Începutul unei relaţii în trei (1)

– Neaţa, cum a fost?… ţi-a plăcut să-l sugi pe Laurenţiu?…

Îngheţasem instant. Roşie la faţă, nu mai eram în stare să spun vreun cuvânt. Cum de a aflat?… şi… cum o scot la capăt acum?… mi-a creat o stare de confuzie, tremuram incontrolabil, nu reuşeam să mă stăpânesc. Cred că şi ea a observat că eram în stare de şoc. S-a apropiat de mine, zâmbind uşor şi mi-a zis:…

– Relaxează-te, totul este în regulă. Te înţeleg, nu ai reuşit să rezişti tentaţiei. De fapt, noi am plănuit asta. Nu ştiam cum să-ţi spun, cum să te abordez, iar scena de aseară părea cea mai credibilă. Zii ceva, cum a fost, ţi-a plăcut?

Începusem să-mi revin, dar aveam nevoie de timp să procesez noile informaţii. Am reuşit să îngân ceva, nişte sunete ieşite forţat împreună cu mişcarea aprobatoare din cap. M-a prins în braţe şi m-a sărutat uşor pe buze, apoi mi-a spus din nou că nu trebuie să-mi fac griji. M-a eliberat şi s-a dus către baie, lăsându-mă singură cu o serie de întrebări… cum, de ce, care este scopul?. Aş mai fi stat dar trebuia să mă grăbesc, dacă nu voiam să întârzii la muncă.

La muncă, timpul nu mi-a permis să mă mai gândesc la cele întâmplate şi la planul lor diabolic. Seara, destul de târziu, când am ajuns acasă, uitasem de tot ce se întâmplase. Eram prea obosită să-mi mai folosesc gândirea. Îmi trebuia doar o baie şi un pat confortabil. A doua zi eram liberă şi deja mă gândeam cum urma să dorm mai mult.

Chiar am dormit mai mult şi poate aş fi dormit şi mai mult dacă nu era Patricia. A intrat în dormitorul meu, fără să se ferească în a face zgomot. A sărit în pat lângă mine. I-am simţit prezenţa de cum a sărit în pat… oofff, ce o fi cu ea, vreau doar să mă lase să dorm… a urcat peste mine şi, m-a prins cu braţele şi a început să mă sărute pe buze. Mă atingea uşor, senzual… chiar îmi plăcea ce simţeam.

– Bună somnoroaso, ai dormit bine?

Aş fi dormit şi mai bine dacă nu venea ea, însă sărutul ei m-a făcut să uit de asta. Nu deschisesem încă ochii, cumva buzele mi-au luat-o înainte. Atingerile fine ale Patriciei asupra buzelor mele m-au împins să reacţionez. Mi-am ţuguiat buzele şi am sărutat-o şi eu. Îmi aminteam de momentele din adolescentă când noi două exersam tehnica sărutului, să fim pregătite la întâlnirea cu băieţii. Ne limitasem doar la săruturi şi atingeri pe trup, nimic mai mult.

– Iubita, trebuie să plec, întârzii la muncă, dormi în continuare… vorbim diseară, poate ne destrăbălăm puţin… mi-a zis ea, apoi şi-a lipit din nou buzele de ale mele, a apăsat puternic, apoi m-a eliberat brusc.

Încercam să adorm din nou, dar… cuvintele ce mi le-a spus, la care am adăugat ce s-a întâmplat mai devreme şi planul lor de a mă seduce… mă făcea să mă gândesc cu emoţie la o partidă de sex în trei. Şi mai mult decât atât, la penisul ăla mare şi frumos… ce urma să intre în mine… aah… senzaţiile trăite cu două nopţi înainte se derulau încet în mintea mea, ca într-un vis.

Până seara uitasem de cuvintele Patriciei şi de momentul de dimineaţă. Am mâncat ceva uşor la bucătărie şi am rămas în dormitor, butonând pe telefon. Patricia a bătut uşor la uşă, i-am spus să intre. Şi-a băgat capul pe uşă, mi-a zâmbit larg, apoi mi-a spus:

– Deranjez?

– Nu, este ok…

A intrat dar nu a închis uşa după ea. A urcat în pat lângă mine, în faţa mea. Brusc, mi-am amintit de întâmplarea de dimineaţă. Emoţiile m-au cuprins. Ei erau pregătiţi să fac sex cu amândoi, cel puţin aşa reieşise din cuvintele ei. Nu a stat mult nemişcată, s-a întins către mine şi m-a sărutat pe buze, în timp ce venea tot mai mult spre mine. I-am răspuns la sărut, am cuprins-o cu braţele, şi ea la fel. Săruturile noastre ne-au înfierbântat. Acum era momentul să mergem mai departe, mai departe decât am făcut-o vreodată.

