Tu ai cucu mic!

Sunt un bărbat atrăgător pentru multe femei, însă, natura nu m-a înzestrat cu ceva mai multă bărbăţie în chiloţi. Nu mi-am dorit vreodată să fiu deţinătorul unui penis imens, mi-aş fi dorit să fiu normal, ca alţi bărbaţi, să am un penis de dimensiune medie. Chiar şi aşa, am multe admiratoare, cele mai multe fiind recomandate chiar de către soţia mea. La început a fost ca un complex, dar mai târziu am învăţat să-mi accept trupul aşa cum este, deşi nu mi-a fost uşor. Cu timpul am învăţat…

Că pot satisface o femeie fără să ţin cont de cât de dotat sunt. Cu ajutorul soţiei mele, am învăţat să găsesc punctele sensibile la femei. Insist mult mai mult la preludiu, cu multe săruturi şi mângâieri… peste tot, nu iert nimic. Între picioarele ei mă comport ca şi când ar fi ultima dată când voi face cunilingus în viaţa asta. De cele mai multe ori se lasă cu un orgasm puternic. Chiar dacă penisul meu este mult mai mic decât bărbaţii pe care i-am adus în dormitor, compensez prin atitudine şi multă perseverenţă. Cele mai multe mă caută doar pentru a retrăi acele momente de cunilingus.

Partea bună, dacă se poate vorbi şi de o parte bună… toate femeile au dorit să-mi cuprindă penisul în totalitate. Fac asta cu multă uşurinţă şi nici una nu s-a plâns că nu o poate înghiţi. Revenind la relaţia asumată cu soţia mea. O înţeleg, uneori are nevoie de prezenţa unui penis mai mare, chiar şi peste medie, real… plictisită de vibratorul de plastic.

La insistenţele ei i-am găsit un tip după preferinţele ei. Înalt, bine făcut, şi ceea ce o interesa cel mai mult, să fie dotat… 18 cm. Îi licăreau ochii, imediat s-a luminat la faţă. Entuziasmată peste măsură. Abia aştepta să-l întâlnească. În ciuda aşteptărilor noi doi avem şi copii. De cum s-a instalat vara, i-am trimis pe cei mici la bunici… la aer curat, iar noi să ne facem de cap.

Cătălin era şi el nerăbdător. Mă gândeam că era mai bine să avem întâlnirea în weekend, însă nici unul dintre ei nu mai avea răbdare. Şi el, dar şi soţia mea voiau să fie cât mai repede. Până la urmă am acceptat. Soţia mea era îmbrăcată într-o bluză închisă, mulată pe corp, fără sutien, o fustă scurtă de blugi, fără nimic pe sub.

A sunat la uşă. Era el. Dacă tot era nerăbdătoare, i-am spus soţiei să-l primească înăuntru, să-i deschidă ea uşa. Mi-a aruncat o privire scurtă apoi s-a dus direct către uşă. De cum i-a deschis, l-a poftit să intre. În timp ce făceau cunoştinţă, ea îl studia de sus până jos. Îi plăcea ce vedea. Un tip înalt, masiv. Spera că în pantaloni să aibă ceea ce a promis. Cătălin cred că nu s-a aşteptat ca soţia mea să fie atât de dezinvoltă. Nu părea că se află în apele lui.

Ea l-a simţit, dar nu a lăsat ștacheta nici o clipă. L-a prins de mână şi l-a tras după ea până în sufragerie, unde mă aflam şi eu, dezbrăcat complet, aşezat pe fotoliu. Imediat s-a lipit de el. Braţele aşezate pe pieptul lui, a vrut să-i simtă braţele vânjoase… îl pipăia de sus până jos. O mână a alunecat pe la spate şi l-a prins de fese. Încet, se vedea ceva în partea din faţă a pantalonilor ce creştea văzând cu ochii. Tipul nu purta chiloţi şi de aici erecţia lui vizibilă.

S-a lăsat pe vine în faţa lui. A tras de marginea pantalonului până i-a eliberat penisul ce devenise foarte tare. După privirea ei… părea foarte mulţumită, comparativ cu ceea ce am eu. Nu neg, uneori mă macină acest complex de inferioritate. O uşoară ură pe bărbaţii ce au penisul mult mai mare o simt, dar îmi trece repede. Nu rezolv nimic dacă mă consum. Pot doar să mă bucur de spectacol. L-a prins de mijloc şi l-a tras de ea. S-a lipit de el, practic. Penisul lui trecuse pe lângă ureche. Cătălin privea la femeia din faţa lui, ce părea că nu vrea să-i mai dea drumul.

