Sex… la indigo

Petrecusem în oraş cu prietenii noştrii. De fapt nu sunt doar prieteni, sunt mai mult decât atât. Împărţim cu generozitate patul şi partenerii. Băieţii nu au consumat alcool, în schimb, pe noi două ne cam luase flama. Orice vorbă părea amuzantă, abia aşteptam să ajungem acasă. Din maşină ne luase valul… mângâieri şi săruturi. Sunt convinsă că i-am întărâtat pe băieţi cu săruturile noastre molipsitoare. În lift am tăbărât amândouă pe băieţi, nu mai aveam răbdare. Se preconiza o seară excelentă. …

Nici nu am intrat bine în dormitor, eu şi Manuela eram pe jumătate dezbrăcate. Până au ajuns băieţii, noi eram deja dezbrăcate, întinse pe pat, îmbrăţişate, sărutându-ne cu foc.

– Ce faceţi fetelor, fără noi?… a întrebat Nicu imediat ce ne-a văzut una peste alta.

– Mmhhh… băieţi, în aseară asta aveţi treabă serioasă, a zis Manuela. S-a dat jos din pat şi i-a întâmpinat pe băieţi, i-a prins pe amândoi cu braţele şi îi trăgea către ea. S-a întors spre mine şi mi-a făcut semn să vin şi eu. În câteva clipe eram lângă ei. A urmat o pupăceală generală… eu cu Nicu, iar Manuela cu Aurel, soţul meu. De câteva ori ne-am oprit doar ca să ne sărutăm noi două, ignorându-i pe băieţi.

Abia se dezbrăcase de tricouri, iar noi două eram dezbrăcate, încinse şi dornice să fim penetrate intens, ca de fiecare dată. Răbdarea noastră ajunsese la limită. Iniţiativa a luat-o Manuela.

– Noi avem chef să ne futem şi voi abia vă dezbrăcaţi… s-a uitat către mine, apoi a continuat… hai să-i ajutăm pe băieţi… în ritmul lor, rămânem nerezolvate.

Manuela s-a aşezat în genunchi în faţa lui Aurel, cu gândul să-l deschidă la curea. După ce a terminat, s-a uitat la mine să vadă dacă şi eu am făcut acelaşi lucru. Am privit-o şi eu… au urmat nasturii. Era un joc interesant între noi două, la care băieţii nu aveau nimic de spus. Trebuiau doar să aştepte cuminţi. Cumva mi-am amintit de un joc din copilărie… ce fac eu să facă toţi. De aici a luat naştere o idee interesantă. Amândouă să facem acelaşi lucru, în acelaşi moment.

Îi dezbrăcasem pe băieţi de pantaloni. În chiloţi, penisurile lor erau aproape să rupă materialul textil. Tot timpul priveam una la alta. Atunci am i-am zis şi ei:

– În această seară, ce face una să facă şi cealaltă, în acelaşi timp…

– Perfect… a încuviinţat ea… aţi auzit băieţi? În seara asta faceţi ce vă spunem noi.

Nicu şi Aurel se amuzau pe această temă, dar nu aveau ceva împotrivă. Băieţii erau aşezaţi în acelaşi linie, aproape unul de altul. Fără să mişte vreun deget, priveau în jos către noi, la jocul nostru. În acelaşi timp cu ea am pus mâna pe marginea chilotului şi am tras în jos, eliberând penisurile. După ce au rămas fără ei, ne-am sincronizat să atingem penisul în acelaşi timp. L-am prins de la bază… Manuela s-a grăbit puţin şi l-a prins imediat între buze. A trebuit să fac şi eu la fel.

Sugeam amândouă ca două nesătule… în cameră se auzeau gemetele băieţilor şi plescăiturile noastre. Ne aţâţam una pe alta. Mă umezisem foarte tare. Nu am mai rezistat şi mi-am dus o mâna între picioarele mele… jucându-mă cu labiile. Manuela a văzut ce am făcut şi a făcut la fel. Priveam des una la alta încercând să copiem mişcările celeilalte.

