Prinsă la mijloc între soţ şi colegul de muncă

Irina, mereu îmbrăcată după toate standardele firmei, cu rochii ușor mai lungi decât genunchii, bluze și sacouri care nu lăsau să se întrevadă mai nimic din formele sale. Ne-a surprins pe toți la petrecere. Lucrurile trenau la început în conversații anoste, departe de ringul de dans, dar nu puteai să nu o remarci… rochie mulată, scurtă, talie subțirică, fund bombat și un bust plin, acoperit de decolteu, dar care lăsa să se vadă îngemănarea ispititoare a sânilor. …

Muzica și mai ales alcoolul și-au făcut simțită prezența, după câteva ore eram cu toții la dans. Am invitat-o pe Irina, la un blues. Apropierea ei mă intimida ușor. S-a apropiat mai mult decât îndrăzneam să o provoc, i-am simțit sânii atingându-mi pieptul și șoldurile unduindu-se sub mâinile mele. Am continuat să dansăm cu toții, privirea ei mă căuta discret, prin mulțime, a venit spre mine și a dansat cu spatele. Atunci când bănuiam că nu ne vede nimeni s-a apropiat atât de mult, încât fesele ei îmi atingeau șlițul pantalonilor. Mădularul se întărise, erecția era deja aproape dureroasă.

Spre sfârșitul petrecerii mai rămăsesem doar câțiva, obosiți pe canapele. M-am ridicat să plec la scurt timp după ea. Am văzut cum se apropie de o mașină parcată la intrarea clubului, se apleaca, schimbă câteva cuvinte cu un bărbat, se întoarce către mine și mă strigă:

– Dragoș, te lăsăm undeva?

– Am încuviințat, ezitând ușor, după ce l-am recunoscut pe soțul ei Laur.

Așezat pe canapeaua din spate l-am privit mai atent pe bărbatul pe care îl zărisem doar de la distanță și în câteva poze până atunci. Înalt, sigur pe el, brațele și pieptul acoperit de un tricou mulat indicând că era atent cu corpul său și mergea destul de des la sală. M-am relaxat când cei doi au început să mă includă în conversațiile lor, Laur fiind un tip amuzant și dezinvolt.

– Voi ați petrecut, dar ce mai ziceți de un pahar? Noaptea e lungă, m-am cam plictisit de unul singur.

– De ce nu? Bună idee, l-a aprobat Irina.

– Hai Dragoș până la noi.

Am acceptat invitația lui Laur și curând am ajuns la o vilă în curtea cărora am intrat. Le-am admirat casa și am stat cu toții într-un living generos, cu fotolii și o canapea confortabilă, luminat discret. Irina s-a scuzat pentru a merge să se schimbe, pantofii cu toc înalt îi făcuseră bătături și voia ceva mai comod. Am discutat cu Laur, sorbind din excelentul vin pe care l-a tot lăudat. M-am trezit constatând cu surprindere că avea o familiaritate ciudată, dar care mă făcea să mă simt în largul meu.

Nici nu am auzit când s-a întors Irina, purtând o rochie lejeră, dar la fel de scurtă. Sânii generoși se reliefau mult mai clar, mi-am dat seama imediat că nu poartă sutien. S-a așezat lângă noi cerând un pahar și s-a cuibărit în brațele lui Laur. Încercam să nu mă uit insistent la coapsele ce se dezveliseră, atunci când s-a așezat picior peste picior. Ea părea că nici nu ia în seamă că rochița mai avea puțin și ar fi expus totul vederii, deși am văzut-o zâmbind când mi-a surprins privirea.

Eram cu toții ușor amețiți după seara lungă. Glumele și bancurile veneau una după alta, miștourile aluzive, fără perdea îmi întrețineau starea de excitație și deja renunțasem să ascund cum mădularul erect mi se profila prin pantaloni. Mâna lui Laur se juca agale în decolteul Irinei, îi descheiase doi nasturi de la rochie, o vedeam pe ea cum și-a lăsat capul de spate, respirând greoi. Surprinzător, bărbatul a descheiat-o la un moment dat până la mijloc, lăsând liber sânii plini, cu sfârcuri mari, de un roz închis. I-a prins unul între buze și a mușcat-o ușor, întorcându-se mai apoi către mine:

– Știu că îți place ce vezi. Știi, avem o relație relaxată, descoperim multe lucruri în doi. Știu de ceva vreme de tine de la Irina, iar azi la mașină mi-a spus că ai provocat-o cu erecția pe care ți-o simțea în timpul dansului.

