Dorinţa lui, plăcerea mea (1)

De ceva timp în relaţia noastră sexuală şi-a făcut apariţia monotonia. Job-urile şi treburile casnice de după ne ocupau tot timpul şi am ajuns să facem sex doar pentru simplul fapt că trebuie. Nu mai exista preludiu, jocuri, incitări. Am început să ne uităm la filme pentru adulţi doar pentru a ne excita cât mai repede şi a termina cât mai repede. După săptămâni de vizionat acele filmuleţe am descoperit că îmi plăcea foarte mult momentul  în care un EL penetrează o EA anal. …

Doar imaginându-mi scene de genul, începeam să mă ud. Niciodată nu am adus o a treia persoană în viața noastră sexuală, chiar dacă poate amândoi am fi dorit să experimentăm, dar asta avea să se schimbe curând. Într-o seară, după o scurtă partidă de sex împreună cu partenerul, m-am trezit cu următoarea întrebare :

-De ce nu îmi spui că vrei anal? Văd că tot filme de genul pui să vedem…

Sexul anal face parte din viaţa noastră, nu foarte des ce-i drept, mai ales în ultima perioadă. Am ezitat puţin, dar m-am întors spre el şi i-am răspuns :

-Nu e vorba de asta…

-Dar ce anume atunci? (spuse el)

După ce i-am spus despre ce era vorba de fapt, că îmi plăcea efectiv să văd o altă femeie cum este penetrată anal, a rămas puţin surprins, dar a înţeles. Partenerul meu este un bărbat blând, finuţ, care îmi oferă orgasme multiple ori de câte ori avem ocazia să petrecem mai mult timp în dormitor, să ne bucurăm unul de altul şi este deschis spre a face diverse, totul pentru a mă vedea pe mine tremurând de plăcere. Dar urmărind acele scene, nu ştiu, au trezit un alt feeling în mine, o emoţie, o scânteie parcă demult uitată.

Au trecut câteva zile, timp în care eu începusem să mă gândesc cum ar fi dacă aş putea să văd live aşa ceva, nu doar în filme, cum ar fi să îmi văd partenerul făcând asta? M-am decis să vorbesc şi cu el despre asta :

-Ce ai zice de sex cu o altă femeie? 

-Cum adică? (m-a întrebat el)

-Păi, mi-ar plăcea că tu să faci sex anal cu o altă femeie şi eu să mă uit la voi, ce zici ?

 Zâmbind s-a uitat la mine şi m-a întrebat :

-Tu vorbeşti serios? (va daţi seama, care bărbat nu şi-ar dori aşa ceva ? Nu îi venea să creadă că am zis asta, că aş fi de acord cu aşa ceva)

-Da, vorbesc foarte serios, chiar vreau să facem asta. Încercam?

 Încă în stare de şoc, cu glasul tremurând, mi-a răspuns :

Da…sigur, dacă asta îţi doreşti, dar unde ? Şi mai ales cu cine ? Dar eşti sigură că vrei asta ?

-Da, sunt sigură. Va fi plăcerea mea. Încă nu ştiu cu cine, găsim noi online pe cineva, nu ştiu, vedem, nu vreau să fie cineva cunoscut. 

Am început să căutăm pe tot felul de site-uri, să găsim o femeie dispusă să facă aşa ceva, îmi doream să facem asta, să dispară puţin monotonia din viaţă noastră sexuală, dar în acelaşi timp mă gândeam dacă pot accepta să îmi văd partenerul cu o altă femeie, sunt totuşi o fire geloasă. Au urmat lungi căutări şi discuţii cu diferite femei, schimb de poze şi aşa mai departe, bineînţeles că am căutat împreună, voiam pe cineva cu care să fim amândoi de acord.

Nu eram pretenţioşi, voiam să fie mai tânără, dar în primul rând discretă. Două luni au trecut, timp în care am rămas fixaţi pe EA, Laura. O femeie la 29 de ani, blondă, cu ochelari micuţi, negri, pe care îi purta doar pentru aspect.  Era subţirică la trup, dar superbă, perfect conturată, iar sânii… ahh sânii… puţin mai mari decât ai mei şi foarte proeminenţi, asta ce am văzut din poze şi web, iar fundul bombat şi apetisant.

Ţi-o puteai imagina ca sexy profa ta de la liceu, dar nu asta lucra. Ce ne-a plăcut nouă mult la ea au fost  sinceritatea, întrebările ce le avea pentru noi şi faptul că era open-minded. A înţeles ce voiam şi de ce, iar întâmplarea a făcut să fie chiar din oraşul nostru. EA nu avea o relaţie stabilă la momentul acela, îmi povestise că a trecut prin multe şi momentan se bucura de viaţă, îi plăcea să călătorească, să picteze şi să experienteze, motivul pentru care o găsisem pe acel site.