Ador să fac sex oral, însă nu mă descurc să-l cuprind pe tot, iar Manuela este expertă la acest capitol. S-a oprit cu buzele la vârf. S-a uitat cu coada ochiului spre mine. Am făcut şi eu la fel… aşteptam să văd care este mişcarea. Buzele ei alunecau uşor… împreună cu ea, încercam să fac la fel. Ale ei s-au oprit la baza penisului… făcându-l pe soţul meu să exulte de plăcere. Eu abia am reuşit să trec de jumătate şi m-am oprit, mai aveam un pic şi mă înecam. Chiar dacă nu am reuşit să fac la fel, Nicu a apreciat intenţia mea şi s-a bucurat nespus.

Mă dureau genunchii, cred că şi pe ea. M-am ridicat, l-am prins de mână pe Nicu şi l-am tras spre pat. Manuela la fel… de mâna cu Aurel. M-am întins pe spate, de-a latul patului, cu picioarele desfăcute, ridicate pe marginea lui. Aveam chef nebun să fiu linsă… să simt buzele fierbinţi alintându-mi păsărica fierbinte şi umezită. Nicu s-a aşezat pe podea… îşi băgase capul între picioarele mele… îmi alinta labiile şi clitorisul.

Cu mâinile îmi masam uşor sânii. Lângă mine, se afla Manuela, aşezată în aceeaşi poziţie… iar Aurel se delecta cu savoarea dintre picioarele ei. Oftam şi suspinam… ne priveam, din când în când aruncam câte o privire către cei doi băieţi ce-şi dădeau interesul să ne satisfacă oral.

M-am apropiat mai mult de ea, Manuela a venit şi ea spre mine… am întins fiecare capul către cealaltă până când buzele s-au atins, într-un sărut lung şi pasional. Am pus o mâna pe capul lui Nicu şi apăsam tot mai puternic. Nu ştiu dacă şi Manuela a făcut la fel, eram prea concentrate la plăcerea oferite de băieţi, dar şi de sărutul nostru senzual.

Băieţii trebuiau puşi la treabă. I-am eliberat capul lui Nicu şi i-am sugerat prin mişcări să urce deasupra mea. Se aşezase peste mine… sprijinit în braţe, căuta să mă pătrundă fără să-şi direcţioneze penisul cu mâna. Aurel se afla deasupra Manuelei… aproape în acelaşi timp s-a auzit un oftat lung… aahh… penisurile lor intrase adânc.

Au trecut rapid peste “încălzire”. În câteva momente de la penetrare ritmul devenise rapid. Amândoi se mişcau aproape în acelaşi ritm. Se loveau puternic de noi. Zgomote hilare se auzeau, iar noi primeam cu bucurie bărbăţiile lor… adânc în interiorul nostru. Manuela s-a întors cu faţa spre mine, m-a prins de cap şi m-a întors către ea. Buzele ei s-au lipit imediat de ale mele. Limba cotrobăia în gura mea… de parcă dansau pe un ritm erotic.

După un timp băieţii au obosit de la ritmul alert. Nicu a luat o decizie interesantă. S-a urcat deasupra mea, în zona pieptului. Mi-a ridicat capul, apoi mi-a îndesat penisul în gură. Aurel nu a fost pe fază, dar după ce a fost atenţionat de Manuela, s-a conformat poziţiei lui Nicu. Nicu încerca să împingă tot mai mult… mmmhh… gustul minunat, plin de savoare… nu-mi venea să-l mai las din gură. Împingea tot mai mult, încercam să cuprind tot mai mult, dar nu reuşeam tot.

Tot Nicu a fost cel care a schimbat din nou poziţia. S-a ridicat, imediat s-a răsucit deasupra mea, pentru poziţia 69. Aurel a văzut şi s-a conformat imediat, nu a mai aşteptat indicaţiile partenerei lui. Îşi lipise buzele de clitoris… apăsa cu limba, făcea rotocoale în jurul lui. Mă înnebunise… mmm… Nicu mişca din bazin în sus şi în jos, penisul aluneca printre buzele mele. Cu o mână îi ţineam penisul de la bază, să nu împingă prea mult.

Manuela nu a mai rezistat. I-a zis lui Aurel că vrea să fie penetrată pe la spate. S-a aşezat în genunchi pe marginea patului, iar el în picioare lângă pat. Şi-a potrivit penisul şi a împins cu putere… aahh. Alături, noi… în oglindă, ne aflăm în aceiaşi poziţie. Nicu mă ţinea de mijloc şi se lovea de mine cu putere. La fel şi Aurel. Mi-am dus o mâna între picioare… îmi frecam energic clitorisul. Nu mai eram în stare să fiu atentă la ce se întâmplă alături. Aveam ochii închişi, încordată la maxim… orgasmul era aproape… încă un pic, începusem să tremur… aahhh… ţipam şi tremuram, aproape incontrolabil.

