Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete (2)

Prima noastră întâlnire în trei a fost doar startul a ceea ce a urmat până în prezent şi sper că va mai continua în timp. Ovi era încă căsătorit, aşadar timpul era limitat, dar am continuat să ne întâlnim regulat până spre finalul anului 2017, când, spre mirarea noastră a divorţat. Întâlnirile noastre erau aproape săptămânale, în funcţie de programul lui, dar şi al nostru, mai dese sau mai rare. Nu puteau dura mult, uneori ne limitam la una scurtă şi intensă…

Au fost şi întâlniri în care stăteam şi câte trei ore împreună, suficient ca între noi să se stabilească o relaţie tot mai profundă. Îmi plăcea tot mai mult cu el şi aşteptam cu mai mare nerăbdare să mă fut cu el. Încet, încet, relaţia a basculat doar spre el, soţul meu fiind tot mai pasiv şi parcă resemnat că îmi primesc plăcerea tot mai intensă de la Ovi. Erau zile în care mintea mea îmi spunea AM NEVOIE DE OVI, am nevoie de scula lui, am nevoie să mă predau lui, iar întâlnirile curgeau întocmai în această direcţie, pe care Ovi a sesizat-o şi de care profita tot mai mult.

Am avut discuţii paralele cu soţul meu, despre relaţia asta cu Ovi. Deşi mi-a spus de câteva ori că simte gelozie, vedea cum Ovi mă ia în stăpânire atunci când suntem cu el, am văzut că îşi doreşte să mergem mai departe. Începuse să se schimbe şi el în comportamentul lui, devenise clar vioara a doua, dar îi plăcea, aşa că, mi-am spus… dă-i înainte!

În vara lui 2017, într-o după amiază, când eram toţi trei în pat, am avut o surpriză. Cumnatul meu a venit pe neanunţate la noi iar soţul meu a trebuit să mă lase cu Ovi şi să plece ce avea de rezolvat cu fratele lui. A durat vreo 2 ore, poate ceva mai mult. Atunci s-a produs un click, am rămas singură cu el şi m-am predat lui şi pentru prima dată am avut un timp doar cu el, fără prezenţa soţului.

Pot spune că parcă s-au rupt nişte lanţuri, dacă mai era nevoie. Ovi s-a descătuşat complet şi am avut parte de cel mai hard, intens şi pervers sex de până atunci. Am simţit animalul sexual din el. Deşi mi-a fost greu să-i fac faţă, mi-a plăcut enorm. Rămaşi singuri, am simţit nevoia să-i spun… că sunt târfa lui, să facă ce vrea cu mine… şi asta a făcut!

M-a mai întrebat un singur lucru… dacă sunt sigură. Au fost două ore nebune, două ore în care am simţit erecţia lui, două ore în care m-a futut fără oprire. Mă durea gâtul de la cât de mult m-a futut în gură. Mă întorcea în pat după cum voia, în diverse poziţii. Atunci am avut parte şi de un moment, ce întâi m-a înfuriat, dar mi-a şi plăcut… a aşezat clar relaţia noastră pe alt nivel.

Eram în genunchi, în faţa lui… i-o sugeam… Ovi era extrem de excitat, aş spune că în acea stare şi-a pierdut uşor controlul. Mi-a apucat bărbia cu o mână, s-a uitat cu ochii injectaţi de supra excitare în ochi mei. Mi-a poruncit aproape… dacă vrei să te mai fut, suge-mi pula târfă, suge până te opresc… apoi mi-a dat o palmă, nici foarte tare, dar nici foarte uşor. Am simţit cum mi se urcă sângele la cap, dar nu m-am putut elibera din poziţia în care eram.

Imediat mi-a îndesat-o în gură, nu mi-a lăsat nici o şansă să reacţionez. M-a futut în gură până am simţit cum explodează adânc în gâtul meu. Eram epuizată, dar nu se terminase încă. M-a culcat pe pat, cu faţa în jos, mi-a băgat una dintre perne sub mijloc… a început să mă lingă tandru… eram în altă lume. Instinctiv mi-am ridicat fundul spre el, ca să mă poate linge mai bine… am simţit cum limba lui mă pătrunde tot mai adânc. La un moment dat a urmat şi fundul meu să fie răsfăţat. Îmi lingea acea parte sensibilă, încă nefolosită cu el. I-am simţit degetul cum mă pătrunde în fund, nu mă durea deloc, era plăcut, o senzaţie superbă. I-am simţit cum îşi aşează penisul la intrare şi cum încerca să mă pătrundă.

