Tânăra excursionistă (1)

Ajunsesem mai târziu la Cluj, abia reuşisem să găsesc un hotel la un preţ acceptabil, doar pentru o noapte. Îmi era foame. Bagajul l-am lăsat în cameră şi am pornit pe străduţe să găsesc un fast food. Uitându-mă pe harta telefonului, am văzut ce variante de localuri aveam în apropiere. Dintre pizza şi shaorma, am ales shaorma, mai ales că era mai aproape de mine. Eram obosit de la drum lung şi nu mai aveam chef să mă plimb prea mult prin oraş. …

Localul drăguţ, pe o străduţă retrasă. După o prima impresie părea că este ok să mănânc acolo. Comandasem o shaorma la farfurie, să mănânc liniştit la masă. Localul avea puţini clienţi la acea oră, afară destul de rece, poate că le-a pierit cheful clienţilor să iasă datorită temperaturii scăzute sau poate ora era cauza.

Poziţionat strategic în spatele localului cu faţa către uşă, am văzut o tânără drăguţă ce tocmai a intrat, îmbrăcată cam lejer, având o geacă cam subţire, o pereche de pantaloni de blugi şi cu un ghiozdan imens în spate. Şi-a găsit un loc nu foarte departe de mine şi aştepta. Nu am dat prea multă importanţă acestui fapt. Poate aştepta pe cineva înainte să comande sau putea fi oricare alt motiv pentru care nu s-a dus să comande ceva.

Trecuse ceva vreme, eu nu m-am grăbit să termin ce am comandat, doar nu mă grăbeam nicăieri. Tipa ce se afla la câteva două mese distanţă a venit lângă mine să mă întrebe dacă pot să o ajut cu ceva bani ca să-şi cumpere o băutură caldă, deoarece ea nu mai avea. Nu-mi părea o cerşetoare, arata ca o tânără ce plecase în excursie dar cu puţini bani.

M-am hotărât imediat să-i cumpăr un ceai. A acceptat imediat. Până să vin cu ceaiul la masă, ea se mutase deja la masa mea, cu bagaj cu tot.

– Eu sunt Flavius… apoi am întins mâna să fac cunoştinţă cu ea.

– Carolina, îmi pare bine.

– Ce faci aici în Cluj?

– Sunt din Iaşi… trebuia să mă întâlnesc cu nişte prieteni dar ei ajung abia mâine, eu am ajuns cu trenul, ei au întâmpinat nişte probleme cu maşina iar eu am rămas fără bani.

– Înţeleg… unde o să dormi în seara asta?… dacă nu ai bani înseamnă că nici bani de mâncare nu ai, nu-i aşa?

– Am ceva de ronţăit în ghiozdan, mă descurc…

– Dacă tot suntem aici, nu vrei să-ţi cumpăr ceva de mâncare?

– Mulţumesc, nu vreau să profit de d-voastră… mi-a răspuns ea uşor ruşinată.

– Insist. Te rog, spune-mi pe nume. Spune-mi ce vrei… vrei să comand ce am comandat şi eu sau altceva.

La insistenţele mele a acceptat să-i cumpăr o shaorma la lipie. Afară era un pic sub zece grade, iar în local nu cred că putea să stea toată noaptea, chiar dacă era deschis non-stop.

– Nu mi-ai răspuns, unde ai să dormi până mâine?

– O să stau în diverse localuri până mâine dimineaţă, ştiu că mulţi o să mă gonească dacă nu comand ceva… voi vedea eu.

O priveam atent în timp ce mânca şi nu îmi venea să cred că o tânără de cel mult 22 de ani a plecat de acasă, singură, în locuri necunoscute şi fără bani la ea… doar pentru distracţie, pentru o aventură cu prietenii. Vroiam să o ajut într-un fel, dar nu aveam suficienţi bani la mine ca să-i plătesc şi ei o cameră pentru această noapte. Mai aveam de mers şi în alte oraşe şi era riscul să am cheltuieli neprevăzute în delegaţia mea.

– Uite, aş vrea să te ajut într-un fel. Nu este o garanţie că vei sta până dimineaţa la căldură, afară este rece, nu poţi să stai în stradă, mai ales că eşti îmbrăcată cam subtire…

A dat din cap aprobator, un pic resemnată de situaţie, dar eu am continuat.