După un timp m-am liniştit, dar Nicu continua să menţină ritmul energic. La puţin timp, lângă mine… aahhh… Manuela se exprima liber. Orgasmul puternic o epuizase şi pe ea. Abia atunci au încetinit băieţii. Penisul culisa încet până la capăt, apoi, când părea că va ieşi total, intra din nou.

Manuela s-a întors către mine. Mi-a căutat buzele… i le-am oferit cu drag… buzele apăsau, limbile dansau acel dans, de noi ştiut. Atunci i-a venit ideea. S-a mutat pe partea cealaltă a patului, după ea s-a dus şi Aurel. Acum ne aflăm faţă în faţă, aşezate în aceiaşi poziţie. Aproape una de alta… gurile neobosite se căutau una pe alta.

I-am simţit degetul lui Nicu atingând celălalt orificiu. Ddaa… este o idee bună. Printre săruturile noastre am reuşit să-i spun lui Aurel:

– Aurel… anal!

Manuela a fost încântată la auzul cuvintelor mele. Nicu şi-a retras degetul… i-am simţit penisul atingându-mi orificiul… a împins uşor… aah… puţin mai târziu, aceiasi reacţie a avut-o şi Manuela, apoi s-a adresat lor.

– Nu uitaţi, amândoi în acelaşi timp. Când vă vine… să ejaculaţi pe noi, pe sâni şi pe faţă.

Băieţii păreau că au înţeles mesajul. Ritmul mişcărilor a progresat destul de mult. Acum aveau un ritm destul de energic. Nu am renunţat la săruturile noastre. Suspinam tot mai intens, buzele apăsau… mmmhh… L-am simţit pe Nicu gâfâind tot mai tare. Mă ţinea strâns de mijloc.

Când m-am aşteptat mai puţin, a ieşit brusc din mine, s-a dat jos de pe pat, m-a tras după el. Şi-a prins penisul cu mâna stângă. Avea o poziţie uşor cocoşată, genunchii îndoiţi, destul de încordat. Îl freca cu putere. De partea cealaltă a patului Manuela se afla la picioarele lui Aurel. Amândouă aşteptam pofticioase lavă fierbinte ce urma să vină.

Primul a fost Nicu. Penisul roşu de atâta frecat… aahhh… eram aproape de el… sămânţa să ţâşnit pe obraz, pe buze, la mine în gură… apoi s-a scurs pe sâni. Cu degetele am cules sămânţă de pe trup. Mă lingeam pe degete. Manuela încă aştepta. Aurel nu terminase, la el a durat mai mult. Îşi freca penisul la fel de energic. Într-un final izbăvirea… aahhh… sămânţa a ţâşnit pe faţă şi în gura ei.

Băieţi epuizaţi se amuzau de momentul… la indigo din această seară. Ei au plecat pe rând să facă câte un duş. Noi, ne-am apropiat una de alta, aşezate pe podea. Culegeam sămânţă de pe trupul celeilalte, apoi continuam cu un sărut lung şi pasional.

A fost o seară extraordinară. Poate mai încercăm la fel şi altă dată… sau poate ne mai vin şi alte idei la fel de trăsnite.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

15 comentarii la „Sex… la indigo”

  1. Pana acum …ceva timp site-ul acesta era interesant, excitant. Imi placea sa citesc „ceva” bine scris. Acum a devenit banal, scrierile sunt ….de parca o gospodina iti explica cum se face o ciorba de ….eu mai stiu ce. Pacat. „Nici Domnu’ Roz nu mai e ce a fost…. ? sau mai hine ?

    1. Imi pare rau că te-am dezamăgit. Nu-mi este ușor să găsesc de fiecare dată idei interesante pentru povești, unele din viața reală. Această poveste are un corespondent din realitate, două cupluri au pus în practică ceea ce am scris. Aștept de la tine idei de povești sau poate chiar o poveste scrisă de tine.

          1. Unele femei au auzit apropouri cu „putin mov” cand pun ceva pe ele – haine, accesorii – si nu au cum sa fie indiferente cand e vorba de ruda indigo.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d