Dorinţa lui, plăcerea mea (2)

… O pereche de ciorapi negri cu portjartier îi acopereau discret picioarele, iar dacă îţi urcai privirea în sus ţi se tăia respiraţia. O fustă scurtă, dar nu indecentă, tot neagră, curgea pe bazinul ei, iar pieptul era acoperit de o bluză albă, mai transparentă, cu umerii goi, prin care puteai zări un sutien negru cu dantelă ce îi susţinea sânii voluptosi. Părul blond, lung până la jumătatea spatelui o făceau să arate ca tipele alea din filme xxx… Eu, ca femeie, eram mută. Într-un fel atrasă de ea, nu puteam vorbi nimic, gelozia, invidia se năpustiseră asupra mea, apoi o aud pe ea: …

-Vai ce casă frumoasă aveţi şi ce atmosferă plăcută e la voi…(spuse ea)

-Mulţumim, te rog ia un loc, și spune-mi cu ce pot să te servesc? (i-a răspuns el)

-Desigur, aș vrea puțin vin te rog, iar apoi ia un loc lângă mine.

 Şoc! Deja preia iniţiativa? Mă întrebam eu în timp ce am luat un loc în faţa ei pe canapea.

 -Draga mea, doreşti şi tu un pahar de vin? (mă întrebă el)

 -Desigur iubitule, mulţumesc.

Am luat o gură de vin în timp ce mă uităm la el cum stătea lângă ea şi o privea deja cu ardoare. Am respirat încet şi am reuşit să îmi calmez emoţiile, apoi am început să discutam, să povestim chestii banale, să putem trece peste aceste momente de tensiune care erau între noi. Două ore mai târziu, tensiunea dipăruse, eram în largul nostru, am râs, am glumit, am povestit diverse. Cred că îşi făcuse efect şi vinul, o sticlă era deja goală.

Timpul în care noi am vorbit nu a trecut aşa pur şi simplu, de multe ori l-am surprins pe el cum o mângâia în zona bazinului, atingeri în diferite zone, toate cu privirea la mine, parcă căuta în ochii mei aprobarea. Atmosfera se încinse, Laura era cu mâna în zona lui intimă, îi freca puternic penisul erect prin pantaloni, în timp ce el o săruta lasciv pe gât, băgându-i mâna pe sub bluză. Ea s-a întors spre el şi au început să se sărute cu pasiune.

Eu parcă mă simţeam deja în plus, am decis să mă mut de lângă ei, m-am aşezat pe un fotoliu în lateral, să le ofer spaţiul de care aveau nevoie. Uitându-mă la ei mă treceau fiori în tot corpul, nu era gelozie, era excitaţie. Sorbeam liniştită din vin şi mă uitam la ei cum începeau să îşi dezgolească trupurile. Bustul lui era gol, Laura îi mângâia pieptul cu sărutări fierbinţi în timp ce era deasupra lui. El desfăcu fusta pe care o lasă să curgă pe trupul ei, având să arate portjartierul prins de o pereche de chiloţi negrii dantelaţi, de tip boxeri.

Minute mai târziu, trupurile lor calde se contopeau pe canapea. Săruta energic sânii Laurei care, eu aveam impresia că sunt făcuţi din bezele la cât de frumos stăteau în palma iubitului meu. De multe ori, privirile lor mă chemau şi pe mine să mă alătur, dar nu am făcut-o, deşi câteva clipe chiar mă gândisem să o fac. O ultima privire de aprobare am primit din partea lui înainte de a o penetra pe Laura… ahh… ce frumos, parcă simţeam eu căldura penisului înăuntrul meu, încet dar adânc îi inunda vaginul cu mişcări de du-te-vino, sărutând-o pe buze şi strângându-i sânii în palme.

Începusem să mă ud, îmi plăcea să le văd fiecare mişcare, să le aud fiecare sunet, fiecare geamăt… mă dezbrăcasem încet fără să mă observe ei şi mă crăcănasem cu picioarele pe marginile fotoliului. Cu o mână pe sâni şi una între labiile mele am început să mă masez în ritmul lor. Îmi duceam un deget în gură şi îl udam, apoi îl băgam adânc în vagin în timp ce savuram momentele lor.

Laura l-a adus în poziţia de şezut, pe canapea, stând în genunchi în faţa lui  începu să îi lingă penisul, să îl bage cât mai adânc la ea în gură, mai scoţându-l din când în când şi scuipând pe el cu pasiune, iar cu mişcări circulare ale mâinilor îl freca energic. El ţinea cu putere de părul ei lung, excitat la maxim gemea  de plăcerea ce i-o oferea ea. Era atent doar acolo, dar nu a uitat de dorinţa mea şi a tras-o pe Laura aşezând-o cu vaginul în mădularul lui, apoi luă lubrefiantul şi început să toarne din el pe fesele ei.