Eu am vorbit în fiecare zi cu Laura, începusem să ne apropiem, să râdem, să glumim, să ne vedem pe web, am ajuns să o cunosc destul de bine, aşa că am lăsat gelozia deoparte şi am fost de acord că ea să fie cea care avea să îmi atingă bărbatul, cu voia mea. Laura a fost foarte încântată că am decis să ne vedem şi am început să discutăm exact cum va decurge totul. Urma să ne vedem la noi acasă, doar aici ne simţim cel mai bine, într-o sâmbătă, să fim şi odihniţi după o săptămâna de muncă.

Legat de actul în şine, le-am dat mână liberă să facă tot ce îşi doresc, să se simtă bine, dar să nu omită partea anală care doream eu să o văd. De fapt chiar să insiste pe ea, eu voiam doar să privesc, nu aveam intenţia să fiu între ei. Deşi, de multe ori EL împreună cu Laura au încercat să mă convingă să fie totuşi un sex în trei, nu am cedat.

Patru zile ne despărţeau de acea sâmbătă, timp în care partenerul meu era foarte agitat, nedumerit, tot nu îi venea să creadă că vom face asta, îmi punea o mie şi una de întrebări legate de ce poate să facă, cum, dacă sigur vreau asta şi aşa mai departe. Am reuşit într-un final să îl liniştesc şi să îl conving că e totul ok, că îmi doresc asta pentru relaţia noastră şi că nimic între noi nu se va schimba. Ultima zi a fost cu emoţii şi pentru mine, mâine aveam să văd live un EL şi o EA dominaţi într-un fel de mine.

Abia aşteptam să treacă ziua. El… ce să zic, era în culmea fericirii, dacă ar fi putut ar fi spus la toată lumea ce avea el să facă. Sex cu o altă femeie, dorinţa lui… Ziua a venit, iar starea de tensiune creştea pe măsură ce se apropia ora stabilită la care Laura avea să ajungă. Cu puţin timp înainte de sosirea ei, am decis să facem împreună un duș. Stropii picau cu putere şi parcă se topeau pe trupurile noastre fierbinţi.

Am început să ne atingem încet, să ne masăm cu spuma gelului zonele intime. Am simţit cum două degete mă penetrează adang în vagin, iar un al treilea îmi gâdila clitorisul, începusem să tremur de plăcere, de excitaţie. Cu o mână i-am prins erecţia şi am început să o frec, cu mişcări de du-te-vino strângându-l ușor. I-am aruncat o privire scurtă după care am coborât în genunchi în faţa lui şi i-am băgat penisul în gură.

Apa caldă îmi curgea pe faţă, dar şi puţin în gură în timp ce sugeam cu putere din mădularul lui. Să îi fac lui sex oral îmi oferă o deosebită plăcere, satisfacţia pe care o are el, sunetele pe care le scoate mă înnebunesc…

-Ahhh…hmm…!!!

Cu două degete introduse adânc in vagin mă penetram în timp ce mă delectam cu scula lui. Orgasmul meu a venit rapid, căldura mea interioară se prelingea pe pulpe, tremurând sugeam tot mai tare, o băgam tot mai adânc și mă jucam cu restul bărbăției lui, încercând să îmi umplu toată gura cu ea… Mai târziu am simţit pe limbă căldura sămânţei lui în timp ce ejacula puternic la mine în gură. După ce am înghițit tot și cu limba m-am asigurat că îi prind tot gustul seminței am continuat dușul.

Nu mult după terminarea duşului am primit mesaj de la ea, tocmai se suise în taxi şi venea spre noi. Era în jurului orei 22,00 când Laura a ajuns la noi, a ieşit el afară să o întâmpine şi să îi plătească taxiul, timp în care eu aşteptam nerăbdătoare pe canapeaua din sufragerie. Când au intrat pe uşă inima îmi bătea cu putere, nu mai puteam da înapoi de la această decizie. M-am ridicat şi am mers încet spre uşă. Laura a intrat prima şi cu un zâmbet frumos, cald, m-a salutat:

-Bună, eu sunt Laura, mă bucur în sfârşit să te cunosc.

-Bine ai venit Laura. Şi eu mă bucur.

După ce el a ajutat-o să îşi dea jos perdesiul şi l-a agăţat în cuier, am poftit-o înăuntru. Secundele în care eu am privit-o pe ea, am studiat-o, păreau infinite pentru mine, era mai frumoasă în realitate. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Micuţa submisivă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

13 comentarii la „Dorinţa lui, plăcerea mea (1)”

  1. Pe masura ce citesti, nu ai cum sa nu pui imaginatia , sa-ti arate asemeni unor filme, scenele relatate. Un subiect incitant si….. excitant, de ce nu?
    Astept partea a-II-a!
    Felicitari…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: