I-am atins labiile… eram gata să intru

Pe Roxana o urmăream de multă vreme. Nu prea subtil, i-am făcut câteva apropouri sexuale. Se tot eschiva, că este prea devreme, să ne mai cunoaştem… eu ştiam una şi bună, o doream la pat şi nimic mai mult. Cred că şi ea a realizat că nu-mi doresc o relaţie, ci doar una bazată pe sex. Îi plăcea să creadă că sunt înnebunit după ea… în limbă după ea… asta era expresia ei, deoarece îi făceam destul de des avansuri. O lăsăm să creadă asta, până îmi atingeam scopul, apoi i-aş fi spus ce gândeam. Şi totuşi, ce anume am văzut la ea?…

Cel mai mult îmi plăcea că era înaltă, aproape cât mine, iar eu am un pic peste 1.80 cm. O vedeam deseori îmbrăcată în pantaloni mulaţi. Priveam cu atenție la picioarele ei lungi şi la fundul bombat. Nu o dată, m-a atenţionat că sunt prea insistent cu privirile la trupul ei, dar nu m-a ofensat atenţionarea ei. Uneori mai strecuram câte o perlă, amuzantă… speram eu şi o mângâiam pe picior sau pe fund, cum se nimerea.

– La felul cum arăţi… cum să nu mă uit… ce fund futabil ai!… mă apuca de mână şi o îndepărta de ea de fiecare dată, iar replica ei urma aproape la fel.

– Nu fi nesimţit!… apoi făcea un botic şi dădea să plece. Eu şi ceilalţi din preajmă ne hlizeam de fiecare dată. Sunt un golan şi nu-mi pasă prea mult de felul cum mă adresez. Totuşi nu o lăsăm să plece supărată, mă duceam după ea şi încercam să o împac. Ţinea figura de fiecare dată.

Pe lângă trupul la care îmi sclipeau ochii… avea totuşi un chip frumos, nu puteam nega asta, dar atitudinea capricioasă nu-mi plăcea de fel. Prea repede se supăra. Poate era şi asta o strategie, nu ştiu, însă, pe mine mă interesa să ajung în chiloţii ei, cât mai repede.

Abia împlinise 19 ani şi s-a gândit să facă o petrecere acasă. Părinţii i-au dat voie, mai mult decât atât, au avut încredere în ea şi au plecat din localitate, la casa bunicilor. Îmi frecam mâinile de entuziasm, mai aveam puţin şi spuneam cu voce tare… a mea eşti.

Înarmat cu flori şi cu un cadou, m-am prezentat la uşa ei. După felul în care mă purtam zilnic cu ea, am crezut că nu mă va invita, dar am fost printre primii. Mai toată seară am stat pe lângă ea. Dans împreună, glume, râsete. Încercam să o fac să se simtă bine, doar aşa puteam să-mi ating scopul. Trecuse de miezul nopţii, distracţia era în toi… invitaţii dansau, serveau din mâncarea pusă la discreţie şi consumau ce se găsea… sucuri, bere.

Am profitat de ocazie să o trag din mijlocul mulţimii, pe motiv că vreau să-i spun ceva. Gândul meu era să mergem într-unul din dormitoare, dar ea m-a chemat să ieşim afară din casă, pe hol. Băusem şi eu ceva, şi ea un pic. Hârjoneala s-a prins repede de noi… mângâieri şi săruturi. Îmbrăcată cu o rochiţă scurtă, mi-a fost uşor să o pipăi prin zona sensibilă.

Penisul se întărise, ea se umezise destul de tare, până şi perechea de chiloţi era foarte udă. Lumina stinsă pe hol, toţi invitaţii erau în casă… linişte pe scara blocului… se auzeau doar zgomotul săruturilor noastre şi icnetele de plăcere. Mă încinsesem destul de tare, trebuia să-mi eliberez penisul, mă durea îngrozitor.

Roxana lipită de mine, mi-am scos mâna de sub fusta ei, imediat am dus mâna către prohab, am tras fermoarul… a simţit ce vreau să fac, s-a dat puţin într-o parte şi mi-a făcut loc. După mici chinuieli, am reuşit să scot penisul afară.

Am tras-o aproape de mine… s-a lipit de penisul meu. Mâna intrase sub fusta ei, mi-am făcut loc pe lângă perechea de chiloţi şi i-am introdus un deget în vaginul umed. Mă împingeam cu penisul în ea, să-l simtă. Aşteptam să aibă iniţiativă,  să-l prindă cu mâna, dar nu se încumeta. În schimb, îi plăcea felul în care îmi simţea penisul. Începuse să se împingă şi ea în mine.

