Dezbracă-te să ţi-o iau iar în gură, simt că explodez…

În această seară vă relatez o nouă întâmplare, abia petrecută în urmă cu trei zile. Fiind ziua de naștere a Mirunei am decis să organizăm la noi acasă o petrecere cu câțiva prieteni apropiați și bineînțeles cu finii noștri. Spre seară, invitații au început să apară pe rând. A urmat o petrecere cum de mult nu a mai fost la noi acasă, printre care şi invitata serii… Daria, o colegă de serviciu a Mirunei. Daria o femeie foarte frumoasă, roșcată, nu foarte înaltă, cu părul creț de o frumusețe rară şi un corp foarte bine îngrijit, cu niște sâni, ce te face să spui că nu sunt naturali și cu un fund atletic. …

De cum a intrat la noi în casă, am observat un schimb de priviri, foarte interesante, între ea și Alexandru, finul nostru. La început am crezut că mi se pare, dar am observat de multe ori această privire între ei. Curiozitatea m-a îndemnat să aflu. L-am invitat afară pe Alexandru să fumăm o țigară şi l-am întrebat dacă cumva se cunoaște cu Daria. Mi-a confirmat că este fosta lui prietenă de când avea 17-18 ani și că obsesia și pasiunea ei este sexul oral şi anal.

Alexandru a fost sigur pe el când mi-a spus că oricând o poate invita la el acasă. Andreea urma să plece dimineață la un training în Portugalia și sigur ar fi fost de acord. În acea aseară lucrurile au decurs normal la petrecere. La finalul petrecerii finii au rămas la noi pentru partida obișnuita de sex, în care ne-am făcut de cap cu Miruna şi Andreea… fiind puțin amețite în urma alcoolului, sângele fierbea în ele de parcă luase casa foc.

Luni dimineață, Alexandru a rămas singur acasă, a sunat-o pe Daria să vadă ce face. Avea de gând să o o invite la el acasă pentru a vedea un „film”. Bineînțeles, amândoi erau conștienți că filmul nu o să îl vadă nici unul dintre ei pentru că nu s-au mai atins de aproximativ 7 ani. Alexandru m-a sunat şi m-a invitat la el în jur de ora 20.00. Daria a acceptase invitaţia, dar aceasta nu ştia că şi eu o să fiu prezent. Mirunei i-am spus că plec cu Alexandru la o partidă de biliard, să ieşim ca băieții… acoperirea perfectă.

Neavând nimic de obiectat, fiind şi Alex implicat, am plecat în grabă. M-am grăbit să ajung înaintea ei, însă, Daria a ajuns la vreo 40 de minute după mine. De cum a intrat în casă a avut o reacție… hei, ce faceți?… nu mi-ai spus că vine şi Miruna cu Valentin, nu mi-a spus nimic astăzi la servici!… Alexandru s-a scuzat în numele meu, prin faptul că Miruna nu știe unde sunt şi doar am trecut întâmplător să bem o bere.

Argumentul i s-a părut plauzibil. Timpul trecea şi nu se întâmpla nimic. La un moment dat mă hotărăsc să plec. Alexandru mi-a făcut un semn discret, apoi mi-a spus să rămân şi eu cu ei la film. Daria încântată… o poţi suna şi pe Miru să vină sau vrei să o sun eu?… Mi-am jucat rolul până la capăt. Imediat am pus mâna pe telefon şi m-am făcut că o sun şi vorbesc cu ea. Cum era de aşteptat, răspunsul meu a fost ca Miruna nu vrea să vină, că este obosită şi ar vrea să se odihnească.

Ei au rămas în sufragerie, iar eu m-am dus să mai fumez o țigară la bucătărie, mai mult pentru a răsufla ușurat că Daria nu a sunat-o pe Miruna și că putem să punem planul în acțiune. După ce am terminat ţigara, m-am dus către sufragerie, de pe hol se puteau auzi câte ceva, ca un plescăit. M-am apropiat ușor, capul ușor după tocul ușii… şi… surpriză… Daria aşezată la podea îi sugea mădularul gros al lui Alexandru cu o poftă nebună.

Parcă m-a simțit că sunt acolo, s-a oprit spunându-i în șoaptă… hai să așteptăm să plece Vali pentru că nu vreau să ne prindă!… Puţină diversiune nu strică… am făcut în pic de zgomot pe hol, apoi am strigat la ei că plec. Să fie totul credibil, am deschis şi închis ușa pentru ca Daria să creadă că eu am ieșit din casă. Nici nu am “închis” bine ușa în urma mea, ca imediat am auzit-o spunând… în sfârșit a plecat, dezbracă-te să ţi-o iau iar în gură, simt că explodez, nu ţi-am supt-o de atâta timp şi mi-e dor de ea!

Ea a trecut la treabă. Priveam în continuare discret cum Daria îi sugea mădularul lui Alex, frecându-se ușor pe labiile ei minunate, aşezată în pat în genunchi în poziția capră, cu posteriorul spre mine. O priveliște minunată… un funduleţ atletic ce abia aștepta penetrarea. Nu ştiam cum să procedez… să rămân cu privitul sau să trec şi eu la atac?

Ideea salvatoare a venit imediat. Am deschis uşa de la intrare şi am zis tare… băi Alex, mi-am uitat portofelul la tine?… apoi am intrat rapid în sufragerie, fără să-i las ei posibilitatea să se aranjeze. Daria goală în fața mea, rămăsese blocată şi nu știa ce să mai zică. În schimb i-am spus eu… stai liniștită că suntem oameni şi avem nevoile noastre!… Ruşinată, a spus că nu vrea să știe Miru şi Andreea absolut nimic din ceea ce am văzut.

