Confesiunile unui afemeiat

Toţi băieţii de la bloc ştiau de Cristi că este afemeiat. Tot timpul îl vedeam la braţ cu o altă fată. Cu fiecare fată avea o relaţie scurtă, se întâlnea cu ele o perioadă apoi nu le mai căuta. Când eram singuri, doar noi băieţii, întotdeauna se găsea cineva să întrebe de tipa cu care fusese ultima oară. Avea câte ceva de povestit despre ce s-a întâmplat între ei, uneori cu lux de amănunte. Nu pot să mint, văzându-l la braţ cu atâtea fete, apoi poveştile relatate de el, îmi crea o doză invidie pe el, poate şi celorlalţi…

Uneori refuzam să accept că ceea ce ne spunea ar putea fi adevărat. S-au văzut de două sau de trei ori, au trecut la fapte, aşa devreme?!… erau gândurile invidioase cu care încercam să mă detaşez, să mă facă să mă simt mai bine… nu are cum, vorbeşte gura fără el, sigur nu s-a întâmplat aşa. Şi asta de fiecare dată când subiectul era el şi tema în discuţie fiind sexul alături de acele fete cu care îl văzusem la braţ sau îl vedeam sărutându-le.

Cristi nu era un tip pretenţios în materie de femei, se întâlnea cu oricare fată ce se gudura pe lângă el… înalte, scunde, subţiri în talie, pufoase, unele cu sânii imenşi, altele spre deloc, blonde, brunete, roşcate… ştia că este adorat de fete, iar pentru el asta era tot ce conta. Cred că fiecare dintre ele îşi imaginau că vor avea o relaţie serioasă cu el, însă aceasta nu dura mai mult de o săptămână, apoi îl vedeam cu altă fată plimbându-se agale prin parc sau pe stradă.

Într-o sâmbătă seara, ne adunasem mai mulţi băieţi la scara blocului. Se făcuse noapte şi nici unul nu avea un plan în acea seară, vreo petrecere sau disco. Spre surprinderea noastră, nici Cristi. Stătea cu noi la poveşti. Ca de fiecare dată şi acum cineva a dat tonul întrebărilor către el. Apoi întrebările au devenit punctuale, iar răspunsurile pline de detalii incitante.

– Cum a fost cu blonda aia?

– Blonda… era frumoasă, dar nu ştia să sărute. De câteva ori m-a muşcat de buză.

– Şi… i-ai tras-o?

-… Nu la prima întâlnire. Spunea că este virgină… că vrea să se mărite virgină, dar eu ştiam altceva, de la cel de dinaintea mea. Îl cunoşteam pe cel cu care a fost înainte. Mi-a spus că au făcut-o în multe poziţii… pe la spate de cele mai multe ori. Îi plăcea tipei mai mult pe la spate. Într-una din dăţi, tipul a vrut să o penetreze anal, dar ea a refuzat. Nici sex oral nu face. Am încercat şi eu să o conving dar nu mi-a reuşit. În schimb, am futut-o până m-am plictisit de ea… Era obsedată… voia numai pe la spate. Ultima dată am pus-o umeri craci şi am futut-o până am ejaculat în ea…

– Dacă rămânea însărcinată?… a zis cineva cu voce tare întrebarea ce se afla şi pe buzele mele…

– Nu are cum, cu vreo două-trei zile în urmă a fost pe stop, aşa că nu mi-a fost teamă să fac asta…

– Roşcata aia dolofană cu sâni mari… se aude o altă voce curioasă dintre noi…

– Am numai cuvinte de laudă pentru tipa aia. Am cunoscut-o la mine la facultate. O observasem de ceva vreme. O perioadă am testat terenul, să o studiez un pic, dar până la urmă ea a fost cea care s-a băgat în seamă cu mine. Ghiciţi ce!

– Ce?!

– Mi-a făcut sex oral în clasă, după ce plecase toată lumea, din prima zi. Multe femei mi-au făcut sex oral, dar tipa asta mi-a făcut cel mai bine. Numai când mă gândesc la ea mi se scoală, primul gând este la momentul când mi-a făcut sex oral prima dată. Prima dată a fost bestial, bine, şi celelalte dăţi, dar prima dată nu o pot uita. Felul în care mă privea, cum îmi prindea penisul cu gura, limba ce aluneca de sus până jos. Îmi ţinea penisul de la bază cu mânuţa ei. Îmi plăcea să mi-o sugă în timp ce mă jucam cu ţâţele ei. De cele mai multe ori îi scotea afară din sutien. Eu îi spuneam să facă asta, mă excitau enorm sânii ei.

