Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete (1)

Mă cheamă Mirela, am 49 de ani, sunt măritată de 24 de ani… şi deşi că am încercat să fiu fidelă soţului meu, am călcat, ce-i drept… rareori, şi pe lângă. Totul a început exact acum 4 ani, când ne-am întors din concediul de vară, iar soţul meu a deschis o temă sensibilă pentru noi. Îmi reproşa că facem sex foarte rar. Am încercat să fiu delicată, să nu-i spun adevăratul motiv al lipsei mele de apetit sexual, dar, enervată de tonul discuţiei, şi de reproşurile lui, i-am spus în cele din urmă…

Nu simt mare lucru când facem sex, iar de vină fiind dotarea lui. Să ne înţelegem. Avusesem, în rarele mele aventuri, ocazia să văd ce însemnă o sculă viguroasă, deşi, nici soţul meu nu este cel mai rău dotat bărbat, dar faptul că am avut noroc de scule care mă umpleau, care mă satisfăceau, până rămâneam fără aer… nu era tocmai de uitat.

Această discuţie, degenerată apoi într-o ceartă conjugală, l-a pus serios pe gânduri pe soţul meu. Au urmat câteva zile în care aproape că mi-a părut rău de reproşul făcut. După câteva zile, soţul meu mi-a făcut o propunere, să ne revigoram viaţa sexuală, şi vedea pentru asta drept soluţie, să ne găsim un cuplu. Iniţial am spus hotărâtă… NU… dar, aproape în fiecare săptămână revenea cu propunerea, şi deşi respingeam încă categoric propunerea lui, în mod ciudat, parcă acceptam să discut cu el pe tema asta.

Rapid mi-au încolţit diverse fantezii în cap. Şi uite aşa, conjunctura ne-a ajutat, în ianuarie 2016. Am fost invitaţi la o petrecere, la un bun amic de-al soţului meu, unde ne-am reîntâlnit cu un vechi coleg de serviciu, şi amic de-al lui, ce dispăruse din peisaj cam 8 – 9 ani, cu care avusesem o relaţie strânsă de prietenie, între familiile noastre.

După un timp, la petrecere, noi trei – adică soţul meu, amicul lui şi cu mine, ne-am pus să depănăm amintiri, să ne povestim ultimii ani. Desigur, totul în faţa unei sticle de vin. Amicul lui mai în vârstă cu 2 ani decât noi este genul de bărbat, mereu pus pe glume, iar odată cu golirea sticlelor de vin aceste glume erau tot mai porcoase. Remarcase în discuţie că sunt îmbrăcată sexy, că sunt aceeaşi femeie pe care o ştia el.

La un moment dat s-a aplecat spre soţul meu şi i-a spus la ureche, dar în aşa fel încât să pot auzi şi eu… dacă nu erai aici, mă ocupam de Mirela, nu pleca de aici nefutută. Pe moment m-a surprins neplăcut ce am auzit, dar mă gândeam că la cât vin a băut, nu mai poate fi coerent şi mi-am permis să-i răspund.

Mă gândeam eu, tot în glumă… dacă are cu ce, mă voi mai gândi… Nu i-a trebuit mult, s-a uitat la mine de parcă o secundă alcoolul a dispărut, mi-a luat ferm mâna stângă, fiind mai aproape de el şi a condus-o la el la pantaloni. Condus de mâna lui m-a pus să-i mângâi scula. Nu am avut nici o reacţie. Parcă nu-mi venea să cred ce se întâmplă, iar soţul meu nu a schiţat vreun gest. Eram intrigată, dar deja începusem să mă excit, parcă voiam să reacţionez, dar nu puteam… îmi plăcea chiar.

Am reuşit să i-o trezesc. Atât cât au permis pantalonii, i-am simţit-o mare şi părea destul de groasă. Şi totuşi, parcă trezită la realitate, am reuşit să retrag mâna, dar amicul lui, o să-l numesc acum, îl cheamă Ovi (de la Ovidiu), a încercat să marcheze momentul, întrebându-mă dacă este suficient de mare pentru mine. Nu am reuşit să spun nimic, mi-a ieşit doar un zâmbet, pentru că orice cuvânt aş fi vrut să-i spun îmi stătea în gât, eram fără replică.

