Prietenii de la mare

Diana se uita încântată la grădina plină de vegetație a hotelului, care lăsa loc unei piscine mari și a altor câteva mai mici, ascunse printre arbuști și înconjurate de șezlonguri. La câțiva pași există o plajă modernă, care se prelungea cu o fâșie aproape sălbatică.

– Îmi place, Dragoș, e exact ce speram să fie.

M-a luat fericită în brațe și m-a sărutat, acoperindu-ne amândurora chipurile cu borurile largi ale pălăriei ei. …

Am ocolit piscina principală, șezlongurile fiind deja ocupate și am continuat să ne plimbăm până când am descoperit una mult mai mică. Câteva cupluri stăteau relaxate la soare, sau își așezaseră șezlongurile la umbra câtorva copaci. Ne-am așezat pe două dintre ele, într-un loc ușor retras, ne-am tolănit și am început să citim fiecare câte o carte. Mi-a atras atenția o tipă întinsă pe burtă pe un șezlong aflat la soare, la câțiva pași în fața noastră, ușor lateral.

Soțul sau iubitul, un bărbat tânăr, musculos, o masa cu cremă de soare, cu gesturi lente. Îi vedeam palmele mari zăbovind pe umeri, iar mai apoi pe fesele cărnoase, acoperite doar în parte de un slip brazilian. Femeia și-a descheiat sutienul, lăsându-l să îi maseze în voie și spatele. Am privit-o apoi când s-a ridicat, era de statură medie, cu talie subțire și picioare frumoase. Fundul bombat îi ieșea și mai tare în evidență.

S-a aplecat să ia un fresh de pe măsuța, putând să îi admir sâni rotunzi, fermi, cu sfârcuri mari, ușor mai închise la culoare. Am continuat să o privesc când își aranja neatentă slipul, trăgând încet de margini. Fundul rotund și ferm i se vedea și mai bine, discreta dungă lăsată de împreunarea feselor, micul spațiu excitant dintre arcuirea coapselor. Penisul începea să mi se mărească, am ridicat un picior ca din întâmplare, încercând să ascund asta.

Credeam că am în carte un pretext bun, dar Diana îmi zărise privirea și probabil se distra când a ghicit erecția. Mi-a zâmbit, nu am știut cum să îi interpretez privirea și m-am concentrat repede asupra cărții. Hotelul avea un mic amfiteatru, unde spectacolele se întindeau până târziu în noapte. Era plăcut să savurezi minunatele cocktailuri, o bere sau un vin bun, să fii luminat doar de stele și lumina de pe scenă și să simți briza mării.

O trupă de dans feminin atrăgea atenția tuturor bărbaților, tipe înalte, craci lungi, chiloței minusculi și sutiene care abia le acopereau busturile generoase. Eu și Diana ne lăsasem privirea în voia lor și comentam din când în când mișcările sincronizate, lascive și din când în când acrobatice. Le priveam cum se aplecau, cu sânii plini aproape ieșind din sutiene, mă excita să le privesc atunci când se întorceau și aproape le zăream labiile împreunate prin ținuta lor subțire.

Alcoolul mă învăluise în relaxare și într-o dulce nepăsare. Aveam o masă într-un colț ferit, plin de flori și arbuști. Era puțin departe de scenă, dar ultima găsită. Am recunoscut repede perechea de la piscină, atunci când ne-au întrebat dacă locurile sunt libere. M-a surprins mai degrabă că vorbeau românește, cu un accent moldovenesc. Andreea, cum am aflat că o chema mi-a spus că ne auzise vorbind la piscină. A recunoscut că nu au găsit loc, dar ea și Vlad ne căutau special în seara aceea, le-ar fi făcut plăcere să socializăm.

Andreea purta o pereche de blugi scurți, mulați, îi vedeam coapsele și o parte din fese. Păreau atât de strâmți încât aveam impresia că labiile îi împing ușor și pun în evidență despicătura dintre ele. Compensa cu o bluză lejeră, mai lungă de talie, deschisă la doi nasturi cât să lase să se vadă curbele pline ale sânilor, susținute și amplificate de sutien. Între ele se odihnea ispititor un mic medalion.

Vlad era mai înalt, atletic, vorbea sigur pe el, aproape familiar. Ne uitam amândoi la dansatoare, încercând să ne ascundem interesul sub o discuție generală. Le vedeam pe fete șușotind una aproape de obrazul celeilalte, am remarcat mâna Andreei pe cea a Dianei și privirea soției mele absorbită de a ei. Din când în când se întorceau și spre noi, iar glumele Andreei mi se păreau a avea din ce în ce mai mult tentă sexuală.

Orele petrecute alături de ei au trecut repede, vocea animatoarei care ne chema la un ultim dans făcându-ne să ne dăm seama de asta. Vlad a invitat-o pe Diana.

– Hai și noi, păi ce facem?… M-a luat Andreea pe sus. O simțeam cuibărită în brațele mele, cu sânii apăsați pe pieptul meu. Am condus-o ușor stângaci pe ring, Diana ne privea din brațele lui Vlad, mai mult din curiozitate. Mâinile nu mă ascultau, am atins-o pe fund, în treacăt, ca un adolescent, iar ea a suspinat și s-a apăsat mai tare în brațele mele.

Mesele se goliseră, ne pregăteam să ne îndreptăm spre camerele noastre, dar Vlad, cu o tavă cu patru cocktailuri în mână ne-a strigat voios:

– Hei, hai că m-au mai servit și cu astea. Veniți la noi să le bem.