A continuat să o deschidă la nasturi, până când rochia i-a căzut de pe ea și am putut să admir sânii rotunzi și mari, fermi, cu sfârcuri erecte, mijlocul subțire și chiloții tanga, din dantelă neagră, care ascundeau cu greu labiile mari și groase. Femeia mă invita din priviri, soțul ei s-a retras spre un fotoliu discret din colțul camerei, am prins curaj și m-am apropiat. Prezența lui, chiar dacă nu îl vedeam, mă excita și mă intimida cumva, într-o combinație ciudată de trăiri.

Ajuns lângă ea am privit cum Irina își strecoară degetele dincolo de banda chiloțeilor din dantelă, degetele ei mișcându-se încet, în sus și în jos. Mă privea pierdută, abandonase orice urmă de aparență. S-a ridicat, continuând să își maseze vulva, păstrându-și chiloții pe ea, s-a așezat în genunchi și mi-a desfăcut, grăbită, tremurând ușor, cureaua și prohabul, trăgându-mi pantalonii și boxerii. Mădularul meu împingea aerul, pulsând. L-a privit… și-a trecut limba peste el, în cercuri lente de-a lungul capului gros.

– Îți place, nu te opri! Arată-i cum îți place s-o sugi! Vocea lui Laur, mai groasă, ușor guturală, s-a auzit ca un ordin de undeva din spatele meu.

Irina a gemut și mi-a cuprins penisul între buze, luându-l până la jumătate, mulându-se pe el. Mișcările capului s-au accelerat, iar mădularul meu intra mai mult, și mai mult, până când femeia l-a cuprins pe tot, până la testicule, limba ei continuând să se plimbe pe ele. Degetele îmi prinseseră penisul și se mișcau pe el încet, delicat. Nu l-am auzit pe Laur când s-a alăturat, a apărut lângă mine, i-am zărit penisul gros, cu capul rotund, decalotat. Îl masa pe toată lungimea, privind cum mădularul meu dispare în gura Irinei.

Femeia l-a cuprins cu mâna și a început să îl frece, prinzându-mă cu cealaltă pe mine. Ne-a tras unul lângă celălalt și a încercat să ne sugă pe amândoi. Gura și limba ei, penisul altui bărbat alături de-al meu mă excitau și îmi alungau orice urmă de rațiune, lăsându-mă în totalitate la dispoziția acestui cuplu lipsit de orice inhibiție. Laur a prins-o de păr, trăgând-o spre noi, i-a ghidat buzele spre mădularul meu și a obligat-o să mă ia adânc, dictând un ritm alert și apăsat de du-te-vino.

– Ce îți place, hai suge-l! Ia-l tot!

Ea icnea, zgomotul salivei și al mădularului meu lovindu-i obrajii lăsând să se audă icnetele ei:

– Da! Ohhh, daaaa!

– Arată-i cum îți mai place atunci!… Treci în patru labe.

Irina s-a supus, sprijinindu-și bustul și mâinile de canapea. Fundul ei rotund, cu coapse și fese ferme era ridicat provocator în sus, picioarele desfăcute, labiile groase musteau. Laur a prins-o de fese, strâns, degetele lui lăsau urme. Le-a desfăcut și a trecut cu limba peste anusul ridat, ușor întredeschis. Degetele îi treceau peste labiile ei, pătrunzând-o apoi lent, intrând și ieșind în ritmul în care limba lui îi penetra anusul. Irina gemea și încerca să impună un ritm mai puternic, mișcându-și fundul sălbatic și primindu-i degetele adânc în vagin.

– Vă vreau… a gemut ea. Se uita peste umăr la noi, cu expresia schimbată de excitația care o făcea să tremure.

