Dacă pleci la baltă… mă pescuieşte altul (1)

Şi de această dată eram singură acasă, el, împreună cu câţiva prieteni, a ales să meargă la pescuit. Că e sezonul, că se prind peşti mari, că a prins nu ştiu cine… vrăjeli pescăreşti, nu ştiam eu ce aduce de obicei?! Şi-a făcut bagajele şi a plecat. Drumul era lung şi voiau să ajungă devreme pe baltă, să ocupe cele mai bune locuri. Era vineri seara şi mă gândeam că poate voi avea o seară romantică cu soţul meu, dar el a ales să plece la baltă… şi să mă lase baltă. Nu o dată m-am gândit să-i fac şi eu figura, nu o dată m-am gândit la avansurile lui Dinu…

Cumva, Dinu aflase că soţul meu urma să plece la pescuit în acea noapte. Când ne-am văzut mult mai devreme a bătut un uşor apropo… nu o să-ţi fie frică singură în seara asta?aş putea să-ţi ţin de urât… nu i-am răspuns, dar el a continuat… ştiu că Vali pleacă în această seară… M-am prefăcut că nu-l aud şi mi-am continuat drumul. Cred că şi el fusese invitat de ştia ce urma să se întâmple.

Priveam la televizor, nimic interesant… emisiuni banale, filme pe care le mai văzusem. Şi totuşi, cum să umplu seara. Speram să am o noapte albă alături cu soţul meu, ăsta-i şi motivul pentru care băusem cafea mai spre seară. În frigider găsisem o bere blondă… mmm, ceva rece măcar. Cu cât beam mai mult din sticlă, ideea de a-l chema pe Dinu la mine, părea tot mai prezentă. Nici nu stătea departe. Cât ai clipi ar fi ajuns la mine. Este divorţat, aşa că nu trebuia să dea socoteală nimănui.

Aveam numărul lui în telefon. De multe ori a rezolvat anumite treburi prin casă… pentru că nu avea cine. De aici şi fantezia lui pentru mine. Niciodată nu accepta bani de la mine pentru serviciile făcute. Mereu spunea… va veni şi ziua scadenţei, plata în natură… La început m-am amuzat, dar după un timp am realizat că făcuse o fantezie pentru mine, iar răbdarea era o virtute pentru el.

Pe ecranul telefonului aveam selectat numărul lui de telefon. Să-l sun, să nu-l sun… dacă îl sun ce-i spun? Eram convinsă că el avea idee, dar nu voiam să spun exact ce vreau. Şi-l sun.

– Bună Dinu, sunt Claudia… de unde ştii tu că Vali s-a dus la peşte?

– M-au invitat şi pe mine, dar nu am avut chef, plus că data trecută am îngheţat pe baltă şi nici nu am prins nimic. Mai bine fără…

– Eu tot cred că nu s-au dus la peşte, s-o fi dus la vreo fufă iar tu le ţii apărarea.

– Nu este adevărat, ştiu sigur că-s la peşte…

– De asta voiai să vii la mine în seara asta?… Atitudinea mea arţăgoasă l-a făcut să nu spună nimic câteva momente, apoi, pregătindu-mă să închid mi-a zis.

– Încă mai vreau…

– Iar eu te aştept, cum să nu… i-am răspuns ironic, apoi am închis.

Îmi bătea inima, apoi mă gândeam… de ce oare i-am spus aşa, acum să vezi că nu mai vine. Oare a înţeles că vreau să vină? Offf… Trecuseră mai mult de zece minute, încă iritată, priveam la televizorul ce nu-mi oferea nici o satisfacţie. Dintr-o dată, aud uşoare bătăi la uşă. Cine să fie la ora asta? Teama de a mă apropia de uşă se instalase rapid, dar tot voiam să aflu cine este. Uitându-mă pe vizor, îl văd pe el, pe Dinu. Mi-a simţit paşii către uşă, îmi făcea semne disperat să deschid uşa mai repede. Iute i-am deschis şi l-am poftit înăuntru.

– Ce faci aici, de ce ai venit?

– Te-am simţit supărată şi m-am gândit să vin să te înveselesc… zise el cu un aer aparent serios. Mă găsise îmbrăcată doar în chiloţi şi sutien, albastru la culoare. Cred că l-au trecut toate transpiraţiile când m-a văzut îmbrăcată aşa. Eu, să mă scot i-am zis:

– Stai să iau ceva pe mine, nu mă aşteptam să vii, m-ai speriat cu bătăile în uşă.

După ce am luat un capot subţire pe mine, ne-am aşezat amândoi pe canapea. Eu, cu boticul pus, braţele încrucişate, mă gândeam doar la… ştiţi voi. Încet, încet se mai apropia de mine cu puţin, pe motiv că doreşte să se aşeze mai bine. I-am înţeles intenţiile, dar nu spuneam nimic. Îmi era teamă să nu-l sperii cu atitudinea mea, apoi… ia-l de unde nu-i.

