Perechea de pe Facebook

Ne-am făcut profilul comun de Facebook mai mult dintr-o glumă. Eram ușor euforici după mai multe pahare de vin și i-am mărturisit Alinei curiozitatea mea de a face sex cu un alt cuplu. Puteam oricând să o dau în glumă sau să o pun pe seama alcoolului, dar spre surprinderea mea ea a fost deschisă la discuție. Într-una dintre serile care a urmat m-am trezit că mă întreabă:

– Sorin, m-am tot gândit la ce ai spus. …

-… aaa…

Eram nedumerit, dar ea m-a înghiontit ușor, zâmbind:

– Sex cu alt cuplu, nu face pe nevinovatul acum.

– Ahh, mda, ziceam și eu. Am zâmbit, ușor încurcat, nu îmi dădeam seama ce gândea despre asta.

– Hai să ne facem un profil de Facebook, amândoi, să vedem ce iese.

Ne-am distrat să alegem o poză cu un cuplu care se săruta și am trecut detalii dintre cele mai picante la descriere, arătându-ne interesați de swing în ale cărui taine voiam să intrăm. Prima cerere de prietenie a venit după câteva zile, când aproape că uitasem de cont. O pereche din București, în jur de 30 de ani, care voia să cunoască alte cupluri. Am găsit pe profilul lor numeroase poze de-ale ei, toate de la spate, cu fundul bombat acoperit în parte de chiloți, cu picioarele ei lungi, sau poze din care puteai ghici bustul generos acoperit de mâinile ei cu degete lungi. El apărea doar într-o poză, îi vedeam penisul gros, peste care se mulau boxerii.

Am început să vorbim pe messenger, trimițându-ne poze cu corpurile noastre, care cu timpul au ajuns să fie unele dezbrăcate. Așteptam cu nerăbdare serile când începea schimbul de mesaje erotice. De la ei am primit primul clip în care făceau sex, unde le puteam vedea și figurile. Eu și Alina l-am privit de mai multe ori, ne excita, am făcut sex pasional și ne-am filmat, trimițându-le și lor un scurt clip cu corpul Alinei, până la sânii ei tari, în timp ce mădularul meu o penetra.

Se crease o intimitate și o încredere între noi și ei, era un ingredient care ne făcuse viața sexuală la fel de intensă ca la început. Laura și Damian erau deja ca doi prieteni apropiați, conversația la cameră web venind firesc după o vreme. Erau seri când ne trimiteam mesaje, ne priveam unii pe ceilalți făcând dragoste, ne distram cerându-le anumite poziții, ne excitam când ne spuneau cum ne așteptau să ne alăturăm lor. Nu știu dacă ne gândeam să trecem peste forma asta virtuală de sex, era satisfăcătoare pentru noi, dar atunci când ne-au anunțat că în weekend sunt în Iași a trebuit să luăm o decizie.

Nu a fost simplă, ne gândeam amândoi la implicații, dar nu am putut rezista niciunul tentației. Sâmbăta seara băteam amândoi la ușa camerei indicată de Laura și Damian, într-un hotel situat la câțiva kilometri de oraș, cunoscut pentru întâlnirile amoroase pe care le găzduia. Eram amândoi emoționați, simțeam cum îmi transpiră palmele și strângeam mâna Alinei, care mă urma aproape automat. Laura a deschis și ne-a poftit înăuntru zâmbitoare. I-am simțit bustul plin prin rochie atunci când s-a apropiat de mine și m-a sărutat pe obraji.

Damian a apărut și el vesel, cu cămașa descheiată la primii doi nasturi, lăsând să se vadă câteva fire de păr de pe piept. Făceau amândoi ca totul să pară firesc, ne continuăm discuțiile începute fără să fie măcar vorba aluziv despre sex. O vedeam pe Alina cum se destinde, odată ce conversația avansa și paharul cu cocktail din care bea delicat, cu înghițituri mici se golea. Fetele au ieșit pe balcon la o țigară, unde au zăbovit destul de mult.

