La mulţi ani… mie!

– Bună seara, dragele mele… ei sunt cadoul meu pentru ziua mea de naştere. Mi-am făcut singură un cadou. Cel care mă suge de ţâţă este Andonio… nu-i aşa că este frumos?… ştiu că vă place şi vouă… iar celălalt care mă linge între picioare este Leonard… aahhh… ce limbi dă tipul ăsta?!… aahhh… mmmhhh… aşa, continuaţi băieţi, faceţi-mă fericită de ziua mea!… abia aştept să-i probez pe amândoi, să mă penetreze amândoi în acelaşi timp… fetelor, vă mai spun un secret, Leonard o are de 22 de cm… aahhh… abia aştept… 

– Am făcut acest live ca să mă vedeţi şi mai ales să vă spun că-mi fac singură cadouri. Apreciez urările voastre, vă pup şi vă iubesc… acum vă las, băieţii sunt nerăbdători, le-a crescut măciuca, iar eu le vreau pe amândouă în mine… vă pup fetelor, închid acum acest live şi mă las iubită de aceşti doi masculi… pa, vă pup.

După 5 ore…

– Vă pup din nou şi vă iubesc… cum a fost?!… a fost bestial… vă povestesc imediat. După ce am închis live-ul… Antonio, cel care mă sugea de ţâţă, i-a prins pe amândoi cu palmele lui puternice… mă trăgea de ei, sugea ca un apucat… în timp ce se ocupa de sânii mei, eu îl mângâiam pe spate şi pe braţe… tot trupul numai muşchi, nu degeaba trage de fiare.

Leonard… aahhh… a fost sublim… cu limba îmi atingea clitorisul, două degete le-a băgat în mine… le mişca de zor, zici că mi-o trăgea cu degetele. Gemeam puternic, băieţii îşi dădeau interesul să mă facă fericită. Eram udă toată… abia aşteptam să-l încerc pe Leonard, cel care era mai dotat. Nici Antonio nu stătea rău… ajungem şi la el, la cei 18 cm din dotare.

Antonio s-a ridicat în şezut. Atunci i-am văzut scula erectă… aahhh… ce bine mi-ar sta între buze, să-l sug… atât cât intra. El îmi făcea un masaj, mâinile lui experimentate ştiau cum să-mi trezească fiori de plăcere. Am întins mâna între picioarele lui. I-am prins instrumentul cu două degete, apoi l-am prins cu toată mâna… îmi muşcam buzele de dorinţă. O vreme i-am frecat-o, apoi l-am prins de sculă şi l-am tras către mine.

Trebuia să vină, nu avea încotro. Până la urmă a înţeles ce vreau. S-a urcat deasupra mea, încălecându-mă. Penisul îmi ajungea la gură. Tipul voia să mă necăjească, dar eu am ştiut exact ce vreau. Aveam mâinile pe fesele lui… ahhh… rotunde, tari. Am vrut să le simt tăria, după care l-am împins către mine. Aveam gura pregătită, i-am făcut loc imediat în gura mea… mmmhh… o vreme i-am dirijat eu mişcările, să ştiu cât de mult poate să intre. Deşi voiam să intre tot în gura mea, să mă satur… nu am reuşit.

L-am lăsat pe el să se mişte… sprijinit de zid, mişca din bazin din ce în ce mai repede… palmele îmi erau pe fesele lui şi pe coapse. Leonard, cel care m-a zăpăcit cu limba lui jucăuşă, s-a ridicat dintre picioarele mele. Mi-a ridicat picioarele în sus, apucându-mă de glezne… dddaa… aşteptam scula lui în mine, eram pregătită… a intrat… aahh… era groasă… se împingea în mine tot mai mult. Mai intră mult în mine?!… m-am întrebat eu. Ziceai că nu se mai termină, că o are de un metru.

A intrat până la capăt… primeam plăcere din ambele direcţii… Antonio mi-o trăgea în gură, Leonard m-a umplut cu scula lui. Mişcările lui Leonard au fost mai lente la început, apoi din ce în ce mai repede… atât de repede încât se lovea de păsărica mea cu putere. Tot timpul m-a ţinut de picioare. Tremuram puternic… momentul era aproape, încordată la maxim, cei doi mă futeau nu glumă… i-am eliberat penisul lui Antonio, apoi a urmat un ţipăt eliberator de plăcere… vaginul se contracta, pulpele îmi tremurau, abia reuşeam să-mi găsesc suflul respiraţiei, iar Leonard nu s-a oprit o clipă din mişcări.

