Fute-mă mai tare.

Am terminat cu jeturi puternice de spermă. A contractat ușor mușchii vaginului pe mădularul meu și a suspinat, simțindu-mi orgasmul în interiorul ei. Am ieșit, sucurile mele groase strălucind pe labiile ei. Robert mi-a luat locul, a penetrat-o și după câteva mișcări sperma lui s-a alăturat orgasmelor noastre. Imaginea Alinei, tolănită pe fotoliu, cu ochii închiși și respirația grea, cu labiile rase și acoperite de spermă a fost începutul unui week-end în care am descoperit toate plăcerile.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „O vizită fără inhibiții”

  1. Ooooh man este peste asteptat de excitant eu l-as fi futut pe el in cur imi doresc enorm in barbat cu cur mare macar o noapte .iubesc fundul mare la barbati chiar f grasi ma face potent 2-3 ore

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.