Dacă pleci la baltă… mă pescuieşte altul (2)

… Nu a zăbovit mult acolo, urca uşor spre mine, atingeri delicate cu buzele îmi atingeau trupul din loc în loc. La sâni a insistat un pic mai mult, apoi s-a făcut comod între picioarele mele larg depărtate, pregătită pentru a fi atinsă în străfundurile fiinţei mele de un alt bărbat, în afară de soţul meu. Nu m-am măritat virgină, însă, în toţi aceşti ani nici un alt bărbat nu m-a mai atins, sărutat la fel precum Dinu, şi pătrunsă… cum urma să se întâmple ulterior. …

I-am simţit penisul erect atingându-mă… cu reţinere am întins mâna şi l-am prins între degete, apoi l-am prins cu toată mâna. Nu-i făceam mare lucru, îl ţineam cu toată mâna, mai mult să-i simt bărbăţia cum vibrează în palma mea. De câteva ori mi-a dat de înţeles că ar vrea să-l frec puţin, mişcând uşor din bazin. În schimb, l-am direcţionat către zona mea fierbinte. S-a lăsat mai mult peste mine, atunci am retras mâna şi l-am lăsat pe el.

I-am simţit degetele între mine şi el. Vârful era aproape, m-a atins… încerca să-l potrivească… destul de încordată şi plină de emoţii aşteptam să intre. Încordarea nu se datora faptului că ar fi putut să aibă un penis mult mai mare. Cred că avea legătură cu faptul că nu mai puteam da înapoi, o dată intrat în mine, în interiorul meu, nu cred că aş fi avut tăria să spun să ne oprim, aş fi mers până la capăt, păcatul era deja făcut.

A împins… ahh… nu tot din prima, puţin câte puţin. Cu fiecare centimetru intrat în mine, plăcerea era tot mai mare, icnete tot mai lungi. Gura lui mi-a astupat-o pe a mea. Sărutul lung avea să acopere sunetele emise de mine. Mişcările du-te-vino căpătau consistenţă, tot mai ample şi mai rapide. Îmi încordasem picioarele lipite de trupul lui.

Mâinile alunecau pe trupul lui… la un moment dat nu mai reflectam la deciziile ce urma să le iau. Eram copleşită de emoţii şi de plăcere, pasiunea sărutului mă îmbătase. Mâna a ajuns în zona feselor. L-am strâns uşor fără să realizez ce fac. În alte circumstanţe, cu soţul meu, nu aş fi făcut asta, poate nu imediat.

Se împingea în mine, mişcările largi… aproape să iasă din mine, apoi intra rapid… ahhh… mi-a eliberat gura… gura nesătulă s-a mutat în zona gâtului. Mâna stângă mi-a prins un sân, trăgea uşor de el. Începusem să tremur, fruntea încordată, concentrată parcă mai mult decât în alte dăţi. Posibil că era şi meritul lui, redescoperisem trăirile intense de altă dată. Şi începuse să gâfâie. La început am pus pe seama efortului prelungit, dar gemetele lui luau avânt, erau tot mai intense. Eu eram pe drumul cel bun, dar nu era timp să termin împreună cu el.

Gâfâia puternic… aahh… încă puţin… aaahhh… s-a ridicat rapid în genunchi, şi-a prins penisul cu mâna… l-a frecat de câteva ori, apoi… aahhh… sămânţa a ţâşnit în palma lui. Câteva clipe mai târziu a fugit către baie. Pentru moment nu am avut nici o reacţie în gândire. Nu ştiam cum să abordez problema… terminase înaintea mea, dar apreciam şi faptul că nu şi-a marcat teritoriul cu sămânţa lui pe mine, pe pat.

Poate că era statut de multă vreme, trebuia să-l înţeleg, totul depindea de felul cum se desfăşurau lucrurile ulterior. A venit în cameră, după ce s-a spălat la baie. I-am făcut loc lângă mine. Amândoi tăcuţi, el întins pe spate, eu aşezată cu capul pe pieptul lui. Cu o mână îl mângâiam pe piept, pe abdomen. Mâna a alunecat mai mult… către bărbăţia lui. Era încă udă şi rece de la apă. Aproape că îmi venea să râd. Între degetele mele îi simţeam glandul foarte mic, intrase la apă. Începuse să-mi placă să mă joc cu el între degete. L-am sărutat pe piept de câteva ori, apoi puţin mai jos. Capul aşezat pe abdomen, tot mai aproape de minunăţia dintre picioarele lui.

Crescuse puţin în lungime, chiar şi la grosime era puţin mai mare. Nu spunea nimic, dar eram convinsă că şi-ar fi dorit să-i sug puţin instrumentul. Cu o mână mă mângâia pe trup… pe spate, pe fese şi coapse. Era o vreme când adoram să fac sex oral, însă, acum ezitam cumva, şi nu aveam vreo explicaţie. Îmi doream să-i aduc plăcere, însă, întârziam momentul.

Capul aşezat aproape de scula lui… o ţineam cu două degete în sus şi o priveam ca pe o jucărie. Am tras de ea în jos şi am direcţionat-o către buze. A intrat. Limba se plimba în jurul măciuliei… aahh… începuse să ofteze. Senzaţia unui penis ce se întărea între buzele mele era nouă, plăcută, interesantă. Îmi umpluse gura, dar nu mă lăsam.

