Spune-ţi părerea şi Erotica te premiază

„Spune-ţi părerea sub forma unei recenzii pentru unul din magazinele Erotica din Bucureşti şi intri automat în posesia unui premiu garantat în valoare de 100 lei. Îţi trebuie doar o adresă de email/cont de gmail, iar după ce dai o recenzie şi este aprobată de Google, ne scrii de pe adresa de mail folosită în recenzie şi noi îţi trimitem premiul direct acasă la tine. …

Poţi da rapid recenzia (dacă ne-ai vizitat deja, o recenzie durează 1-2 minute). Sau poţi să mergi să experimentezi o experienţă de shopping într-o vizită într-unul din magazinele noastre, şi apoi să scrii recenzia ta pe Google.

În ambele situaţii eşti câştigător. Premiul tău în valoare de 100 lei în produse alese de tine de pe www.erotica.ro îţi vor fi trimise acasă.

Pentru mai multe informaţii despre această promoţie scrie-ne la adresa office@erotica.ro, apoi verificaţi în SPAM ca să nu pierdeţi răspunsul cu informaţiile primite de la noi.

Review-urile false, primite de la persoane care NU au fost la magazinele Erotica NU, vor fi luate în considerare”.

Recenziile pot fi date aici:

Magazin 1: Link 1: Magazin Erotica Piata Universitatii

Magazin 2: Link 2: Magazin Erotica Titan

Magazin 3: Link 3: Magazin Erotica Piata Unirii

Magazin 4: Link 4: Magazin Erotica

Depozit Showroom: Link 5: Depozit Sex Shop Erotica

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Spune-ţi părerea şi Erotica te premiază”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.