O muşcătură şi te las

S-a dus vestea prin cartier, precum că Adinei îi cam place sexul. Nu ai fi crezut asta, poate cel mult o răutate din partea invidioaselor pentru felul cum arata. Pe lângă trupul excepţional, perfect aş putea spune, chipul îi completa frumuseţea exterioară. O figură gingaşă, inocentă, aproape ca de copilă, deşi nu mai era de mult minoră. Cum vestea s-a răspândit repede, trebuia să “înscriu” şi eu. Citisem undeva că cinstea unei femei este în strânsă legătură cu abilitatea bărbatului de a ţine un secret. Dar, femeile îşi doresc asta? …

Poate nu toate. Faptul că zvonul a circulat repede, se poate datora şi ei. Posibil, poate chiar ea şi-a dorit aceasta titulatură, de femeie uşoară, să nu folosesc cuvântul curvă. Până la urmă m-am decis că e timpul să aflu dacă ceea ce se spunea despre ea era adevărat. Trebuia doar să o întâlnesc, oriunde… şi gata treaba.

Într-una din seri o văzusem în compania unor fete, se ţineau de braţ şi mergeau agale, destul de provocator, pe străzile înguste dintre blocuri. O ştiam din numeroasele ocazii în care ne-am întâlnit pe stradă, în compania mai multor persoane, şi de fiecare dată ne-am salutat, dar nimic mai mult. De data asta era altceva, trebuia să trec la atac.

Le-am salutat pe fete, dar numai ei i-am zis pe nume. Speram să conteze asta în ochii ei. Discuţia a fost lungă, glume de tot felul. Uite aşa a început flirtul între noi, mai în joacă sau mai în serios tot acolo ajungem… la sex, cel puţin aşa speram eu. Până la urmă i-am propus să ne plimbam doar noi. Celelalte două fete au înţeles ce se întâmplă. Au urmat câteva ironii aruncate în glumă… cu direcţie. Nu m-am supărat, precum nici Adina.

Plimbându-ne pe străzile pustii, ţinându-ne de mână, am dat să o sărut. La început s-a ferit de câteva ori apoi a cedat destul de repede. Prilej în care mi-a oferit posibilitatea să mă apropii de ea mai mult, să-i ating trupul prin zonele intime. Lăsa impresia unei fete cuminţi, nu ai fi zis că ceea ce se spunea despre ea ar putea fi adevărat. Începusem să fiu circumspect cu modul meu de apreciere a oamenilor, credeam că mă pricep la femei, iar acum oscilam între ceea ce auzisem şi modul cum se comporta în faţa mea. Oare se preface foarte bine?

Cu cât ne sărutam mai mult cu atât dorinţa era mai mare. Sânii rotunzi… îmi venea să muşc din ei, de fese nu mai zic, iar de vagin… o necunoscută ce trebuia rezolvată, cât mai rapid. Aveam penisul erect. Tiptil, am strecurat în conversaţia noastră posibilitatea să meargă la mine acasă… să vedem un film. Exact precum în bancul pe care îl ştiam mi-a răspuns că… este în perioada dificilă a lunii. Ce noroc pe capul meu!

Eu nu m-am lăsat. Speram la altceva. Intrasem într-o scară de bloc, unde ştiam eu, să fim feriţi de ochii curioşi. Aşezaţi pe treptele scării, la unul din etajele unde lumina era mai pe economic, ne sărutam cu foc. Mâinile scormoneau pe sub bluza sexy, jucându-mă cu sânii ei. Nu s-a împotrivit. În schimb, i-am atins zona dintre picioare. S-a schimbat un pic, era un pic mai reţinută. Am insistat mai mult, am încercat să-mi strecor mâna în pantalonii ei să ajung în chiloţi. Eram curios dacă este… fresh.

Nu m-a lăsat. Să-i dau curaj, i-am luat mâna şi i-am pus-o pe penisul meu erect, ce se vedea mare prin pantalonii de trening. Văzând că nu se împotriveşte, chiar mă strângea uşor… am tras de marginea pantalonului şi am scos penisul din chiloţi. Nu a avut curaj să-l atingă din proprie iniţiativă. Tot eu i-am oferit curaj să încerce. L-a prins cu toată mâna. Îl ţinea strâns de parcă cineva i-ar fi luat jucăria şi nu ar fi vrut să-i mai dea drumul.

Gândul până la un sex oral nu a durat mult. Oare cum ar fi dacă…?… aah… Nu ştiam dacă a mai făcut-o, dacă acceptă din prima. Era o dilemă pentru mine şi totuşi trebuia să încerc. M-am ridicat mai sus cu două trepte şi m-am poziţionat în spatele ei. Ea s-a întors către mine să mă sărute. Buzele noastre ofereau un spectacol sonor molipsitor. După o vreme, Adina insista cu săruturile pe gât. Era un început. Speram să ajungă mai jos.