Perechea de chiloţi mă incomoda. Am tras de marginea lor să o dezbrac. Replica ei a venit imediat… ce faci?!… la insistenţele mele a acceptat să se dezbrace. Drept trofeu, i-am luat chiloţii şi i-am băgat în buzunar. Aveam de gând să-i păstrez. Acum aveam cale liberă… am întors-o cu spatele la mine. Cu mâinile o trăgeam de sâni, penisul îl băgasem printre picioarele ei. Imediat şi-a lipit picioarele… mişcam din bazin, înainte şi înapoi.

Îmi plăcea senzaţia, dar nu se compară cu o penetrare în vagin. Cu o mână, am încercat să direcţionez penisul direct în vaginul ei. I-am atins labiile, am împins, eram gata să intru… Roxana s-a eliberat din braţele mele şi mi-a spus un NU categoric. Nu puteam să accept acel refuz. Mă gândeam că până la urmă tot o să cedeze la insistenţele mele, mai ales că era foarte excitată.

Din nou, mângâieri şi săruturi lungi şi pasionale. Aproape că se pierduse în vraja seducţiei mele, aşa credeam. Am încercat să o pătrund pe la spate dar nu m-a lăsat, la fel ca mai devreme. Nu a mai fost atât de categorică în răspuns, însă un pic mai dulce în exprimare. S-a întors cu faţa spre mine. O ţineam în braţe. Oare cum să o conving?

Braţul stâng îl ţinea aşezat pe pieptul meu. I-am prins mâna şi am tras-o în jos, direct către penis. Nu s-a împotrivit. Când l-a atins parcă a curentat-o, apoi cu mai multă încredere l-a prins cu toată mâna. Cu mişcări lente, încercam să o învăţ cum să o facă… părea că nu mai făcuse asta până atunci. Începuse să-i placă, privea în jos către el şi se hlizea într-una. În loc să facem ceva, deşi eram amândoi excitaţi, purtam o conversaţie pe tema de sex. Mai aveam puţin şi o imploram, iar ea nimic.

Nici virgină nu era, după cum mi-a spus ea, dar nu înţelegeam de ce nu dorea. Nu avea sens. În timp ce conversam în şoaptă, mă gândeam numai la labiile ei umede şi la cât de minunat ar fi să-mi fac loc printre ele cu penisul meu. Testiculele începuseră să mă doară de atâta excitaţie. Ea, nu şi nu. Dacă nu voia sex vaginal, poate…

– Apleacă-te, te rog…

– Ce să fac?…

– Ai să vezi, ai încredere în mine… hai, te rog!

– Nu am înţeles ce să fac…

– Imediat o să-ţi dai seama… apleacă-te!

– Cât de mult să mă aplec?

– Mai jos… mai jos, încă un pic…

– Până unde?…

– Mai ai un pic… ia-l în gură!

– Ce să fac?!

– Să-mi faci un sex oral…

– Nu, nu… este exclus să fac aşa ceva. Nu am făcut niciodată şi nu vreau să fac asta vreodată.

– Hai… toate femeile o fac…

– Nu, nici nu mă gândesc… prin întuneric, îi zăream privirea serioasă, în timp ce continua să-mi maseze penisul în acelaşi ritm că la început.

– Te rog, doar puţin… mă dor ouţele, trebuie să mă eliberez de tensiune… de data asta spuneam adevărul, cu speranţa că noul argument va fi în favoarea mea, dar nu a fost să fie. Până la urmă i-am indicat să mişte mâna mai repede şi să nu mă strângă atât de tare. M-a lăsat să-i scot un sân afară din sutien. M-am aplecat spre el şi l-am prins în gură… sugeam cu poftă… cu mâna dreaptă o trăgeam de celălalt sân.

Din când în când i-am zis… mai repede, mai repede… găsise ritmul, se mişca grozav, gâfâiam şi sugeam sfârcul excitat… urma să ejaculez. Am atenţionat-o să se mute puţin spre stânga mea… urma să ejaculez puternic şi nu voiam să sară pe hainele ei.

… încă un pic, mai repede… ahhh… gemea o dată cu mine, mâna îmi rula penisul destul de tare… i-am eliberat sânul… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic… pe jos, pe mâna ei. I-a displăcut atingerea spermei, am văzut modul cum s-a strâmbat, dar i-a trecut după. Mă liniştisem un pic. Am încercat din nou să o sărut, să o pipăi prin locurile intime, dar nu m-a mai lăsat. A zis că o să mi se scoale din nou, iar ea nu îmi face încă o dată.

Târziu în noapte ne-am alăturat invitaţilor, uitase de chiloţii ce erau la mine in buzunar. Unii dansau, alţii stăteau aşezaţi strategic pe unde au găsit loc liber. Doi amici ne-au văzut când am sosit împreună. Din priviri a vrut să mă întrebe dacă… i-am tras-o. Tot din semne i-am transmis… lasă că vă spun mâine.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.