Să spargă gheaţa, a dat braţul pe la spatele meu şi mi-a zis… de ce să fii supărată, nu câştigi nimic, trăieşte-ţi viaţa… apoi a dat să mă sărute pe obraz. Nu m-am opus, el a înţeles asta şi a mai încercat încă o dată… eu nimic. Zici că eram o adolescentă ce acum descoperea viaţa sexuală, aşa mă comportam. S-a apropiat mai mult de mine, s-a aplecat, apoi… m-a sărutat pe buze.

Atunci l-am privit. Mâinile ce le aveam încrucişate le-am desprins, aşezându-le pe picioarele mele. A continuat. Gura lui a căutat-o pe a mea… limba lui căuta să intre printre buzele mele… i-am permis să intre. Apăsa peste gura mea, cele două limbi se contopiseră, apăsau una peste alta, dansau împreună… o mână şi-a făcut loc pe sub halat, băgase mâna în sutien şi-mi strângea sânul uşor.

Mă predasem, nici un moment de respingere din partea mea. Dinu continua să mă descopere asemeni unui cărţi… pagină cu pagină. Locul din sufragerie nu era indicat, dacă tot ne aflam în punctul acesta, măcar să o facem cum trebuie, într-un pat mare, să ne putem desfăşura în voie. I-am spus să se oprească un pic. Nedumerit, aştepta motivaţia.

Fără să-i spun nimic, m-am ridicat de pe canapea. În drumul meu către întrerupător m-am dezbrăcat de halat, apoi am stins lumina şi m-am dus către dormitor, lăsându-l pe el acolo, în faţa televizorului aprins. De la început mă copleşiseră emoţiile, dar acum erau şi mai prezente. Nu apucasem să mă întind bine… el îşi făcuse apariţia în dreptul uşii. M-a văzut, a intrat. Începuse să se dezbrace de haine. Cu coada ochiului mă uitam către el, aşezată pe spate cu faţa în sus către tavan.

Nu credeam că se va dezbrăca complet… bine, nu imediat. Putea să mai rămână cu chiloţii pe el o vreme. Îmi asumam ceea ce urma să fac, dar parcă nu eram pregătită. Era pentru prima dată când călcam strâmb. Gândeam la un moment dat… dacă totul va fi bine, o să mai fie şi alte dăţi. Dinu se apropiase de marginea patului. Mâinile îmi pipăiau trupul… piept, abdomen şi coapse.

Încercam să mă relaxez, deşi emoţiile erau imense. Ceva îmi spunea că ceea ce urma să se întâmple rămânea secretul nostru. Dinu părea de încredere, eram convinsă că o să mai vrea să-mi umple nopţile şi… golurile emoţionale.

Cu mişcări încete a trecut la scoaterea sutienului, apoi a chiloţilor de dantelă. Golaşă în faţa lui, respiram greu. Faptul că era aproape întuneric în cameră îmi oferea o mai mare siguranţă, o mai mare încredere… deşi nu puteam explica asta.

Mi-a atins coapsa interioară… aah… o mâna pe sâni, iar cealaltă mă ciupea uşor de coapsa interioară. Puţin câte puţin, picioarele s-au depărtat mai mult, era destul loc să încapă şi el între ele. S-a aplecat deasupra mea. Am crezut că vrea să mă sărute… sărutul s-a oprit pe piept, a coborât mai mult până la sâni. Pe rând, mi-a prins sfârcurile între buze. Buzele calde, limba dibace… ahhh… atingeau fiecare sfârc.

De multă vreme nu mai trăisem momentele unei împreunări trupeşti cu multă pasiune. Această experienţă părea să fie începutul a ceva frumos. Mâna a urcat mai mult, mi-a atins labiile. Şi-a lipit mâna de ele… mişcări lente în sus şi în jos de-a lungul lor. S-a depărtat de mine, buzele alunecau lent de-a lungul trupului. O uşoară excitaţie, combinată cu un fior ce-mi zbârlise părul de pe mâna m-a făcut să suspin mai tare… trupul arcuit în toate direcţiile cânta o melodie… de mult uitată.

Ajuns la muntele lui Venus… descoperise pielea fină, proaspăt epilată. A zăbovit o vreme, sărutându-mă din loc în loc. Nu eram străină de ceea ce urma să se întâmple, chiar îmi doream să ajungă mai repede, însă nu voiam să-l presez. Parcă era mai frumos dacă lucrurile se întâmplau mai lent.

Mi-a atins labiile cu buzele… mmhh… a continuat să mă răsfeţe cu vârful limbii. Pornise în explorare… spre necunoscut. Urca şi cobora destul de lent. De câteva ori s-a oprit la clitoris. Mai aveam puţin şi-i spuneam… da, acolo, insistă mai mult… dar nu a fost nevoie. Gemetele mele au fost un reper pentru el. S-a instalat între picioarele mele, aşezat pe burtă. Palmele le băgase sub mine, mă strângea uşor de fese… limba şi buzele făceau minuni.

Uitasem de emoţii şi de tot… cuvintele lui de mai devreme s-au ascuns printre gândurile mele. Trăieşte clipa părea un sfat demn de urmat. Dacă alţii au ales să trăiască clipa cu undiţa în mână, eu aveam de gând să mă ofer toată lui Dinu, să trăim clipa împreună. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.