Suspinam uşor… cu mişcări delicate, încercam să o îndrum să coboare mai jos. Avea o mână pe gland, îl ţinea strâns, iar din când în când, mişca uşor mâna în sus şi în jos. Ca un bandit ce sunt, mi-am ridicat tricoul ca să mă sărute pe piept. Ea a continuat… a ajuns la sfârcuri… i-a lins pe rând, cu buzele mă apuca de sfârcuri şi trăgea cu putere spre ea. Mă durea un pic dar şi îmi plăcea în acelaşi timp.

Coborâse un pic mai jos… pe abdomen… mai avea puţin. Fără să-i spun ceva, doar ce am îndrumat-o uşor cu mâna, mi-a prins vârful penisului între buze… aahh… am răsuflat uşurat. Ce a fost greu a trecut, acum trebuia doar să o las pe ea. Buzele alunecau uşor, îmi prindea măciulia cu buzele… mişca capul în lateral, în formă de cerc… penisul zvâcnea sub asediul buzelor ei.

Din când în când se uita la mine. Îmi plăcea ce văd. Cu gura uşor deschisă o priveam îndelung, când în ochi când la buzele ei ce se roteau, se curbau după forma penisului. De parcă ar fi fost prima dată, se ruşina, se retrăgea uşor, privea în jos zâmbind, apoi, timidă revenea cu buzele… lipindu-se de gland. Acest joc de-a fata inocentă mă excită teribil, deşi îmi place ca o femeie să fie cât mai dezinvoltă.

Avea ochii închişi, buzele alunecau uşor, mulate pe gland. Din obişnuinţă, am pus o mâna pe capul ei. Suspinam în ritmul mişcărilor… încercam să o determin să se mişte în ritmul impus de mine, un pic mai adânc şi mai energic. Se oprea la jumătate, apoi se retrăgea rapid şi revenea în poziţie. Saliva se scurgea uşor de-a lungul penisului.

Treptele nu erau cel mai bun loc pentru aşa ceva. Mă deranja. Am dat să mă ridic şi i-am spus să aştepte puţin. Coborâsem cele câteva trepte până la baza lor, apoi m-am poziţionat în picioare, lipit cu spatele de zid. Aveam penisul în mână şi-l frecam încet. I-am făcut semn să vină lângă mine. A acceptat. Lângă mine, s-a aşezat în genunchi. Privea spre mine şi aştepta.

Am pus o mână pe cap şi l-am tras spre mine, cu cealaltă mână am dirijat penisul spre buzele ei. Nerăbdătoare, a deschis gura şi l-a prins imediat, apoi mi-am retras mâna de pe organ şi am lăsat-o pe ea. Apăsam pe capul ei, dirijându-i mişcările… aahh… se descurca excelent, numai că nu reuşeam să finalizez. Aveam senzaţia că urmează, dar în acelaşi timp, mai aveam de aşteptat. Mă împingeam cât mai mult în gura ei. Ritmul şi frustrarea că nu reuşeam să termin, mă făcuseră să devin mai energic în mişcări şi totodată să o apăs mai mult.

Se chinuia să facă faţă ritmului impus de mine. De câteva ori m-a împins cu putere, numai ca să o eliberez. Din sexul oral pasional de mai devreme, ritmul nebunesc avea să ia o altă turnură. Simţeam buzele strânse în jurul glandului… intra şi ieşea rapid din gura ei. Ritmul era bun, simţeam asta. Nu voiam să încetinească ritmul ca să nu pierd momentul.

Şi dai… şi împinge în gura ei, gemeam controlat, să nu fac prea mult zgomot, picioarele îmi tremurau, momentul era aproape… aahh… cu ambele mâini o ţineam de cap, Adina avea mâinile pe coapsele mele şi încerca să mă ţină la distanţă, dar eu nu mă opream, nu ţineam cont de dorinţa ei. Mă interesa doar plăcerea mea… aaahh… încă un pic… aaahhh… am împins cu putere, nu a intrat tot şi am rămas aşa… aaahhh… sămânţa a ţâşnit puternic, primea sămânţa mea şi se zbătea să se elibereze din strânsoare, iar eu nimic.

La ceea ce a urmat nu m-am aşteptat. M-a muşcat puternic de penis. Inevitabil, am eliberat-o imediat. Durerea a fost insuportabilă. Plin de spermă şi de sânge în acelaşi timp, de la urmele de dinţi, intrasem în panică. Ea s-a ridicat în picioare, s-a şters la gură, în timp ce pleca şi-a aranjat hainele şi dusă a fost. M-a lăsat singur în spasmele durerii. Nu credeam că voi trăi o asemenea întâmplare. Din teamă m-am dus direct la spital.

Cu greu şi multă ruşine am povestit tot personalului medical. A trebuit să o fac, să ştie cu ce problema se confruntă. Problema nu a fost gravă, însă a fost un semnal de alarmă. Pe viitor trebuie să am grijă pe cine mai las să se apropie cu gura de penisul meu.

Adina a fost de domeniul trecutului, din acea seară. Nu am mai avut curaj să facem altceva. A durat ceva vreme până am acceptat o altă femeie să-mi facă sex oral.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.