Ultimul examen şi a venit vacanţa

Ne-am rezervat, împreună cu colegii de facultate, o cabană la munte pentru o săptămână. O meritam din plin, pentru că a fost un an greu. În prima zi eram doar patru colegi. Cei mai „nebuni”. Două fete şi doi băieţi. Eu, adică Gina, apoi Eva, Alex şi Ayman. Ayman are mama româncă şi tatal marocan. A locuit o vreme în Franţa, dar după divorţul părinţilor s-a stabilit cu mama în România. Acum, e coleg de grupă cu noi. Frumuşel foc! Puţin mulatru cu trăsături foarte frumoase. Esenţa poveştii…

Eva, o unguroaică frumoasă şi focoasă care îi făcea ochi dulci lui Ayman. De fapt, Ayman îmi plăcea şi mie. Era foarte interesant… ca bărbat. Dar şi Alex, care e băiatul bun la toate. Săritor şi de folos întotdeauna. Un dulcic, doar. Aşadar, acum că am făcut cunoştinţă, să revenim la povestea noastră. Am plecat după-amiază, cu maşina lui Alex, încărcaţi cu toate bagajele. Era frumos şi cald. O zi minunată de vară. Am găsit relativ repede cabana, frumoasă şi cochetă, căţărată oarecum pe marginea muntelui.

Geamuri mari, panoramice cu un peisaj care-ţi tăia răsuflarea. Am descărcat bagajele, urmând să ne alegem camerele.

– Cum stăm? Încă putem să alegem camerele cele mai bune!

Două din cele patru camere de la primul etaj aveau geamurile imense, orientate înspre vale prin care puteai să te bucuri de peisajul încântător. Camerele aveau şi o mică terasă împreună, prevăzută cu şezlonguri, numai bune de stat la soare.

– Dacă noi suntem primii, clar că le alegem pe astea două. Şi celelalte sunt frumoase, dar astea sunt altceva…

– Fete cu fete, nu?… am zis eu.

– Da… zise Eva… apoi mai vedem noi ce facem…

 A izbucnit în râsul ei molipsitor. Vorbea cu accentul ei de unguroaică care te făcea oricum să râzi.

– Eu, dacă nu vă deranjează, aş vrea să mă întind puţin la soare.

Brusc, auzind-o pe Eva, mi-am dat seama că uitasem costumul de baie acasă.

– Lasă fata, că nu te vede nimeni aici. Acuma nu zic să faci plajă goală, dar în sutien şi chiloţi ce are? Ce crezi că ăştia n-au văzut o fată dezbrăcată?

– Au văzut, dar nu pe mine.

Am izbucnit în râs toţi amuzaţi!

– Pe mine nu mă deranjează… zise Ayman.

Şi asta, cu alt accent. Oare unde i-am găsit? Până la urmă mi-am încropit un costum de baie din ce aveam, trecând peste sfiala care mă caracterizează. Şi, iată-ne relaxate la soare. Hmmm, ce plăcut… Băieţii, îşi făceau şi ei de lucru pe lângă noi, alintându-ne cu diverse bunătăţi. Vin rece, îngheţată şi prăjiturele.

– No, ştiţi ce?! Dacă nu vă deranjează, eu aş vrea să fac plajă fără sutien! A zis Eva. Plec la mare şi nu am chef să mă prăjesc acolo pe ţâţe.

Am izbucnit din nou în râs.

– Eu nu zic nu, doar că vreau să fiu prin preajmă, zise Alex.

– Şi mie îmi place… să fiu pe aproape… încuviinţă şi Ayman.

– Cred şi eu… dar de la mine să nu vă aşteptaţi la asta… imediat o vreţi să fac nudism cu voi aici.

– No, bine! Da nici nu mă aşteptam, zise Eva renunţând la sutienul mult aşteptat de către băieţi să dispară. Şi acuma, sper că nu o să vă holbaţi toată ziua la ţâţele mele!

Ce vorbeşti?! Eva are nişte sâni superbi! Îmi plăceau mie să-i văd, darămite băieţilor care nu-şi mai dezlipeau ochii de la podoabele ei. Erau fascinaţi.

– Hai, gata gata! Poate aveţi treabă!

O nu, nicidecum. Nu aveau altă treabă. N-aveai cum să te dezlipeşti de-acolo. Dar Evei, nu-i păsa… Ziua a trecut repede, şi soarele începea să-şi caute culcuş printre vârfurile brazilor. Am servit o cină uşoară, jos în living, şi apoi ne-am tolănit toţi la un pahar de vin sau două… sau mai multe… N-a trecut mult şi deja eram ameţite bine amândouă.

– Ştii, zise Eva, eu am de gând să mă culc cu mulatrul ăsta. Simt că mor dacă n-o fac. Vorba lui soră-mea: „Dacă nu mă coco cât sunt tânără, atunci când?”. Şi eu draga mea, înclin să-i dau dreptate.

