Povestea escortei care m-a sedus

Era fata aia după care salivasem întreaga mea copilărie şi adolescenţă. Am crescut în acelaşi oraş din Virginia, pe aceeaşi stradă, şi a făcut motivul multor fantezii sexuale în vremea pubertăţii mele. Dar nu eram singurul care o visase la modul ăsta. Mai aveam un complice… Eram căzuţi în limbă după ea, dar n-am avut, niciunul dintre noi, vreodată curaj să facem vreun pas… Intimida prin prezenţă, intimida prin frumuseţea ei… 

… Mi-o şi imaginam, de data asta, undeva la munte. Imaginea din capul meu era următoarea: Ea, dezbrăcată… cu razele soarelui strălucind pe pielea-i măslinie, aşezată pe marginea patului. Părul negru, lung, clătinat dintr-o parte în alta, prim mişcări blocate în timp. Îi vedeam linia şoldurilor şi coapsele ferme şi două gropiţe pe spatele ei arcuit. Degetele ei mângâie pătura de mătase, o strâng puternic şi apoi o eliberează… pentru ca apoi să danseze cu razele soarelui. Mă înnebunea imaginea ei. Mă înnebunea faptul că era doar un miraj.

… Mie îmi place să fac sex într-o poziţie cu un nume deloc romantic sau atrăgător: îmi place să stau capră. Da, ştiu, este oarecum ciudat să citeşti asta, dar ăsta-i adevărul. Mai înainte mă plimb prin faţa ta, în pas de defilare, lăsând, rând pe rând, hainele să cadă de pe mine. Mă dezbrac de inhibiţii deodată cu hainele şi te privesc atent şi sexy. Mă ondulez de câteva ori pe lângă tine, îţi ating penisul, dar delicat, cu o mângâiere uşoară. La fel, continui, cu mişcări cât mai încete. Mă aşez în genunchi şi tu vezi că pulsez cu dorinţa.

… Eu sunt a ta şi doar pentru tine simt o astfel de dorinţă! Cu buzele moi şi umede, îmi voi face simţită respiraţia pe pielea ta. Un sărut pe abdomen şi tot cobor până ajung la baza penisului. Câteva săruturi pornite de-a lungul lui, apoi îţi voi apăsa uşor cu palma pe abdomen. Vei simţi furnicături în tot corpul, dar sunt abia la început. Îţi voi lăsa puţin răgaz. N-aş vrea ca totul să se termine prea repede. Mă voi ridica în faţa ta şi-mi voi dezveli sânii.

Mă joc cu ei şi ţie-ţi place asta, apoi mă apropii şi-ţi dau voie să-i cuprinzi cu mâinile. Sunt moi atunci când îi strângi şi-ţi afunzi capul cu nesaţ. Vei mai simţi o plăcere deosebită să constaţi că sfârcurile mi se întăresc pe măsură ce le săruţi. Mă retrag subtil, dar greu, din îmbrăţişarea ta. Vrei totul atunci, pe loc. Dar e mai bine să nu te arunci deodată. Astfel, mă îndepărtez puţin, apoi mă aşez lângă tine. Sunt în genunchi, în dreapta ta. Vrei să mă săruţi şi crezi că acolo începe totul, că voi veni în braţele tale şi-ţi voi cuprinde pelvisul cu coapsele mele generoase şi vei putea să mă pătrunzi.

Dar nu! Mai ştiu un şiretlic. Te sărut pe gât, apoi cobor iarăşi, cu limba până la baza penisului. Atunci te privesc în ochi pentru cea din urmă dată. Tu deja te simţeai în control, dar acum, văzându-mi privirea inocentă, îmi vei prinde părul şi ştiu cum, într-un fel anume, vei încerca să-mi controlezi mişcarea capului. Atunci îţi cuprind vârful penisului cu buzele umede şi scap un geamăt uşor. Ţi-o simt cum prinde viaţă şi eu o vreau tot mai mult.

Pentru mine nici nu contează cât este de mare, pentru că eu ştiu cum să simt plăcerea sexului, dar pentru tine… pentru încrederea ta, la un moment dat, în timp ce-o sug şi-mi plimb limba în jurul capului, am să-ţi dau de înţeles că o vreau pe toată, tot mai adânc. Şi atunci vei auzi un sunet înăbuşit de plin, de sufocare. Voi avea ochii lăcrimânzi când te voi privi după această încercare şi pe chipul tău se va strecura un zâmbet de satisfacţie. Vei simţi că ai controlul deplin, când, în realitate, urmezi doar regulile mele.

Am să gem în timp ce ţi-o sug, pentru că vreau să-ţi stimulez toate simţurile. Şi când eu voi considera că este suficient, mă ridic în braţele tale şi-ţi îngădui să-mi strângi iarăşi sânii, am să-ţi îndrum mâinile către ei, apoi, tot mai jos şi-ţi voi arăta că sunt udă şi pregătită. Îţi voi şopti la ureche în urma unui sărut: te vreau în mine!

Atunci mă întorc, lăsându-ţi în continuare impresia că-mi controlezi mişcările, mă aşez în genunchi, cu spatele la tine, cu fundul ridicat cât mai sus, iar când mă vei pătrunde, te voi îndemna să o faci uşor. Îmi voi afunda capul în cearceaf sau pernă şi voi gâfâi că în urma unui efort supraomenesc. Eşti mare si te simt atât de bine. Îţi voi contra mişcările cu un du-te-vino, înainte şi înapoi, cu unduiri din fund, din ce în ce mai tare, mai puternic.

Îţi repet, printre icnete şi suspine de plăcere, cât de bine mă simt, cât de bine se simte să fii în mine. Şi-ţi controlez iarăşi mişcările, mai tare, mai încet. Împingi. Şi când simt că sunt aproape de orgasm, grăbesc mişcarea din coapse şi strig, şi gem pentru a termina amândoi în acelaşi timp. Tremur şi simt mii de înţepături ca de ace în tot corpul. Îmi dau seama că ai terminat şi tu, când te apleci peste mine şi-ţi laşi greutatea corpului să mă apese…

Fragmente din cartea Discretie Garantata de Alex Turner. Cartea poate fi achizitionata de pe situl Bookzone.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.