Nu a stat mult pe gânduri… buzele s-au lipit de el. Puţin câte puţin căuta să ajungă la vârf. Imediat l-a prins cu buzele, i-a făcut loc… tipul a oftat lung. Se mai relaxase un pic. Privea cu faţa plină de grimase către femeia din faţa lui ce-i devora penisul. De câteva ori a încercat să-l cuprindă pe tot, dar nu reuşea mai mult de jumătate. Îmi venea să spun cu voce tare, dar m-am abţinut… vezi, pentru asta este bun un penis mic!

Inevitabil, aveam penisul erect, atât cât m-a înzestrat natura. Priveam la ei şi îl frecam uşor. Soţia mea nu s-a lăsat până nu l-a dezbrăcat de tot, apoi şi-a reluat asaltul cu gura la penisul lui. Palmele alunecau pe trupul lui. Sugea satisfăcută… era mare şi gros şi numai pentru ea. Venise vremea să fie şi ea dezbrăcată.

Cătălin a luat-o de mijloc şi a aşezat-o aplecată pe marginea canapelei. A prins-o de fese, le-a strâns uşor, apoi şi-a potrivit penisul şi a împins… aahh… cu ambele mâini o ţinea de mijloc… mişca destul de energic. Se auzea destul de tare punctul de lovire dintre cele două trupuri. Silvia ţipa de plăcere, trupul îi tremura în ritmul mişcărilor impuse de el. Îmi plăcea şi mie această poziţie. Chiar încercasem şi noi… dar a fost un eşec. Of… dacă mai aveam câţiva cm în plus?!

Mă ridicasem în picioare, mai aproape de ei, cu penisul aflat în mâna stângă, frecându-l intens. Mă excitasem. De fiecare dată mă excit, de-mi vine să-l dau la o parte pe cel ce o regulează pe soţia mea şi să-i iau locul.

Cătălin s-a oprit, Silvia a vrut să se ridice, dar acesta nu i-a dat voie. El s-a aplecat, i-a desfăcut picioarele, cu mâinile trăgea de fese… s-a apropiat cu gura de zona fierbinte. Căuta să o pătrundă cu limba în interior… aici eu sunt expert, dar nu am zis nimic. Ea m-a văzut aproape de ei, cum priveam din spatele lor. S-a uitat puţin la mine şi mi-a zis:

– Tu ai cucu mic!… degeaba priveşti, vino aici!

Ştiam ce vrea. M-am făcut comod pe canapea, aşezat în genunchi cât să ajung cu penisul la gura ei. L-a prins în gură pe tot. O ţineam de cap, încercând să introduc fiecare milimetru rămas pe afară. Între timp, Cătălin s-a ridicat, a privit puţin către noi, apoi şi-a potrivit din nou penisul… de data asta părea mult mai energic în mişcări. De fiecare dată când el împingea cu putere, ea se lovea de mine, cu gura de baza penisului.

Nu era prima dată când încercam această poziţie cu un alt bărbat, însă, atitudinea lui, gemetele ei mult mai zgomotoase m-au incitat foarte tare. Nu voiam să se oprească până nu terminam eu. Nu mai aveam mult. Ca să mă asigur că totul va fi cum doresc eu, m-a luat valul şi am început să-l agit pe el. Doream să-l determin să nu se oprească, îl încurajăm… dai mai tare, nu o lăsa!

Cred că nu ştia care era scopul încurajărilor mele… gemeam tot mai tare, destul de încordat… cu un ultim efort, du-te-vino cu penisul în gura soţie mele, sămânţa a ţâşnit victorioasă în gura ei. Super excitat, Cătălin nu s-a oprit din mişcări până nu a terminat şi el. Şi-a scos penisul rapid, cu mâna dreaptă a început să-l frece energic… la scurt timp… aaahhh… printre gemete, sămânţa a ţâşnit puternic pe spatele şi fesele ei.

Iniţial am crezut că va urma şi repriza a doua, după ce ne mai odihnim un pic, însă, a trebuit să plece. Nu putea să mai rămână. A rămas doar promisiunea că ne întâlnim în următoarea sâmbătă pentru un dezmăţ total. În urma lui, am rămas eu să finalizez ceea ce ar fi trebuit să facă el… cum altfel, decât printr-un cunilingus memorabil.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Tu ai cucu mic!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.