Tipul drăguţ… din patul de sus

Speranţe mari îmi puneam în noua etapă din viaţa mea. Găsisem un job potrivit pentru cariera mea, asistentă medicală la un important spital din Bucureşti. Lăsam în urmă amintirile, prietenii şi familia în oraşul unde am crescut şi copilărit, Baia Mare. Trebuia să fac asta, pentru mine, să arăt că pot să mă descurc şi singură. Urcasem în tren. Drumul fiind foarte lung, mi-am rezervat un loc la o cuşetă de două persoane… alături de un tip drăguţ…

Fiecare şi-a văzut de treaba lui. După un timp ne-am băgat în pat, eu în cel de jos, iar el la etaj. Încă era devreme pentru somn, lumina era aprinsă, butonam la telefon, iar tipul se tot foia în patul de sus. Oare ce făcea de tot mişca patul? O prietenă mi-a trimis un text interesant pe telefon. Era un fragment destul de lung dintr-o poveste erotică. Povestea m-a captivat. Aş fi vrut să citesc toată povestea, însă nici ea nu avea tot textul. Şi ea la rândul ei l-a primit de la cineva.

De cum am început să citesc mă umezisem instant, sfârcurile se întăriseră. O mână o băgasem sub pătură direct în chiloţi. După o căutare mai detaliată pe internet, am dat peste un site… Domnu’ Roz. Poveştile m-au captivat, dar în acelaşi timp, o poftă nebună de a face sex s-a instalat fulgerător. Degetele se plimbau nestingherite peste labii. Până să introduc primul deget interior a fost doar un pas. Icneam uşor… telefonul aşezat strategic, o mână mă ţineam la gură să nu mă dau de gol.

Tipul de sus, se foia destul de des… degetul aluneca tot mai repede în interiorul meu, o dată cu mişcarea, patul tremura uşor. Când tipul înceta să se mişte, atunci mă opream şi eu. Voiam să mă exprim liber prin gemete şi suspine, dar nu puteam şi totuşi nu voiam să renunţ. Citeam şi mă masturbam.

Dintr-o dată, tipul de sus a coborât din pat, îmbrăcat într-o pereche de boxeri. M-am oprit, inima îmi bătea puternic. Încă ţineam mâna la gură să nu scot vreun sunet nepotrivit. Nu vorbea la telefon, dar se plimba prin încăpere ca un leu în cuşcă, mai mereu cu faţa spre mine. Mâna dreaptă era gata să-l atingă în zona intimă. Întindeam uşor mâna, apoi ezitam, urma retragerea şi apoi din nou doream să-l ating. Tipul se apropiase de pat, rămase nemişcat. Mi-am făcut curaj. Printre emoţii… mâna îndreptată către partea din faţă a chiloţilor.

Într-un final l-am atins, apoi am retras mâna. El nu a zis nimic. Am revenit şi l-am atins din nou, de data asta l-am prins de instrument cu toată palma. S-a apropiat mai mult de mine. Nici mie nu-mi venea a crede ceea ce fac, însă, nu mă puteam opri, o forţă nevăzută mă îndemna să continui. Am tras de marginea chiloţilor până a ieşit penisul semi erect din ei. L-am prins în mâna dreaptă, cu mişcări ample îi culisam prepuţul. Acesta se întărea evident sub privirile mele. Tipul nici o reacţie, stătea cuminte lipit de pat, sprijinit cu braţele de patul de sus, fără să spună ceva sau să aibă vreo iniţiativă.

Auzeam doar gemete. Îi plăcea felul cum mă jucam cu instrumentul lui. Am tras mai mult de chiloţi. Atunci a realizat şi el că vreau să se dezbrace de tot de ei. După ce a rămas fără ei, m-am apropiat de marginea patului, aşezată în şezut. Nu am avut puterea să privesc în sus. Treaba mea era cu penisul lui. Îmi plăcea cum arată, destul de mare, dar nu exagerat, epilat complet.

Nu a durat mult… penisul lui se află între buzele mele. L-am prins… sugeam cu poftă, încerca să mişte uşor din bazin spre mine. Cu o mână îi mângâiam testiculele. Destul de tare, părea pregătit să intre în păsărica mea fierbinte. M-am ridicat din pat şi m-am întors cu spatele la el. Cu ambele mâini mi-am dat chiloţii jos. Mi-am depărtat uşor picioarele.

Tipul s-a poziţionat la spatele meu… şi-a potrivit penisul… aah… a intrat. Intrase cu aproape tot penisul şi se sfia să mă atingă, să mă prindă de mijloc cu ambele mâini. L-am simţit neîncrezător, dar până la urmă m-a prins de mijloc. Şi el era încins. Mişcările… energice, rapide… se lovea puternic de fesele mele. Se împingea în mine cu putere. Mai aveam un pic şi mă loveam cu capul de peretele despărţitor dintre cuşete.

Aveam o mâna între picioare şi-mi frecam clitorisul energic, dar nu reuşeam să am orgasm. După un timp m-am oprit, tipul nu a zis nimic. M-am aşezat în pat cu faţa în sus. Cu o mână pe penis, l-am tras uşor spre mine până a ajuns cu el aproape de gura mea, dar nu era suficient. Trebuia să mă ridic un pic cu capul să ajung la el. Cu mâna stângă îmi răsuceam sfârcurile… buzele îi acaparaseră glandul. Gemetele lui se auzeau mai tare în cuşetă.

Mi-am eliberat sfârcul şi mi-am dus mâna între picioare. Sugeam în timp ce mă masturbam energic. Tipul mi-a dat mâna la o parte. I-am eliberat total penisul, m-am întins pe pat. El continua să-l frece energic gâfâind puternic. Am tras de marginea maieului până am eliberat sânii. Voiam să ejaculeze direct pe ei. Un picior l-a urcat în pat, trecând dincolo de trupul meu. Gâfâia… penisul i se înroşise, eu mă masturbam privind la el… aahhh… momentul lui era aproape… sămânţa a ţâşnit, un pic pe obraji, pe buze şi pe bărbie, iar restul pe sânii mei.

Gâfâiam, incitată de sămânţa lui caldă ce-mi atinsese pielea. Tipul şi-a frecat penisul în faţa mea până nu a mai ieşit nimic. Eu încordată, gura uşor deschisă… îmi frecam clitorisul fără întrerupere. Tipul şi-a tras chiloţii pe el, apoi s-a urcat în pat, lăsându-mă să mă rezolv singură. Nu mai aveam mult, trebuia doar să mai insist un pic… încă un pic… aahhh… căldura mă învăluise, tremuram puternic, spasmele orgasmului puseseră stăpânire pe mine… pentru un timp destul de scurt.

Într-un final am reuşit să mă liniştesc… eram satisfăcută. A doua zi, nimic din ceea ce s-a întâmplat între mine şi tipul drăguţ nu a mai contat. Ne-am zâmbit reciproc din curtoazie, dar nimic mai mult. S-a întâmplat să fie el, putea să fie oricare altcineva… fără discuţii, prezentări şi timp pierdut. Doar mi-am atins scopul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Tipul drăguţ… din patul de sus”

  1. Frumoasa poveste, am facut de multe ori ruta Baia Mare – Bucuresti la cușeta, norocos tip. Totusi, daca eram eu nu te lasam neterminata.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.