Tânăra excursionistă (2)

… Gândurile păcătoase mi-au alimentat imaginaţia, o dată cu ea… erecţia devenise mai vizibilă. Până la urmă, am dus mâna rapid între picioare, am mişcat penisul prin pantaloni de câteva ori, până l-am poziţionat mai bine, dar asta nu înseamna că dorinţa îmi dispăruse. Acum eram excitat şi fără somn, alături de o fătucă sexoasă de care nu puteam să mă ating, din pricina promisiunii. Dintr-o dată s-a trezit…

A ridicat capul spre mine, a zâmbit uşor. Reacţia mea a fost una amuzantă pentru ea… am făcut ochii mari, am ridicat mâinile uşor în aer şi părea că exprim cu o faţă nevinovată… eu nu am făcut nimic… poziţia în care ne aflăm, nu este vina mea. A zâmbit privindu-mă atent în ochi, fără să se ridice de pe mine. Aici ar fi trebuit să intervin eu. Era clar că există o apropiere, o tensiune sexuală zburda prin cameră iar eu nu eram decis să fac primul pas… să-i fur un sărut.

Ca un déjà vu, anumite particularităţi păreau repetabile. Nu mi-a luat mult să fac o analogie dintre ea şi soţia mea când ne-am cunoscut. La fel de timidă şi inocentă, dorea ceva dar fără să ceară sau să facă un pas în atingerea scopului. A lăsat doar anumite firimituri ce trebuiau analizate şi interpretate corect de către mine.

Momentul dintre noi nu se sfârşise, nici unul dintre noi nu cedase schimbului de priviri. Ştiam că nu trebuia să ratez acel moment. Dacă schimbul de priviri înceta, scădeau considerabil şansele să mergem mai departe. Mi-am ridicat capul şi am sărutat-o… nu pe buze cum aş fi vrut… un pic pe buze şi un pic pe obraz.

Nu s-a retras, a venit un pic mai aproape de mine. Mă invita să încerc din nou, poate de data asta reuşesc să o sărut exact unde trebuie. Aşa am şi făcut. M-am ridicat din nou, buzele s-au unit… se împingea uşor în mine. Din câteva mişcări a reuşit să se urce pe mine. Penisul se zbătea între noi… mi-am aşezat palmele pe fesele ei. Eram nerăbdător să le ating de când i-am văzut posteriorul.

Inima îmi bătea cu putere, emoţii intense ieşise la suprafaţă în timp ce ne sărutam… parcă fără oprire. Trupul ei jucăuş se freca de mine. Ştia să sărute, se mişca provocator deasupra mea… era clar pentru mine că tânăra nu era virgină. Şansele să avem o noapte albă erau destul de mari. Nici nu mai conta că a doua zi aveam treaba în oraş.

I-am prins maieul de marginea de jos şi am ajutat-o să se dezbrace. Rămăsese doar în chiloţei. Cu ambele mâini i-am căutat sânii micuţi. S-a ridicat un pic, cât să-mi permită să-i cuprind sânii. Penisul crescuse falnic… partea din faţă a pantalonilor era umflată. Am prins-o de fund cu ambele mâini şi am ridicat-o mai sus, până a ajuns cu sânii aproape de buzele mele. Sfârcurile delicate, sânii rotunjori… m-am năpustit imediat asupra lor.

Sugeam şi plescăiam uşor. La urechea mea, Carolina ofta uşor. În timp ce-i sugeam sânii ca un nesătul, am tras de marginea chilotului să o dezbrac. Nu am reuşit să o dezbrac de tot. Carolina m-a prins cu mâinile de obraji şi mi-a direcţionat capul către buzele ei. Ne-am sărutat pătimaş un timp, apoi ea s-a oprit.

S-a dat un pic înapoi. Palmele alunecau pe pieptul meu. Mă privea în timp ce executa anumite mişcări senzuale cu palmele. Într-o clipă mi-am dat tricoul jos, să poată continua mişcările. S-a dat mult mai în spate. A simţit nevoia să se învelească cu pătura până la în zona capului. Buzele m-au atins pe piept. Nu se mai uita la mine… aluneca uşor dându-se în spate.

O mână m-a prins de penis prin pantaloni, apoi a tras de margine şi l-a scos afară. L-a cuprins cu toată mâna de la bază, culisând uşor în sus şi în jos până la vârf. Înainte să dispară sub pătură m-a privit pentru câteva momente… aahh… un sex oral pe nevăzute. Aş fi vrut să văd tot, dar i-am respectat decizia. Limba m-a atins la vârf… mişcări circulare tot mai ample în jurul măciuliei… mmhhh… buzele s-au lipit de gland. Puţin câte puţin, se deschideau tot mai mult făcând loc penisului să intre.

