Iubirea sinceră a lui Omer (1)

Întotdeauna m-am întrebat… ce nu-mi ajunge în materie de sex? Am încercat mai tot, am totul din punctul ăsta de vedere şi totuşi mereu vreau mai mult. Ceva nu m-a tentat până acum, dar totuşi am încercat într-un final. M-a impresionat şi credeţi-mă, am ajuns la stadiul ăla de femeie care cu greu mai poate fi impresionată. …

Niciodată nu mi-am dorit ca partenerii mei de aventuri să se îndrăgostească de mine şi totuşi, în 99% din cazuri asta s-a întâmplat. Omer, tipul care mi-a ajuns sclav din iubirea pe care mi-o purta mi-a permis să mă exteriorizez şi să mă răzbun pentru toate dezamăgirile. Când spun dezamăgiri, nu are nici o legătură cu sentimentele pentru că eu nu iubesc… nu ştiu dacă urăsc bărbaţii dar nici multă iubire nu le port.

Când l-am cunoscut pe Omer mi-a propus un pact… o relaţie fără compromisuri şi fără responsabilităţi… fiecare oferim tot ce avem mai bun din noi, pentru că satisfacerea să fie completă pentru amândoi. Nu ştiu ce am înţeles eu atunci dar l-am refuzat urât… dacă îmi aduc bine aminte, chiar l-am plesnit. Ne-am reîntâlnit întâmplător într-un centru comercial unde m-a urmărit prin toate magazinele numai să prindă un moment în care să îmi ceară să-l deblochez pe Instagram.

L-am deblocat după câteva săptămâni dar nu a contat… era nerăbdător să îmi vorbească. L-am tratat cu un sictir de nici un bărbat nu ar fi acceptat… dar el?! În loc să se retragă, să se enerveze, îmi părea mai disperat. Într-un final mi-am dat seama că a dezvoltat o obsesie pentru mine. Aveam două variante… să mă folosesc de chestia asta sau să îl opresc de tot blocându-l peste tot. Nu cred că se miră nimeni dacă spun că am ales prima variantă… m-am folosit de el. Da, am făcut-o din plin. Prima întâlnire a fost într-un hotel… nu aveam de gând să merg la el acasă… teritoriul lui nu era în avantajul meu.

De cum am intrat l-am văzut atât de speriat, efectiv tremura. M-am întrebat în gând. Ce dracu fac eu cu asta? Era alb la faţă, nu scotea nici un cuvânt. Mi-am aprins o ţigară şi efectiv mă uitam la el cu scârbă. Să nu înţelegeţi greşit, tipul arată beton, doar că nu emana nimic, cel puţin nu mie.

Privirea lui era în pământ, mai rău decât copii ăia certaţi de părinți. M-am ridicat şi am dat să plec… ce puteam să fac? Când el, într o fracțiune de secundă era în genunchi în faţa mea implorandu-mă să nu plec…

– Annnaaaa… zice el…

– Ce naiba se întâmplă? Eşti prost?? Cum să faci aşa ceva!! Răspunsul lui m-a dat pe spate…

– Fac orice… şi de aici ideile îmi veneau una câte una…

– Ok, dezbrăcate!… un corp lucrat frumos. Doamne, păcat de corpul ăla minunat… ce aşteptări puteam avea ţinând cont că tremura ca o frunză. Nici nu pot descrie cum arăta. Să mi-o tragă… clar nu era în stare. Îmi plăcea să îl văd dezbrăcat în faţa mea şi să fac ce vreau cu el… dar ce naiba să fac…???

Am început să îl mângâi uşor cu vârful degetelor pe spate… nici o reacţie… l-am sărutat pe gât.. nici o reacţie… a treia încercare… hai să îl sărut pe buze. Mi-a răspuns la sărut, dar timid… parcă îi era frică să îmi bage limba în gură. De nervi că nu înţelegeam l-am muşcat atât de tare de buza şi în acelaşi timp mi-am înfipt unghiile în spatele lui… Ahhh ce reacţie!!!!… Nu numai că penisul lui să triplat în timpul ăsta. Încă o secundă şi cred ejacula. Nu îmi venea să cred, tipul ăsta frumos scos din revista este un sclav.

– Ok, dar eu stăpâna nu ştiu să fiu.

Îşi cerea iertare încontinuu pentru erecția lui, iar eu eram ceva de genul… stai cuminte ca tu nu ai făcut nimic greşit. Mă luase toate căldurile, simţeam cum rochiţa se lipeşte efectiv de pielea mea. I-am spus să stea cuminte până fac un duş. M-a întrebat dacă poate privi. Nu m-a deranjat, aşa că am acceptat. Recunosc că atitudinea asta mă excita oarecum… pe interior simţeam cum mă înfierbânt.

Privirea lui în timp ce eram în duş era extraordinară… efectiv saliva şi nu ştiu exact de ce că nu am un corp perfect. Mă rog… L-am întrebat dacă mă ajută… m-a întrebat dacă are voie… şi atunci am realizat că da, chiar este sclav şi trebuie să mă documentez. Şi-a umplut palmele cu gel de duş şi a început să mă mângâie mai mult decât să mă spele… în dreptul sânilor mi-a cerut voie cu privirea şi am dat din cap că da, iar când a ajuns în zona intimă s-a oprit…

Deşi se uita doar în jos, i-am spus doar fă-o… atingerile erau fenomenale încât primul orgasm acolo l-am avut. Nu ştiu care dintre noi era mai confuz, dar atunci când îl umileam verbal lua atitudine. Înfăşurată doar într-un prosop, udă cum eram, în mijlocul patului iar el nu avea curaj să se apropie.

La prima jignire, primii ochi daţi peste cap… într-o secundă deja era cu capul între picioarele mele… futută cu limba am mai fost dar cum o făcea el… ahhh… continuam să îl jignesc… cu atât era mai sălbatic… îmi înfigeam mâinile în părul lui iar clitorisul meu era supt şi lins mai ceva ca în filmele porno, se trezea în mine sălbaticul ăsta care reacționa doar la umilințe… nu mi-am închipuit că e cineva în stare… după o oră de limbi şi penetrare cu limba s-a oprit.

Culmea, nu eram sătulă… l-am lovit… de ce să nu o fac?? I-am spus eu să se oprească?? În acel moment m-a întors… nu ştiu cum sau când, m-a pus capră… degetele lui îmi frecau clitorisul… simţeam cât sunt de udă şi cum fac squirt în timp ce limba lui îmi penetra anusul. Pentru o secundă m-am gândit că urmează să fiu penetrata anal. Am închis ochii, mai exact îi strângeam cu putere dar nu s-a întâmplat asta. S-a băgat cu capul între picioarele mele… cum eram în poziţia capra m-a rugat să mă frec cu vaginul de faţa lui… a fost fenomenal…

Să spun cât şi de câte ori mi-am dat drumul?? Nu am idee. Pot să spun doar că asta nu a fost tot… a fost doar începutul…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Eliza

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Iubirea sinceră a lui Omer (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.