Eva era pilită bine dacă a zis asta, dar nici n-o puteam contrazice.

 – Dragă, faci ce vrei. Ce pot să zic?! Tu, adevăru-i că arată bine.

 – Da, tu… şi mâine o să fie prea multă lume pe aici, aşa că… eu încerc!

Ayman era sus în cameră, iar Eva urca împleticită scările spre camera băieţilor. Alex nici nu băga de seamă, fiind întins la televizor. Cred că trecuse deja un sfert de oră de când erau sus, şi deja mă fierbea curiozitatea. Mi-o şi închipuiam deja în braţele lui Ayman, pasională şi senzuală, ca-n filme. Deja îmi făceam scenarii. Alex, deja moţăia de oboseală. Nu mai rezistam, trebuia neapărat să urc.

M-am ridicat încet să nu-l trezesc pe Alex, şi tiptil, tiptil am urcat scările. Uşa camerei noastre era deschisă. Înăuntru nu era nimeni. Am ieşit uşor, uşor pe terasă. Uşa de la camera băieţilor era puţin deschisă şi înăuntru era aprinsă lumina veiozei. Ayman şi Eva făceau dragoste!!! Îmi tremurau picioarele de emoţie. Era o imagine senzaţională cu trupurile lor transpirate şi contopite. M-am udat instantaneu. Avusesem un singur prieten înainte cu care făcusem dragoste. Debutanţi şi stângaci amândoi. Din cauza asta şi din multe altele am şi întrerupt relaţia cu el.

Deci… eram udă fleaşcă. Singură şi excitată. Nu mă puteam dezlipi de acolo. Trupul mulatrului mă fascină. Avea un penis mare şi frumos. El, era deasupra ei intrând, ieşind ritmic. Eva, gemea sub greutatea lui. După un timp s-au întors amândoi pe o parte cu faţa înspre geam. El, o penetra din spate, frământându-i sânii cu mâinile… sânii aceia frumoşi ai Evei. Încercam să îi privesc fără să fiu văzută, dar era greu. Ayman m-a văzut primul, m-a privit adânc în ochi şi din acel moment, nu şi-a mai dezlipit privirea de la mine.

Parcă o regula pentru mine. Avea atât de mult subînţeles în ochi. Penisul intra încet în Eva, însoţit de fiecare dată de geamătul ei dulce şi senzual. Of, ce frumoşi erau! Într-un final m-a văzut şi Eva. N-a părut deloc surprinsă să mă ştie acolo. Din contră, cred că mă aştepta. Acum mă priveau amândoi.

– Îţi place?!… i-am citit Evei pe buze. Îi aşa de buuuun!

– Da! Am clătinat aprobator din cap.

Acum, că se ştiau urmăriţi parcă se mişcau mai frenetic. Penisul frumos şi curbat intra uşor, uşor în vaginul Evei! Era mai frumoasă ca oricând. Toate femeile sunt mai frumoase când fac dragoste. De fapt cea care mă excita cel mai tare era Eva. Avea un sex foarte frumos şi curat. Şi sânii, sânii aceia senzaţionali.

– Hai, hai mai aproape, îmi şopti Eva din buze.

Privirea lui Ayman mă încuraja şi ea. Am pătruns sfioasă în cameră. Aveam impresia că toată camera se roteşte cu mine. M-am aşezat lângă pat cu faţa la ei. Au început din nou să facă dragoste. Eva s-a apropiat de mine uşor, sărutându-mă pe buze. Un fior de plăcere mi-a străbătut tot corpul. I-am răspuns timid la sărut. Limbile ni s-au întâlnit şi parcă se cunoşteau dintotdeauna. A fost cel mai plăcut sărut din viaţa mea. Lung, tihnit şi atât de… nu mă puteam desprinde din vraja. O sorbeam încet, înfiorată de gustul ei plăcut.

M-am trezit brusc din reverie, când Ayman începu din nou să o penetreze. Sânii Evei, începură din nou să se zbată. I-am cuprins uşor în căuşul palmelor, oprindu-le mişcarea, şi apoi i-am luat pe rând între buze. Eva icni scurt între noi şi după gemete, eram sigură că urma să termine. În clipa următoare, mă apucă brusc de păr, strivindu-mi faţa între sânii ei. Gemetele ei curgeau de-a valma în părul meu, cuprinsă de spasme. Am avut brusc, şi eu orgasm în încleştarea noastră… Ne ţineam strâns una pe alta, împărţind aceeaşi bucurie.

În cele din urmă, încet, Eva se linişti dar Ayman nu se terminase încă. Penisul era la fel de zvelt ca şi când îl văzusem prima oară. Acum, afară mi se părea mult mai mare. Mult mai mare şi mai frumos. Subconştientul îmi spunea să-l iau, şi să-l sărut, să mă joc cu el, să-l dezmierd.