Iniţial, am încercat să protestez, dar nu eram în stare, am auzit doar vag… ca o va face uşor… îmi ţinea destul de strâns braţele. Uffff… şi a urmat prima durere, am ţipat, dar nu m-am opus. Ştiam ce doreşte să facă. Simţeam cum intră cu fiecare mişcare puţin mai adânc în fundul meu. Nu a durat mult şi am simţit-o pe toată în fundul meu. Mă durea foarte tare. Nu ne mai puteam opri. A început să se mişte încet în mine, mă durea. În acelaşi timp mi-am spus că dacă tot am ajuns până aici, voi continua.

Aş minţi dacă spun că acea primă penetrare anală mi-a produs un minim de plăcere, dar cu toată durerea ce o simţeam, am vrut să o fac… pentru mine, dar şi pentru Ovi. La puţin timp şi-a scos-o din mine, la fel de încet, apoi m-am prăbuşit în pat. Mă ustura fundul, dar eram conştientă că am trecut un prag nou în relaţia cu Ovi.

Când s-a întors soţul meu, eram epuizată. Mă ustura fundul, mă durea gâtul, dar nu am putut să-i spun că ceea ce lui îi refuzasem atâţia ani, Ovi şi-a luat singur iar eu nu nici măcar m-am opus. A fost prima dată când i-am ascuns ceva de când Ovi era cu noi. După câteva întâlniri, în care era clar că s-a schimbat ceva între noi, a trebuit să facem o pauză. Ovi a trebuit să divorţeze şi a urmat o perioadă de circa 3 luni şi jumătate, timp în care el şi-a rezolvat problemele personale.

În acest timp mi-am dat seama cât de dependenţa devenisem de sexul cu el, de câtă nevoie aveam să mă fut cu el sau poate mai bine spus, câtă nevoie aveam să fiu futută de el. Soţul meu, în aceste luni, nu a reuşit nici pe departe să suplinească lipsa lui Ovi. Undeva spre sfârşitul lui martie 2018, Ovi ne-a sunat într-o seară şi ne-a propus să ne vedem, să povestim şi evident să vedem dacă continuăm relaţia noastră cu el.

Bineînţeles că abia aşteptam să ne revedem cu el. Într-adevăr, când a venit am stat un timp îndelungat la poveşti, în general probleme personale, apoi a venit şi momentul în care a întrebat… dacă vrem să reluăm întâlnirile cu el. Vă spun, fără să îmi controlez pe moment în vreun fel reacţia, am spus un DA aproape instant, aproape cât un legământ pentru ce avea să urmeze de atunci şi până în prezent, când scriu aceste rânduri.

Poate părea curios, dar prima lui întrebare a fost… dacă am mai făcut sex cu soţul meu. Răspunsul l-a primit uitându-se la faţa mea. I-am spus că am făcut, dar aşteptam să revină între noi. Ne-a spus pe loc că îi este dor de relaţia cu noi iar dacă acceptăm, putem să încerca şi în aceea seară. Mai are sens să spun ce am simţit?

Soţul meu i-a spus, în pasivitatea lui, că, putem relua imediat relaţia. Se făcuse deja destul de târziu. A doua zi era zi normală de lucru, am făcut fiecare un duş, apoi ne-am instalat în pat. Îl doream pe Ovi ca o nebună, se adunase atâta LIPSA DE OVI în mine că odată ajunşi în pat, nu am mai avut răbdare şi l-am luat cu asalt. Dacă soţul meu a fost de acord, am considerat că îmi pot lua singură porţia de plăcere.

I-am spus lui Ovi doar atât… că mi-a fost dor de el şi mi-a lipsit pula lui… nu mai conta pentru mine ce reacţie stârnesc în soţul meu, care a trebuit să mă privească cum am început să-l devorez pe Ovi. Am început să i-o sug de parcă era ultima dată când urma să fac asta. Îmi era dor până în străfundul creierului de toate senzaţiile trăite cu el. Soţul meu mă privea şi se masturba frenetic.

A încercat să nu fie pasiv la ce se întâmplă. L-am simţit apropiindu-se de mine, a început să mă lingă pe la spate. Eram super ocupată să i-o sug lui Ovi, la puţin timp, s-a ridicat şi a început să mă penetreze pe la spate. Cred că era foarte excitat, nu a durat prea mult, a terminat destul de repede în interiorul meu.