După ce am asigurat-o că totul va rămâne între noi, Alexandru i-a spus că poate să continue treaba şi… dacă vrea, pot continua şi eu cu ei. A aprobat timidă. Aprobarea ei m-a bucurat, m-am dezbrăcat de toate hainele şi m-am dus ușor spre cei doi. Daria îi sugea penisul lui Alex. Eu m-am înfipt cu limba direct în labiile ei cărnoase şi umede, lingând alternativ şi anusul ușor deschis, de parcă ar fi fost deja penetrat.

În scurt timp Alex a spus să facem schimb de locuri, să o penetreze el pe Daria pe la spate iar mie să îmi sugă penisul. În câteva momente am inversat locurile. Nu cred că îi păsa prea tare ce penis are în gură. Daria mi-a luat tot penisul în gură şi a început să plimbe limba pe el în interiorul gurii. Nimeni nu îmi mai făcuse acest lucru, să-şi plimbe limba pe penis în interiorul gurii. M-am excitat atât de rău încât i-am umplut gura de spermă.

Se vedea că-i place, a înghițit tot, de parcă nu fusese nimic în gura ei. Penisul a rămas în continuare beton, fapt datorat şi buzelor ei, ce a ştiu să-l menţină erect. Am decis să o penetrăm amândoi. Ea s-a urcat peste mine, şi-a înfipt penisul în vagin şi a început să miște din fund ca o braziliancă, cum am văzut în unele filme pentru adulţi. Alexandru nu a stat deoparte, i-a făcut semn să se oprească pentru un moment, ca să o penetreze anal.

Plină cu două penisuri, a început să geamă foarte zgomotos, semn că îi plăcea la nebunie. Chiar şi aşa, după un timp, a venit cu propunerea să o penetrăm amândoi în vagin, în același timp. Pentru că voia să își dea drumul neapărat în această poziţie, apoi urma să continuăm. Zis şi făcut, Alex şi-a făcut loc ușor în vagin pe lângă penisul meu, mădularul lui aproape că îmi sufoca penisul, al lui fiind mai gros.

O trăgeam de un sân, Alex şi el de celălalt… ne sincronizasem perfect în mişcări, ne mişcam destul de repede, ea ne încuraja… s-a udat foarte tare, a ţipat dintr-o dată, apoi a urmat un orgasm puternic, ce a făcut-o să se prăbuşească peste mine. Avea nevoie de un pic de pauză. I s-a părut o ocazie unică să fie penetrată în vagin în acelaşi timp de doi bărbaţi. Alex a ieşit din ea, apoi s-a aşezat pe canapea. S-a ridicat, părea un pic năucită, s-a aşezat între noi.

Mâinile nu-i stăteau locului… ne-a prins penisurile cu mâinile apoi a început să le frece uşor. Nu a durat mult, s-a aşezat în genunchi lângă canapea, din semne am înţeles că trebuie să ne apropiem unul de altul. Ne sugea pe rând… pe unul îl desfată cu gura, pe celălalt îl freca energic. Tot ea a venit cu propunerea mai târziu, că vrea să fie penetrată pe la spate, în timp ce îl suge pe celălalt.

Toţi trei în picioare… Daria şi-a pus un picior pe canapea şi s-a apleacat uşor spre penisul meu, lăsând liber fundul mic şi bombat spre Alex ce o penetra pe la spate din picioare. Îmi freca penisul tandru, îl tot plimba prin gură, cu limba făcea opturi pe penisul meu vânos, gemea puternic și cu cealaltă mână își freca puternic clitorisul până când nu a mai rezistat și şi-a dat drumul, din nou… udându-se puternic pe picioare… picioare ce îi tremurau de destul de tare.

Am decis să o iau în brațe, să o penetrez. Ea şi-a înfipt vaginul în gâtul meu, cu braţele mă ţinea de gât. Alex pe la spate, i-a înfipt penisul în anus. Se ținea puternic de gâtul meu și mă săruta pasional. Fiind epuizaţi amândoi, eu şi Alex, i-am cerut să se aşeze la marginea patului în fund, iar noi să rămânem în picioare pentru a ne suge până când ejaculam.

I se citea bucuria în ochi. Flamandă, gura nesătulă trecea de la un penis la altul, făcea tot felul de zgomote, care mai de care mai incitante. Îmi venea să mă urc pe pereţi de fiecare dată când buzele ei ajungeau la baza penisului meu, ochii ei măriţi mă priveau atent. Orgasmul a venit imediat, amândoi am ejaculat pe fața ei şi pe sâni. Umplând-o de spermă, aceasta s-a scurs ușor până pe labiile sale în timp ce ne mai sugea ușor.

Au urmat încă două numere puternice fără pauză pentru Daria, iar la finalul ultimului număr amândoi am penetrat-o puternic şi rapid, aceasta având un nou orgasm puternic, nemaiputând să își controleze trupul fascinant. A rămas ceva timp întinsă pe pat tremurând după care a mers ușor spre baie să facă un duș. Eu şi cu Alex am plănuit în acest timp să o convingem să țină legătura cu noi.

După duș ne-a rugat să nu spunem nimănui de această întâlnire, pentru că nu dorea scandal cu soțul ei acasă şi nici nu soțiile noastre. Săptămâna aceasta indiferent de rezultat, revin cu un text scris să vă spun ce a mai urmat. Seară bună!

Poveste scrisa de Valentin

Sursa foto: arhiva autorului

Citeste si:

Nașa, nașul şi finii

Îl poți lăsa pe prietenul tău să mă penetreze și pe mine?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dezbracă-te să ţi-o iau iar în gură, simt că explodez…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.