La întoarcere am văzut-o pe Alina îmbujorată, cu rujul părăsind discret conturul buzelor pe care și-l făcuse cu atenție. Mi-a zâmbit, dar nu s-a așezat pe fotoliul de lângă mine, ci alături de Laura pe o canapea. Prietena noastră o mângâia discret pe mână și îi zâmbea. Damian încerca să continue discuția despre afacerile lui pe care o începuse mai devreme, însă privirea complice pe care mi-a aruncat-o arăta că le privea discret pe cele două femei, la fel de incitat ca și mine.

Suspinele Alinei erau din ce în ce mai evidente. Laura îi aranjase părul lung după ureche, eliberându-i pielea albă a gâtului, buzele sale începând să îl descopere încet. Mâna zăbovea acum pe genunchiul ei, atingând-o cu gesturi ample. Am văzut-o cum dispare sub fustița largă și urca pe coapsă. Buzele celor două femei s-au împreunat sălbatic, lăsând să ajungă până la noi gemetele de dorință. Laura a încercat să-i scoată bluza Alinei, care a ajutat-o.

Sutienul a fost înlăturat repede, sânii mici și tari ai soției mele lăsându-ne să vedem sfârcurile rotunde și erecte care îi anunțau excitația. Limba Laurei a început să deseneze cercuri în jurul lor, mâna ei cu degete lungi coborându-i între coapse.

Damian li s-a alăturat, prinzând un sân în mână și cuprinzându-i sfârcurile ușor între dinți, înainte de a începe să îl sugă cu poftă. Alina gemea cu ochii închiși, apăsând capul bărbatului, obligându-l să continue, așa cum voia ea. Își ridicase coapsele, dezvelind chiloții negri care îi strângeau labiile într-o imagine excitantă. Degetele ei le-au apăsat pe cele ale Laurei, îndemnând-o să o maseze pe toată vulva.

Laura a coborât între picioarele ei, i-a desfăcut fusta și a tras-o până la glezne. Chiloții au urmat repede aceeași mișcare, Alina încercând să scape de ele, împingându-le cu degetele de la picioare. O vedeam acum cu picioarele larg desfăcute, cu labiile rase, mici, întredeschise, primind mișcarea lină a limbii celeilalte femei. Damian s-a desfăcut la pantaloni, eliberându-și penisul gros. Le privea și se masturba încet, cu mâna strânsă în jurul mădularului, mișcându-se pe toată lungimea lui. Capul rotund și gros al penisului strălucea de excitație.

S-a apropiat de Alina, ea i-a gustat excitația, trecându-și limba peste gland. Imaginea Alinei, primind și oferind dorință, excitată și purtată de plăcere dincolo de orice prejudecată mă făcea să tremur de dorință. Mi-am scos pantalonii și boxerii și mi-am eliberat penisul care se întărise. M-am apropiat de ei, începând să îl frec încet, devenind un spectator al împreunării lor.  Fesele bombate ale Laurei, ridicate spre mine, atât de diferite de cele mici și tari ale soției mele, se cereau cunoscute. A simțit asta, i-am întâlnit privirea atunci când a întors capul către mine.

– Vino… Mă îndemna Laura, cu glasul ei melodios, înainte de a se ocupa din nou de vaginul soției mele cu limba și buzele.

M-am așezat în genunchi, am sărutat-o pe fese și am început să o ling între ele, simțind cum tresare atunci când m-am concentrat pe anusul ei. I-am căutat labiile cu degetele, le-am simțit – mari, umede de excitație, am inspirat cu poftă mirosul lor și le-am cuprins în gură, sugându-le încet. Degetele mele i se plimbau pe vulvă, trecând discret pe clitoris. Am ridicat privirea și am văzut buzele Alinei mulate pe mădularul gros, venos, cuprinzându-l cu poftă. Gemetele și micile pleoscăituri scoase umpleau camera și mă înnebuneau. Simțeam doar plăcere, una enormă care mă făcea să tremur.

Laura s-a ridicat, m-a luat de mână și ne-am apropiat de cele două fotolii. S-a sprijinit de ele, ridicându-și fesele către mine:

– Îți place ce vezi?

