Sex cu Luiza, vânzătoarea de la sex shop (2)

… Cât de bine se descurcă la sex oral? Eram convins că se va întâmpla asta. Doar de puţină răbdare aveam nevoie, întâi să-i fac pe plac, până când ea va decide să trecem la următorul nivel. Încă mai aveam de “îndurat” tratamentul la care eram supus. Mişcările ei tot mai energice. Buzele se frecau de clitoris în ritmul impus de ea. Printre gemete şi zvârcoliri căutam să-i surprind mimica feţei, să o văd. Credeam că ritmul este potrivit şi orgasmul nu va întârzia să apară, însă, ea s-a oprit brusc…

S-a ridicat în şezut, cu mâinile la tâmple mi-a indicat să mă ridic. Voia să mă sărute, înainte să existe contactul buzelor noastre, am dat cu dosul mânii să mă şterg puţin. Nu părea să-i pese de acest lucru. Buzele ei s-au lipit de ale mele asemeni unei ştampile. Uşor, uşor m-am dus către ea. Ea, involuntar se lăsa către spate. Până să ajung deasupra ei, nu a mai durat mult. Mă pregăteam să intru între labiile zemoase şi excitate.

Cu o mişcare spre stânga, împreună cu ajutorul meu, am făcut schimb de locuri. În genunchi, sprijinită în braţe, se mişca agale în sus şi în jos, sărutându-mă pe buze, pe gât şi uşor pe piept. Penisul i-a atins de câteva ori sânii, îl poziţionasem între ei. Voiam să-i fixez între ei, să-i strâng în jurul lui, apoi să fac mişcarea potrivită pentru plăcerea strict masculină, dar dimensiunea sânilor nu favoriza o asemenea mişcare.

Luiza a mers mai departe. O vedeam cum se depărta de mine. Sentimentul de satisfacţie creştea cu cât săruturile ei ajungeau tot mai aproape de mijloc. S-a întins în pat pe burtă, picioarele ridicate. Mi-a prins penisul cu o mână. L-a tras uşor într-o parte. Cu un sărut a pornit de la baza lui, buzele s-au lipit de gland, încerca să cuprindă cât mai mult din lateral. Priveam cu entuziasm. Printre buze mele se putea auzi un sâsâit continuu.

Buzele lacome au ajuns în curând la vârf… dintr-o mişcare vârful şi-a făcut loc printre buzele ei. Simţeam presiunea buzelor mulate pe gland, mişcările înainte şi înapoi potrivite, nici prea rapide nici prea lente. Se putea observa implicarea totală în acest moment. De câteva ori buzele au alunecat rapid mai mult decât de obicei, trecuse de jumătate… wow, oare poate să-l cuprindă pe tot?!… întrebarea stătea pe buzele mele şi refuza să iasă explicit, cu voce tare către ea.

Fiind stătut de ceva vreme, îmi era teamă că aş putea termina cu mult înaintea ei, ceea ce nu mi-ar fi oferit o imagine bună, mai ales la prima întâlnire, însă meritul era şi al ei. Stilul, implicarea, gemetele generoase… creşteau şansele să ejaculez cu fiecare moment ce trecea cu penisul meu capturat între buzele ei. Senzaţia era tot mai prezentă. La fel cum a procedat şi ea, m-am ridicat în şezut. A deschis ochii şi mă privea, buzele strânse pe gland, gropitele în obraji… nu-mi venea să o întrerup, dar trebuia.

A ridicat capul spre mine… buzele umede de salivă, amestecat de sevă bărbătească străluceau la lumină. M-a sărutat. Am tras-o spre mine, apoi, dintr-o mişcare, m-am poziţionat deasupra ei. Picioarele ei s-au depărtat, făcându-mi loc între ele. Penisul erect aştepta strivit între noi. Mâinile ei alunecau pe trupul meu… pe spate, pe fese.

Momentul de cumpănă trecuse. Eram pregătit. Luiza nu avea habar de ce întârziam momentul, deşi se vedea clar că mă invita prin gesturi să o pătrund. Sub mine mişca provocator din bazin, cu o mână apăsa uşor pe fese. M-am ridicat, sprijinit în mâini, mi-am potrivit penisul între labii, ghidat de mâna ei ce-l ţinea de la jumătate. Am împins, cu palmele mă apăsa peste fese. Deşi eram adânc, ea continua să mă apese. Voia să rămân nemişcat în acea poziţie.

O priveam, îi vedeam mimica feţei… încordată, gura uşor deschisă, mici sunete ieşeau necontrolat. Am sărutat-o pe gură, a intrat în joc… uşor, uşor s-a mai relaxat. Câteva mişcări din bazin au dat tonul mişcărilor mele. Mâna ce apăsa până atunci încerca să-mi inducă un anumit ritm, nu foarte rapid. Treptat, ritmul a devenit mult mai alert. Cu o mână o strângeam de sâni… buzele noastre se atingeau din când în când.

