Weekend… pur si simplu minunat!

Deoarece am pus câteva kilograme în plus, am decis să merg în parcul Herăstrău, pentru a alerga. De mult nu o mai făcusem şi era un prilej bun, mai ales că vremea era pe placul meu. Era doar şapte şi jumătate când am ajuns în parc, echipată şi gata să încep să alerg. Îmi pun căştile pe urechi, dau drumul muzicii şi îmi vedeam de pista mea de alergare. La un moment dat, în timp ce alergam, vedeam diferiţi oameni ce făceau disperaţi cu mâinile, nu ştiam că mie sau cuiva de lângă mine, nu auzeam decât refrenul muzicii cântată de Sonny Flame a melodiei „Vin”… şi a venit!!! …

Ca în secunda doi cineva m-a luat pe sus şi m-a aruncat cumva în afară pistei pe pământ… Până să-mi revin după zdruncinătură, eram deasupra unui bărbat care strigă şi mă ruga să mă dau jos de pe el. După cum închidea ochii de durere, începeam să mă simt ruşinată şi vinovată de greutatea mea. Ridicându-mă, am văzut că se ţinea de pantaloni, în dreptul organului. Mi-am cerut scuze, încercând să îl scutur de firele de iarbă uscată.

În timp ce îmi explica de ce a făcut acel gest, eu îl priveam şi nu am auzit vag, ceva de nişte biciclişti, eu mă gândeam decât cum ar fi să mă arunce şi altfel decât aşa… Întrebându-mă dacă sunt ok, uşor scuturându-mă de braţ, am realizat că eu încă îl priveam că o tâmpă în timp ce el terminase explicaţiile de mult. Am roşit şi fâstâcită i-am mulţumit, deşi scuzele erau mai bune, deoarece în timpul aruncării asupra mea eu îi dădusem cu genunchiul între picioare.

Am căzut de acord să fugim împreună, mda’ „să fugim”, oriunde cu el îmi tot spuneam în minte. Zâmbea, parcă îmi citea gândurile şi de câte ori făcea asta încercam să-l depăşesc, dar nu cu mult… pentru că nu doream dispariţia lui, doream doar să nu-mi mai vadă chipul roşu din cauza imaginaţiei şi fanteziilor mele, chiar dacă puteam da vină foarte uşor pe alergare.

După două ture de Herăstrău, m-a întrebat dacă mai alergam sau ne oprim… Tremuram, îmi trebuia neapărat o cafea, i-am spus că ne oprim, sugerându-i să ne aşezăm pe o bancă, căci pentru nimic în lume nu doream că el să plece. M-a invitat la cafea, tipul chiar îmi citea gândurile… am acceptat imediat. Mergeam unul pe lângă altul, când mi-a propus să mergem mai întâi să facem un duş, apoi să ne bem cafeaua.

Dus?! Unde?! Locuia aproape de parc aşa că am acceptat din nou… Ajunsă la el, m-a lăsat pe mine să fac duş prima dându-mi un halat, el rămânând să facă cafeaua. Eram amândoi în fata cafelei, doar cu halatele pe noi. Încă nu îmi venea să cred ce întorsătură a luat weekendul meu dar nici nu mă plângeam.

După mici discuţii, fiind foarte aproape unul de celălalt mi-a spus că se simte atras de mine şi că… l-am sărutat, nelăsându-l să termine fraza. La naiba, eu eram în stare să-l mănânc aşa că am trecut la fapte.

Mi-a desfăcut halatul, iar pe chipul lui nu se citea decât mulţumirea, la vederea sânilor mari. A început să îi sărute flămând, să sugă sfârcurile făcându-mă să gem de plăcere. M-a luat în braţe, înconjurându-l cu picioarele şi sărutându-ne mergeam spre altă cameră. Speram să fie dormitorul. Eram goi într-un pat imens, de la sărutări pline de sete treceam la mângâieri, atingeri, de o tandreţe excitantă, la strânsături de carne ce nu se terminau decât cu gemete şi ţipete.

Zâmbind, l-am întrebat unde l-am lovit (să sărut locul pentru a trece), înţelegând perfect ceea ce vroiam să fac îmi arata penisul erect, dându-se jos din pat. Deşi eram contra sexului oral, am îngenunchiat în faţa lui şi cu mişcări de du-te-vino îi lingeam penisul fără a-l atinge cu mâna. Sărutam fiecare centimetru până când am început să-l sug şi să îl introduc în gură cât mai adânc. Îl doream atât de mult, pe mine şi în mine.

M-a ridicat şi precum un infractor prins asupra unui fapt, m-a pus cu mâinile ridicate la perete, penetrându-mă pe la spate. Îmi simţeam corpul vibrând şi o plăcere ce nu vroiam să se mai termine… mă ţinea de sâni şi mă lovea cu putere, făcându-mă să mă arcuiesc prinsă într-un extaz fără margini. Când credeam că este aproape de gata, mă întoarce cu faţa spre el ridicându-mi ambele picioare pe braţele lui şi rezemată de perete începe să mă penetreze mai adânc şi cu lovituri mai puternice, începând să ţip de plăcere. Omul futea şi ştia să fută.

După două orgasme credeam că vine şi finişul lui, dar nu… mă aruncă în pat unde îşi ascunde capul între picioarele mele lingându-mi labiile apoi muşcându-mă uşor de clitoris. Eram transpiraţi dar încă nu terminasem, îl rog să se întindă pentru a fi eu deasupra lui. Ascultător se aşează pe spate lăsându-mă să mă aşez în penisul lui mare. Prin mişcări lascive încep a mă freca de el urmând să îl călăresc într-un mod ce îi şi îmi plăcea.

Sânii îi jucau în faţă, aveam gurile uscate de la gemetele sacadate, iar după cum simţeam ne îndreptăm către final. Tacit am fost de acord să terminăm în acelaşi timp. Simţeam cum sămânţa lui îmi invadează vaginul cu presiune. Am rămas îmbrăţişaţi şi sfârşiţi dar mai ales mulţumiţi de ceea ce se întâmplase… Am avut un weekend de vis, aer liber, un nou iubit, sex, mult sex, bun sex… şi slăbit.

Poveste scrisa de Fata cu ochi verzi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Weekend… pur si simplu minunat!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.