Eram ușor nervos în drum spre camera lor, îi simțeam și mâna Dianei transpirată în palma mea, ne-am privit și ne-am zâmbit. Ea a înclinat ușor din cap și a schițat din buze… e ok. Am terminat repede paharele, fetele erau așezate pe marginea patului dublu, iar noi aproape de ele, pe fotolii. Diana s-a așezat în brațele soțului ei, el a venit puțin mai în față, iar ea și-a înlănțuit picioarele în jurul lui. Au început să se sărute pasional, el coborând pe gât și smulgându-i apoi bluza.

I-a scos sânii din cupe și a început să îi sugă zgomotos, vedeam cum sfârcurile ei devin erecte, iar conturul roz închis se ridează de plăcere. Am mers la Andreea și am început să o sărut și eu. Ea s-a întins pe pat, lăsându-se dezmierdată de buzele și palmele mele. Am dezbrăcat-o, privind excitat cum ridică ușor coapsele pentru a mă ajuta să îi scot fusta.

Limba mea dădea deja contururi largi ale vulvei, îi atingeam ușor labiile, de sus până jos, înainte de a le cuprinde ușor între buze. Am băgat două degete în vulva ei atât de familiară, era excitată, știam unde trebuie să o ating, adânc, pe peretele vaginului. Îi masam ușor punctul cu două degetele, lăsând limba moale să îi înconjoare clitorisul. Îi simțeam sucurile coborând pe degetele mele, gustul vaginului transformându-se din dulceag în sărat.

Mă apăsa pe cap, cerându-mi să continui, stând cu fața întoarsă către celălalt cuplu. Am apăsat mai tare cu limba pe clitoris, era umflat, îl simțeam. L-am prins între buze, sugând încet și presându-l cu mișcări apăsate ale limbii. Am ridicat capul și i-am zărit privirea pierdută, buzele arcuite, întredeschise, lăsând să ajungă până la mine gemetele de plăcere.

Andreea s-a ridicat, s-a sprijinit cu mâinile de pat și a început să o sărute. Vlad ne privea pe toți trei, masându-și penisul gros, puțin curbat. Vârful îi lucea de excitație. S-a apropiat de Andreea, am văzut-o cum își bagă mâna între picioare, ghidându-i penisul, dar el o tachina și și-l plimba pe labiile ei. A intrat brusc, iar ea s-a oprit și a gemut, cu ochii închiși. S-a repezit spre sânii soției mele, mușcând-o încet de sfârcuri și sugându-i cu putere, în ritm cu modul în care Vlad o penetra. Am închis ochii, lăsându-mă pradă gustului și sevei Dianei, care îmi umplea gura și zgomotului trupului lor care se loveau, în ritm cu penetrările lor sălbatice.

O mână cu degete groase s-a așezat pe umărul meu. M-am întors, l-am văzut pe Vlad, frecându-și încet mădularul. L-am atins, mi-am plimbat curios degetele pe vârful gros, le-am dus la gură și le-am gustat. M-am ridicat, el a zâmbit, mi-a atins în treacăt mădularul, i-am simțit degetul zăbovind pe vârful lui. M-am dat la o parte și am văzut cum îmi ia locul. Diana l-a primit, cu picioarele larg deschise. S-a încolăcit în jurul lui și a încercat să îl tragă spre ea, apăsându-l cu gesturi puternice și ritmice.

M-am așezat pe marginea patului și am luat-o în brațe pe Andreea. Era deja excitată, am intrat în ea dintr-o singură mișcare. I-am prins sânii în mâini, mutându-mă cu gura de la unul la altul, în timp ce femeia se rotea încet în mădularul meu și mă lăsa să îi simt fiecare participa a vaginului, ușor mai larg decât al Dianei. Seva ei era mai abundentă decât a soției mele, mădularul meu o penetra ușor, răsfățat de feminitatea fină.

Lângă noi Diana avea deja picioarele pe umerii musculoși ai bărbatului care o penetra sălbatic, provocându-i țipete înfundate ori de câte ori mădularul lui intra adânc și îi atingea locuri noi, ascunse. Privirile noastre s-au întâlnit, era dragoste, satisfacție și încuviințare. Diana m-a împins pe spate, s-a întors, lăsându-mă să îi admir fesele tari, mari și să văd cum își potrivește penisul meu între labii și se așează încet pe el, gemând atunci când se mula pe mine din ce în ce mai adânc.

Am prins-o și am strâns-o de fesele mari, lăsând urma degetelor pe ele. O excita, striga de plăcere. A pornit o mișcare amplă și puternică din bazin, mă lăsa aproape să ies din ea și mă lua la loc, cu mai multă forță. Cuvintele ei lascive mă excitau, îmi cerea să nu mă opresc, să mă mișc tot mai rapid. Era un joc, ea impunea ritmul, iar eu am ejaculat puternic.

M-a ținut în ea, suspinând de plăcere, transpirată, sprijinită în mâini. S-a încordat, mi-a prins penisul între pereții tari ai vaginului, mi-a dat drumul și m-a prins din nou, lăsând cu fiecare mișcare ca sucurile noastre să iasă din ea și să îmi coboare pe testicule. Am auzit geamătul gros al lui Andrei, l-am privit – încordat, cu ochii închiși, savurându-și orgasmul.

Celelalte zile le-am petrecut împreună, ca niște prieteni vechi care au subiecte comune la piscină, așteptând cu toții nerăbdători spectacolele și cocktailurile savurate împreună.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Prietenii de la mare”

  1. Wow, ce excitanta este povestea asta, mi-a placut enorm, mai trebuie ca si baieti sa faca o partida si era f frumos, ma excita enorm cind si barbati se cupleaza, oricum a fost excitanta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.