După un timp am vrut să schimb poziţia. Am prins-o de mijloc, m-am ridicat cu ea în genunchi, în timp ce o ţineam de mijloc, nu mi-a fost uşor să mă ridic, dar am reuşit. Apoi, m-am aşezat în şezut aproape de pereche, iar ea încă înfiptă în penisul meu. Această schimbare a luat-o prin surprindere. Cred că nu se aştepta să facem asta în timp ce contactul era menţinut.

Braţele m-au prins de gât, gurile se căutau una pe alta, ea se mişca uşor în penisul meu. I-am prins sânii cu ambele mâini, trăgând uşor de ei. Continua să se mişte tot mai energic… gemete tot mai intense. După un timp s-a ridicat, s-a întors cu spatele la mine. Întâi s-a aplecat cât să ajung cu gura la păsărica ei zemoasa, se împingea în mine… limba explora de drag interiorul ei. Apoi, s-a lăsat deasupra penisului până a intrat tot.

Era interesantă poziţia. Priveam hipnotizat la fesele ei mişcându-se aleatoriu. Mâinile nu-mi stăteau o clipă… pe spate, pe umeri pe sâni. Am vrut din nou să păstrăm contactul pentru următoarea poziţie, dar nu mi-a reuşit. Poziţia cea nouă părea mai incitantă. Am împins-o până s-a întins pe burtă, eu m-am aşezat deasupra ei. Mi-am potrivit penisul… aahh… a gemut puternic. Mi-a prins o mână şi a tras-o sub ea, sub bărbie, peste care şi-a sprijinit capul.

Îşi desfăcuse picioarele un pic mai mult… mişcările erau alerte. Îmi plăcea noua poziţie. Mă simţeam dominator, iar atitudinea ei supusă mă atrăgea şi mai mult, însă nu eram convins că această poziţie va facilita plăcerea ei. Nu neg, mi-a trecut prin mine… cum ar fi dacă aş avea totul din prima seară, să o penetrez anal?… Impulsurile sexuale, imaginaţia, fantezia contribuiau la ideile ce curgeau prin minte.

Luiza stătea cuminte şi primea fiecare împunsătură energică în interiorul ei, fiecare apăsare a trupului meu, fiecare lovitură de fesele ei. Auzeam suspine din partea ei, dar nu credeam că va ajunge la orgasm în această poziţie. Dacă trecem la un 69? Asta ar schimba mult situaţia.

M-am ridicat, apoi m-am aşezat lângă ea… am sărutat-o pe obraji în timp ce părea că nu dorea să se ridice. A venit spre mine, braţele ne-au cuprins… strângeau cu putere trupul celuilalt. Buzele apăsau… printre săruturi i-am zis:

– Urcă-te deasupra mea, în poziţia 69?

Privirea ei spunea totul. Se putea observa că poziţia este pe placul ei. Întins pe pat, cu o pernă sub cap, aşteptam să se urce deasupra mea. La scurt timp păsărica rasă se poziţiona uşor deasupra gurii mele. S-a lăsat peste mine cu toată greutatea. Limba intrase adânc printre labii… ea se ocupa de penisul meu, la fel ca mai devreme, cu deosebirea că acum nu puteam vedea, doar simţi anumite trăiri.

Îi simţeam buzele cu aceiaşi presiune ce o făcea în jurul glandului, limba ce aluneca în jurul măciuliei, senzaţia de plăcere la fiecare aplecare mai energică, iar pe lângă toate astea adaug şi faptul că eram prizonier între coapsele ei cu gura lipită de labii.

Sângele fierbinte pompa rapid… nu mai puteam să rezist. Îi auzeam gemetele… picioarele s-au încordat, abdomenul la fel. Luiza a intensificat mişcările… nu puteam să mă concentrez la activitatea mea. Stăteam inert cu buzele lipite de labii… ahhh… am vrut să o avertizez înainte, respiram tot mai greu, ea… tot mai rapid… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic, tot ce adunasem în mine de ceva timp. Nu s-a oprit vreo clipă, buzele şi limba au cules toată sămânţă, până nu a mai rămas nimic.

A vrut să se ridice, dar am prins-o de mijloc. Speram că voi reuşi să-i aduc şi ei plăcere în aceeaşi mod. Şi-a dat seama şi a intrat în jocul meu. S-a ridicat în şezut, mişca din bazin uşor. Clitorisul în apropierea buzelor mele… apoi, mai rapid, mai rapid. Şi-a prins sânii cu mâinile… gemea tot mai intens. Buzele mă dureau, ea se mişca tot mai rapid… trupul cedase, tremura.

Am căutat să o pătrund adânc cu limba în interior, dar ea nu mai era în stare să stea în acea poziţie. S-a prăbuşit peste mine, a stat aşa un pic, apoi s-a aşezat lângă mine. Eram mândru de mine. Credeam că-mi pierdusem iscusinţa.

Era târziu şi trebuia să dormim. Am adormit unul lângă altul. A doua zi, am plecat împreună. Întâi am condus-o pe ea şi… am întârziat, din nou. Acum aveam un motiv solid, dar nu puteam să-l spun. Seara trebuia să ne întâlnim din nou… la mine, pentru o nouă noapte fierbinte.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.