Măciulia dispăruse în guriţa ei, pătura se mişca uşor în sus şi în jos… limba era şi ea prinsă în joc. Saliva se scurgea uşor pe penis. Eram întins cu braţele pe lângă trup. Din când în când plăcerea mă făcea să-mi arcuiesc trupul şi să gem tot mai tare. Cu mişcări lente încerca să cuprindă mai mult… s-a oprit aproape de jumătate… aahh… mă înnebunise cu mişcările ei repetate.

Am dat pătura la o parte, am prins-o de cap şi am tras-o spre mine. Mi-am lipit instant buzele de ale ei, apoi am direcţionat-o să se întindă pe spate. Înainte să mă urc deasupra ei, eu m-am dezbrăcat de pantaloni şi pe ea de chiloţei. Stătea întinsă şi aşteptă să vadă ce urmează. M-am aşezat peste ea. Atunci am realizat că este o mână de fată comparativ cu mine, mică şi firavă.

Şi-a desfăcut picioarele… zona dintre frumos epilată, cu un smoc delicat deasupra. Întâi am sărut-o pe gură, dar nu prea mult. Vroiam să ajung în altă parte. Cu greu mi-am desprins buzele de ale ei, alunecând spre bărbie… oohh… mai jos pe gât. Mâinile aşezate pe sâni, masându-i şi trăgând uşor de ei. Am ajuns rapid la ei, poate prea rapid. A urmat nouă repriză de mozoleală… strângându-i cu mâinile din lateral.

Trupul arcuit şi gemetele ei îmi spuneau să continui. Lăsând sânii urmă, limba aluneca încet cu mişcări neregulate pe trupul ei… în anumite momente părea că se gâdilă, după felul în care tresărea la atingeri. O simţeam încordată, îşi retrăgea abdomenul şi respira greoi cu cât înaintam mai mult. Trecusem de buric… lăsasem sânii în urmă, mâinile alunecau în voie pe coapsele ei frumoase şi delicate. Parfumul feminin mă chema…

Desfăcându-şi picioarele mai larg, mi-a permis să ajung mai bine la feminitatea ei. Prin întuneric reuşisem să disting labiile mici şi delicate, apropiate… întâi le-am atins cu vârful limbii, urcând şi coborând lent… ahhh… îşi arcuia trupul, capul lăsat pe spate… şi-a ridicat bazinul de câteva ori spre gura mea. Nu era străină de acest sentiment, ştia ce vroia… vroia să-mi lipesc gura de vulva ei.

Aşa am şi făcut… “buze” lipite de alte buze… cu vârful limbii îi căutam clitorisul. O simţeam că ar fi vrut să-şi pună mâna pe capul meu, dar nu îndrăznea. Am scos limba afară şi mi-am lipit-o de labii… mişcări lente în sus şi în jos. Cu două degete i-am depărtat uşor labiile… vroiam să ajung şi la clitoris.

Într-un moment de nebunie, i-am ridicat picioarele în sus, aproape de ea. Labiile se deschiseră un pic… imediat am introdus limba adânc în vagin, gura lipită… încercam să o pătrund cât mai mult. Mişcările dute-vino cu limba în interior au făcut-o să geamă puternic. Nu se aştepta la aşa ceva. Se ţinea cu mâinile de picioare ca să pot continua. Am insistat o vreme… până nu îmi mai simţeam limba de durere. Îmi amorţise un pic.

M-am ridicat în genunchi… am privit trupul golaş câteva momente, apoi m-am poziţionat deasupra pieptului, cu penisul aproape de buzele ei. Mai devreme mi-a răpit plăcerea de vedea buzele ei alunecând pe penisul meu. Vroiam să văd, chiar dacă lumina nu era cea mai grozavă.

Un pic ruşinată, mi-a prins penisul cu mâna dreaptă… l-a băgat în gură şi a început să-l sugă în timp ce avea ochii închişi. La început ea era cea care făcea mişcarea, ridicând uşor capul, apoi am început să mişc eu din bazin, înainte şi înapoi. Capul fixat în pernă… buzele în formă de cerc… penisul aluneca tot mai mult, aproape de jumătate. M-am oprit un pic şi o priveam. A văzut că nu mai fac nici o mişcare… a deschis ochii şi s-a uitat la mine.

Adoram această ipostază. Am mai împins un pic, să văd cât mai poate să intre, dar s-a înecat. Am scos penisul, m-am aplecat şi am sărutat-o pe gură, apoi i-am spus… eşti minunată!… mi-a zâmbit. Tot eu am continuat… urcă-te pe mine, să facem un 69

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Tânăra excursionistă (2)”

  1. Foarte potrivite fotografiile pentru tipa din text. Sunt curios dacă ea devine o fiara și conduce plăcerea sau el o poseda in ritmul lui.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.