Singură, disperată… frustrată sexual

Lucrez prea mult, timpul nu-mi permite să am o relaţie normală cu un bărbat. Pe de altă parte, simt că hormonii au luat-o razna. Ştiu că trebuie să fac o schimbare în viaţa mea, însă, lucrurile sunt atât de complicate în acest moment, încă nu pot schimba nimic. Simt lipsa acută a apropierii de un bărbat, care să mă ţină în braţe, mâna să treacă prin părul meu, un sărut pe frunte, pe obraji, pe buze… dar şi mai mult decât atât. …

Lipsa activităţii sexuale mă face să devin nervoasă, iritată, greu de stăpânit în anumite momente. Situaţia a devenit atât de disperată, încât, seara târziu, când ajung acasă… nu-mi arde să mai fac nimic. Sunt momente în care nici duş nu-mi vine să fac, ci doar să mă bag în pat şi să nu fac nimic. Cedez dorinţei iniţiale, cu greu ajung la duş.

Apa curge pe mine, mâinile ating zone sensibile, ce ar trebui atinse de un bărbat priceput, de un bărbat care să mă facă să ţip, să uit de mine, să mă arunce în oceanul orgasmelor. Cu fiecare atingere, dorinţa sexuală creşte şi mai mult. Sunt momente în care îmi spun… nu în seara asta, în seara asta nu trebuie să mă masturbez!… Încerc să fac faţă dorinţelor sexuale, dar nu mereu îmi reuşeşte.

Îmi prind sânii, strâng ferm… apa curge pe mine, ochii închişi… mintea îmi joacă feste. Scene erotice curg, parcă voia mea, dar nici nu mă opun… le dau încredere, apar mai multe, se diversifică… suspine profunde… o mână apasă între picioarele mele, pulpele strânse. Nu reuşesc să mă opresc, parcă nici nu vreau. Ştiu doar că mă voi simţi un pic mai bine după acest moment. În acelaşi timp, mă tem că devine o obişnuinţă. Îmi va plăcea mai mult să mă joc singură.

Cu greu, ies răvăşită din duş, înfăşurată cu un prosop mare. Nu am terminat ceea ce am început acolo. Mă gândesc să mă opresc, asta până ajung la sertarul cu lenjerie intimă. Printre chiloţei şi sutiene, ţin jucăria mea. Nu am o colecţie de dildo-uri, am doar unul singur, îmi este suficient doar unul. Nici nu ştiu de ce l-am ales pe el, mi s-a părut ceva diferit, mai rafinat.

Forma mi s-a părut interesantă, un pic curbat. O măciulie fină la vârf, ca o ciupercă… transparentă… urmată de o zonă spiralată, interesantă la atingere, de culoare roz. Până şi numele a fost ceva cu care m-a cucerit… Glass Romance. Dintre toate produsele, am ales de la acel Sex Shop un dildo fabricat din sticlă borosilicată.

Sertarul plin de lenjerie intimă, răsfoiesc printre ele, nu reuşesc să mă decid ce să-mi iau. Dau la o parte una dintre perechile de chiloţi, dildo-ul iese la iveală. Opresc mâna deasupra lui, nu ştiu dacă să-l iau sau nu. Secundele trec, iar eu am rămas fără reacţie… în seara asta nu fac nimic!… continui să-mi inoculez ideea în minte, dar dorinţa este mult mai puternică.

Îl iau imediat, renunţ la a mai căuta lenjerie. Mă aşez în pat, încă am pe mine prosopul. Trupul îmi este fierbinte, atât la propriu, cât şi la figurat. La propriu… de la apă fierbinte ce am lăsat-o să curgă pe mine, iar la figurat… nu mai este cazul să explic.

Trag uşor de partea de jos a prosopului, depărtez uşor picioarele. Închid ochii, ţin în mâna dreaptă dildo-ul, cu mâna stângă îmi masez sânii pe deasupra prosopului. Căldurile interioare ajung la cote maxime, sunt udă, pregătită… deşi frustrată sexual ar fi cel mai potrivit. Am ajuns o nimfomană?! Nici eu nu ştiu, ştiu doar că am nevoie să-mi eliberez tensiunile acumulate, iar asta nu-i uşor.

Dildo-ul se apropie de coapsă. Ştiu că este rece, comparativ cu trupul meu încălzit de după duş. Încerc să mă obişnuiesc cu senzaţia. Când va intra în mine voi avea anumite trăiri. Imaginile în care eram pătrunsă de un bărbat se dezvoltă în mintea mea, port dialoguri virtuale cu acel „bărbat”. Îi spun… iubitule, nu te oprii!… sunt a ta, toată!… fute-mă!…

Îmi muşc buzele… suspin, mă foiesc. Mă simt pregătită… îl apropii de coapsă, foarte aproape de vulvă… aahh… ufff… apăs mai tare, îmi place senzaţia. Mă retrag un pic, apoi apăs din nou. Simt că m-am obişnuit cu senzaţia de rece. Decid că este momentul să intre în vulva mea… cu puţine emoţii, îl apropii de labii… le ating… aahh… e rece… împing… ciuperca a intrat uşor… ddaa… depărtez mai mult picioarele, împing şi îl retrag încet… îl simt rece şi în interior… aahh.

Cu fiecare mişcare, intră mai mult. Partea spiralată începe să se simtă… ddaa… nu mai rezist, îmi desfac prosopul şi îmi eliberez sânii. Trag de ei, îi masez, trag de sfârcuri… dildo-ul îmi umple vaginul… mă exprim tot mai gălăgios, mă foiesc… concentrată la maxim. Îl mişc tot mai energic, cu degetul apăs uşor peste clitoris… e bine!… scenele de sex din mintea mea au luat-o razna…

… sunt pusă capră, trasă de păr, futută în cel mai dur mod… nici nu mai contează… pula să fie… bărbatul masiv, braţe vânjoase… palmele mari se lipesc pe fesele mele, misteriosul bărbat mă loveşte destul de tare… şi îmi place… mişcările dildo-ului sunt tot mai rapide… aahh… mă trag de sfârcuri… îmi doresc un bărbat care să facă asta, să le prindă între buze… să sugă la ele, să mă muşte.

Simt că nu mai rezist, îmi ridic capul, trag de sânul stâng spre mine, reuşesc să prin sfârcul între buze… îl sug, îl muşc… mmmhh… tremur toată… împing jucăria în mine tot mai adânc… este prea mare ca să intre toată, doar eu împing… un sentiment de refulare… mmmhhh… orgasmul este aproape… tremur necontrolat.

Eliberez sânul… aaahh… scot dildo-ul şi îl arunc pe pat. Ghemuită, tremurând puternic, încerc să-mi revin. Încet, încet… revin la normal. Mă simt un pic mai bine după ce am eliberat o parte din tensiunea acumulată. Duşul fierbinte, plus orgasmul avut… parcă m-a moleşit de tot. Nu am chef să cobor din pat să-mi iau lenjerie. Trag pilota peste mine… încerc să visez iar la un bărbat cu care să fac lucrurile pe care mi le doresc.

Înainte ca mintea să o ia din nou razna, adorm dezbrăcată. Dimineaţa devreme, o nouă zi, program încărcat. Cupluri care merg la braţ, unii se strâng în braţe, alţii se sărută… seara, dezamăgită… disperată sexual, îmi voi alina durerea cu dildo-ul Glass Romance.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Singură, disperată… frustrată sexual”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: