Iubire premeditată sau întâmplare?

Oricât de mult îţi doreai să o ignori nu aveai cum. Prima dată, mergând spre aleea ce duce către bloc, păşind ca o felină, îmbrăcată… provocator de fiecare dată, al dracului de sexy. Rochie mulată deasupra genuchiului, pantoful cu toc nelipsit. La acest tablou adăugăm că este o blondă potrivită ca înălţime, trupul bine definit, iar chipul… foarte frumoasă, mereu rujată cu un roşu aprins. Ai zice că este o femeie disponibilă dacă o vezi de la depărtare, însă, în momentul în care te apropii, îi vezi inocenţa, timiditatea când urmează să răspundă la salut. …

Şi aşa de fiecare dată. Uneori nu-mi permiteam să o privesc prea mult, soţul ei fiind în proximitate şi nu doream să am probleme. S-a întâmplat de mai multe ori să ne întâlnim la lift. De fiecare dată am salutat-o politicos. Răspunsul ei venea imediat, parcă forţat de împrejurările sociale. Un timp am crezut că această femeie nu zâmbeşte niciodată, cel puţin nu mie, atunci când mă salută. Tot timpul serioasă. Deschideam uşa de la lift şi o invitam să urce, apoi eu.

Din nefericire eu coboram mult mai devreme decât ea. Amândoi tăcuţi, tare aş fi vrut să-i spun ceva, orice, nu conta subiectul. Voiam doar să am o conversaţie cu ea. Însă, niciodată nu spuneam nimic, mai ales că ajungeam rapid la etajul al cărui număr îl apăsam, apoi ieşeam şi închideam uşa în urma mea. Din această întâlnirea rămâneam doar cu o dorinţă, cu o fantezie. Ajunsesem să mă întreb dacă este potrivit să poftesc la soţia altuia.

Mulţi ani la rând, scenariul se repeta. O vedeam când singură, când cu soţul sau ne întâlneam la lift, fără să fie ceva premeditat. Eu nu am renunţat la intenţiile mele. De fiecare dată o salutam, iar ea îmi răspundea prompt. Într-o zi am zărit un mic zâmbet pe chipul ei când mi-a răspuns. Aproape că îmi venea să sar în sus de bucurie şi să strig… zâmbeşte!

Era un început. Mi-a oferit curaj să încerc să conversez cu ea în alte dăţi. Dar nu din prima. Am început cu celebra expresie… ce cald este afară… şi nu minţeam, doar că era un început de conversaţie. De aici lucrurile s-au dezvoltat, de fiecare dată când ne întâlneam. Întâlnirile dintre mine şi ea la lift se înmulţiseră. Dacă la început, era destul de rar… de două sau trei ori pe lună… am ajuns să ne găsim la lift, doar noi doi… şi de două, trei ori pe săptămână.

Îmi oferea speranţe. Dar până să o aduc sub aşternut era cale lungă. Nu aveam nici cea mai mică idee cum să fac asta. Deja păream că ne cunoaştem bine… bună, ce faci?… cum ţi-a fost la muncă azi?… eşti bine, pari obosită?… şi altele. Rareori se întâmpla să aibă vreo sacoşă în mână cu alimente. S-a întâmplat să ne găsim la lift, îmbrăcată diferit, într-un trening, avea câteva chestii cumpărate de la magazin. De data asta am apăsat pe butonul potrivit etajului unde locuieşte ea, pentru că avea mâinile ocupate… am zis eu.

Am avut timp de o conversaţie mai lungă de data asta. Conversaţia se dezvoltă.

– În seara asta tu găteşti?

– Da, dacă până acum găseam mâncarea pregătită, acum sunt nevoită să fac singură… mi-a spus ea zâmbind… Sunt singură acasă… mi-a spus ea cum şi de ce, dar eu am reţinut doar că este singură. Asta mă interesa pe mine.

Am ajuns la etajul ei. Am deschis uşa să iasă, dar nu am plecat imediat. Simţeam că pierd momentul dacă fac asta. Stăteam în pragul uşii şi conversam cu ea.

– Trebuie să fie tare bună mâncarea făcută de tine… yam, yam…

– Da, deşi fac mâncare rar, fac mâncare destul de bună… mi-a răspuns, în timp ce mă privea, aflându-se în dreptul uşii.

– Aş vrea să gust, dar sigur nu mă inviţi… nu ştiu de unde am scos această replică, dar mi-a ieşit.

Între timp, cineva bătea la uşa liftului. Dorea să închid uşa, pe care eu o ţineam deschisă.

– Eşti binevenit… peste vreo oră… apoi a lăsat capul în jos şi s-a concentrat să descuie uşa, după care a intrat rapid.

Inima îmi bătea de emoţie. Pentru mine era ca o victorie. Până la etajul meu nu ştiu când am ajuns. M-am dezbrăcat rapid şi mi-am făcut un duş. Mă uitam la ceas să treacă timpul mai repede, dar nu se întâmpla. Părea că stă pe loc, abia se mişca. Cu greu s-a împlinit acea oră. Acum a intervenit altceva. Dacă apar după fix o oră păream disperat… deşi eram. Am lăsat să mai treacă încă 10 minute peste acea oră apoi am coborât la ea.

Mi-a deschis uşa imediat, apoi m-a poftit imediat în casă. Mâncarea a fost delicioasă, dar mai voiam ceva… să mănânc din ea. Cât timp am mâncat împreună, am vorbit despre puţine lucruri. Acum era diferită faţă de cum ne-am întâlnit mai devreme. Zâmbetul îi dispăruse, mai tot timpul cu privirea în jos… timidă. Se gândea la ce mă gândeam eu şi de aici această timiditate?

Ca să mă apropii de ea… mi-am făcut un motiv că vreau să o ajut să spele vasele murdare. Eram la spatele ei… mâinile le-am aşezat pe umeri şi i-am spus… vrei să mă laşi pe mine să te ajut, măcar atât? Nu a spus nimic, s-a întors cu faţa spre mine. A realizat cât de aproape sunt de ea. Pentru puţin s-a uitat în ochii mei, apoi a coborât privirea. Mâinile le-a adus una lângă alta ţinându-se de degete.

Cu două degete pe bărbie i-am ridicat privirea către mine. S-a uitat la mine, dar imediat a lăsat ochii în jos, deşi avea capul ridicat. Emoţiile curgeau prin toată fiinţa mea. Nici nu aveam idee cum se simţea ea, dacă pe mine mă copleşise. M-am aplecat şi am sărutat-o pe buze. A fost unul scurt, dar nu voiam să-i ofer ocazia să mă respingă, a urmat următorul. Şi-a închis ochii, cu capul ridicat către mine. Mi-am lipit buzele de ale ei… aveam să continui cu un sărut lung şi pasional, la care ea nu s-a împotrivit.

În sfârşit a devenit realitate. Dorinţa avea să se împlinească. Mâinile îi pipăiau trupul… apăsam delicat pe sânii ei, cu cealaltă apăsam ferm pe fese. Era timpul să mergem mai departe. Am prins-o de mână şi i-am spus… te ajut să le speli puţin mai târziu… apoi am invitat-o să mă urmeze. Cred că şi ea avea idee unde urma să mergem. Spre dormitor. Ajunşi acolo… lumina era deja aprinsă şi patul pregătit. Nu ştiu dacă era pentru mine, dar era pregătit.

La cât de timidă era, un singur lucru se impunea. Trebuia să sting neapărat lumina. Asta am şi făcut, apoi am căutat-o pe întuneric. Mă aşteptase în locul în care am lăsat-o. Acum părea un pic mai dezlănţuită. Braţele m-au cuprins… săruturile mai pasionale. Uşor, uşor, am atras-o către pat. S-a aşezat, apoi şi eu lângă ea. Săruturile au continuat… mângâierile la fel… mâna cotrobăia prin locuri interzise. Băgasem mâna pe sub bluză, direct la sânii ei mici, apoi între picioarele ei. La început pe deasupra pantalonilor. Până să introduc mâna în pantaloni a fost doar un pas.

Suspina încet… inima îi bătea puternic, respira greu. Nici mie nu-mi dispăruseră emoţiile complet. Fără să-I cer voie, am început să o dezbrac. Întâi i-am scos pantalonii, lăsând-o în chiloţei… unii minusculi, după cum i-am pipăit eu. Apoi a urmat bluza. Abia o zăream pe întuneric, mai ales că draperia trasă ascundea lumina stradală ce putea să intre pe fereastră.

Înainte să-i dau jos chiloţeii, sutien nu purta… m-am dezbrăcat rapid de haine… gol, goluţ. Mi-am reluat locul lângă ea. Mâna dreaptă aluneca pe trupul ei fin cu miros proaspăt. Ajuns între pulpele ei, pe care le ţinuse apropiate, le-a depărtat şi mi-a făcut loc să ajung din nou în zona intimităţii ei. Respira din ce în ce mai greu. Am vrut să văd cum reacţionează. Era ca un test. I-am prins o mână şi am invitat-o să mă urmeze… până la penisul meu.

L-a atins, a realizat ce este, deşi nu-l vedea. Iniţial a tras mâna ca arsă, apoi am invitat-o din nou. A cedat. Mi-a prins penisul în mâna ei delicată. Abia îşi mişca mâna în sus şi în jos, dar era plăcut. Mă gândeam că pot să-mi iau adio de la un sex oral. Nu o credeam în stare să facă aşa ceva sau poate nu din prima.

Au urmat săruturi lungi şi pasionale. Penisul erect era pregătit. M-am urcat deasupra ei… picioarele s-au depărtat mai mult, făcându-mi loc între ele. Am continuat să o sărut… pe buze, pe obraji… mai jos pe gât, până la sânii ei că două mere. Îşi arcuia trupul, suspina intens… sfârcurile îi erau alintate de buzele şi limba mea. Voiam neapărat să o gust… să-i simt gustul feminităţii. Săruturile au coborât uşor spre abdomen. Ajuns în dreptul chiloţeilor… am ajutat-o să se dezbrace.

Prin întuneric am reuşit să-i disting poziţia capului… aşezat către dreapta şi privea către înainte. Eram pregătit, m-am lăsat între picioarele ei… am apucat să-i ating labiile cu buzele, ca într-un sărut scurt. Îmi găsisem poziţia şi voiam să continui, dar m-a întrerupt. Şi-a strâns picioarele şi s-a întors într-o parte spunându-mi… nu, te rog!

Off… şi cât de mult îmi doream să fac asta, dar nu am vrut să insist. Era clar că nu era pregătită sau nu era obişnuită cu aşa ceva. Deci, nu tu cunilingus şi adio felaţie. Două dintre plăcerile mele nu aveau să se întâmple. Trebuia să mă mulţumesc cu ce mi se oferă. Ceva îmi spunea că mai mult de poziţia misionarului nu avea să se întâmple. Era un gând ce-mi venise pe moment.

Am urcat către ea, am sărutat-o şi i-am spus… este ok, îţi respect decizia. S-a întors către mine. Şi-a desfăcut picioarele şi m-a primit între ele. Săruturi, mângâieri, gemete şi suspine din partea noastră. Încă nu intrasem. O vreme mi-am frecat penisul energic ca să-l menţin pregătit. Mi-am potrivit vârful penisului între picioarele ei… i-a atins labiile. Am simţit-o cum s-a încordat imediat. Se umezise destul de tare, penisul a intrat facil printre labii… mmmhh… şi-a arcuit trupul, capul lăsându-l pe spate.

M-a prins cu braţele, palmele alunecau pe spatele meu. Săruturile mele alunecau pe gât, în sus şi în jos. Intrat până la capăt, am început să mişc încet din bazin, frecându-ne pubisurile, unul de altul. Îmi găsisem ritmul, îi plăcea şi ei. Îşi ridicase picioarele, lipindu-le de mine. Ritmul devenise mai alert o dată cu gemetele ei tot mai intense. Gemetele joase mă aţâţau, simţeam un fior plăcut. Senzaţia avută era că s-ar putea să ejaculez în acelaşi timp cu ea.

Cu timpul, lucrurile păreau tot mai clare. Ea se exprima tot mai zgomotos fiind tot mai încordată. De altfel şi eu simţeam anumite lucruri, încordare, o presiune puternică în zona penisului ce indica că momentul orgasmului era foarte aproape. Mă gândeam să evit acest moment până la momentul ei… moment ce nu a întârziat să apară… i-am astupat gura cu sărutul meu… mmmm… braţele mă strângeau puternic, coapsele îi tremurau.

Mişcările mele au devenit mai ample şi mai rapide, gemetele mele indicau destul de clar, eram pregătit ca în ultimul moment să scot penisul… aahhh… chiar am vrut asta. Ea m-a ţinut strâns cu braţele, picioarele s-au înşurubat în jurul meu, ţinându-mă fix. Sămânţa a ţâşnit în interior. Am apucat să o întreb prin respiraţia greoaie:

– Ce faci?… nu în interior!

– Este ok… am luat o pastilă…

Şi-a întors capul într-o parte şi nu a mai spus nimic. Degeaba am vrut să-i schimb starea cu săruturi şi mângâieri, dar nici o reacţie. M-am ridicat după un timp şi am dat să plec. S-a uitat către mine, dar nu mi-a spus un cuvânt. Nu aveam nici cea mai mică idee ce ar fi putut să gândească în acel moment. Speram că totul va fi bine, mai ales că făcusem ceva ce nu trebuia.

A doua zi am vrut să merg la ea să vorbim despre asta, dar norocul mi-a surâs şi ne-am întâlnit la lift. Zâmbetul ce apăruse după multă vreme dispăruse. Faţa rece pe care o cunoşteam înainte a revenit. Discuţia a fost scurtă. Mi-a spus că trebuie să uit tot ce s-a întâmplat şi nu trebuie să-mi fac griji pentru momentul… mai delicat. Aventura noastră s-a incheiat brusc… aşa cum a inceput.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.