Toamna se număra bobocii şi… fanteziile

Mereu ţi-ai dorit să experimentezi masajul erotic, dar ai dat înapoi cu gândul că nu este de tine. Este firesc? Este asta o experienţă pe care să ţi-o doreşti? Atunci nu ai de ce să te fereşti. Dă frâu liber imaginaţiei, plăcerilor tale şi toamna aceasta încearcă masajul erotic. Dacă te întrebi ce legătură este între masajul erotic şi toamna atunci este cazul să vorbim despre depresie şi astenie. …

Toamna este acel moment în care simţi că pui stop oricărui plan, vacanţelor şi zilelor lungi în care te distrezi. Avem tendinţa de a ne orienta spre activităţile indoor, de a ne limita la cafenele şi confortul restaurantelor, ne plac serile cu filme şi senzaţia aceea cozy când te cuibăreşti în canapea. Specialiştii vorbesc însă de şansele mai mari de a face depresie sau cel puţin de a trece prin etapă de astenie de toamnă. Nu degeaba i se spune melancolia de sezon.

Masajul erotic de la Artemis

Dacă se spune că ar fi bine să te concentrezi pe activităţi care îţi plac şi te stimulează, atunci masajul erotic poate că are şanse reale să te anime. Vorbim despre fantezii erotice şi despre un răsfăţ al simţurilor, în combinaţie cu avantajele ce rezultă din masajul propriu zis.

Ceea ce puţini ştiu este că masajul erotic implica un soi de serviciu gen ca la spa. Salonul este împărţit în camere individuale, aşa cum este de aşteptat. În fiecare dintre acestea se regăsesc toate elementele necesare pentru că masajul să fie cu efecte amplificate. Anume: muzică, un mini bar cu delicii, un decor luxos şi atractiv. Practic este acea cameră care îţi stârneşte ceva fantezii şi te duce cu gândul la ce ar urma.

Masajul erotic din lista de servicii de la Artemis este unul complex. Poate fi vorba despre mai mult de o maseuză, poate fi vorba despre masaj cu ulei de argan, cu duş asistat şi multe alte nebunii. Mai mult decât atât, aşa cum este notat şi în cadrul paginii oficiale şi de prezentare, la Artemis sesiunea de masaj se poate prelungi la cerere de la 60 la 90 de minute. Iar dacă nu te simţi confortabil cu ideea de a merge la salon mai ai o şansă, aceea de a alege masajul erotic ce se va desfăşura în camera de hotel.

Maseuză te poartă pe culmile plăcerii

Interesant este că la Artemis ai şansa de a alege minunăţia de femeie maseuză. O galerie este nestingherit prezentată în cadrul paginii online a acestui salon. Ai aici o mică demonstraţie despre ce înseamnă să fii pe mâinile unei maseuze experimentată de la Artemis.

Alegerea în sine ţine de preferinţe vizuale, iar pentru cei mai experimentaţi este vorba despre a repeta experienţa de masaj, mereu alături de o altă femeie.

Aşadar, pe scurt, de ce să alegi experienta masajului erotic? Pentru că stârneşte în tine ceea ce nu credeai că există, pentru că înseamnă să dai frâu liber fanteziilor. Cei care au încercat asta spun despre Artemis că este un salon de lux, deci înţelegi acum de ce este şi o recomandare.

Material scris de E-Advertising

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Toamna se număra bobocii şi… fanteziile”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.