Abia reuşisem să-mi revin, Antonio s-a dat la o parte, Leonard a ieşit din mine… unul dintre băieţi, nici nu-mi mai amintesc care, m-a ajutat să mă ridic. La forţa lui, m-a pus cu uşurinţă capră. Antonio a trecut la spatele meu, iar Leonard s-a aşezat în faţa mea. Penisul plin de sevă mă aştepta să-l sug. Nu am stat mult pe gânduri. Până să ajungă Antonio la spatele meu, aveam deja penisul lui Leonard în gură… mmmhh… acesta, un pic mai hoţoman. M-a prins cu mâinile de cap, mişca din bazin înainte şi înapoi… să intre cât mai mult în gura mea.

Dacă nu am reuşit cu Antonio, nici cu el nu am reuşit să o iau pe toată în gură, dar am încercat. Nu am parte în fiecare zi de bărbaţi dotaţi şi musculoşi, precum ei. Antonio mi-a lins păsărica, apoi mi-a desfăcut uşor picioarele, mi-a ridicat puţin bazinul… penisul lui a intrat rapid în mine. Tendinţa era să mă duc în faţă, dar acolo mă aştepta Leonard, cel care abia aştepta să şi-o bage pe toată. Eram prinsă la mijloc… ei plini de energie, în plină formă… mai mult de atât nici nu-mi doream.

Super excitată, gemetele noastre, penisurile celor doi intrând în mine… ce păreau că pot face asta nonstop… ce-l de-al doilea orgasm a fost mult mai puternic ca primul. Abia atunci băieţii mi-au lăsat un pic de relax. Antonio a ieşit din mine şi a început să-mi lingă fesele. Leonard şi-a făcut loc printre braţele mele… s-a băgat sub mine. S-a dus direct la păsărica mea… aahhh… a fost minunat. Şi-a băgat limba adânc în interior. De plăcere am început să mişc din bazin în sus şi în jos. De câteva ori m-am lăsat peste faţa lui cu toată greutatea… ahhh…

M-am dus şi eu la penisul lui. Acum era la discreţia mea, să mă joc cu el aşa cum doream eu. L-am luat în gură, am începu să fac mişcări largi, de la vârf, până unde am reuşit să ajung… mai mult de jumătate. Nu voiam să-l las pe Antonio pe lângă, el să ne privească în timp ce noi eram puternic concentraţi într-un 69 de zile mari, dar până la urmă eu eram sărbătorita. El continuă să mă lingă pe fese, m-a muşcat pe alocuri de câteva ori… aaauuu…

I-am simţit degetul insistând mai mult zona anusului… doar nu-l băga înăuntru?!… până la urma l-am lăsat, mi-a plăcut atingerea lui. A ştiu să facă să-mi doresc asta. Mişcările lente îmi provocau plăcere. Nu sunt fană a sexului anal, ştiţi doar că am făcut asta şi nu mi-a plăcut, dar tipul ştia cum să mă facă să vreau.

Eram atât de concentrată încât nu am realizat că el a coborât din pat, apoi a revenit înapoi. Când s-a întors mi-a uns anusul cu ceva, o cremă. Leonard îmi lingea clitorisul, eu cu penisul lui în gură… m-am oprit puţin din mişcări. Eram convinsă că va dori să mă penetreze anal, dar eram un pic emoţionată. Îmi era teamă de eventuale dureri. Şi-a potrivit penisul. Măciulia împingea uşor… mmmhhh… a intrat… aahh… puţin câte puţin a împins până a intrat tot.

Era un amestec de senzaţii. Uşoara durere pe care o simţeam, se pierdea uşor datorită lui Leonard, ce mă lingea fără pauză. Leonard a realizat că Antonio intrase în celălalt orificiu. S-a chinuit până a ieşit de sub mine, apoi s-a răsucit intre la loc cu picioarele înainte. Aflat deasupra lui, mă pregătisem moral pentru o dublă penetrare. Antonio ieşit din mine, lăsându-l pe Leonard să intre primul în vagin, apoi şi-a reluat poziţia… aahhh… a reuşit.

Băieţii şi-a coordonat mişcările… au început lent, apoi din ce în ce mai repede… aproape că urlam de plăcere. Al treilea orgasm a venit mai repede decât mă aşteptam, cred că nici ei nu se aşteptau. M-au epuizat… a fost sublim. La un moment dat nu am mai reuşit să ţin pasul să contorizez numărul orgasmelor.

La final, băieţii mi-au oferit câte o porţie de vitamine. M-am întins pe pat, cu faţa în sus. Şi-au frecat-o până când m-au stropit pe sâni, pe faţă şi bineînţeles în gura mea… mmmhh… Adineauri au plecat băieţii, am făcut un duş împreună. Nici acolo nu m-au iertat. Unul mi-a tras-o pe la spate, iar celălalt mă aplecase şi mi-o împingea în gură. Acum au plecat, sunt obosită… vă las acum, vă pup şi vă iubesc.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „La mulţi ani… mie!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.