A ieşit din mine, fără să stau mult pe gânduri, chiar dacă eram plină de sperma lui, m-am aşezat în sculă lui Ovi, doar i-am şoptit… FUTE-MĂ!… Au urmat două ore sau două ore şi jumătate, timp în care Ovi nu s-a oprit defel. M-a învârtit în pat cum a dorit, m-a penetrat în toate poziţiile, mi-a umplut gura de spermă, de care îmi era aşa de dor, apoi, iar o luat-o de la capăt, până când ne-am oprit efectiv lipsiţi de energie, să fi fost ora trei dimineaţa. Nu ştiu, nu mai conta.

Ovi a rămas la noi pentru prima dată toată noaptea. A fost o premieră să poată sta. Cât a mai rămas din noapte am stat goală, lipită de el. Dormitul cu el alături urma, încet-încet, să devină un obicei. Au urmat câteva săptămâni, timp în care Ovi a rămas tot mai des peste noapte la noi, a urmat şi un prim weekend petrecut împreună. Au fost săptămâni, nopţi dedicate total sexului, în care mi-am dat seama că Ovi a reuşit să mă transforme complet într-o femeie dependentă de sexul cu el, aproape nimfomană, când era vorba de el.

S-a întâmplat într-o seară ceva ce avea să ne influenţeze pe mai departe relaţia. Eram într-una din acele seri, în care Ovi a rămas peste noapte la noi, nicio seară nu semăna cu alta. Ovi avea permanent o idee, o schimbare, ceva „altfel” de făcut cu mine. Seara a început cam aşa: “eram toţi trei în pat, soţul meu lângă mine tocmai se bucurase de un oral pe care îl făcusem, ne privea şi se masturba de zor. Ovi mă penetra în poziţia clasică.

După un timp mi-a spus că vrea să i-o iau în gură. S-a dat jos de pe mine, a venit lângă capul meu, penisul a ajuns la gura mea şi m-am pus la supt. Aveam picioarele larg desfăcute. Soţul meu, a interpretat asta ca o invitaţie şi s-a instalat între picioarele mele şi mă lingea de zor. Are o plăcere nebună să mă lingă după ce mă fute Ovi. Aşa şi atunci, m-a lins o vreme, până când, i-a venit cheful. S-a pus peste mine şi a început să mă penetreze.

Aveam gura plină cu penisul lui Ovi, soţul meu mă penetra energic. Cred că nu este greu de vizualizat întreaga scenă… soţul meu ajunsese într-o poziţie extrem de aproape de capul şi de gura mea. A fost un moment de pauză pentru mine, Ovi şi-a scos-o din gura mea… involuntar, scula lui a ajuns extrem de aproape de gura soţului, care spre surprinderea mea şi lui Ovi, i-a luat-o în gură şi pentru scurt timp”.

Cât de surprins a fost Ovi, am aflat mai târziu, iar eu, cu toată deschiderea mea, în acel moment m-a scârbit ceea ce văzusem. Soţul meu să sugă… nici nu ştiu cum să-i spun… amantului, iubitului?!… dar mai avea importanţă? La câteva minute după scena asta, am făcut pauză. Trebuia să merg la baie, eram plină de spermă. În timp ce mă spălam, soţul meu a venit după mine. A sesizat că avusesem o reacţie de respingere pentru ce făcuse şi m-a întrebat din senin, ca să-şi motiveze gestul:

– Tu ce i-ai făcut lui Ovi, până să o iau eu în gură?

– Ai văzut doar, l-am supt?… i-am răspuns foarte simplu.

– M-ai văzut pe mine că mi-e scârbă să te sărut după ce i-o sugi lui Ovi? Nu, pur şi simplu aşa mi-a venit şi i-am supt-o, ca şi tine. Starea de excitare în care eram… m-a luat valul şi am simţit să fac asta.

A trebuit să accept explicaţia lui, iar de atunci ierarhia în patul nostru s-a stabilit definitiv. La începutul lunii iulie 2018, după ce în ultimele luni Ovi rămăsese tot mai des noaptea la noi, de comun acord cu soţul meu i-am propus lui Ovi să se mute la noi.

Această etapă, o voi povesti în partea a treia şi poate ultima povestire despre relaţia în care suntem angrenaţi… să o numesc ménage à trois?

… citeste prima parte …

… citeste partea a treia …

Poveste scrisa de Mirela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

16 comentarii la „Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete (2)”

  1. Am fost în extaz când am văzut-o pe soția mea că suge pula prietenului meu și s-a futut cu el. Doream să o vadă pe soția mea cum se fute cu el și am fost foarte excitat când am răușit să o conving să o futem amândoi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.