– Hai în locul meu, zise Eva!

Cred că abia atunci am realizat ce mi se întâmplă. Cum adică?! Urmam eu? M-am blocat nefiind în stare să mai articulez nici un cuvânt. Am început să plâng neconvingător. Dar Eva era acolo.

– Eşti proastă, Gina?! Ce ai?! Hai tu, că o să-ţi placă!

Cu ajutorul Evei, hainele de pe mine zburaseră într-o clipă. Eram goală şi speriată. În secunda următoare, nu-mi imaginez de unde, a apărut un prezervativ cu care Eva, îl îmbrăca din nou pe soldatul de oţel lui Ayman. Eva era la datorie, şi soldatul, pregătit de luptă.

 M-a prins uşor de mijloc, aşezându-mă deasupra lui. Cu ochii în lacrimi şi înecată de emoţii m-am lăsat pătrunsă uşooor! Părea că nu se mai termină. Îmi ajungea până în creier, mă durea. Era departe de orice închipuire pentru mine pentru că nu mai trăisem aşa ceva. Într-un final, soldatul s-a ascuns definitiv în mine, pregătit de luptă. Ajutată de Eva, am început să mă mişc. Simţeam bătălia din adâncuri. Sânii mă dureau de la degetele lui Ayman care-mi ciupeau sfârcurile întărite. Dar nu mai conta asta. Eram în plin război.

Mi-am şters lacrimile cu dosul palmei, pregătită pentru orice. Eva se postă şi ea deasupra lui Ayman cu faţa la mine, acoperindu-mi gura cu săruturi. Era, mult prea mult pentru mine. Am simţit un zvâcnet din creştet până în tălpi. Valuri, valuri… uraganul începea să se dezlănţuie. Nu-l mai puteam controla. Am început să ţip treptat, cum nu mi-am putut imagina că sunt în stare. Era ceva intens, ca un drog, creştea. Îşi făcea loc prin mine, cuprinzându-mi tot corpul. Cu faţa răvăşită, mă zbăteam haotic într-un vârtej, sprijinită de Eva, care mă încuraja încontinuu.

– Hai Gina, hai, haaaaai!

Iadul se dezlănţuia, Eva mă muşca de sâni, Ayman gemea şi el, înecat între labiile Evei, eu mugeam că o isterică… plângeam. Era războiul lumilor, războiul meu şi-al soldatului de oţel. De unde atâta fericire?!!!!!! Nici nu ştiu cum să descriu acel moment. Extaz e foarte puţin spus. Dacă din aşa ceva s-a născut lumea asta, atunci sigur e un dar de la îngeri, și era atât de minunat că mă puteam bucura de el.

Numărăm ca prin vis fiecare salvă din tunul lui Ayman, care era însoţită de valuri, valuri ce-mi măturau violent interiorul. Genunchii nu mă mai ţineau deloc, parcă eram într-un montagne russe… sus-jos, sus-jos. Mă clătinam, încercând mă ţin de Eva. Transfigurată, cu ochii închişi şi dinţii încleştaţi m-am arcuit, încercând parcă să-l strâng de gât între coapse pe balaurul care scuipa ultimele jeturi de lavă fierbinte… Am stat aşa, parcă o veşnicie, nu voiam să se mai termine… eram în Rai.

A durat doar câteva secunde. Atât de puţin, aceea clipă Intensă, incredibilă. Imposibil de descris pentru că sunt atât de puţine cuvinte. M-a trezit din visare, ultimul meu ţipat. Gâtuit şi preluuung. Daaaa! Era Cântecul Lebedei. Apoi, am căzut sfârşită şi fericită. Am învins! A fost, de departe a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. Primul meu orgasm adevărat. După acel moment, am descoperit că iubesc să fac dragoste, şi de atunci o fac cu toată fiinţa.

Încet, încet, soldatul căzuse şi el. Războiul era încheiat, era din nou PACE… Ne-am terminat toţi trei în acelaşi timp. Prăbuşiţi unul peste altul, într-o piramidă finală ca un grup statuar, adunându-ne forţele. Abia atunci l-am observat pe Alex, ascuns pe terasă. Privea de după perdea cu gura căscată la spectacolul care tocmai se terminase. Fusese părtaş şi el toată nebunia asta.

Ca prin vis, am auzit glasul Evei…

– No, ce ţi-am zis tu… că-i bun asta!

Poveste scrisa de Gina

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Ultimul examen şi a venit vacanţa”

  1. Ar fi păcat sa scrii o continuare Gina, dar ai putea sa continui văzând aceeași întâmplare prin ochii celorlalte personaje… Vrei?
    Ar fi cu adevărat haios.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.