– Nu pare că îți dorești prea mult. I-a răspuns Laur brutal, pleznind-o peste fund. Mâna lui lovea aerul și se lipea puternic, zgomotos, pe fesele albe.

– Vă rog, ohhh, futeți-mă, futeți-mă! Strigătele ei umpleau camera, amestecate cu suspine de plăcere și durere.

Soțul i-a desfăcut fesele larg, stând în lateralul ei. Irina băgase o mână între picioare, presându-și și masându-i cu mișcări rapide clitorisul. Am prins-o de mijloc și am intrat, lăsând vaginul fin și excitat să treacă ușor peste vârful sensibil și mădularul meu, mai mare ca niciodată. Am pătruns de câteva ori intrarea, savurând trecerea labiilor ei peste glandul meu excitat.

Irina a început să îmi țină contră, apăsându-se întâi puternic în mădularul meu, făcându-mă să o simt adânc, în locul în care seva ei îmi lovea penisul. Și-a îndreptat capul spre Laur, care a prins-o din nou ferm, penetrându-i gura și dictându-i un ritm animalic.

– Ohhh, mai tare Dragoș!… Era o rugăminte, o cerea și i-am dat ceea ce își dorea. Zgomotul trupurilor noastre care se loveau se împleteau cu gemetele de plăcere.

– O să ne ai pe amândoi… Laur a prins-o de mijloc, obligând-o să se oprească. Am ieșit din ea, privind cum Laur se întinde pe jos, iar Irina, cu picioarele larg deschise se așează pe el, dar nu cu labiile rozalii, ci cu anusul ei provocator, dornic de această plăcere.

L-a prins cu mâna și l-a dirijat în ea, mișcându-și ușor șoldurile pentru a-l primi. Cu ochii închiși, icnind de durere, a primit încet mădularul gros, brăzdat de vene, al soțului său. Suspinele de plăcere au luat curând locul și s-a uitat către mine, chemându-mă. M-am așezat peste picioarele întinse ale soțului său, i-am supt sfârcurile erecte și am început să îmi plimb penisul peste buzele vaginului, oprindu-mă cu glandul și apăsând clitorisul.

M-a prins între două degete și a început să mă frece de punctul erect dintre labiile ei, mișcându-se în același timp în penisul care îi umplea anusul. Am penetrat-o, simțind cum penisul meu și penisul gros a lui Laur îi presează peretele vaginului.

El o ținea de șolduri și o trăgea din ce în ce mai tare, în penisul lui, împingând-o apoi adânc în al meu, într-un joc erotic pe care ea îl savura, privindu-mă în ochi, cu buzele întredeschise provocator. Irina era redusă la o simplă păpușă sexuală, penetrată în ritmul poftelor a doi masculi care o posedau sălbatic. Sânii îi săltau ușor, în timpul împreunării, gemetele ei încete devenind strigăte puternice și cuvinte întretăiate în care ne chema vulgar să îi aducem plăcere.

Am ieșit când simțeam că sunt aproape să ejaculez, iar Laur a ridicat-o și așezat-o pe canapea, punându-i picioarele pe umeri și continuând să o penetreze adânc și puternic. A gemut, îi vedeam mușchii încordați când s-a oprit. I-am văzut sperma lui ce se scurgea printre labiile ei. A ieșit din ea și mi-a arătat scurt dintr-o privire… să o fut.

Senzația spermei care îi umplea vaginul era ușor necunoscută, dar îmi plăcea și mă ducea într-un tărâm al plăcerii fără nici un fel de bariere. Intram adânc în ea, îi simțeam unghiile pe penis, atunci când a început din nou să își apese clitorisul. Sperma mea s-a alăturat curând seminței lui Laur și sevei orgasmului ei.

M-am așezat pe podea privind fascinant cum degetele ei continuau să se plimbe peste labii, prinzând sperma și conducând-o ușor spre sâni, abdomen și mai apoi către buze. Laur și-a trecut limba peste buzele ei, sărutând-o adânc, gustând-o. Ea l-a prins strâns în brațe… și-a sprijinit capul de pieptul lui, zâmbind.

Poveștile noastre erotice au continuat, devenind buni prieteni.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Prinsă la mijloc între soţ şi colegul de muncă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.