-… să-ţi plătesc o cameră pentru noaptea asta nu pot să te ajut, sunt într-o delegaţie prin mai multe oraşe, iar banii trebuie să-mi ajungă pentru acest traseu, deşi am mai mulţi pot exista cheltuieli neprevăzute.

– Mulţumesc pentru intenţie, dar mă descurc…

– Nu ştiu de ce spui că te descurci… pot să te ajut într-un singur mod… părea interesată de ajutorul meu după modul cum mă privea… sunt cazat la un hotel din apropiere pentru noaptea asta, are două paturi, poţi veni să dormi cu mine în cameră, fără nici un fel de obligaţie… de nici un fel…

– Nu ştiu ce să spun… poate că nu este o idee bună să merg cu un străin…

– Aşa este, ai dreptate ce spui, însă acum eşti într-o situaţie delicată, iar eu doresc doar să te ajut. Ştiu că abia m-ai cunoscut, însă, sunt un bărbat însurat şi nu mă gândesc să profit de tine în vreun fel, iar să-ţi fac rău… să te violez de exemplu, este exclus… promit că nu-ţi fac vreun rău.

– Nu ştiu ce să spun…

– Tu decizi…

Terminasem de mâncat, la fel şi ea. Mă gândeam că ar fi cazul să plec spre hotel, să mă dezbrac, să fac un duş şi să lenevesc în pat privind la televizor. Înainte să plec m-am oferit să-i mai cumpăr ceva de băut, dar a refuzat. Şi-a dat seama că urma să plec. O urmă de îndoială se citea pe chipul ei. Cred că ducea o luptă interioară, dacă să accepte sau nu invitaţia mea.

Mă ridicasem de la masă, îi spusesem că trebuie să plec, vroiam să-mi iau la revedere. Cu o teamă în privire m-a întrebat brusc:

– Dacă merg cu d-voastră… cu tine… dormim în acelaşi pat?

– Sunt paturi separate… vrei să mergi până la urmă?

– Da… dar, îmi este puţin teamă.

– Te înţeleg. O să fie totul bine, ai să vezi.

Nu am terminat bine de spus, s-a ridicat fără să mai spună ceva, şi-a luat ghiozdanul şi a venit după mine.

– Nu vrei să ţin eu ghiozdanul, pare destul de greu.

– Nu este atât de greu, este mai mult voluminos.

I-am respectat decizia şi ne-am îndreptat către hotel. Ajunşi în cameră, am încuiat uşa cu cheia, apoi mi-am amintit că paturile erau lipite unul de altul.

– Am uitat că paturile sunt apropiate, dar rezolvăm imediat… tragem noptierele ca să mutăm păturile, apoi punem noptierele între ele.

Nu a spus nimic. Şi-a lăsat ghiozdanul, apoi am invitat-o să meargă la baie, dacă simte nevoia. În timp ce era la baie, am zis că este mai bine să previn… mi-am ascuns bine portofelul în bagaj. Din obişnuinţa de a fi singur, vroiam să mă dezbrac de haine şi să le înşir strategic pe unde apucam, dar mi-am amintit că este şi Carolina şi nu vroiam să mă surprindă dezbrăcat.

Mi-am pregătit hainele mai comode până a ieşit ea din baie. Nu a stat mult. I-am spus că merg să fac un duş şi că poate să se schimbe în hainele de stradă. Am intrat în baie, din obişnuinţă am făcut un duş rapid, apoi m-am dus îmbrăcat în camera cu schimburile ce le luasem deja cu mine.

– Hai să mă ajuţi să facem rocada… păturile cu noptierele, i-am spus eu. Aş fi putut să fac asta şi singur, dar simţeam nevoia să fie şi ea implicată.

– Este bine şi aşa… fiecare sta în jumătatea lui de pat.

Nu am avut nimic împotrivă. Aşezat în fotoliu, butonam să văd ce este la televizor. Ea a intrat în baie, eu am dat câteva telefoane, m-am uitat la televizor. Carolina a ieşit din baie, înfăşurată cu un prosop… ce nu reuşea să-i acopere bine trupul. Picioarele frumoase mi-au atras privirea instant. S-a aplecat să-şi ia ceva din ghiozdan, apoi zâmbind uşor spre mine, a intrat din nou în baie. Nici nu apucasem să văd ce a luat. Privirea mea se mutase în altă parte… aahh…

După ce a ieşit, am vorbit despre diverse lucruri, în special despre ea şi familia ei. Se făcuse ora de culcare, a doua zi aveam o zi plină. În mod obişnuit, aş fi dormit în chiloţi şi tricou, dar am zis să păstrez doar pantalonii scurţi.