Nu mai ştiu acum, dar momentul s-a întrerupt imediat, petrecerea era oricum pe final, iar după circa jumătate de oră destul de stânjenitoare lângă soţul meu, am chemat un taxi şi am plecat spre casă. În maşină, nu am scos niciunul un cuvânt, simţeam o stare pe moment apăsătoare. Am intrat în casă. Imediat ce a fost închisă uşa în urma noastră ne-am lăsat pradă emoţiilor ce le simţeam.

Eram amândoi intrigaţi şi excitaţi în acelaşi timp, am simţit o nevoie imediată de sex. Cu greu am ajuns pe canapea, iar după o partidă de sex nebun, cum de foarte mult vreme nu mai avusesem cu soţul meu, a deschis subiectul. Întrebări de genul… cum de?… ce ai simţit?… nu şi-au găsit locul, ci m-a întrebat direct… Cu Ovi ai vrea să o facem? Ai vrea să te fuţi cu Ovi? Răspunsul a venit parcă automat din gâtul meu, necontrolat… DA, VREAU.

Repede a pus mâna pe telefon, chiar dacă era deja 3 dimineaţa, i-a trimis un mesaj, prin care îl invita, ca o continuare la gestul de acum câteva ore, să treacă pe la noi. La fel de surprinzător, Ovi i-a răspuns în două minute, semn că şi el avea marcat gestul de mai devreme. A doua zi, duminică după amiază am pregătit să pun ceva pe masă… un vin, o cafea, o alună… dar nu ne-am gândit că vom pune imediat în practică dorinţele deja instalate şi clare pentru amândoi.

Eu eram în nişte pantaloni de pânză, cu un tricou, fără sutien. Ovidiu a fost punctual. De cum a intrat pe uşă, mi-a fost clar că este acelaşi tip hotărât, chiar cu tupeu, chiar şi atunci când nu are alcool la bord. De cum ne-am aşezat pe canapea a pornit discuţia. Ne-a întrebat doar atât… dacă am mai făcut-o… am răspuns că nu, iar din reacţia lui a reieşit cumva… lasă că ştiu eu ce să fac.

Gestul lui mi-a dat încredere. Măcar unul dintre noi ştia ce are de făcut, iar faptul că Ovi avea deja experienţa, m-a incitat şi mai mult. Ne-a propus, ca să intrăm în atmosferă, să aducem laptop-ul şi să ne uităm împreună pe un site porno, la un filmuleţ, ca să ne inspirăm. Zis şi făcut. Soţul meu, deşi tremura de emoţie, s-a conformat rapid. În câteva minute, deja ne uitam la un filmuleţ, ca să ne instruim.

Eram toţi trei pe canapea, îi aveam pe amândoi lângă mine, unul în stânga şi celălalt în dreapta mea. Când s-a încheiat filmuleţul, Ovi a observat rapid ca sfârcurile mele erau întărite, cred erau vizibile şi din stradă, iar fără să stea mult pe gânduri a şi iniţiat ceea ce avea să urmeze. S-a ridicat, s-a postat în faţa mea, m-a ridicat de pe canapea, m-a luat în braţe… am simţit cum mă lipesc de el. În pantaloni deja simţeam scula lui pe care în puţin timp aveam să o descopăr.

M-a sărutat, mâinile lui au început să mă exploreze. Întâi sânii, apoi au coborât pe fund. Tricoul s-a dovedit un obstacol rapid de înlăturat şi fără să-mi dau seama mi l-a şi dat peste cap, iar pantalonii mei au aterizat cu ajutorul lui, undeva jos, lângă canapea. Eram pentru prima dată goală, în braţele altui bărbat, de faţă cu soţului meu, rămas ca la spectacol. Înmărmurit şi incapabil pe moment să aibă o reacţie, Ovi m-a împins pe canapea, s-a instalat între picioarele mele.

A continuat să mă sărute, pe gât, pe sâni, a coborât până jos… am simţit cum mă ia ameţeala, iar când limba lui a început să mă încălzească şi să se joace cu labiile, să mă pătrundă, am intrat pe un drum fără întoarcere. Excitată tot mai puternic, am simţit cum mă las pradă plăcerii oferite de el. Chiar dacă nu a fost un orgasm intens, m-a dus în altă lume… a plăcerii, a extazului.

