Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete (3)

Astă vară, pentru prima dată am plecat împreună toţi trei în concediu, în Grecia, în Skiathos. Nu ştiu câţi aţi fost aici, dar insula asta m-a fascinat, câte locuri încă sălbatice are, în jumătatea ei nordică. Ne-am cazat al un hotel de patru stele, micuţ dar foarte cochet şi retras, deşi era la 1 km de centrul oraşului. A fost ciudat pentru recepţioner când ne-a cazat, când a văzut doi bărbaţi şi o femeie, într-o cameră, dar i-am spus scurt că este fratele meu, şi atât. …

Prima seară a fost scurtă, noi aterizând în jur de ora 19.30. A doua zi, după amiază, am avut o surpriză mare. În dreapta noastră erau cazaţi doi băieţi italieni – gay, în stânga noastră, două fete englezoaice – lesbiene. Dacă fetele nu au socializat prea mult, cu băieţii am petrecut a doua seară câteva ore pe terasa comună. Nu au avut nicio remuşcare, repede ne-au spus că sunt gay şi la fel de repede şi-au dat şi ei seama de relaţia noastră.

Surpriza mea cea mare a fost că soţul meu a fost „vedeta” lor, căci erau super încântaţi de cât de deschis este şi l-au descusut despre rolul lui. Pentru a doua zi, adică luni, am închiriat o barcă, aşa că de la ora 10.00 am plecat să colindăm în jurul insulei dar şi pe insulele vecine, pe plajele, unele, complet izolate şi goale. Imediat ce ne-am îndepărtat de ţărm mi-am dat sutienul jos, dar Ovi a considerat că ar trebui să stau goală.

Am rămas şi fără chiloţi rapid. Soţul meu se instalase pe un prosop, în partea din faţă a bărcii, iar Ovi mi-a poruncit efectiv să nu stau degeaba şi să trec la supt. După ce ne-am asigurat că nu sunt alte bărci în imediata apropiere, m-am aşezat între picioarele lui, şi am început să i-o sug îndelung, până când suptul s-a transformat în futut în gura şi cu o finalizare imensă de spermă în gura mea. Soţul meu privea, se masturba uşor, iar când am terminat cu Ovi, m-am dus la el şi l-am supt, la fel, până a terminat. La el nu durează mult.

Navigam în lungul coastei, de data asta mai aproape puţin de ţărm, eu mă mai feream de ochii curioşilor, din bărcile cu care ne mai intersectam sau, după caz, ne mai depăşeau. Nu mă feream că sunt cu sânii goi, ci că eram complet goală. După vreo două ore am acostat pe o plajă mică, superbă, pe care era o tavernă improvizată. Parcă era o întoarcere în timp. Mi-am luat costumul de baie pe mine şi am acostat.

Am dat comanda pentru mâncare, am băut bere, am făcut baie şi desigur plajă, nimic ieşit din comun. Din nou, am plecat mai departe. După ce ne-am îndepărtat de ţărm am rămas goală imediat. Sexul plutea în aer, cred că vă puteţi închipui, nu-i aşa? De data asta soţul meu conducea barca, Ovi era pe băncutele din faţa bărcii, pe prosop, gol şi eu alături de el. A urmat cu el o mică discuţie, aproape pornografică. Soţul meu nu o putea auzi, motorul şi valurile acopereau discuţia mea cu Ovi.

I-am spus, odată ce am ajuns în zonă sigură de priviri indiscrete. Asta i-am spus destul de clar:

– VREAU SĂ MĂ FUŢI!!… s-a întors spre mine şi mi-a spus…

– Avem toată ziua la dispoziţie, şi o să te fut până când nu o să poţi merge spre hotel, dar acum vreau să fiu supt de soţul tău.

M-am dus la el, am început uşor să-l masturbez uşor, m-am aplecat şi început să i-o sug. După puţin timp i-am spus că vreau să-l privesc cum i-o suge lui Ovi. Am trecut eu la volanul bărcii şi am putut urmări excitată toată scena, până Ovi şi-a dat drumul. Eram super excitată, eu goală, soţul meu era gol şi Ovi era la fel.