S-a dezbrăcat de tricou… sânii îmi zâmbeau… am întins mâna spre ei să-i mângâi uşor. Nu era prima dată când făceam asta, dar acum era diferit, treceam într-o altă etapă, etapă la care m-am gândit o vreme ca un aspect nou în viaţa mea, despre care îmi era puţină teamă că-mi va plăcea şi voi mai dori.

A întins mâinile şi m-a ajutat să mă dezbrac de tricou. Amândouă doar în chiloţi, ne-am îmbrăţişat puternic, săruturile au urmat firesc… pasionale. Unele gesturi erotice din trecut au apărut din senin… atingerile pe sâni, buzele ce încercau să apuce pe celelalte, jocul cu limba ce simulau o penetrare orală… amintiri.

Patricia s-a prăvălit peste mine, m-am lăsat dominată, i-am permis să se urce deasupra mea, făcându-şi loc între picioarele mele. Mă umezisem, sfârcurile mi se întărise, o doream din tot sufletul. Ea a fost întotdeauna cea care avea mereu iniţiativa. La fel şi acum, ea a fost cea care ţinea ritmul. M-a muşcat uşor de bărbie… aahh… a coborât uşor pe gât, m-a muşcat şi acolo… speram să nu lase semne. Mi-a prins sânii cu mâinile.

Trăgea de ei, s-a dat puţin mai înapoi până a ajuns în dreptul lor. Mă privea în ochi, cu mâinile îmi masa uşor sânii. Îi plăcea să mă vadă oftând, respirând greu. Ridicasem mâinile deasupra capului oferindu-i libertate totală. S-a apropiat cu buzele de sânul drept, a prins sfârcul cu buzele… l-a supt puţin, m-a muşcat… aahh… cu degetele se juca cu sfârcul sânului stâng, îl răsucea uşor în sensul acelor de ceasornic… ahhh…

A coborât mai mult, fără să-mi elibereze sânii din strânsoarea mâinilor. Săruturi apăsate pe abdomen, la buric, apoi mai jos… m-a sărutat între picioare peste chiloţi. Mi-a eliberat sânii şi m-a ajutat să mă dezbrac de chiloţi. I-am văzut privirea încântată… mi-a atins labiile cu degetele, delicat… s-a aplecat şi m-a atins şi cu limba… aahh… îmi plăcea, nimic de zis, poate ar fi trebuit să facem asta mult mai devreme, dar nici acum nu era târziu.

Limba Patriciei se mişca rapid… atingându-mi labiile şi clitorisul. Mi-am prins sânii cu mâinile şi am început să trag de ei. Închisesem ochii şi mă concentram la plăcerea oferită de ea. Uitasem de Laurenţiu, în acele momente existam doar noi două şi nimic altcineva.

A urcat din nou deasupra mea, săruturi din loc în loc. Gurile s-au lipit, fiecare ne-am strecurat limba în gura celeilalte. Gemeam împreună, o strângeam în braţe. Minute în şir ne-am sărutat şi mângâiat. De câteva ori ne-am răsucit în pat, inversând rolurile… când ea deasupra, când eu. Ultima oară a rămas Patricia.

A dorit să se elibereze din strânsoarea braţelor… uşor, uşor, am văzut-o cum se ridică mai sus. Mi-a oferit sânii să-i sug pe rând. A fost o adevărată plăcere… deşi era prima dată când făceam asta, mi-am dat silinţa să o fac cât mai bine.

Puţin mai târziu a urcat şi mai mult… s-a poziţionat deasupra gurii mele, sprijinită în braţe de zid. Aveam mâinile pe după coapsele ei. O trăgeam spre mine, am ridicat capul să ajung mai aproape… labiile cărnoase le-am atins cu limba, ea s-a aşezat mai bine, fără să mai fiu nevoită să îmi ridic capul. Limba s-a strecurat adânc printre labii… mmmhh…

Gustul nu-mi era străin. De multe ori mi-am lins degetele pe care le băgasem adânc în interiorul meu. Patricia gemea tot mai zgomotos, îşi mişca bazinul uşor… când m-am aşteptat mai puţin, două mâini mi-au atins picioarele… mmhh… au urcat mai sus pe coapse, mângâindu-mă uşor. Nu l-am simţit venind, era Laurenţiu. Am simţit patul mişcându-se când s-a suit în pat… şi-a făcut loc între picioarele mele… buzele s-au lipit de labiile mele… mmhh… îşi băgase mâinile sub mine şi mă strângea ferm de fese…

Patricia s-a lăsat uşor pe spate şi a început să-mi pipăie sânii. Amândouă gemeam din ce în ce mai tare. Gura lui Laurenţiu părea că nu se satură de păsărica mea. M-a penetrat cu limba şi degetele, mi-a supt clitorisul… iar, şi iar. Ea îşi mişca bazinul înainte şi înapoi… clitorisul se freca de buzele mele. Îmi băgasem unghiile în fesele ei şi strângeam destul de tare…

… citeste partea a doua …

Citeste si: Vreau să mă fută şi pe mine…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Începutul unei relaţii în trei (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.