Uleiul curgea pe fundul ei, ajungând si la vagin, el masa cu mâinile zona anusului făcând loc pentru penetrarea anală. Ea nu se lasa deloc, se înfigea tot mai tare, mai repede şi mai adânc în penisul lui, țipa de plăcere, trupurile lor tremurau, iar eu eram într-un punct de excitaţie maximă. El a tras puţin capul. Zâmbind mulţumitor s-a uitat la mine cum mă penetram adânc cu degetele, iar păsărică mea udă şi umflată de excitație aştepta cu nerăbdare orgasmul.

Cu două degete îi penetra anusul Laurei, eu mă uitam cu satisfacție… ahh… parcă şi acum văd, nu cred că puteam să fiu mai udă decât eram în momentul acela. Mă urmărea atent să vadă dacă eram pregătită pentru ce avea să urmeze. Nedezlipindu-și privirea de la mine și-a scos penisul plin de zeama ei feminină și a penetrat-o încet cu vârful :

-Ahh!!…ahhh!!…hmmm… (orgasmul meu a fost de mult așteptat)

O scurtă privire și mi-am dat drumul cum nu o mai făcusem până acum. Simțeam cum mă ud puternic, seva-mi curgea, păsărica îmi ardea și zvâcnea, mă zbăteam tremurând de placere. In acele secunde m-au urmărit amândoi, dar fără să se oprească din ce făceau.

 -Ahh!!…da!!mai adanc…!! (ţipa și  ea) 

Țipetele noastre îi întăreau și mai mult mădularul, venele penisului pulsau în timp ce îl băga tot mai mult. Laura avea parte de penetrări lente dar adânci în anus, cu mâna se juca la clitoris. Fundul a început să și-l miște singură, ducându-l tot mai aproape de capătul penisului. Pe măsură ce făcea asta țipetele ei se intensificau iar zeama ei curgea din nou. Minute întregi a continuat să o penetreze anal, mai scoțând penisul băgându-l în vagin și înapoi în anus, momente în care eu tot îmi dădeam drumul… orgasm după orgasm…

 -Ahh..!!! mă înnebunea începutul penetrării anale…

Deși cu mâna ducea sânul Laurei la gură și îi mușca ușor sfârcul, privirea era la mine, se vedea cât de mult îi plăcea să vadă ipostaza în care eram, în care nici eu nu mă așteptam să ajung… tremuram, obosită, simțeam că nu mai rezist la un orgasm. Obosiți erau și ei, totuși trecură ore bune de când ne delectam…

Laura s-a întors cu fața spre mine și-a băgat penisul în vagin și uitându-se seducător în ochii mei, mișca bazinul în el, mai tare, mai adanc… gemetele lui erau mai puternice… știam că avea să își dea drumul. Laura s-a ridicat din el, l-a tras de mâna și l-a ridicat  să stea în picioare. Ea se trântise in genunchi și fără să îl atingă cu mâna, a luat penisul în gură. M-am apropiat și eu. Laura m-a primit bucuroasă, îmi făcuse loc și mie la jumătate. Parcă ne certam pe el, care să îl sugă mai mult, care să îl țină cu mâna. Involuntar limbile noastre se atingeau…

Plin de saliva noastră, mi-a cedat penisul, uitându-se la mine, la mișcarile buzelor, la plăcerea cu care îl introduceam tot mai adânc in gură. Dornică s-a alăturat din nou. Ne bucuram împreună de el, așteptând… ahh!…uite-o!… sămânța lui caldă, acrișoară, se prelingea pe buzele și limbile noastre… Am continuat să ne jucăm cu el, să prindem cu vârful limbilor până și ultimul strop. Când totul a fost gata, Laura m-a sărutat pasional, parcă încă căuta cu limba în gura mea resturi din sămânța iubitului meu.

A fost un  sărut pe care nu stiu de ce, dar l-am primit  cu drag… Ne-am trântit toți trei pe canapea, obosiți, satisfăcuți, stând amândouă cu, capul pe pieptul lui…

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Micuţa submisivă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

14 comentarii la „Dorinţa lui, plăcerea mea (2)”

    1. Sori, in mintea mea ar fi avut trei parti, dar prea ne lungim. Nu sta nimeni sa citeasca atat. Poate o continuare …

  1. Mi-ar fi placut un final in care EL explodează în piersicuța ta umedă și dornică iar EA te linge ușor pe labii si culege fructul orgasmelor voastre.

    1. Interesant final Geoclau 😏 Dar asta este o fantezie care o doresc asa cum am scris-o. Urmeaza o continuare a povestii…poate iti va place finalul acesteia🤗

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: