Iubirea sinceră a lui Omer (2)

Cu toate că întâlnirea mea cu Omer a fost una, cumva confuză, dar plăcută de ceea ce am descoperit, nu i-am mai răspuns la mesaje, mai mult decât atât, i-am spus să nu mă mai caute, în nici un fel. Am încercat, dar nu îmi trezea nimic. Aici au început disperările lui… telefoane la miezul nopţii, îmi urmărea Instagramul, le scria bărbaţilor care îmi dădeau ador la postari, crize de gelozie pentru orice persoană pe care o acceptam pe FB. Groaznic…

Nu îmi venea să cred prin ce trec. Trecuse aproape 2 luni de la întâlnirea mea cu el când, plină de nervi şi de draci, i-am cerut să ne vedem… din nou. Trebuia să vorbim faţă în faţă. Prin telefon nu reuşeam să ajungem la nici un consens. Culmea, prin mesaje era atât de pornit şi atât de gelos încât aveam impresia că dacă sunt în faţa lui nu lipsea mult şi m-ar fi lovit.

În schimb, la întâlnirea planificată, din momentul în care am început să îl jignesc, să îl fac bolnav psihic, cedase total, nu mai avea nicio reacţie. Eu nu vorbeam serios, dar atitudinea lui mă făcea să cred că nu spun nimic neadevărat. Furia mea era la cote maxime. Nu am rezistat. De nervi, pentru că nu era afectat de ceea ce îi reproşam, am început să îl lovesc cu palmele… ţipam ca o isterică şi îl loveam, iar el nimic. La un moment dat l-am întrebat de ce tace.

Răspunsul lui m-a şocat. Eu aveam dreptul să fac ce vreau cu el, vroia să “moară” de mâna mea. Atunci mi-am dat seama în ce m-am băgat, iar treaba era cât se poate de serioasă. M-am lăsat pe fotoliul din cameră… epuizată. A venit spre mine, s-a aplecat încet cu teama şi mi-a scos sandalele din picioare apoi a început să mi le sărute. A continuat uşor fără să se grăbească… gamba piciorului… mai sus la genunchi, pe coapsă… până sus.

Îl priveam fiecare pas. Mi-am depărtat picioarele… s-a băgat mai mult cu capul, cu limba îmi umezea lenjeria intimă. Apasă prin lenjerie vrând să mă pătrundă cu limba… de a dreptul excitant. Recunosc, îl vroiam şi ştiam că este excitat după loviturile primite. Uşor mi-a dat lenjeria jos cu dinţii iar eu înfometată de limbile lui mi-am încleștat picioarele după capul lui nelăsându-i nici o şansă să se oprească. Gemeam atât de tare… simţeam umezeală şi cum îmi zvâcneşte clitorisul în timp ce îmi dădeam drumul pe faţa lui.

Nu s-a tras o secundă deşi orgasmul era atât de puternic iar el efectiv nu mai respira. L-am privit timp de 2-3 secunde. Mă uitam la faţa lui. Nu cred că am văzut un om mai fericit că el… ceea ce m-a enervat la culme.

L-am pus să se dezbrace. Îmi plăcea cum arata dezbrăcat, nu extraordinar de dotat, adică am văzut şi penisuri mai mari. Nu eram sigură că mă putea satisface, nici nu aveam de gând să îl las să mi-o tragă, în schimb în mintea mea să dezvoltat un fetish… Îţi place durerea?? Îţi arăt durere în cel mai nasol mod posibil. Mai tot timpul port în poșeta un dildo, pentru urgenţe, numai că de data asta urgenţă nu era la mine.

L-am aplecat în faţă şi i-am spus să pună mâinile pe perete… să nu îndrăznească să se tragă că va fi mai rău, vai şi amar de fundul lui dacă făcea asta. I-am desfăcut picioarele şi am început să îi frec penisul. Îi plăcea, gemea, era firesc. În euforia lui nu a simţit când i-am desfăcut fesele, şi ca o sadică ce sunt, după ce am fixat dildo acolo, l-am penetrat adânc. A fost pe sufletul meu acel moment. Mă uitam la el să-i văd trăirile.

Vedeam cum îşi muşcă buza de jos şi urla în interiorul lui, încât am crezut că rămâne fără aer. Hotărâtă, l-am apucat de păr şi i-am tras capul pe spate să se oprească din țipat. Cei drept intra destul de greu acel dildo. Nu ştiu de ce, dar am crezut că el mai experimentase asta, dar nu, a fost pentru prima dată.

S-a întors spre mine. Avea nişte ochi mari, șocat de cele întâmplate, iar buzele îi erau vinete de la cât de tare le-a muşcat. Fiind ceva nou şi pentru mine, nu ştiam cum să reacţionez, îmi venea să râd, dar nu ar fi fost momentul cel mai potrivit. Momentul următor a fost ceva la care nu m-am aşteptat.

Brusc s-a transformat. În momentul acela bărbatul Omer, nu sclavul de care îmi băteam joc şi îl umileam, m-a apucat cu o forţă de braţe şi a început să mă sărute cu adevărat. Îi răspundeam cu o sălbăticie de care nu mă credeam în stare. Gurile noastre nu ştiu dacă mai sărutau sau mușcau. Nu simţeam durere, ci doar plăcere. Penisul lui mă atingea, îl doream cu disperare.

M-a întors cu spatele la el, şi-a potrivit penisul şi a intrat în forţă… aahh… cu o mână îmi freca energic clitorisul, cu cealaltă mă ţinea lipit de el. Mă pătrundea anal, cu gura îmi muşca umerii. Nu mai realizam nimic, nu mai eram în stare să reacţionez. Penisul adânc în interiorul meu… intra rapid.

Durerea era acoperită de plăcere. Eram futută anal cu atâta plăcere încât simţeam cum mi se taie respiraţia. Cu mâinile m-a apucat de umeri şi mă trăgea în penisul lui de parcă nu era suficient cât intrase, voia mai mult. Zgâriam pereţii cu unghiile de plăcere… mi-am dus o mâna între picioare, îmi frecam clitorisul… nu vroiam să se oprească… nu te oprii, nu te oprii!

Finalul, a fost sublim, ne-am dat drumul în acelaşi timp. Au trecut alte 3 luni de atunci, o singură scăpare am mai avut cu el, totul planificat de data asta. Încă nu ştiu dacă voi mai dori să mă mai întâlnesc cu el, rămâne de văzut. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa Eliza

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Iubirea sinceră a lui Omer (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.