Ce pierde El, câştiga Ea

Voiam să cred că voi petrece o sâmbătă seară perfectă în compania lui Costi. Îmi doream mai mult decât o plimbare prin oraş ţinându-ne de mână şi o masă la un restaurant. Nu mai făcusem sex de multă vreme, iar invitaţia lui să ieşim împreună a picat fix când a trebuit. Nu mă gândeam că vom putea avea un viitor împreună, însă era bun de “pus sângele în mişcare”, în lipsă de altceva. Colega de apartament m-a ajutat să mă pregătesc, de parcă aş fi mers la o nuntă, dar până la urmă am ales o ţinută mai sexy şi nu foarte elegantă. …

O rochie neagră, strânsă pe corp, cu puţin deasupra genunchiului şi încălţată cu pantofi cu toc înalt. Speram să-l dau gata pe Costi cu ţinuta mea şi să nu fie unul dintre acei tipi ce nu sunt destul de insistenţi de la prima întâlnire, cum am mai păţit-o. El mă aştepta în faţa blocului în maşină. Nu găsise loc de parcare şi era mai bine să cobor eu. Înainte să ies pe uşă, i-am făcut un semn obscen Claudiei, celebrul deget mijlociu, să moară de invidie că eu urma să mă distrez în acea seară.

Mi-a urat baftă şi… trebuie să-mi povesteşti cum a fost… ca de fiecare dată. Seara părea promiţătoare, dar Costi părea schimbat. Nu mai era acel tip cu bun simţ ce m-a invitat pe holurile facultăţii să ieşim împreună. Avea un alt limbaj mult mai colorat, dorea să mă impresioneze, dar nu era cazul. Până la urmă, seara a fost un fiasco. Am realizat că nu pot să merg cu el mai departe aşa că m-am mulţumit doar cu o ieşire în oraş. Oricum, altă şansă nu mai vedea de la mine.

Ajunsă acasă, destul de dezamăgită, am intrat pe uşă… şi ce să vezi! Claudia se delecta cu aroma unui vin roşu, în timp ce se uita, sumar îmbrăcată, la televizor la filme pentru adulţi. Nu era o noutate, de multe ori am privit împreună şi ne-am masturbat, dar nu am mers niciodată mai departe. M-am aşezat lângă ea pe canapea. S-a uitat la mine mirată, ca şi când ar fi spus… ce cauţi la ora asta?! Brusc, mi s-a făcut şi mie sete. I-am luat paharul din mână şi am tras o gură zdravănă de vin.

– Ştiu că vrei să ştii ce s-a întâmplat… o să-ţi povestesc, dar acum nu am dispoziţia necesară, oricum tipul nu merită atenţia. Ia zi, te uiţi de mult la filme?

– De vreo 15-20 de minute…

Claudia s-a ridicat, a mai adus un pahar şi mi-a pus şi mie unul… plin. Am băut şi de acolo destul de mult. Priveam atentă la scenele ce se derulau… doi bărbaţi posedau o femeie în acelaşi timp, destul de energic… părea că-i place. Tipa, aşezată doggy style, era penetrată anal de unul musculos, posesorul unui penis gros, iar celălalt se chinuia să-şi îndese instrumentul în gura acesteia… mmmhh… Aş fi dat orice să fiu eu în locul tipei, dar nu eram.

Gradele s-au urcat la cap, sângele clocotea în mine. Fiind stătută de multă vreme, m-am încins destul de tare. Nu apucasem să mă dezbrac. Părea o idee bună să încep… mi-am ridicat marginea rochiei până deasupra şoldului… cu degetele îmi masam uşor vulva prin chiloţei. Scena a prins-o şi pe Claudia. Am aruncat un ochi spre ea… foarte atentă, paharul nu-l mai ţinea în mână, îşi masa uşor un sân, iar cealaltă mână se afla în chiloţei.

M-am decis să mă dezbrac de chiloţei, apoi am tras de bretelele de la rochie şi am scos sânii afară. Uşor nervoasă, frustrată… mi-am apucat sânii cu mâinile şi am tras de ei până la limita suportabilităţii. Lăsată pe spate, picioarele desfăcute, un deget se afla în interior… mişcându-l încet. Tipa se afla întinsă pe spate, unul dintre musculoşi se afla deasupra ei, penisul adânc în vagin. Cel care filma se afla destul de aproape de cei doi şi se vedea tot… penisul ce intra cu viteză, testiculele se loveau cu putere de ea.