După ce primul val de plăcere a trecut, m-am ridicat în fund pe marginea canapelei, l-am ridicat şi pe el. Ştiam amândoi ce avea să urmeze. Fără să spună ceva, m-a lăsat să-i eliberez scula din pantaloni, cu un pic de ajutor din partea lui. A înlăturat repede orice urmă de haină şi parcă aflată în transă de ceea ce vedeam în faţa mea, la câţiva centimetri – acea sculă impresionantă, tensionată deja într-o erecţie puternică, am început întâi să i-o sărut pătimaş, să i-o cunosc cm cu cm pe toată lungimea lui, până când mi-am făcut curaj şi am luat-o încet în gură

Avea răbdare şi m-a lăsat pe mine să încerc să o descopăr. Soţul meu nu mai conta în acel moment, aveam să aflu mai târziu stările prin care a trecut. Când vedea pentru prima dată cum soţia lui, goală, se alfa în braţele altui bărbat… cum soţia lui, extrem de excitată, sugea o sculă imensă şi frumoasă cu pofta femeii care parcă acum descoperea sexul nebun… tremura, transpira necontrolat, avea gura uscată, era şi excitat şi contrariat dacă dorinţa lui concorda cu momentul în care ajunsesem, dar era prea târziu să mai poate reacţiona în vreun fel.

I-o sugeam lui Ovi cu o poftă nebună, m-am lăsat pradă momentului. Ajutată şi de el, moment în care a început să o împingă tot mai adânc, spre gâtul meu… ooo, da… era ca un sex cu gura mea şi făceam eforturi să mă adaptez la mărimea lui. Am reuşit preţ de o secundă să mă eliberez şi să-i spun că-l vreau în mine. M-am lăsat pe spate… culmea, cu capul spre soţul meu, care reuşise într-un târziu să se dezbrace şi se masturba parcă neconvingător, martor la un spectacol similar cu cel vizionat în filmuleţul de mai devreme.

Ovi s-a pus cu grijă peste mine şi a început să mă penetreze, întâi încet, ca să mă pot bucura de fiecare cm cu care intra tot mai adânc în mine… vai, ce senzaţie trăiam în acele momente. Nu mai era doar plăcere, era deja un extaz tot mai greu de stăpânit, iar respiraţia mea nu mă mai asculta. Eram futută de un bărbat aproape de soţului meu, iar plăcerea lua o formă incredibilă, necontrolabilă. Îmi plăcea.

Simţeam scula lui groasă ce-mi provoca plăceri tot mai intense. M-a futut îndelung, cum nu-mi amintesc să mai fi trăit de foarte mult timp. Nu aş putea aprecia în timp, dar timpul nu mai conta. În orice caz… parcă eram într-un vis ce nu doream să se termine prea curând. Şi totuşi a venit şi momentul în care aproape simultan cu el, am avut un orgasm incredibil.

Ovi a urmat şi el imediat… mi-am dat seama după efortul depus, a ieşit din mine… jetul spermei lui m-a stropit peste tot, de jos până sub bărbie. Doamne câtă spermă, ce trăire, ce moment… Am rămas aşa preţ de câteva secunde, ţinându-mi respiraţia. Ovi s-a aşezat înapoi pe canapea şi-şi trăgea la rândul lui sufletul, după ceea ce avea să fie, prima noastră experienţă împreună. Eu, întinsă pe spate, incapabilă la început să mă mişc, îl simţeam pe soţul meu, cum respira adânc, excitat, am simţit nevoia să-l trag spre mine şi i-am spus că-l vreau şi pe el.

Nu a contat pentru moment că eram plină de sperma altui bărbat, s-a aşezat peste mine şi m-a penetrat direct. Nu mai conta că pe moment nu am simţit mare lucru, ştiu doar că a început să se mişte în mine, iar după câteva mişcări a explodat şi el în mine. Am trăit prima experienţă în trei. Nu ştiu dacă aşa trebuia să fie, dacă era echitabil cum s-a desfăşurat, dar ce mai conta?

Eram plină de sperma lor şi abia reuşeam să-mi dau seama ce era în mintea mea, la momentul ce tocmai s-a încheiat. Poate mă repet, dar această primă experienţă în trei, cu încă un bărbat… şi încă ce bărbat… m-a făcut să-mi doresc ca acest joc în care tocmai am intrat, să se repete. Trăisem câteva premiere în acea seară.

Fusesem întâi goală în braţele altui bărbat, făcusem un oral pasional altui bărbat, ce mă futuse incredibil… şi toate astea în prezenţa soţului. Asta a fost doar începutul, a tot ce va urma să se întâmple din acel moment, până în prezent… dar asta, într-o poveste următoare.

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Poveste scrisa de Mirela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.