I-am lăsat pe amândoi preţ de câteva minute să-şi revină, apoi m-am dus la Ovi şi i-am spus răstit:

– HAI, FUTE-MĂ ODATĂ!… credeţi-mă, eram super excitată. Soţul meu şi-a reluat locul la volanul bărcii, iar eu pusă din nou la supt, cică, ca să i-o scol mai repede. După ce am reuşit să i-o scol bine de tot m-am aşezat, cu spatele la el, în pula lui. Aşa mi-am luat prima porţie de futut pe barcă, orgasme în cascadă şi foarte intense. În tot acest timp, soţul meu privea şi se masturba fără pauză.

Mai târziu am mers spre o insulă vecină, nelocuită, indicată de cei care ne-au închiriat barca, ce are o plajă superbă şi cel mai adesea goală, iar când am ajuns acolo erau câteva veliere mici, dar la distanţă mare de ţărm, căci adâncimea era mică pentru ele. Am reuşit să acostăm, barca aproape de mal, am asigurat-o şi am coborât pe insuliţa superbă.

Câteva ruine vechi, un mic lac în interior, mult nisip şi loc cât cuprinde, parcă făcut pentru sex. Jur, asta a fost prima impresie pe care am avut-o. Aici poţi veni, iar cu puţin atenţie, găseşti locul ideal. Zis şi făcut. Prosoapele instalat pe nisip, exact lângă lacul acela mic. A urmat o fază în care Ovi l-a umilit pe soţul meu. I-a cerut să stea de şase… căci el vrea să-i fută nevasta… aşa că, el s-a instalat la câteva metri de noi, să ne poată anunţa.

Ne-am dezbrăcat din nou. Aveam slipurile pe noi când am coborât din barcă. Întinsă pe spate, pe prosop i-am cerut lui Ovi să mă răsfeţe. A urmat un lins îndelung, un preludiu perfect pentru ce avea să urmeze. S-a urcat pe mine, fixat între picioarele mele larg desfăcute, şi-a potrivit penisul, apoi a început să mă fută, de la uşor până la ritm nebunesc. De data asta, cum deja ejaculase de câteva ori, părea că nu se mai termină.

Eram atât de zăpăcită încât nu aveam o perioadă de timp. Trecuse foarte mult timp, cred că nu greşesc foarte mult dacă spun că a fost una din cele mai lungi partide de sex avute împreună. Îmi amintesc că Ovi s-a oprit la un moment dat. Câteva secunde mai târziu a apărut soţul meu lângă noi care ne-a spus că este sătul să ne tot privească şi că ar vrea să mă fută. Ovi a mai continuat câteva minute până m-a umplut de spermă.

Imediat i-a făcut loc soţului. A sărit peste mine, şi-a potrivit penisul şi m-a pătruns agresiv. Era extrem de excitat. L-am văzut cum se precipita, însă, chiar şi aşa, m-a futut destul de mult, pentru ce ştiam că poate el. Deşi nu l-am „simţit” prea bine, mă simţeam foarte extenuată, sfârşită, fără energie. Aveam sperma a doi bărbaţi în mine. Aşa s-a încheiat şi vizita pe insula vecină, ne-am reîntors la barcă cu direcţia către plajă noastră, de unde am închiriat barca.

Când am ajuns la hotel băieţii gay erau pe terasă. De cum ne-au văzut ne-au propus să bem o bere împreună. Partea interesantă a fost când soţul meu a rămas cu ei la bere, iar eu cu Ovi ne-am dus în cameră, să facem duş. Nu a fost doar un simplu dus… cum putea altfel să se desfăşoare, dacă nu cu mine în genunchi, sugându-l pe Ovi. Băieţii super încântaţi că soţul meu stă cu ei la bere, iar soţul meu că Ovi se ocupă de mine în cameră.

Au fost până acum primele 8 zile de concediu în trei, zile în care am stat toţi trei non-stop împreună, zile în care, nu mă feresc să spun, au fost dedicate complet plăcerilor sexuale, sub orice formă şi în orice loc, cum am putut. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Mirela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

22 de comentarii la „Sexul în trei… mi-am dorit acest joc să se repete (3)”

  1. Domnu’Roz vă rog mai publicați povești cu sex în trei cu o soție soțul și un alt bărbat .
    Mulțumim pentru înțelegere .

  2. Buna, excitanta poveste. Imi place! Si eu cu sotia mea am fost pe insula Skiathos, mai ales pe plaja Koukounaries, in cautare de aventura dar nu prea am gasit ceva bun pt ea! Noi mergem foarte des in Grecia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.