Ritmul devenise tot mai alert, o dată cu ei. Un singur deget nu mă satisfăcea pe deplin. L-am băgat şi pe al doilea. Claudia se uita la mine uimită. Niciodată nu mă văzuse aşa de încinsă şi de hotărâtă. S-a apropiat de mine, a pus o mână pe sâni şi m-a sărutat pe obraz. Privirea mea spunea totul. Intrasem în transă, aveam în minte doar sex. Poate şi vinul pe care l-am băut lacom a contribuit la starea mea mai agitată.

Claudia continua să-mi mângâie sânii, cu degetele îmi sucea uşor sfârcurile… scena s-a schimbat rapid. Tipa rămase întinsă pe spate. Bărbatul ce era deasupra, s-a dus la capul ei şi i-a băgat penisul în gură. Al doilea, s-a întins pe pat, cu capul între coapsele ei. Buzele îi alintau labiile şi clitorisul… mmhhh… era filmat destul de aproape. Aveam o dorinţă nebună să fiu linsă, sărutată şi dezmierdată… dar nu avea cine.

Claudia mi-a citit gândurile, s-a dat jos de pe pat şi s-a aşezat între picioarele mele. Cu degetele făceam o mişcare energică înainte şi înapoi. Mi-a sugerat să le scot şi să o las pe ea. Întâi a pus degetele şi m-a masat uşor, apoi s-a aplecat şi mi-a atins labiile cu vârful limbii… a urcat mai sus către clitoris… aahh… era minunat. Trecusem peste impact, nu mai conta că eram sărutată de o altă femeie, dorinţa era prea mare ca să mai gândesc în acele momente.

Mi-am prins sânii cu palmele… trăgeam uşor de sfârcuri. O priveam pe Claudia… renunţasem să mai privesc la televizor, însă, sonorul, gemetele actorilor, erau mai mult decât potrivite. Şi-a lipit gura de vulvă, limba intrase adânc… mmhh… dar nu pentru mult timp. Şi-a îndreptat atenţia către clitoris, a încercat să-l cuprindă cu buzele, în timp ce limba se mişca rapid în jurul lui. Două degete au intrat în interior. Căuta să le mişte tot mai repede… s-a ridicat spre mine, cât să ajungă la sânul meu.

Buzele ei îmi ţineau captiv sânul drept. Sugea hulpav… găsise ritmul potrivit… aahh… credeam că visez. În loc să am o noapte albă alături de un bărbat, eram “regulată” de colega mea… şi-mi plăcea al naibii de mult. Mi-am mutat privirea către televizor. Cei doi îşi frecau sculele energic, aproape de ea. Tipa aflată în genunchi, cerşea puţin din bărbăţia lor. Din când în când primea câte un penis în gură, îl sugea puţin, apoi bărbatul se retrăgea şi continua să-l frece.

Încinsă la maxim, aşteptam momentul lor. Claudia s-a dus din nou la clitoris… şi-a lipit buzele de el. Mişca uşor capul în sus şi în jos. Ce făcea ea era plăcut, dar trebuia mai rapid. Am început să-mi mişc bazinul o dată cu ea. Trăgeam de sfârcuri… bărbaţii au început să geamă puternic, sămânţa a ţâşnit în gura tipei… aaahhh… o dată cu ei am avut şi eu un orgasm puternic.

Tremuram din tot corpul şi nu reuşeam să mă stăpânesc. Încet, încet, zâmbetul se instalase pe faţă, satisfăcută, un pic mai relaxată. În timp ce trăiam intensitatea orgasmului, Claudia şi-a lipit gura de a mea pentru un sărut lung şi pasional. Eram dispusă să-i ofer aceiaşi plăcere, însă, ea a spus să o lăsăm pe altă dată. Fiind colege de apartament, aveam tot timpul să ne destrăbălăm… ca fetele.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Ce pierde El, câştiga Ea”

  1. Mmmmm….. imi aduce aminte de o poveste pe care am trait-o acum ceva ani…. Felicitari!

    1. Bine scrisă, ți le poți imagina pe cele doua femei. Îmi place stilul in care in unele povestiri apar detalii din filme pentru adulti. Excitant

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d