Reîntâlnire cu fosta iubită

Totul a început cu o zi normală de muncă, şi nu credeam că va avea să se schimbe radical după o întâlnire cu fosta mea prietenă. Să povestesc câteva rânduri despre fosta mea iubire?!… nu cred că aţi vrea să vă pierdeţi timpul cu poveşti din trecut sau de ce este fosta şi nu actuală. Într-o relaţie, fiind tineri, dacă începi viaţa sexuală la vârstă fragedă, ai tendinţa de a nu te abţine şi vrei să îţi descoperi întreg corpul, poate cu iubitul tău dar poate şi cu un alt străin în cazul meu, deoarece distanţa ne cam despărţea şi întâlnirile nu puteau avea loc mai des de 2/3 ori pe săptămână. …

Sărind peste trecutul apăsător, aş vrea să vorbesc despre ziua în care ne-am reîntâlnit pe stradă, întâmplător. În acel moment eram preocupat să găsesc un site de anunţuri gratuite pe telefon. Ceva m-a determinat să ridic ochii in acel moment. Persoana ce se apropia îmi părea cunoscută, văzând-o cu coada ochiului. Ea o fată frumoasă, subţirică cu un corp bine conturat, timidă cum era, de ruşine pentru cele făcute în trecut, nu când m-a observat, a lăsat privirea în pământ pentru a trece pe lângă mine neobservată. Am îndrăznit să o abordez.

Salutând-o, intrând în vorbe despre noi, despre anii în care nu ne-am mai văzut şi despre viaţa noastră actuală, am uitat de cele întâmplate în trecut şi ne-am bazat doar pe prezent. Ne-am comportat ca nişte străini care erau la prima sa întâlnire, doar că noi deja ne cunoşteam. După minute bune de vorbe şi presat de timp, deoarece eu eram în timpul programului de muncă, m-am scuzat şi i-am spus că eu trebuie să plec, dar dacă doreşte să vorbim mai multe să-mi dea noul ei număr de telefon şi poate ne întâlnim la un suc pentru a depăna mai multe amintiri.

În aceiaşi zi, eliberându-mă de programul de muncă, am îndrăznit-o să o sun pentru a face posibilă aceea întâlnire pe care eu vroiam neapărat să o existe, dorindu-i întreg corpul nu doar amintirile şi poveştile din viaţa noastră. Am stabilit o întâlnire după cursurile de facultate. A decis să ne vedem la ea. Şi ea era într-o relaţie nu tocmai fericită şi nu vroia să fim văzuţi de cineva şi să ne facem probleme unul la altul. Am acceptat întâlnirea propusă de ea, dar condiţia ei era, de a ne comporta doar ca simpli amici şi nu altceva.

După un timp de vorbă şi priviri ruşinoase cu coada ochiilor, am atins acea parte a sufletului ei, relaţia. Vorbind despre ea şi despre relaţia ei, am înţeles că întreaga relaţie era doar obligatorie din cauza părinţiilor ei care îl plăceau de acel tip, iar ei nu. Îndrăznind să o iau în braţe, s-a ghemuit la pieptul meu fără nici o reţinere. Acele condiţii pe care ea le-a impus, încetau să mai existe, am privit-o în ochii ei limpezi, ce parcă mă rugau să o sărut, să fac eu primul pas.

Am aşteptat momentul potrivit pentru a fura un sărut, reacţia ei a fost diferită faţă de cum ne-am înteles la început, deoarece nu s-a împotrivit deloc, ba mai mult a reacţionat şi ea, limbile noastre se căutau una pe alta, se îmbrăţişau în gură, mâinile mele alunecau uşor pe sub bluza ei subţirică de vară, masând uşor un sân, eram în extaz, penisul meu vroia să îşi facă şi el intrarea, simţeam că explodez, nu-mi venea să cred că acea fată, Simona, care m-a urât pentru faptul că ne-am despărţit, era acum a mea, iar în braţele mele…

Bluza a zburat uşor de pe ea, lăsând la vedere sânii ei frumoşi, nu prea mari şi nici prea mici. Ghemuiţi unul în braţele celuilalt, căutând săruturi, atingeri şi provocări. Mâna mea a coborât uşor spre zona interzisă, ea reacţionând. Mi-a spus că nu se poate, fiind în acea perioadă a lunii, am înţeles-o. Trecând peste şi profitând de fiecare sărut, ea nu a încetat cu tachinările iar la rugăminţile mele de a înceta, mi-a răspuns că vrea să mă simtă, să îmi simtă gustul, coborând uşor cu mâna peste abdomen, ajungând la ridicătura din pantaloni, l-a prins puternic şi a început să îl frece.

Am înţeles din acel moment că acea barieră nu va mai exista şi că, totul va fi posibil de acum. M-am dezbrăcat uşor, ajutat de Simona, care parcă voia să ia parte la aruncarea hainelor de pe mine, a început cu o mică mângâiere în zona intimă, urmând un sărut în vârful penisului, alunecând uşor cu limba pe toată lungimea lui, mi-a spus că i-a fost dor de penisul care a dezvirginat-o.

Fără ezitare, l-a luat în gură, făcând un oral în toată splendoarea lui, anii care au trecut peste noi şi-au făcut simţită prezenţa, deoarece faţă de atunci, în prezent face un oral spectaculos. Se vedea pe ea că îi place, că vrea să îl bage pe tot în gură, dar nu reuşea, plus de asta o încurca şi aparatul ei dentar, dar se străduia şi nu se lăsa aşa uşor.

După un timp simţeam că îmi vine să îmi dau drumul, ea continuând oralul, am terminat victorios în guriţa ei, jucându-se puţin cu sămânţa mea în gură, apoi a înghiţit imediat. Surprins de cum o ştiam pe ea, am intrebat-o:

– Wow Simona, ai înghiţit?!?

– Da… de ce nu…

– Wow… asta era ceva nou pentru mine, deoarece în trecut abia accepta finalizarea orală, apoi să şi înghită, era deja prea mult.

Trecând peste cea fost, întâlnirile au început să apară tot mai des. Amândoi ne programăm întâlnirile în aşa fel încât să nu fim descoperiţi, iar partenerii noştrii să nu bănuie nimic.

Poveste scrisa de Flador.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.