Îmi zâmbea, privindu-mă peste umăr, roșie în obraji, cu buzele arcuite, respirând greu de dorință. Bucile ei rotunde descriau cercuri line și mă chemau. Am prins-o de mijloc și am intrat cu vârful penisului, ea încercuindu-mă și făcându-mă să îi simt vaginul excitat mulându-se încet pe mine.

– Ohhh, ce pulă ai, da, te vreau.. ahhh. Ia-mă acum, Sorin!

Vorbele ei funcționau ca un afrodiziac. Am intrat apăsat, dintr-o singură mișcare. Am simțit cum se deschide, depărtase picioarele și ridicase mai mult fundul spre mine pentru a mă primi mai adânc. Pizda ei, puțin largă, m-a primit cu poftă. Am penetrat-o încet, bucurându-mă de pereții fini, excitați, care îmi prindeau voluptuos mădularul între ei. Am lovit-o peste fese, a strigat, de plăcere și a început să se împingă în mine, cu mișcări hotărâte, scurte și puternice ale bazinului.

Am continuat să o lovesc, simțind cum vaginul ei se strânge peste mădularul meu și cum seva excitației ei i se prelinge pe vulvă și pe testiculele mele. Fiecare lovitură, mai dură decât cealaltă, o făcea să mă dorească mai mult. Damian stătea pe canapea, cu Alina urcată peste el. Buzele lui îi cuprinseseră sfârcurile, în timp ce brațele musculoase o strângeau de fese și o mișcau pe penisul lui ca pe o simplă jucărie a plăcerii masculine. Ea gemea și a început să se împingă în el.

Le vedeam corpurile lovindu-se sălbatic și am pătruns-o pe Laura cu furie. Voiam să o fut, era dorința pentru corpul acela voluptuos sau nevoia de a o pedepsi pe Alina. Mi-am îndepărtat gândurile, simțind doar plăcerea. Am vrut să o prind de mijloc și să îi impun ritmul meu, dar ea s-a eliberat, ținându-mi contre puternice. Pelvisul mi se lovea de fesele ei, testiculele de labii, se contractau, erau pregătite să arunce sperma.

M-am oprit. Am privit cum Damian o ridică pe Alina, vine cu ea înlănțuită, penetrată de mădularul lui, gemând, rugându-l să o fută. I-am văzut privirea pierdută căutând-o pe a mea. A așezat-o lângă Laura, sprijinită în fotoliu. Le puteam vedea fundurile, degetele care se strecuraseră printre picioare și masau puternic clitorisurile erecte. Fetele se sărutau, se savurau în liniște, suspinele lor ajungeau până la noi.

Am penetrat-o din nou pe Laura, puternic, imaginea Alinei și a lui Damian și vaginul plin de sevă în care intram aruncându-mă repede în brațele orgasmului. Laura a stat nemișcată, gemând atunci când jeturile vâscoase ale orgasmului meu îi loveau vaginul. Am ieșit, ea trântindu-se pe fotoliu cu picioarele depărtate. Am acceptat invitația labiilor ei groase, ispititoare și am coborât cu limba între ele. Mi-am lins spermă, culegând tot ce ieșea din vaginul ei. Ea a tremurat și a juisat, umplându-mi buzele și gura de orgasmele noastre amestecate.

Mi-a prins capul între picioarele ei, strângându-mă acolo, făcându-mă martorul tremurului ei de plăcere. Gemetele groase ale lui Damian au făcut-o pe Laura să se ridice și să se așeze în genunchi, privind cum o penetra pe Alina. Bărbatul a gemut și a ieșit din ea, masându-și penisul cu mișcări rapide ale mâinii, pe toată lungimea lui. Laura îl tachina, lingându-i vârful cu limba. Sămânța lui groasă i-a lovit buzele, femeia prinzându-i repede mădularul în gură, savurând orgasmul lui intens, înghițindu-l fără grabă.

Obosiți, transpirați, ne-am întins pe canapea, însoțiți de mirosul sărat, acrișor de sex. Orgasmele aveau să continue în seara aceea, în care am descoperit noi dorințe.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Perechea de pe Facebook”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.