Secretară open mind

Anunţul mi-a atras atenţia din prima… cred şi eu, salariu nu era deloc de neglijat, însă aveam o dilemă cu expresia open mind. Cât de deşteaptă să fiu?!… mă descurc la calculator, cunosc cel puţin o limbă străină, sunt destul de organizată, perseverentă. Dacă mai adaug şi faptul că sunt atrăgătoare, prezentabilă şi foarte diplomată… deja mă simţeam angajatul ideal. Oare la ce se referă acest… open mind? Trebuia să aflu, îmi doream foarte mult acest salariu…

Terminasem ASE-ul, abia împlinisem 25 de ani. Eram la limita minimă impusă pentru a candida la acest job. Până la terminarea facultăţii nu avusesem vreun job serios. Ceva colaborări de unde mai ciupeam ceva bănuţi. Acum era momentul să am primul job serios, un punct de plecare pentru cariera mea. Fără să mai stau pe gânduri m-am prezentat la interviu, după ce am fost programată telefonic, de către dl director.

Voiam să-l impresionez un pic. Am ales o ţinută un pic mai îndrăzneaţă… o fustă destul de scurtă cât să-mi remarce coapsele pline, o cămaşă cu un mic decolteu… să-i stimuleze imaginaţia şi un sacou cabrat. Bineînţeles, nu am uitat de pantofii cu toc înalt, ca să-mi pună în valoare picioarele lungi.

Se pare că şi alte fete râvneau la acest job. Nu ştiu de ce aveam impresia că eram singura care se va prezenta. Deoarece am ajuns un pic mai devreme, am reuşit să văd două dintre contracandidate. Frumoase, nu zic nu, însă eu mă consideram cea mai frumoasă. Speram să-l atragă mai mult blondele decât brunetele sau roşcatele, cum erau la păr cele două fete.

Cele două fete au plecat nu prea mulţumite de ceea ce se discutase la interviu. O fi fost greu interviul?! În sfârşit mi-a venit rândul. Încrezătoare în forţele proprii, am închis ochii pentru o secundă, am tras puternic aer în piept, am expirat uşurată. Cu un zâmbet larg, faţa luminoasă, spatele drept, sânii înainte… mi-am făcut curaj şi am intrat în biroul… poate, viitorului meu şef.

I-am surprins privirea discret. Părea încântat de prezenţa mea. Asta mi-a oferit şi mai multă încredere. Tipul, în jur de 45 de ani, destul de înalt, solid, dar nu gras, şaten, tuns scurt… destul de drăguţ. Hai, că-mi place de viitorul meu şef…

– Bună ziua, bine ai venit… întinzând mâna pentru o strângere de mână.

– Bună ziua, bine v-am găsit…

– Poţi să-mi spui Calin…

– Nadia, încântată.

M-a invitat să mă aşez pe scaunul de la lângă birou. Cu coada ochiului încercam să observ dacă mă studiază de la spate. A făcut-o!… discret, dar a făcut-o. Discuţia a început cum era normal de la experienţa mea, unde am mai lucrat, ce studii am, planuri de viitor… şi altele. La fiecare răspuns oferit de mine părea foarte încântat, chiar uimit, iar mie îmi creştea inima de fiecare dată.

O vreme am stat separaţi, despărţiţi de biroul lui, apoi s-a ridicat, a venit pe aceeaşi parte cu mine şi s-a aşezat pe scaunul liber, cu faţa spre mine, destul de aproape. Am considerat că este firesc să mă întorc cu faţa spre el, ceea ce am şi făcut. A urmat o scurtă conversaţie, timp în care părea foarte interesat de răspunsurile mele. După ce a epuizat toate întrebările, a venit timpul să prezinte în ce constă postul vacant.

La prima vedere, o societate dinamică, cu mulţi angajaţi, orientată către profit, unde mulţumirea clienţilor era punctul cheie, dar şi diverse strategii pentru motivarea angajaţilor către câştig. Toate bune şi frumoase. Aveam pe limbă expresia open mind, de când plecasem de acasă. Mi-a venit să întreb:

– Sunt destul de open mind, pentru a obţine postul?

– Aici este o discuţie separată…

Atunci l-am simţit un pic nesigur. Voia să-mi transmită ceva, mai pe ocolite şi nu pricepeam nimic. Ce a fost mai clar, a fost:

– Poate ar trebuie să mai avem o întâlnire… separat… am putea să mergem la un hotel, să nu fim deranjaţi…

Hotel?!… la ce ne trebuie hotel, mă gândeam eu. În clipa următoare a venit mai aproape de mine cu scaunul, s-a întins către mine şi a pus o mână pe genunchi, mângâindu-l uşor. Prima reacţie a fost să mă retrag, dar el a insistat că nu vrea să-mi facă rău, iar condiţia esenţială pentru a primi jobul era să fiu open mind, apoi mi-a făcut uşor cu ochiul.

Abia atunci am înţeles la ce se referea. Dezgustul s-a instalat rapid, chiar dacă nu am lăsat să se vadă asta. Îmi doream acel job, nu orice angajator mi-ar fi putut oferi un salariu similar fără pic de experienţă, însă, nici nu mă vedeam în stare să accept să mă vând sexual.

A venit mai aproape de mine, mâna m-a atins din nou. Înainte să-l resping definitiv ascultăm argumentele lui… pro… voi avea un salariu destul de bun, un colectiv minunat şi… din când în când ne vom distra împreună. Îmi plăcea ca individ, dar nu în aceste condiţii.

Văzând că eu nu-l resping şi nici nu spuneam nimic… a continuat să mă mângâie pe coapse. Oscilam între cele două decizii şi nu ştiam ce să fac. Până să mă decid, el deja ajunsese cu mâna în zona chiloţilor… pipăindu-mi zona intimă.