Somnul nu ţinea cu mine, m-am tot foit în pat când pe o parte când pe alta, de asta aleg un pat mare să mă întind, dar acum nu puteam să fac asta. Nici Carolina nu putea să adoarmă, s-a întors pe toate părţile la fel ca mine. Izbăvirea a venit greu, dar nu pentru mult timp. Nu aveam idee cât timp dormisem, însă m-am trezit cu tânăra lipită cu spatele de mine, dezvelită parţial.

În încăperea slab luminată am dedus că avea pe ea o pereche de chiloţei, aproape inexistenţi, noroc cu marginea din jurul taliei, altfel aş fi putut să zic că doarme fără… şi un maieu mulat. Din baie a venit înfăşurată cu prosopul, apoi s-a băgat în pat şi nu am observat cum era îmbrăcată. Cei drept, îmi făceau cu ochiul fesele ei rotunde… să muşc din ele şi alta nu.

Mă gândisem să mă dau într-o parte, să nu ne mai atingem, dar nu puteam să stau pe jumate de pat. Am încercat să o ignor, apoi i-am tras pătura să o acopăr, nu de frig, ci datorită ispitei. Îmi trecuse somnul, ea lipită de mine. Întins pe spate, cu faţa spre tavan, încercam să mă gândesc la diverse lucruri… poate, poate, adorm din nou.

Carolina s-a întors, a făcut o răsucire completă, cu faţa spre mine… braţul aşezat pe mine. După ce că nu puteam să adorm, mai trebuia să o “suport” şi pe ea. Am vrut să-i mut braţul, măcar să-l aşeze între noi. S-a întins mai mult, venise în sufletul meu. Mai avea puţin şi stătea cu capul pe umărul meu, braţul aşezat comod peste mine, iar piciorul ei stâng, uşor flexat, ridicat pe mine.

Ce-mi faci tu mie?! Linia piciorului strălucea în noapte. Ziceai că-i nevastă-mea, aşa se băga şi ea în sufletul meu. Aşa doarme ea sau o fi ceva premeditat şi se preface că doarme? Nu ştiam ce să cred. Dacă este premeditat… dacă vrea ceva, să spună, să nu pierdem timp preţios până treaba este clară.

Mă uitam la ea… dormea frumos, nu aveam ce zice… complet dezvelită, faţa inocentă… prin acel maieu, sânul micuţ se lipise de mine, piciorul aşezat peste mine… şi cum-necum, parcă atunci îmi venea să mă scarpin în zona intimă. Era ca o mâncărime ce-mi stătea pe creier, dar încercam să mă abţin.

Îmi amorţise un un pic braţul drept, nu puteam să-l mişc pentru o poziţie mai bună. Până la urmă mi-am ridicat braţul şi l-am mutat la spatele ei, fără să o ating. Parcă a ştiut. S-a ridicat mai sus cu capul aşezându-l pe pieptul meu, mana aşezată pe abdomen, iar piciorul urcat peste mine.

Nu-mi venea să cred ce se întâmplă. Se simţea protejată dormind pe mine, ca şi când eram iubitul ei… mult mai mare ca ani sau era un mod prin care dorea să-mi atragă atenţia? Penisul zvâcnea în pantaloni, nu era erect, dar se afla şi într-o poziţie ciudată, poziţionat uşor în sus. L-aş fi aranjat, dar am încercat să mă abţin. Dacă mă vedea ea tocmai în acel moment… ce ar fi spus?

Din când în când îşi mişca capul ca şi când dorea să-l aşeze mai bine, în timp ce scotea anumite sunete de satisfacţie. Ia şi dormi!… dacă mai poţi. Simţeam că totul nu este ceea ce pare, doar o fată ce doarme la fel ca multe alte femei. Măi, îţi arde sex… futu-te-n pizdă!… aşa îmi venea să-i spun, dar nu eram sigur sută la sută. Şi mie îmi făcea cu ochiul, pe lângă faptul că era o prospătură, era şi mai tinerică ca mine… ahhh… ce-mi mai venea să fut o pizdă aşa tinerică…

… citeste partea a doua…

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Tânăra excursionistă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.