Cum stăteam cu capul pe el, Dinu a început să-şi mişte bazinul în sus şi în jos. Îmi amintea că trebuie să existe mişcarea. Îl mângâiam uşor la testicule… capul aluneca uşor pe abdomen, penisul tare aluneca între buzele mele tot mai mult. Suspina tot mai intens… părea impresionat de abilităţile mele. Şi avea de ce… încă puţin şi ar fi intrat tot.

La un moment dat, m-a prins de mijloc şi m-a ajutat să mă urc deasupra lui. Acum, fiecare avea treaba lui. Îl mângâiam la testicule, mişcările mele tot mai ample. Penisul tare aluneca tot mai mult. El se manifesta entuziasmat cu capul între picioarele mele… un deget se afla introdus în vagin, buzele şi limba se ocupau de clitoris.

Gemete la unison… mmhhh… aveam dificultăţi să mă concentrez pe mai departe. La un moment dat nu mai eram în stare să fac nimic, ţineam instrumentul lui între buze şi atât, nimic mai mult. După un timp l-am eliberat, m-am ridicat în şezut deasupra lui… cu mâinile mă trăgea tot mai mult spre el. Limba îşi făcuse loc în interior.

Credeam că va avea probleme de respiraţie dacă mă las peste el cu toată greutatea, dar el asta insista să fac… trăgându-mă spre el. Nu ştiu cum de s-a întâmplat, dar a fost din instinct. La început mai încet, apoi din ce în ce mai repede… începusem să fac mişcări de bazin tot mai ample. Senzaţia era nouă, necunoscută până atunci… plăcută. Îmi doream tot mai mult. El nu spunea nimic. Se chinuia să respire sub asediul feminităţii mele. Se vedea că-i place.

Senzaţiile noi mă determinau să continui… mă încordasem, ştiam că ar fi urmat un orgasm pe cinste, însă, eu ador un penis adânc în mine. Am dat să mă ridic, cu greu am scăpat de strânsoarea lui. M-am răsucit, apoi m-am aşezat direct în bărbăţia lui… aahh…

M-am lăsat peste el… i-am căutat gura, el mi-a prins sânii, trăgea de ei. Mă mişcam tot mai repede. I-am eliberat gura… sprijinită în braţe, încordată, concentrată la maxim, cu gura uşor deschisă… Dinu îmi studia trupul cu palmele alunecând uşor. Săream pe el cu o energie debordantă… aahh… în sprijinul meu, mişca şi el din bazin în sus şi în jos… m-am prăbuşit peste el, nu mai eram în stare să stau în acea poziţie.

Cu o mână mă ţinea fix de fese, în timp ce de sub mine continua să se mişte la fel de energic… aahhh… tremuram toată, orgasmul puternic pusese stăpânire pe trupul meu, nu mai eram în stare să controlez situaţia. Mi-a luat ceva până să-mi revin, prăbuşită deasupra lui.

M-a împins uşor pe pat, apoi s-a ridicat. A venit la spatele meu. Cu braţele lui puternice m-a ridicat de mijloc şi m-a aşezat în genunchi, cu spatele la el, aplecată cu capul în pernă. Înainte să mă pătrundă, mi-am dus o mână la clitoris, masându-l uşor.

La scurt timp… a intrat în mine. Se împingea în mine, mâinile le ţinea regulamentar în jurul taliei. Mişcările noastre s-au sincronizat. El împingea, eu îi ofeream contre… din ce în ce mai rapid. Îmi frecam clitorisul tot mai energic… gâfâiam puternic cu capul în pernă. Îmi doream să nu se oprească. Mă gândeam să-l atenţionez verbal, să strig la el din toată fiinţa mea… nu te opri!… Intenţia a existat, dar cuvintele nu au ieşit pe gură. Eram aproape… aaahhh… trupul îmi tremura mai puternic decât prima dată.

M-a simţit, dar nu s-a oprit, a continuat mişcarea, însă într-un ritm mai lent. Mâinile mă strângeau prea tare de mijloc, îmi era teamă să nu rămână semn. Cu mâna, i-am tras de mână şi am direcţionat-o către fese. Mă mângâia, mă strângea uşor… gâfâia şi se mişca tot mai energic. Am realizat că urma din nou să ejaculeze.

M-am ridicat, l-am ajutat să se întindă pe pat cu faţa în sus, apoi m-am poziţionat, la fel ca prima dată, pe partea stângă a lui, cu capul aşezat pe abdomen… îi prinsesem penisul între buze, limba îi atingea fin măciulia… cu mâna îl frecam energic. Dinu ofta intens, se zvârcolea sub mine… aaahhh… am închis ochii şi aşteptam… sămânţa a ţâşnit puternic în gura mea.

Simţeam cum pulsează cu fiecare jet. Era rândul lui să tremure. Spasmele orgasmului făceau ca abdomenul să se contracte neregulat. Am stat aşa până nu a mai curs nimic. Încet, încet, penisul se micşora între buzele mele. I-am dat răgaz să se odihnească, învăţasem cum să-l fac din nou mare şi pregătit. Speram pe mai târziu la încă o repriză, însă, am adormit amândoi, epuizaţi, în braţele celuilalt.

Dimineaţa, lumina se vedea prin crăpătura draperiei. Nu aveam idee când va veni soţul meu de la peşte. Era mai bine să plece până nu-l observa careva. Înainte să plece era dornic să afle… pe când următoarea întâlnire. Nu i-am răspuns, i-am zâmbit uşor, apoi i-am făcut semn să plece. Cred că şi-a dat şi el seama… era începutul unei noi relaţii între noi.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Dacă pleci la baltă… mă pescuieşte altul (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.