– Descheie-te la sacou, fă-te comodă!

M-am deschis la nasturi şi mă pregăteam să mă dezbrac… el a întins mâna către sâni, m-a prins de sânul drept şi m-a strâns uşor… uufff… s-a ridicat în picioare, apoi s-a aplecat şi m-a sărutat pe gură. Lipită de spătarul scaunului, nu am avut nicio reacţie negativă. Mai mult decât atât, i-am răspuns la sărut. Săruta bine, nu aveam ce zice.

Ca o naivă ce sunt, mă gândeam că interviul va lua sfârşit în curând, ca apoi să plec acasă, să mă gândesc la propunerea lui şi să iau o decizie, însă, el a mers mai departe. S-a ridicat în picioare în faţa mea. Am văzut cum şi-a dus mâna la prohab. Mirată peste măsură… am văzut cum şi-a scos penisul afară din pantaloni. Rămăsesem blocată de gestul în sine, dar şi de penisul lui… destul de atractiv din punct de vedere sexual. A întins mâna şi m-a prins de cap, trăgându-mă uşor spre el.

Un pic de rezistenţă am avut, dar nu hotărât. Până la urmă am cedat. Invitat de mâna lui să vin spre el, m-am aplecat către faţă. Penisul mi-a atins buzele… îl ţinea cu cealaltă mână şi încerca să-l împingă, să treacă de bariera buzelor mele. Mă simţeam roşie la faţă, am închis ochii… buzele le-am deschis uşor, i-am făcut loc înăuntru. I-am auzit primul oftat.

Îi plăcea… a şoptit de câteva ori… ce bine e!… Am spus că sunt perseverentă. Aveam ocazia să-i demonstrez asta, oral. Îmi dădeam silinţa să-l satisfac cât mai bine. Buzele alunecau uşor… avea mâna pe capul meu, mai mult de formă. Mă lăsa să mă desfăşor în voie. De câteva ori s-a aplecat cât să ajungă la sânul meu stâng… l-a prins cu mâna, l-a strâns prin hainele mele. Începuse să-mi placă şi mie, sugeam şi oftam în ritmul mişcării mele. Îi simţeam seva bărbătească… mă obişnuisem cu gustul lui.

După o vreme m-a oprit, m-a apucat de braţ şi m-a ajutat să mă ridic. M-a prins în braţe, gura lui s-a lipit de a mea într-un sărut molipsitor. Penisul mă împungea uşor în abdomen. Mâinile lui nu stăteau locului nicio clipă… pe braţe, pe spate, pe sâni, fese şi coapse.

Când a tras de fusta mea în sus, am înţeles că vrea mai mult. A ridicat-o deasupra mijlocului. Cu degetele îmi freca de zor zona intimă. A tras în jos de partea de sus a dresului, puţin câte puţin. Asistam neputincioasă la acest abuz sexual, însă nu aveam puterea să mă opun. Doream cu tot dinadinsul acest job.

Mi-a tras dresul suficient de mult, şi-a făcut loc pe lângă chiloţii tanga şi m-a pătruns cu degetul… aahh… intrasem în joc fără să obiectez. Gemete şi suspine reale, nimic fals. Dintr-o dată a scos degetul din interior, m-a răsucit cu spatele la el, cu mâna m-a îndrumat să mă aplec spre scaun. Sprijinită cu mâinile de spătar, mi-am desfăcut uşor picioarele… el s-a lipit de mine, îi simţeam penisul atingându-mi fesele. L-a potrivit între labii şi a împins… aahh…

A început cu mişcări lente, apoi din ce în ce mai rapid. Mâinile regulamentar… mă ţinea stras de mijloc, împingea cu putere. Gemetele lui tot mai prezente. O dată cu el… mă aţâţase şi pe mine, începuse să-mi placă. Pentru o secundă mi-am amintit că nu poartă prezervativ, dar mi-a trecut repede când… mişcările lui au devenit foarte rapide, lovindu-se puternic de mine.

Cu cât gemea mai tare cu atât îi simţeam mâinile cum mă strângea mai puternic. Senzaţiile de plăcere se instalase rapid, dar aveau să se risipească imediat. A ieşit brusc din mine, m-a întors imediat către el. Din mişcarea bruscă m-am dezechilibrat şi am căzut pe scaun. Cu mâna îşi dirija penisul către gura mea. Penisul foarte umed… l-am primit… i-am făcut loc în gura mea, sugeam cu poftă, el ofta şi tremura în zona genunchilor.

Nu-mi venea a crede că îl ţine instrumentul atât de puţin. Cu un ultim efort, gemete intense… a împins un pic către mine, s-a oprit brusc… penisul vibra… aaahhh… sămânţa a ţâşnit puternic, umplându-mi gura. Cea mai mare parte a trebuit să o înghit, câţiva stropi s-au scurs uşor prin colţul gurii, după care m-am şters cu un şerveţel.

Luminat la faţă, gâfâind s-a apropiat de mine şi mi-a zis:

– Asta înseamnă… open mind…

– Bănuiesc că am trecut testul, nu-i aşa?

– Mâine o să te vadă şi cei de la resurse umane, este doar o întâlnire de formă, să-şi justifice şi ei salariile, eşti ca şi angajată. De săptămâna viitoare poţi să începi.

Obţinusem jobul, deşi ar fi trebuit să fiu fericită, nu eram. Mă vândusem sexual, era prea târziu. Trebuia să-i satisfac toate fanteziile. Partea bună, nu-l ţine mult şi termin repede cu el. De săptămâna viitoare este noul meu şef!

Notă: Anunţul este real, în forma în care a fost scris.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Secretară open mind”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.