Trăgeam de ei, o trăgeam de sfârcuri… iar la final… prima dată am lăsat-o să înghită tot… ce mult mi-a plăcut senzaţia, a fost sublim, apoi am vrut să termin pe sânii ei. A acceptat dar nu i-a plăcut. O singură dată m-a lăsat să termin pe sânii ei. În schimb, îi plăcea să înghită. În săptămâna aceea am stat mult timp împreună, în fiecare zi s-a întâmplat ceva. Cred că o dată sau de două ori am reuşit să o penetrez normal, în restul timpului a fost doar oral. Anal nu am încercat. Mi-a placut prea mult oralul facut de ea.

Când mă gândesc… vai, deja mă cutremură gândul. Poate o mai caut, doar pentru sexul oral… măcar o dată să mai fie, să vedem. Săptămâna trecută a lipsit de la cursuri, dar nu o iert dacă vine. Vreau să mi-o sugă iar, până la final… apoi să înghită tot… aahh… ce-i fac când o prind!!!

– Te-am văzut la un moment dat cu tipa aia brunetă, cam urâţică, slabă şi fără sâni…

– Vă spun sincer, nici mie nu mi-a plăcut de ea. Altcineva umbla după ea, dar tipul nu făcea nimic. Am vrut mai mult să-i arăt cum se face. Ăla se chinuia de vreo două săptămâni cu ea, însă ea nu-i dădea atenţie. Ea mă plăcea pe mine, aşa că… mi-am zis că vreau să o fut. Şi-a fi dorit o relaţie lungă, dar i-am tăiat-o repede. I-am zis… draga mea, sunt tânăr, încă nu mă bag într-o relaţie. Vreau să mă bucur de viaţă, apoi am toată viaţa să fiu doar cu o singură femeie…

– Şi… a fost ceva între voi până la urmă?

– Nu prea i-a plăcut abordarea mea. Mi-a zis că nu vrea să facem momentan ceva, pentru că îşi dorea o relaţie mai lungă, iar după ce i-am zis ce i-am zis… nu prea i-a picat bine. Chiar mă gândeam, dacă nu vrea… asta e, dar cu siguranţă nu aşteptam după ea. I-am zis şi ei. Până la urmă am futut-o în parcul Herăstrău, printre tufe. Nu a vrut la început, dar până la urmă a acceptat. După asta, ne-am mai văzut vreo săptămână şi ceva, timp în care i-am mai tras-o de câteva ori… nu aveam pe nimeni altcineva şi am profitat cât de mult am putut. La oral nu prea se descurca… nici un pic de implicare, nu ştia ce să facă cu ea în gură… îmi era teamă… i-am zis să fie atentă la dinţi…

– Care dintre tipe ţi-a plăcut cel mai mult?

– Mi-a plăcut una din Craiova. Ne-am cunoscut în gară. O vreme am ţinut legătura prin telefon, apoi a venit la Bucureşti, la nişte rude. A stat vreo două săptămâni. Tipa avea iubit, însă, cred că umbla la două capete. Era bună rău… un trup frumos, înaltă, frumoasă foc, sâni nu foarte mari, dar rotunzi… fundul ăla sexy. Ce mult mi-a plăcut să o fut. Prima dată m-a epuizat. A făcut de toate…

– De toate?!

-… Ooo, da. Nimic nu am ratat… vaginal, oral, anal… avea iniţiativă. Zici că se gândea la sex mai mult decât mine. Cât timp a stat, ne-am întâlnit zilnic. În casă, nu cred că a rămas vreun loc în care nu am făcut-o. Practic… în toată casa. Futăcioasă rău de tot.

Nici nu am întrebat ce le spunea rudelor… unde pleacă şi cu cine se întâlneşte. Tipa îmi plăcea, era pe gustul meu. Chiar credeam că mi-a pus capac. Deja mă şi vedeam însurat cu ea, apoi doi-trei copii cu ea. Ne apropiasem destul de mult. Mă pregăteam să-i cer să se mute la Bucureşti, la mine acasă, dar… într-o seară, am stat mai mult decât de obicei şi… a sunat EL, iubitul. Mi-a lăsat de înţeles că ar fi vrut să se despartă de el, dar încă nu era pregătită să-i spună.

I-am spus până urmă că vreau să se mute la mine, dar ea nu era pregătită să lase oraşul Craiova pentru capitală. Cred că tipa nu voia să se despartă de ăla. Atunci am pus punct. Eu nu ştiu ce făcea ea acolo, iar ea nu ştie ce fac eu aici.

– Dacă nu era tipul ăla, crezi că eraţi împreună acum?

– Cine ştie… ne potriveam mai mult decât mi-am imaginat că mă pot potrivi cu o femeie din toate punctele de vedere. Cred că ea era versiunea feminină… la felul cum sunt eu.

Momentan nu mă stresez, dacă pică bine, dacă nu, nu… dar nu are cum să nu pice. Mereu agăţ câte ceva. Nu am cum să le fut pe toate, însă, o voi face până îmi va pune una capac şi ma însor cu ea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Confesiunile unui afemeiat”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d